Не Ебола, а алкохол причинил смъртта на британеца в Скопие?

От македонското здравно министерство допускат, че смъртта на британеца може да се дължи на алкохолно отравяне, а не на вируса Ебола.

Обратно в новината

Коментари - Не Ебола, а алкохол причинил смъртта на британеца в Скопие? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и тяхните дахтори кат наште нищо не разбират

Бях на специализация на Острова, за шест месеца, в едно университетско градче. Благодарение на професора-домакин и неговата съпруга имах възможност да поразгледам и доста други места в Англия, Шотландия и Уелс. На мен всичко ми се видя много чисто, подредено и спретнато - и то в провинцията. Даже под улуците бяха вградили напречно на тротоара отточни тръби, които се изливат директно в шахтите, които пък бяха на едно ниво с асфалта. Не мога да ги разбера тези хора - родили са се в толкова подредена и прекрасна държава, имат възможност да имат всичко, откъде е тази страст да се напиеш до безпаметност? Знаете ли колко са красиви вечно зелените хълмове, уникалната архитектура, всичко (ама всичко) там е направено с мисъл как да ти облекчи ежедневието - защо не му се радват?

И аз така си мислех още от начало. Британците щом е без пари или евтино буквално умират! да консумират. И аз съм бил в т.н. ОК много пъти и имам само два случай някой да ме черпи един пайнт бира- и то първият беше ирландец втория уелсчанин. Иначе ако им извадиш шише с ракия на масата не си тръгват докато не свърши но преди това се оглеждат за още. По принцип в чужбина правят това което не могат да си позволят у тях по финансови или законни причини дъд парич.санкции, тъпи са и не знаят нищо освен това което ще им помогне да спечелят пари. За жалост и ний натам отиваме.

Македонските микроби се виждат с просто око, а македонският слон с хобота си стига слънцето!

И после....руснaците били пивници...!

че са пияници , знам .но че са пивници чак сега разбрах !

Жлътата ракия е била менте.

Македонците нали искат във всичко да са първи, ама не успяха да си препишат 'Ебола". Било алкохолно натравяне. Нещо като паметник на "Батман" в Прилеп.

Веднъж да, после не не. После какво?! Вече не слушам.

Македонците може и да извадят късмет, но рискът е съвсем реален, по официални данни - 4000 души са умрели и 8000 са заразени в света, реалността може и да е по-страшна в тези бедни страни. За нас е важно да въведем карантина и визи. Това наше задължение става още по-важно като външна граница на ЕС!

А населението на земята колко милиарда беше? Статистиката сочи, че обикновената настинка взима повече жертви! Айде сега да помислим кой ще спечели от вакцината и нагнетяването на страх?

В БЮРМ много се изучиха на Пи АР! Имат страхотни попадения за пропагандата за държавата си! Убеден съм, че това е пореден пропаганден трик в който използват суматохата с Ебола в света за да си направят безплатна огромна реклама в цял свят, използвайки известните в цял свят английски пияници!

О, да бе, да, как не сме се сетили?! Препил Джон Бул и вдигнал температура А къде препи? В самолета ли? И го държи вече 5 дни! А може пък да е ял гъби, а?

Британец като отиде в чужбина и се налива колкото може. Такива съм ги виждал колкото искаш. Понеже алкохолът във собственната им страна е скъп и ... давааааааааай, юруш на евтенийката. Не искам да си представям какво ще се получи, ако алкохолът и в Англия стане евтин, както в България примерно ... хахахаха ще обявят бедственно положение !

Иво, ако видиш по Слънчев бряг какви англичани се въргалят и напиват до смърт, ще ти се уплаши окото.

Само медиите, както винаги всяват страх и раздухват неверни новини ....

