Скопие: България не спря радикалните лица на границата и те се държаха агресивно

Партии и организации продължават да изявяват териториални претенции към Република Северна Македония и непрекъснато уронват достойнството на македонските граждани македонския народ и страната ни, се казва в позиция на МВнР на РСМ

Обратно в новината

Коментари - Скопие: България не спря радикалните лица на границата и те се държаха агресивно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Макетата. Само бой и йебане по гнусните български вмирисани мъъъърши.

български гражданин е Ангел Георгиев? Никакъв. Това е долна изтривалка за ботушите на Кремъл!

Натото нареза танковьете, армията разпущи, самолети и ракети унищожи. Сеги че има бой и еванье до посиранье

Реално пoглeднaтo e нaй-дoбрe Ceв.Мaкeдoния дa бъдe възмoжнo пo-cкoрo рaздeлeнa мeжду Бългaрия и Aлбaния, зaщoтo фaктичecки нейната западна чacт вeчe e c 80% aлбaнcкo нaceлeниe и c гoлямaтa cи рaждaeмocт cлeд нeмнoгo гoдини щe cтaнaт мнoзинcтвo в cтрaнaтa и щe ce cлучи втoрo Кocoвo... И тoгaвa жaлнa им мaйкa нa вcички мaлцинcтвa c изключeниe(мoжe би) нa турcкoтo !

Ганя те даже украинците избегаа от вмирисана та и деградирала територия с мизерните 200 евра заплати. Огледай се Ганя колко си изпаднал преди да пишеш. Ко ще им предложиш управлението на Буци и Славуца ли.

Нещо си се убъркал, само мизерниците като тебе зимат 200 евро.

Македонците не са българи и България присвоява македонската история.

Вие сте задръстени и ограничени.Не се знаети и вие какви сте.

Не си македонец. Те пишат на развален селски български. Много е гот да го слушаш. Смех, смех..

Продължаваме да се държим много толерантно.Те пребиват българите,палят ни трибагреника ни,насаждат омраза, все някой им и крив в живота и страданията им. Мразят гърците, но при тях не им вървят номерата.Бързичко си смениха името на републиката си.Боготворят сърбите, но като решат да напуснат страната си веднага се сещат ,че имали български предци и си изкарват бързо лични карти и паспорти.В корумпирана България е доста лесно срещу определена сума.За това се гаврят с нас

Няма ги 500-те танка, 300,000- та българска могъща армия, безброй самолети и ракети. Сега ще ядете бой до посиранье

Всичко има само Раде да даде заповед и ще ги изнесеме за 1 седмица

Докато не се разпарчетоса тази квази държава няма да има мир на балканите. Проблемът е идентичен на украинският и тайванският въпрос, същата работа.

Да го духат

Долни хора,лицемери,значи боя нанасен от полицаи върху български граждани е нормално отношение за спазване на обществения ред и сигурност.Браво!Иначе веднага реагират на написаното от Ал.Йорданов,но мълчат за побоя,защото е европейска ценност.Много са далече,истината за историята им пречи да мислят без предразсъдаци,а това за Делчев че е българин да не се разчуе и да остане македонец и изобщо цялата история..Е няма да стане!А ОМО Илинден ден през ден по техни медии проявяват териториални претенции.

Съд в Страсбург за Северна Македония!!! Все някой друг е виновен, че те бият и връщат чужденци!!!

Българите там ги е страх от физическа саморазправа.Няма нито едно дело за доскриминация от българи в СМ.Защо ли?

Сръбските и македонските мърши, възстановят паметник на убитите от българите сърби. Това било част от споразумението между правителствата на Сърбия и Реп. Южна Сърбия (сиреч РСМ).

Представете си че на излизане от България започват да те разпитват къде отиваш и те инструктират как да се държиш там така че да стресираш тамошните ...Подписваш декларация че няма да се гордееш че си Българин, ще се наричеш ...някакъв си маке, влах...Пред децата и жената те обработват и ако не им харесаш на българските граничари и митничари, тогава те връщат с подвита опашка да си ходиш дома ! Това е мечтата на североидиотите. Приемаш ли да си Българин тръгнал за чужбина ?

Да! Биха титовистите! 5 часа на студа ги държаха и щото само на това гише се срина системата, угасна тока заради камикадзе, после ги държаха 6 часа с белезници, после ги ощавиха, ограбиха и сега да си вадят медицинско. Тия клети титовисти сега са целите сини и с наранено македо... опа Титовско самочувствие!

Защо никой не почете рождението на Даме Груев на 19 януари? Защото нямат път към Македония.

Са макетата.Та те трето поколение възпитават към омраза,гняв към българите.Правите лоша услуга на децата си,НЯМА ПО ЛОШО ДА МРАЗИШ НЯКОГО,ТИ СТРАДАШ,А НЕ МРАЗЕНИЯТ

До кога ще продължава този цирк Македония?!? Какво още трябва да чакаме?!?! Пълен блокаж на тази самопровъзгласила се "независима" държава. Какви са тези глупости в договора за добросъседство??? Нас кой ни пита дали им подаряваме езика и историята си??? Кога се появи тази народност, говереща 100%-ов български език и защо ще им правим евала за каквото и да е на тези??? Айде един референдум на тема "Съгалсни ли да признаем съществуването на Македонски народ, Македонски език и Македонска история, различна от нашата. КАкво чакаме, да видим нагалсите на обществото поне по този въпрос.

