Скопие: Генералният консул на България не е имал право да присъства на проверката в Културния клуб в Битоля

От Комисията за защита и предотвратяване на дискриминацията в РСМ са възприели като опит за влияние действията на Димитър Иванов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иван Михайлов е голема болка за сърбоманите ! Да е светла паметта му!

Не виждам кой Луд би отишъл на туризъм в Северната Македония! Мисля да не стъпя скоро там, хеле пък пари да харча!!!!

Точно има право, защото хората там са българи, дори и по документи.

Много са противнички

Турския конзул да се заеме да защитава ДПС, а пожелавам ти го!

Много малка част от българските 'турци' имат турско гражданство. А най-вероятно мнозинството от хората работещи в българцския културен център в Битоля имат и българско гражданство.

Да не говорим, че Ердоган недолюбва ахмеддогановото ДПС.

Драги ми северомакедонски граждани от български произход. Не се срамете от съвместната ни история, защото без нея сте като блато от посърбени комари, които не могат дори да ужилят някого. Казвате: "Г-н Иванов има право да представлява правата и интересите на граждани на Република България, живеещи в Република Северна Македония, но не и правата и интересите на сдружение на граждани, регистрирано в Република Северна Македония". Този културен център съществува заради правата на всеки един българин, който живее в РСМ. Така, че като извадим от сметката един гражданин само, то неговите права е имал основание да защити в този момент българският консул. Под вола теле досега никой не е намирал!

България вдигна ветото и в РСМ живота продължава пак по северномакедонски.

да ги забравим, изтрием, заличим от съзнанието си тия? една яка стена и все едно ги няма. Пълна проверка на взелите паспорти. Все пак имат давност и неиздаване нови на тези които не са се преброили като българи. Ясно е че сежвзимат паспорти само за да пътуват в ЕС. Спрете да им помагате, спрете да ги признавате. Изключете ги! Баси оперираните мозъци...

Егати провинциализма. Вместо да се засрамят какви ги върщат, пак търсят вина в българите.

И това е дело на пролетника Киро Вампиро Обърна всичко наопъки и сега като Галеви Дим да го няма

Няма да е дим, пак ще го изберем!

EU LI!...,,otvarajte,,dosietata,,na UDBA/SKOPIE I BELGRAD!...,,,,ENICHARI,!SHTO NAROD STE,,PRETREPALI,,!

Otvaryaite DC i KGB v Sofia i Moskva, da vidyat horata kakvi ste gi varshile v Pirinsko v 60-te godini. 40 000 hilyadi makedoncisa progoneni ot Pirinsko i na tyahno myasto nastaneni bg.nacionalisti-kolunisti-komunisti.

Имам роднини от Пиринско и мога да те уверя, че си написал абсолютна глупост! Вие живеете в някакъв измислен свят...

Деби, щом никой не ти е казал, че на лъжата краката са къси, ще ти се наложи да го разбереш по най-болезнения начин. Нито ДС, КГБ или комунистите са изселвали някога макета от пиринско, щото там няма макета, деби. На макета се првят само кретенясалите сръбски сиганета. Внимавай с просташките си лъжи, щото лесно ще бъдеш издирено и заключен в психиатрия, където ти е мястото.

Страх ви е, да. ДГД.