Коментари - Чешко издание: Сергей Скрипал бил на тайна визита в Прага през 2012 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типични английски номера все едно извадени от романите и филмите за Джеймс Бонд, Агата Кристи....Не разбрах само двоен агент ли е бил или троен,четворен, едновременно или едно след друго.Ако беше нормална демокр.д-ва Тереза Мей отдавна да си е подала оставката за този гаф.Същите номера прилагат и в Брекзит преговорите, искат хем онуй да е вътре, а душата в райя. Само не разбрах не излезе ли Скрипал от болницата и къде го скриха да не го докопат журналистите.

Ингилидите кога ще дадат доказателства, че не са отвлекли чужди граждани и спекулипат с тях?

На някой "хора" много им се иска тази тема да бъде забулена и забравена. Познайте защо.

На повечето ни се иска темата да приключи в съда - там е мястото на лъжците с умствен багаж колкото на малкото на двуцветния тъпир. Говоря за Мей и Борето Джонсън.

"Российский миллиардер Олег Дерипаска вернул владельцам три арендованных частных самолета бизнес-класа. Причиной стали американские санкции." А той завалията днеска отиде пеша до Лондонския съд.

Лондон трябва да отговаря пред съда в Хага, за това, че държи насила под стража, без съд и присъда чуждите граждани Сергей и Юлия Скрипал! Това е държавен тероризъм! Лондон трябва да си плати за това престъпление!

Трябва да си пиеш редовно хапчетата, но не с алкохол, както сега.

Нима не ги държат насила в плен!?! Ако вече не са ги ликвидирали, разбира се...

Определено ги е спрял или по-лошото - взима ги с боряшника. Съвсем се побърка този трол. Умряха от мъка че не могат да се докопат и да ги напият с плутоний или да ги застрелят като Немцов от упор пред Кремъл и всички камери случайно не работиха.

Като служиш на много господари няма как да не те затрият с пълно право..Сега ингилизите знаейки го как е изпял руснаците са научили че е изпял и тях в Прага и просто са се отървали защото не се знае на кой още какво е изпявал за някой лев..

За какво е изпял ингилизите точно? Че са го разпитвали и на кой адрес? На разкрит агент не се дава чувствителна информация, освен ако не е, за да достигне до "другите" задължително. Това си е правило в тая професия.

Тъпако, този боклук е издал достатъчно от това, което е знаел. Заслужава да го пекат бавно на шиш!

значи този е боклук, а американския агент Сноудън при Путин е герой. Въртите се като майките си по магистралите . Уникални фурнаджийски лопати сте

Сега очаквам извинения и връщане на руските посланици.

тия са винаги прави и никога не се извиняват - или се извиняват след дъжд качулка, след като разбият една държава на молекули след две епруветки с прашец.

Въпросът е, сега къде е Скрипал ? Защото, откакто се заговори за "отравяне", никой не ги е виждат, нито чувал ! Само четем ФАЛШИВИ английски новини ! А през 2012г. Скрипал може и "в Бургас на плажа да е бил" !

Къв плаж бе? Човекът го няма вече! Изигра своята роля, сега е 2 метра под земята!

Факт е, че Западната преса вече изведнъж млъкна и не пише за случая. Което говори само за едно - всичко е било кьорфишек.

Не пише, защото се оказа, че веществото е на въоръжение н НАТО. Затова млъкнаха. Разбира се, в българските масмедии ни дума по въпроса.

Скрипал е вреден за Русия подобно както Сноудън за САЩ с тази разлика, че Скрипал поставя под явна заплаха животът на неопределен брой други хора от, които са част о руското разузнаване или пък са вербувани от него. Скрипал е вече безполезен за ЦРУ и МИ-6 защото каквото е знаел вече го е изпял и контактите са му отрязани. Сега трябва само да бъде хранен за заслуги към "декокрацията" . Последната му полза за Англия е да се откаже от "пенсията" си и да даде претекст за влошаване на отношенията между Русия и НАТО и за задълбочаване на икономическата и пропагандна война между тях-т.е. това е Студената война. Казусът "Скрипал" е тактическа битка от поредицата на войната САЩ-Русия.

По никакъв начин Скрипал не е вреден за Русия ЖИВ! Разкрит отдавна, лежал в пандиза за измяна, без достъп до информация, без контакти!

Ю. Деспотов

Да, това още повече говори в полза на тезата, че Казусът "Скрипал" е активно мероприятие на тандемът ЦРУ - МИ-6, понеже единствено те имат полза от ликвидирането му, прехвърлянето на някаква вина върху Путин и опит за въвличане на целия свят в противопоставяне на Русия.

Този е бил в Чехия , "Новичок" е също произвеждаха в Чехия. Това е отговор на този сериал.

Тоя жив ли е?

МИ6 са го отровили, свършил им е работа, и са се опитали да го ликвидират или е добре изиграна постановка пак от тези МИ 6 за омаскаряване на русия и за отвличане на вниманието от вътрешните проблеми на страната. Много удобно.

