Скопие: Присъединяването към с ЕС не бива да се превръща в преговори с България

Според външния министър на Северна Македония страната му е вдъхновение за решаване на горчивите въпроси в региона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТРЯБВА ТОТАЛНО ДА ГИ ИГНОРИРАМЕ ВСЕ ЕДНО НЕ СЪЩЕСТВУВАТ !!! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ТЕРАПИЯ ЗА ХОРА С МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ !!!

Пътят на тия сръбски мекерета минава през България. Така, че като признаят, че са Българи ше бъдат приети във ЕС !!!

за тях в ЕС няма да гласуват Франция и Холандия.Да не бъдат сигурни,че пречка сме й само ние.

Крайно време е да ги оставим сами на себе си да си уточнят какви са. Северни южни северозападни или древни гърци! Докога ще им обръщаме внимание като че ли ние ще влизаме в ЕС

Този Боярчо май е титовист, речникът му е такъв! Захариева, защо не му кажеш на това напушено момче, че вече са минали 30 години и е време да свали пионерската връзка "Светъл пример" било Скопие!

Мдаа, ако Албания влезе, европскийот проблем на Македония ще се разреши от само себе си. Шиптерите ше си отидат в Албания, праворените комунисти в Србия, останалите в България. Амо малкия Асанчо джавето ще остане да управлява страната. Тъй де някой трябва да остане да твърди че луната е негова провинция. Пък зелените братя знаят как да искат, удава им се. Как се казваше иде им отръки.

Кръвта на убитите българи, зачернените семейства ще ще ви напомнят

бояр османи вероятно е пряк потомък на александър северномакедонски! трябва да му се вярва, че севернамакедония е основния фактор за стабилност и просперитет на балканите и европа! дори за целия свят!

дори по всичките земни кълбета

Шефът на МАНИ: Никакво сътрудничество с БАН, докато не признае македонския език и нация! Остава НИКАКВО! Другото в изречението е безсмислица!

Не ни дреме за шефа на .... кво беше?

Напротив това е проблем !

Вместо да имат лоби в Европейския съюз в наше лице, тези югославски мафиоти начело в Скопие, унищожават постюгославската си държавица , само и само да не се признае историческата истина, че са БЪЛГАРИ!!!!

Играят го високомерно! А да видим докога?

нещо като че ли им поувисна

И как гнусният циганин Османи прецени ,че не трябва с България да се водят преговори. С Албания ли да.се водят.

Ништо лошо нямаме кам македонските да си признаят и са вътре

не ни дреме колко са наакани македонците

Не съществува силна Европа без силни Балкани? Ами те на Балканите останаха извън Европа 3 държави Сърбия, Черна гора и С Македония.

Вие и с леля Меркел много се пънехте да се договаряте за наша сметка, вижте отговора на германския посланик в Скопие ! Никой не ги обича тези номера !

Вие се подигравате със САЩ и Брюксел като БЛОКИРАТЕ коридор №8 и ги САБОТИРАТЕ и те ще ви благодарят и приемат с разтворени обятия ...?????????????????

Ако искате да ви приемем в Европа трябва да направите много неща 1. Има един паметник на Самоил на който трябва да се промени текста със ЦАР САМУИЛ ЦАР НА БЪЛГАРИТЕ. За други промени ще пиша допълнително.

Бе шое маке ели е комита ели е латино?

Тия МАЗНИдонци добре знаят, че не стават за комити, така че остават само фекалното си име !!!

Добре де Османи и Димитров са в Брюксел, ааааааааааааа ние с нашите какво правим????? Лапаме мухи докато съседите си вършат работата??????? Никаква информационна или какъвто и да е друг вид кампания по защита на нашата позиция. Едно големо нищоправене, което ще доведе май, май до национално предателство в последният момент - както го е казал Османи.... Проклети ще са политиците, които допуснат това!!!!!!!