И ги делиме на 2, ако се обадят гръците ще им дадеме малко и на тях. Тия дето не са съгласни ще ги пратиме в родната им сърбия

Очаквам в скоро време македонистите (не македонците) да осъзнаят, че Гоце Делчев ( не Гоце Делчески) е български герой и да започнат да се кланят на техния си сатрап Колишевски, който между другото се изказва пренебрежително за Гоце Делчев и това е документирано.

Явно не само не съзнават , а настояват на извратената си позиция и с тези доводи ще излязат и защитават пред ЕС. Лошата новина е, че за Европа тази позиция е по-удобна за приемане, защото послушна България ще се кротно, а тези "буйните" ще обещаят пак глупости, които искат да чуят. Толкова елементарна позиция и прозрачна има родната опростачена дипломация, креатура на връзкарските политически назначения, че вече сигурно ще сме пример в учебниците по провалена дипломация. Как пък не инсталирахме скрити камери и микрофони и не "изтекоха" записите от реплики и насилие на РСМ полицаите на границата? Поне за това не се искаше мозъчна дейност.

Да е послушна,ако гласуваме за Възраждане.

На кой му пука сега за националния интерес - правят се луди пари от оръжие и енергия

ще ближете ЕС през стъклото само.

Внукът на Гоце от сестра му -Милан е градоначалник на Куманово от 1941 до 1944г- (ОКУПАТОР)

Партиите имат претенции единствено Македония да е по-далеч от България. Ако България и Македония се обединят, процентът на Възраждане за НС ще е под 2. Аналогично е положението и на другите партии.

Не са причина за проблемите с Македония.Единствено те се опитват да противодействат на безобразното поведение на макетата.Да си пропомним че Преди 1 година Кипо беше поставил България на колене пред Македония,защото така са му наредили от САЩ.

От македонското МвнР са казали, че никога не са поемали ангажимент за съвместно честване на Гоце делчев. Имало събиране на двустранната историческа комисия с решение за съвместно честване на някои дати, НО ЗАБАЛЕЖЕТЕ, не било вземано решение конкретно за Гоце Делчев, за съвместно честване.

вижда ши сте кал човек насъсква куче? Лак животинката е в началото уплашена, после объркана, после окуражена, после настървена, а след това и обезимяла и освирепяла. Излишно е да казвам, че в последната фаза няюа много разум. Излищно е също и да споменавам, че между масъскващ и насусквам има в степени различни умствена сила и цели. Защо го лазвам ши? Ако се осъавяте добровошно да бъдете масъдквани, сами се поставяте в ролята на по-елементарното същество, позволявате да бъдете използвани пт други неморашни същедтва. Както се казва, всяка прилика с дейсрвителни лица и събития е случайна.....

Виждали сте как човек насъсква куче? Как животинката в началото е уплашена, после объркана, после окуражена, после настървена, а след това и обезумяла и освирепяла. Излишно е да казвам, че в последната фаза няма много разум. Излишно е също и да споменавам, че между насъскващ и насъскван има в степени различни умствена сила и цели. Защо го казвам ли? Ако се оставяте доброволно да бъдете насъсквани, сами се поставяте в ролята на по-елементарното същество, позволявате да бъдете използвани от други неморални същества. Както се казва, всяка прилика с действителни лица и събития е случайна.....

на тия свине, наистина да видят какво е и на граничния пункт, и навътре преко Вардаро, да им пикам в каменното полупразно корито да им. Това са изроди - срам и измета на Балканите, камо ли нататък в Европа...Ще излезе, че от дълги години се самонараняваме и се пребиваме самички, палим си нарочно клучбовете в чужбина, трошим им вратите и стъклата, трошим си и старите паметници з на загиналите явно за нищо български войничета....Мамицата им четническа и юнашка на тия бопци, само да ги гепнем!

Днес севермаците ще тормозят някой от Възраждане и останалите партии ще злорадстват, утре тормозеният ще е от ГЕРБ... След като е българин трябва да го подкрепим без значение от партийната принадлежност. Дори и да е русофилистик и руска изтривалка. Него ние ще си го бием, не чуждите. https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

Още ли това копираш?!? Същото като във вчерашната статия?!? Неделя е... няма нови а?

Случката ми напомня баснята "Вълк и Агне" Поне макетата да бяха показали един служитев от митницата с насинено око или кървяща уста -просто така за адекватност в действията

Ако продажните комунисти, които доброволно предадоха мощите на Гоце Делчев през 1946 година, не го бяха направили, нямаше да има на кого макетата да се прекланят и да наричат свой национален герой. Ама тези плиткоумници, не са се интересували изобщо от историята, а са обслужвали интересите на СССР, откъдето идва заповедта, да предадат мощите на Югославия.