Шило

Много ми е интересно, с какво е бил полезен на чехите, при положение, че поне от 2004г. е извън играта? Осем години след това...Да не говорим, че докато са го следили и разработвали, едва ли е получавал нещо ценно като задачи и е имал допуск до сериозни неща.

Шило

Брех, сериала "СКрипал" надмина и "Дързост и красота"

Само не разбрах, с какво точно тази информация, изобщо допринася с нещо по случая?!... Или просто, трябва да се подържа интереса, към явно поредния раздухан фишек, който също бързо угасна...

Това че Скрипал е работил срещу агентурните мрежи на руснасците за мен само подсилва техният мотив им да го изкарат от играта и не ме убеждава, че като чехите са тествали някакви вещества други може да са замесени. За последното е видимо, че руснаците се се стремят по всеки начин да отклонят вниманието от себе си.

Е, то за такива промити кратуни, като теб, нищо не може да им разклати убежденията, предвид, че вече е решено, кой е виновника... Не че твоето мнение, изобщо е от някакво значение... То бъди само пренебрежителна усмивка. Аре, бЕгай да се облекчиш, че напрежението пречи и на разсъдъка...:-D

Неможе да ме репликирате така. Това е едно злобно и изпъленено с лични нападки мнение, за съжаление новият dir.bg толерира тези неща. Поне всички ще видят нивото и културата на типичният русофил.

Примката около русифилистичните мурзилки се затяга

И на базата, на какво точно, реши така?!.. Аз пък, като гледам "примката", всъщност изобщо ПАДНА, като много други такива миризливи партенки... ...Само гледай, да не се пръснеш от яд!

Ах, сагата продължава с тайните на тайните :) Накрая ще излезе, че каквото и да си сторили на Скрипал, си го е заслужил напълно...Независимо кой го е извършил...

"Скрипалиадата" се провали с гръм и трясък! Англичаните се изложиха като последните кифладжии... Чудя се само защо руснаците още не са им потърсили сметка за отвличането и държането на сила като заложници руски граждани Юлия и Сергей!?!?!

Толкова много рублички си спечелил вече! И какво ще ги правиш? Ще си купиш Лада?

Свършиха ли се новините, та пак подхванахте тази тема? Вече не е интересна за публиката, така че насочете се към нещо по-актуално.

Абе тоя е бил шпионин на всички тайни служби, на които кой знае каква фалшива информация им е продавал и сега сам не знае къде е сгазил лука. Нищо чудно да се окаже, че не е "бивш" агент на ГРУ и че е отровен от американците с китайско менте на "Новичок"!

Отначало изданията се правят на обективни. Слагат кавички на изразите от типа на "неотдавнашният опит за отравяне на Скрипал на британска земя с нервно-паралитичното вещество "Новичок"". В който няма и една доказано вярна дума. После кавичките някак си отпадат и започват едно други да се цитират. След 5-6 години идват млади хора, които не са четяли новини когато събитието се е случило и приемат, че то наистина е станало. И така си остава за десетилетия напред. Недостойна манипулация !

Исторически погледнато, англичаните са най-големите негодници в Европа. Помислете малко!!!

да разстрелваш своите ако се върнат крачка назад на фронта. Реално погледнато Русия е избила най-много свои хора. А за Сибир просто няма да говорим. Така че нищо чудно да е убила поредния свой човек.

Заповед на Сталин. "Ни шагу назад!Приказ № 227" - "Бий своите така, че чуждите да се плашат!" (Бей своих так, чтоб чужие боялись).

Само от 2001г. до днес англичаните участваха в съзнателното изтребление на няколко милиона души (по различни оценки някъде межди 2-3млн.) В Азия, Африка и в Близкия Изток! И ако това не е престъпление срещу човечеството! Замисли се!

А, бе, гьон, а защо се е стигнало до тази заповед на Сталин? Ей така за занимавка ли? Какво са правили фашагите на изток от Полша? Галили са по главите местното население ли? Откъде ви копат такива лайна вмирисани?

Абе сельо... муньо горе се опитва да ми говори "Исторически погледнато"... прост ли си или си тролиш на воля? Аман от руска сволач тука. Хайде бъди МЪЖ и БЪЛГАРИН БЕ...еееееееееее... оляхте се да слугувате. Ха научи се да четеш под какво тролиш.

Това в кой руски блог го прочете. чЕкай аз да ти кажа пък. Само от 2001г. до днес Путин лично нареди изтребление на няколко милиона души. Както и умопомрачението на всичките си тролове. Ей така... някой някъде казал си нещо си като твоите измишьотини без доказателства.

Явно, че темата за Боян се изчерпва та се връщат журналята на старите бунища. Пак ли ще ни занимават с ненормалните англосаксонци?

в Булгаристаня когато няма новина и слуховете ги превръщат в новини , това е нормално по тия земи

Това важи за англо-наглостаня - изтрещяха тотално, месеци наред ни занимаваха с плоските си манипулации, сега обаче, мълчат като пръдня в гащи. Не им изнася истината. Ус*аха се до ушите. За пореден път!

Машшалла, кьопоолар джурналяк!:))))))) ....а Рюрик ---още през 9ти век е бил там, давайбъ у маниполаторите!!!:)))))))