"Според него решението ще дойде преди парламентарните избори в България."... Мъдааа, явно се подготвят да изработят целокупният български народ в последният момент.... Напред към стабилност !!!! This is the way!!!

Верни членове на югославската компартия издигащи в култ Тито ,събудете се от този литаргичен сън и вижте ,че ЮГОСЛАВИЯ Я НЯМА ,ТОТО И СТАЛИН СЪЩО и имате 2 пътя ,по единия бягате в Белград ,по другия през София в ЕС ! И вместо да обекаляте ЕС като глухи кучки ,работете ,защото и Обама отиде лично да заплашва гърците и какво стана ......?

За макетата ЕС през крив макарон.

За тия българомразци вратата на ЕС трябва да остане затворена завинаги. С хора , които открито оплюват държавата и народа ни, няма как да бъдем в един съюз. ТОЧКА!

Заев и компания отново с грешен удар - право в гредата. Злепоставяне на страна членка в самия ЕС - това са измътили скопските мозъци. Че е гнусно, то е ясно, но не си ли дават сметка, че вече ги подозират в склонност към омаскаряване с фалшиви аргументи - днес България, утре - друга страна членка. Впрочем всичките им тези са никакви, къщичка от карти, която рухва при 2-3 конкретни въпроса. Гърция ги смаза, те и на нея й излизаха с такива мурафети. Сега дойде нашият ред. Като начало - ВЕТО до дупка.

не ни дреме за напъните на третия свят

Тия сръбски мекерета трябва много ясно да разберат, че пътя им към ЕС минава през България !!!

Всяко едно ново правителство в България ,което се осмели да направи компромис под натиск и да се подчини на лъжата и да се подиграе с хилядите българи жертва на комунизма и изверга Тито , АВТОМАТИЧЕСКИ ЩЕ ПАДНЕ ,а не облазявам предателите ......,но измет много !!!!

В интерес на Брюксел и Вашингтон !!!

Напоследък макетата сами си задават въпроси и сами си отговарят... Бате една дума не е казал... Кефи ме нашия...

Нема страшно, само до след изборите.

Всеки друг на власт освен ГЕРБ ще ви клекне. Проблема е , че на изборите пак ще си изберем Борисов. Ще му е само 14-ти път по ред. Каквото зависи от българския народ, ще го направи на 4.Април. Останалото зависи от Борисов.

ако правителството за сетен път се одупи на Америка....но нека имат в предвид на изборите българите кой ще изберът...тези които се одупват или тези които си държат на достойнството си, че са българи!

че да ми губят времето? Да ходят да се оплакват на Москва.

Защо днес няма статии за предателя радефф, не се ли е изходил отново, да няма запек...?

Ние сме глупаци, вместо да се жалим, че македонците ни плюят и ругаят, трябва да започнем по медийте една война с тях...непрекъснато да публикуваме статий, документални филми, ТВ беседи за историческата истина, да изобличаваме мръсната, предателска роля на Москва, Белград, Коминтерна и нашите комунисти в превръщането на българска Македония в сърбоманска страна, мразеща Майка България. Трябва да залеем Европа и света с истината за анексирането и отчуждаването на нашите кръвни братя.

Това се чудя и аз. Вдигнаха шум, ходиха и ходят къде ли не, търсят подкрепа от другите, вместо разбирателство с нас. Чакат Вашингтон и Брюксел да ни натиснат. Ние мълчим. Почти никой не знае какъв ни е проблемът и изглеждаме заядливи и хаотични.

А защи забрави да споменеш и Великите сили. Защото, ако някой реално е създал проблема, то това са именно Франция, Германия и Англия, които отказват да признаят Сан-Стефанския мирен договор и чрез решенията на Берлинския конгрес, възползвайки се от отслабената от войната Русия, разкъсват България на части, които подаряват на Сърбия, Гърция, Турция и Румъния. Всъщност, ако чрез Берлинския конгрес не беше създаден т.н. "Източен въпрос", днес нямаше да се нала да обясняваме на живеещите македонците, че са били българи по език, кръв и самосъзнание,

Разговори в ЕС - Имате подписан договор с България, изпълнявате ли го? Отговор - Ами да, тука нещо в туризма. - А останалото? Отговор - Ами предстои да го подхванем, ние сега вече започваме... - Когато го изпълните, тогава и България ще ви пусне на преговори.