А още по -доброто е че Г.Д. не се е навил на натиска да правим федерация с тях и Тито.

Очаквам в скоро време македонистите (не македонците) да осъзнаят, че Гоце Делчев ( не Гоце Делчески) е български герой и да започнат да се кланят на техния си сатрап Колишевски, който между другото се изказва пренебрежително за Гоце Делчев и това е документирано.

Не знам друго,но имат по добра съдебна система. Няма и двайсет и четири часа и ни връщат осъдени граждани на България.

Само дето в документацията липсват самопризнанията за престъплението. Ако и това бяха приложили щях да повярвам за всичко до тук

Тея продължават да нагалстват. Явно подкрепяни от Киро Про100, и мълчанието на Юмрука и Гълъба!

Да, видяхме на видеото колко са агресивни тези свирепи българи, маят с боздугани и ятагани и те горките макета, нямах избор! Защитават си страната от огромните великани, да не прекрачат границата. Смушници. Държат се обсолютно все едно са преди 30-40г в Югославия.

Те са Югославия от преди 40 години и няма да мръднат от там. Живея в САЩ, запознах се тук с едно момче от тази област. На 25 години знае поне 10 песни за Тито и колко е велик. Прабаба му и Прадядо му са българи, но той казва - аз ако не съм "македонец", не съм и българин. Тези еничари ли са ни братя? Не мисля.

Крайно време е тази измислена държавица да си я поделим с албанците!

И за какво са ни тези голи баири, населени с балкански "украинци"? С толкова промити мозъци изобщо не ни трябват. Да си ги култивират албанците там, това заслужават и нищо от наша страна.

Цар Борис 1 е казал, "земя даром не се дава никому". Обаче за макетата може да си ги вземат албанците. Такива твърдоглави шопи не ни трябват. Нашите шопи ни стигат.

За да си върнем Охрид,Самуиловите крепости, Преспа....

Имаме интерес към частите, където има Българи. Това е в Южна РСМ - Струмица, Битоля (втория по големина град в държавата), Охрид (третия по големина), Щип, Велес. Северните (Скопие, Куманово, и пр.) - не мисля че ни трябват, да ги вземат албанците. Те са до голяма степен антибългарски и албанците ще разправят с тях. Те знаят как.

Ееее, в Лъжедония е така - там хората не обичат истината. Да се чуди човек: как толкова малка държава се е оплела в толкова много лъжи? Има ли изобщо нещо, което да е истинско там? Лъжлива нация, лъжлива история, лъжливи паметници, лъжливи договори, лъжливи политици... Тези хора казват ли истината понякога, поне за разнообразие?

Ами за щастие има видео.

Аре стига бе дирчовци една и съща новина 5 отделни статии. Разбрахме. Стига сте се напъвали да ескалирате положението и омразата и вие и без вас се справяме чудесно. Аман и от тия шиптъри дето имат по съмнителни корени и от циганите. Немогат да решат гърци ли са албанци ли са сърби ли са какви са ама драпат ли драпат на европейци да се правят. Ясно се вижда че са тоалетната на балканите

Не са виновни така наречените Македонци те са комплексирани че измислената им държава е на 30 г и търсят внинимание а ние сме виновни че им го даваме . Пълен игнор. И никакъв ЕС никакъв фактор не са тия и никога няма да ни уважават.

Ама защо другите сто човека и тях не допусната да минат. Или всички българи с изключение на официалната делегация са радикални елементи, които искат да нарушат обществения ред в Македония. Това си е чиста провокация от македонска страна на държавно ниво. Затова никакво приемане в ЕС, докато не си седнат на задниците.

Да ви спрат вас за ЕС македонски боклуци.

Кой да ги спре бе тюфлека Винету или проссто Киро? Ние да не сме Гърция. Поне да бяха гледали от тях. Толкова е просто.

Още ли ги наричате-братя? Това са еничари.

Сърбовентилаторите, които са откраднали всичко - от името на измислената си държава (гръцка географска област), героите си (етнически българи и гърци) едва ли осъзнават какво ги очаква. Албанският вече ги е допрял и сърбите няма да ги спасят. Общо взето имат 2 изхода - албански и български. На нас не ни трябват определено, съдейки по начина по който се държат бившите българи и настоящи сърбовентилатори. Да им пожелаем приятно учене на албански и строеж на паметници на Енвер Ходжа!

Никаква Европска уния за вас, В КОЧИНАТА, докато ви омекнат главите! Ама къде са Макарона, сега, Урсулището и оня, Верховен, дето викаха, че сте много убави… Гаранция - Франция, колкото гарантираха Минските споразумения… Толкова много лицемерие, нямам думи, просто…

хюмнета, сър.

Жалко че с вашите лъжи се оптвате да опровергаете нарушенията спрямо България! Още по лошо е че не разбирате че по този начин си забавяте приемането в ЕС! Жалко че България първа ви призна!