Въпросителното изречение служи най-често, за да зададе въпрос / да изиска определена информация: Какво дават по новините? Ей за това отношението към журналистите е такова. Заглавието, което сте избрали е абсолютно неграмотно и нелепо, и не би следвало да стои в сайт, който претендира за сериозност. Първо - въпросителният знак не прави едно изречение въпростелно. Второ - това изречение, независимо от въпросителния знак отзад е ТВЪРДЕНИЕ. А това твърдение както става ясно в статията изобщо не е доказано.

Хора, запомнете: Човекът лъже! А в моменти на заплаха за живота, човекът е първо лъжец и после разумно същество. Властта по света е безпомощна срещу болестта към момента и единствено изпраща съпровождаща помощ и затова масово се лъже, за да не се прекъсне търговията, което е фатално опасно. В момента вече трябва всички полети и пътувания освен военните да са спрени, и да има пълна изолация на засегнатите райони. Трябва да се спре всякаква дейност в засегнатите райони и хората да бъдат масово под карантина. Това се случва частично, защото африканците мислят, че някой ги лъже, че ебола е проблем- ебола е безкомпромисен враг на биологичния ни вид и всяка шега издава потресаваща глупост. Няма място за подценяване на заразата. По- лошото е, че заразата се разпространява при температурата на човешкия организъм и е много възможно да избухне у нас като застудее и започнат гриповете. Само сухия студ и сухите местности вършат работа, защото ебола се разпространява във водна среда. На сухо не става. Чак напролет ще може да кажем, че сме отървали кожата и то ако нещата са спрели да се влошават през есента.

Те тия че лъжат, е ясно. Ама и ти да беше се позамислил малко :)) Казваш, че заразата се разпространява при температура равна на тази на човешкото тяло. И че може да избухне като застудее у нас. Откога човешката температура е 10 градуса и около нулата? Щото аз зная, че е 37 и даже лятото у нас е рядкост да бъде постигната :)))

Дреме ми на Шпагин-а кой го е убил. Ако ще и Джак Изкормвача да го е убил, все ми е тая. А вие си губете време да спорите кой убил тоя, кой убил оня... По-дробре вървете някъде на чист въздух в гората , далеч от побърканите и откачени хора,полудяли по таблетчета, айфончета, лаптопчета, фейсбуци, туитъури, безумни телевизионни сериали, реклами и риалитита, вип брадъри, танцувай с мен, чалага- певачки, както и по нови модели- ръждиви тенекета на колела.... Човечеството се побърка и изгъзи напълно. Извратено поколение. Сноби, претенциозни и префинени мрънкала.

Овце се управляват по-лесно от личности със собствено мнение.

Абе, не винете македонските колеги. Нали всички сте виждали пиян британец - изглеждат толкова зле, че най-малкото приличат на заразени с вируса Ебола.

Македонците вдигант голям паметник на БАТМАН - бил родом от Прилеп...

Вместо да бистрим глупости, по-добре да разберем какви мерки е предприело Министерство на здравеопазването в този случай. Какво се прави на границите и как се действа с бежанците? Д-р Кунчев, който е Главен държавен санитарен инспектор, вместо да рекламира ваксини по телевизиите, е крайно време да излезе със сериозно и отговорно становище по въпроса.

Министерство на здравеопазването си има ентусиазирани подгласници, които славят победоносната линия на професионалния министър, който заяви, че скоро ще имаме професионална кутия за превоз на заразени. Заради ебола президентът вече трябва да е свикал консултативния съвет за национална сигурност. У нас заразата е силно подценена, а народът се държи откровено профански.

Кой бе, д-р Мунчев ли? Че той освен мазно да лъже друго не прави! Нали пред цяла България излъга, че т. нар. бежанци са изследвани за заразни и опасни болести, пък то се оказа, че в лагерите има болни от СПИН (и кой ли знае от какво още, просто СПИН-ът не е могло да се скрие). Да не би тука да са се заразили! А колко струва лечението на ужасната болест? А ограничаването на заразата, която разпръскват? Надали има в света такава престъпно безотговорна към народа си държава. Но това поведение може и да е целенасочено, съзнателно? Иначе трудно ще се намери обяснение, щом индивиди с най-високо държавно положение безконтролно лъжат

Аааа ебола е, те британците не пият!