србска македония се превръща в ислямска държава и е неприемлива за ЕС...във всеки град и село стърчат минарета на много джамии....

Ама ти сериозно ли? Май не си минавал покрай Скопие – там има гора от минарета, защото законът им позволява на 4 фамилии да има 1 минаре.

За да има "силни Балкани" не трябва да има ....комунизъм ,а той е в изобилие в Македония !

Скопие: Присъединяването към с ЕС не бива да се превръща в преговори с България, твърдят те. Питам - тогава с кого? С ЕС разговори? Разговаряйте си в ЕС. Ветото обаче е българско. ЕС да ни натиска? ЕС е конгломерат от интереси, никой в ЕС не би загубил България като съюзник при решаване на въпрос от свой интерес. САЩ? - още по-наивно. България наля там 2 млрд и 200 млн. Вие какво купихте? Ами нищо. Тогава ЧАО и ветото си стои непреодолимо. Не слушайте посланиците на тоя и оня - това им е работата - да ви омайват.

Не трябва да позволим влизането на Македония в ЕС, защото така ще вкараме в него и гадните албанци. Тези "македонци", които са от български произход и с българско самосъзнание ще влязат поединично, като им дадем наши паспорти. Забележка: На Заев и семейството му да не се дава български паспорт! От нашето вето печели целият Европейски съюз. Губят САЩ, Турция, сърбоманските келеши-еничари,албанската мафия и "българските" соросоиди(майкопродавци).

Защо не бяха с такава позиция, когато години наред спореха с Гърция за името на държавата си? Не може България да е стъпквана и мачкана дипломатически и това ЕС не трябва да допуска. Ред и правила са за всички в ЕС и ако това не важи за визите за САЩ, за разпределяне и размер на субсидии, за разпределяне на европейските агенции, то поне нека важи за правилата в дипломацията, науката и историческата истина. Това не ни прави по-богати, но поне запазва частично достойнството ни.

не ни дреме за смакедонците

слабото ни място е, че наричаме гербер всеки който не е еднакво прост на Радев и Нинова, и не позоволяваме да се създаде един комуникативен мисловен процес в обществото вътрешни фактори действаха, като разрушители - Радев , Нинова, оня Иво христов плагиата

Според Парамонов (1960 г.) наследници на древните македонци най-вероятно са жителите на днешна Албания!

алабанците и днес го вярват, имаме толкова точки по които Македонците биха загубили пропагандната война но ние правим пропгандни войни срещу нас си като направи искаме да изкормим бългаина поличитчеси враг и тази реторика беше създадена от изключително граничени хора, веднага те наричатт ГЕРБЕР щом не следвш техния път на малоумие

Замълчи, замълчи... Има думи по нявга излишни ...

Колкото са смехотворни макетата, толкова са и опасни - никой да не забравя на какво са способни. Заев се писа доживотен приятел на Борисов, погледи, усмивки, клетви за вечно другарство, и накрая - свирепа и всеобхватна антибългарска кампания. Добре платена, разбира се, с грешните пари на бедния народ. Сега заявяват, че това продължава, само че не в редакции и студия, а директно в ЕС, Пълно потвърждение впрочем на българските страхове, какво ще последва за нас, ако дори само на преговори отидат. Ще станем ответници по невъобразими дела във всички възможни международни съдилища с претенции за всичко българско. А от трибуната на ЕС ще се лее антибългарска реч, от която ще ни се завие свят. Това ни чака - моля, никой да не си въобразява, че нещо ще ни се размине.