Нашите медии, при липса на водещи новини, скроиха бързо водеща новина без да проверят истината. Колко загубено ефирно време! Можеха да излъчат вместо това някои добри училищни практики. Ето защо вече не ми се гледа ТВ.

ЕБОЛА прощава , АЛКОХОЛА не !

Имало и по зле от нас македонското МНЗ. Все пак човек отрязал се до смърт може да бъде диагностициран дори визуално. Те кво са правили няколко дена не е явно. Едно само е сигурно взели са си надниците.

Когато симптомите на едно заболяване са вече достояние на обществото е неуместно властта в Македония да лъже. Ебола се диагностицира много бързо. А македонците показват подозрително рядко идиотско невежество. За по- невежите симптомите на пиянството водят до отнемане на течности от организма, поради факта, че организмът ги използва, за да компенсира спирта, който изсушава тялото. При пиянство се дава коктейл от глюкоза за мозъка, вода и фурантрил за изхвърляне на токсините. Това е по- лошо от перфектното шкембе, но нещо такова дават лекарите. В случая пиянството е напълно абсурдно и твърде хубаво, за да е истина. Много е възможно англичаните да са разбрали за състоянието си и да са пробвали да морят вируса със спиртни напитки. Тъй като спиртът е много силна противоотрова, може да са смятали, че ще уморят вируса в кръвта и лимфните възли, бъбреците, черния дроб и .т.н. Вече всички случаи на бърза помощ трябва да държат сметка за наличие на ебола и да има готовност за замяна на спасителния екип с екип за извозване на опасно заразен човек и то по най- бързия и внимателен начин.

Да, по съвет на гумата да парализираме живота в държавата заради възможна зараза. Спрете плановите операции, спрете училищните занятия - гуменоглавият доктор Ви предупреди! Банките да се затворят, а парите от тях да се превеждат за експериментални вакцини на фармацефтичните корпорации. За какво Ви е хляб ако в Африка има ебола? Гумо празна, отговори си първо на въпроса, кой ще е преносител на вируса по нашите ширини освен лесно диагностираните хора? Или африкански прилепи са запълнили родните пещери и гори? Просто не ходете в Африка и шансът да се заразите с ебола е минимален!

Макс, пич, щом еболата навлезе у Македония... Ссммяятааай! Тия ще я прЕбият с тоягите! Както казал Крали Марко, след като пребил Дарт Вейдър: "Еййй, маамицу му да ..... на тоя асматик, за малко да ми извади окото с това фенерче!"

Тоя може и да е умрял от алкохол, но последните 3 месеца броят на заболелите се удвоява на всеки 30 дни. Явно нещата вървят към сериозна епидемия.

ПО вчерашни данни на всеки 3 седмици заболелите от Ебола се удвояват !

Първи Въпрос - колко са починалите от РАК за един месец - ? Колко от автомобилни катастрофи? Колко са убитите от огнестрелно оръжие? Ебола е вирус, днес ог има утре щи езчезне, а другите жертви са костанта с изключение на рака, кажи ми защо никой не говори за рака като епидемия или като спин. Умират някакви негри в някакви страни, които и ти ще погледнеш на картата точно къде са и всеки се прави на загрижен. Аман от лицемерие

Удряш няколко бързи, риташ камбаната и после казват за тебе: "Умре ненадейно!". Май че и македонците си имат цар Киро.

Братята македонци само и само да се чуе за тях са способни да влязат във всяка актуална информация.

4033 от ебола ? 1000 само от катастрофи в българия за година . а в света ? а от глад ? а от рак или от война ? ами от лъжа ако се мре , няма да остане никой .

Разликата, човек е че не от всяка катастрофа умираш, но при всяко заразяване удряш камбаната по особено мъчителен начин заразяваш всеки, който те докосне, докато ти имаш нужда от помощ.