Нещата така може да се извъртят, че ПОСЛЕДНИТЕ ДА СТАНАТ ПЪРВИ, ПЪРВИТЕ ПОСЛЕДНИ.

Да ти кажа, нещата така могат да се извъртят, никога, ама никога да не видите ЕС. И един въпрос - кои са вашите представители в НАТО? Питам за един приятел.

За какво са ни врагове, като си имаме такива "приятели" на запад?!?

на зпад са ни прители спри с хибридните изкривявания ние си бяхме най големия враг с тези протести по време на пандемия с тези викове на радев който не искаше да синхронизира поведението с ис няквъ общ план с правителството и затова сърбите ни разбраха плановете и се активирха. Това беше заради стила на шумно огласяване и Бабуинско поведение на президнета Нинова телевизият и, която работеше в полза на сърбите , това трудно се разбира защото зомбираха кората и в бг за да не сме гъвкави

Не се притеснявай, пиши си! Все пак нали ще вземеш пари за герберските опорки :)

виж не всички пишем за пари това нещо съм го почнал още 2003- 2004 да го прокарам в обществото .... куп идеи цркулират и куп схаващания чиито начало съм поставил аз, това че разговорите ни станаха примитивни, е благодарения на плагиата Иво Христов, злобаря глупак Радев, който няма и идея от държавност, на надутите малоумници около БСП телевизията, а ти си обеснявай света, като един македонист с ГЕРБЕРИТЕ, но твоясвят е даже по ограничен от този на македонистите, и тогава няма как да надвиеш над ограничените македонисти , просто защото ти ще си по ограничения... Радев гради този свят на ограничените по огрничените от Македонистите, и Нинова много работи за това с телевизията си

Ти май наистина си паднал от Марс. И наистина нямаш вина за това.

в момента сърбите използват картата че са с най ниска заболеваемост и с най малко смъртни случай и най висока вкасинация в европа за пропаганда. всички съседи се опитаха рефлексно да го направят още в началото на епидемията , но ние се справихме чудесно до Юни, сега тази вироглавост на българите които ширнаха заразата дава невероятен коз на съседите ни за мощна пропганда срещу нас , като най смотаните , това е много еднакво в сърбия, македония и донякъде в гърция, за тези страни беше много важно ние да сме по зле в епидиомологична обстановка , радев се оказ много слаб визионер и държавник, както цялото настоящо БСП

Ех, да имаше поне едно нещо вярно от написаното... Нито сърбите са най-ниска заболеваемост, нито имат най-малко смъртни случаи, нито имат най-много ваксинирани, нито ние сме "ширнали" заразата и т.н. От планетата Марс ли ви говорят?

това е което се внушава в Македония, иначе си прав ,че ене точно така, но едно време ние газехме , нямаше равни на нас в Европа и това щеше да бъде като моще н стимул и за туризъм и за невроятна реклама на Българите в света и в Европа, но беше съсипано с огромно настървение от Радев и Нинова, разни уж десни, както и разни уж социалисти

Ех... гербери, паднали от Марс! Сигурно не ви е лесно, ама за тези пусти пари сте готови да пишете всякакви глупости...

Ей това е слабото ни място че наричаш гербер всеки който не е еднакво прост на Радев и Нинова, и не позоволяват да се зъдаде един комуникативен мсиловен процес в обществотот те дехйстваха като разрушители Радев , Нинова, оня Иво христов плагиата

Дано ти уври главата някой ден, че хората не искат корумпираните ни управници – нито ГЕРБ, нито БСП, нито ДПС, нито патриоти, аптекари и подобните такива. Продължавай с опорките, все пак има само 2 месеца, в които ще получаваш тролски пари...

Докато продължават да говят български знамена, което е акт на върховна омраза - така ще бъде. ВЕТО до дупка!

Не им е за първи път!

Гражданство, пълни права, защита, но и задължения за българите в Македония. За останалите - доставка на неограничени количества криви макарони, знаете защо.