Да, но коли има и в България, а ебола е само в Африка, какъв е шансът за мен? Да спират полетите от там и вирусът ще е локализиран!

Много е възможно да е Кирило-Рашковски спиртак.

И аз залагам на алкохол. Те англичаните не могат да пият.

Как щеше да се нарича еболата, ако се предаваше по полов път?

Заслужаваш да ти изтрият коментара тия от ДИР-а. Знаеш ли какви са пуритани?

Бог да проси! Слава богу и наздраве! Да пием, за да не ъмрем от Ебола!

Великия Батман Македонски ги пази! Нали е прилеп от Прилеп! Затова дигнаха паметника - да ги пази...от неволи и еболи... от къде тръгна еболата - от прилеп... ами сега? Сещайте се!... Извинете ... не е смешно...

Британеца решил да убие вируса на еболата с македонска парцуца.

Аз харесвам капитализма , не харесвам английските пияндурници ;) Просто са презадоволени , а много от тях не го заслужават. Едно добро напиване си иска 50-ина паунда което за много от тия типажи е дневната надница.

jingiby

Не били компютри, а компоти....

Допускам, че не искат да всяват паника и са измислили това за алкохола. Все пак алкохолното натравяне няма признаци на ебола, пък и там са го гледали инфекционисти, които трябва да си плюят на дипломата. С един кръвен тест не можаха ли да видят алкохолна проба, все пак той е бил 2-3 дни в болница преди да почине.

И аз това си помислих...

Нямаш си и представа какво може да причини менте-алкохол на организма, особено ако човекът е имал по принцип проблеми със стомаха и черния дроб. И не е бил 2-3 дни в болница, никой не го е твърдял това, два часа след постъпването е починал. Получил е според мен стомашен кръвоизлив. Защо все държим да нагнетяваме напрежението? От самото начало имаше съмнения, че може и да не е ебола.

Мъжеложците от Англия са свикнали на Уиски 36 градуса, друго си е домашна македонска ракия 55-60 градуса. Когато не може да не пие, това не е за вурстове, те мислят това е черноморието алкохолен и секс туризъм ще ми правят.

Руснаците имат имунитет! Самоходна или лекува или убива всичко!

Македонската шльокавица убива повече от Ебола!

След малко почва голямата тарапана ... представете си визуално куцо и сакато от 40 до 140 кила качило се на високи токчета , омазано с тежък грим , къса пола на голо и ще разберете какво е тук в петък и събота вечер. Бира се лее из ведро и вече нагласени се нареждат пред клубовете - средно 20-30 метра опашка пред всеки и на банакоматите отсреща отново опашка от 20-30 човека. Към 22-23 часа из уличките наоколо може да се сблъскате с момчета и момичета които се облекчават зад някой контейнер. Малко по-късно ще има повръщащи и падащи по улицата. Това е истината ;)

Брато нещо си препушил и злоупотребяваш с порното....

ти що стоиш там ? бегай , ще станеш като тях !

ТОЧНО! СЪЩОТО Е И В МАНЧЕСТЕР. +ПОЛИЦИЯ НА ВСЕКИ ЪГЪЛ.

Ами да, англичаните са по голями алкохолици и от руснаците...поркат до откат!

Не, просто не носят толкова на алкохол. Голямата част от англичаните и скандинавците не пият ударно - ежедневно, защото в страните им не е приемливо да се пие през работната седмица, а пък и алкохола е много скъп. Но почивните дни и особено ваканциите /в евтини алкохолни дестинации/ ... направо се усират!!!

Наш човек, слава богу. По-добре от алкохол да пукне човек, отколкото от някаква маймунска зараза.

Велик пост! Браво! Сега ако може да бием и хърватите.

...дали е у Скопие или на Слънчако,те енглишите си мрат все от пийене...

Безпричинно обиждахме руснаците! Те поне носеха на пиене, а тези мутанти от островчето, мрът като мухи!

Британците по презумпция си мрат за алкохол и от алкохол. Не им трябва ебола ...