Икономист очаква още 10% поскъпване на горивата

Два негативни фактора се случиха едновременно - петролът поскъпна , а еврото поевтиня, което оказа влияние върху цените на горивата. Това каза икономистът Георги Ангелов от „Отворено общество" по Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Икономист очаква още 10% поскъпване на горивата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aало,"икономиста"! Hикакво поскапване на петрола няма в Aмерика от 6 месеца.Kого заблуждавате?

kgb777kgb

Пак ще си задам обичайния въпрос - Нема ли кой да удуши .......? Не вярвайте на никой от подставените лица на монополистите и крадците ! Всички тези икономисти , консултанти и разбирачи получават ОГРОМНИ заплати , за да ви обяснява как всичко ще се повишава и защо е справедливо да ви ограбват разни боклуци ! Не им вярвайте и мислете като правите нещо или си купувате каквото и да е ! По-добре нещо каквото ви трябва от кварталното магазинце , отколкото "промоция" от веригите , така хем ще харчите по-малко , хем няма да купувате боклуци !!!

Нищо не ме учудва - каквото и да се случи по света, отражението в България се изразява в повишаване на цените! И така е от доста години насам!

Както чувам днес данъчни са влезли в борсите на Слатина и Дружба.Краино време беше.На борсата в Дружба са се наредили едни мръсни гадни смрадливи мангали с едни "супер"кантари.Мошеници от класа ,но по големи мошеници от тях са Лукоил.Краино време е наистина да им се отнеме лиценза.Вън от РБ!

При наличието на достатъчно професори, доценти и университети по икономика в страната кой плаща на медиите да лансират това момченце от двустайното институтче?

ОТГОВОР: Евреин с цигански произход (или циганин с еврейски произход) който неще да си каже истинското име, но има псевдоним ДЖОРД СОРОС. Не го пускат да влиза в някой европейски страни. Известен е като съдържател на задният двор на ЦРУ.

Пред Цветанка Ризова на 17 юли, Емил Димитров - "ревизоро" съвсем ясно обясни причината за увеличението на цените на горивата. Едва ли някой е способен да докаже несъстоятолността на неговата гледна точка.

Така трябва да бъде.Мор за българската смрад.

Нови магистрали. Все по-скъп бензин. Замразени заплати. Как се връзват трите неща само... Става все по-хубаво в България. Прекрасна страна! Единствената!

Причината е в БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ, известна като най -голямата и най спекулативната в Европа, в чийто отбор влизат правителството, частните му монополисти като "Лукойл" и частните им съветници като "Отворено общество".

Вие господа от "ideyazabulgaria", защо не напишете имената на мафиотите до европейската комисия, или те си ги знаят? Знаят ги, защото така им е удобно? А защо преди 2 години Бойко Борисов "нощува" в хотела на Валентин Златев. Или повишаване на цените на горивата днес е "сметката" за нашата наивност? От българският електорат НИЩО НЕ ЗАВИСИ!!! "Парашутистите" се спускат тук, по върховете на властта, от ЗАПАД. На българите от вече 1000 години, след царуването на Калоян, не се позволява да се самоуправляват. /Няма прошка за разгромите на Болдуин Фландерски и Дойран, преди 100 години.

Блажени са вярващите, че нищо не зависи от българския електорат! Мафиоти в европейската комисия има, но защо те не се допускат да налагат мненията си в никоя друга малка като България европейска страна??? Защото тези страни са високо демократични, там електората си избира само политици -държавници с високо демократично съзнание, които работят само за обществения интерес и спират враговете на нацията още на границата. Но животът в тези страни се движи по железни обществени правила, за това са известни като Welfare state, които са обявени за най-развитите правови държави в света. Съдбата на всеки народ се решава от политиците му. А политиците - държавници го избира вътрешния електорат със своето СЪЗНАНИЕ. Докато българската общество няма нужното съзнание като западноевропейския си колега- демократ, ще си избира политици като сегашния пълнеж в НС - слуги на олигарси като Златев, които са го яхнали го изцеждат. Докато няма държава у нас, която да се движи с железните правила на европейската правова държава, ще се навираме в гьола на Европа, с най нисък жизнен стандарт и всички световни и вътрешни мафиоти ще ни яздят, изстискват и правят все по бедени. Както те виждам както разсъждаващ, за мен ти си един от настоящия насочел електорат на България.

Икономист, който говори за спекула при пазарна икономика!! Да вземе да си изяде дипломата, не да дава идеи и зелена светлина на лукойл да вдига цените

Уважаеми съграждани, уверям ви че цените на горивата ще продължават да растат докато не спрете да си карате колите или поне да се ограничите...

За кой "работиш" бе момче. Добре си структуриран на това работно място, че ако се налага да излезнеш и работиш в реалната икономика, в частния бизнес не можеш да искараш и 5 лева. Тебе за съвети те бива. Добре се стои на хранилка. Едно време беше защитник и агитатор на плоския данък. Това е най-голямата грешка на тройната коалиция. В Европа няма нормална държава с плосък данък?

Любопитно ни е защо като ОМВи , е австрийска , горивата са с еднакви цени с останалите , къде е пазарната икономика , или по добре е да нямаш проблеми с конкуренция , нали сменихме един строй с друг или вече не му казваме така , може би , защото няма строй . Разлики от една до 3 стотинки си е глупост , която показва само едн - споразумение между различните играчи - та те са от един отбор май .

Е няма ли някой ден да ни споходи някаква положителна новина, народа вече психяса, новините са все едни и същи, увеличава се цената на ........, а заплатите всеки месец намаляват със стойността на инфлацията и докога.

Ако някога в България закрият отвореното сороско общество и подобните му институти, може! До тогава ще правим и пишем, каквото те поръчат!

ами народа като е прост да зяпа само в телевизора като хипнотизиран ще психяса... излезте навън, запознайте се с нови хора, радвайте се на живота :-)

От ясно - по-ясно, ама никой не го коментира. След като бяха въведени фискални устройства вече не може да се краде акциз и естествено това се отразява на цената. А най-големият крадец на акциз е Лукойл, май...

""Петролът поевтиня до 95,93 долара за барел" Информацията е от днес 19/07/2011 За какво поскъпване на петрола иде реч ,след като цените му падат ????????" Гледай Брент петрола, не "Лек суров". Брента го пазарят на тези нива - Брент 116,22 за барелче.

Ние нали преработваме само и единствено сорт "Брент"........

Пертрола поевтинява в БГ цените растът, петрола се дава за без пари, цените на бензина в БГ достигат рекордни стоиности, измислен е двигател които да се движи с вода, цените на бензина в БГ са по силите само на неколцина от най-богатите жители на земята! После ми тия от Ни лук ял ни Лук оил ми говорят, чер монопол нямало и разбираш ли работели едва ли не на загуба при продажбата на горивото! Ай да са им живи и здрави там сичкото което е от женска страна до девето коляно!!!

И тнози определено не е добре или...са му платили добре. Цената или се държи около едно ниво или слиза. Така е в Европа. Докато има САМО ЕДИН ДА ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНАТА В БЪЛГАРИЯ нека този един да се афишира гръмко за Бог. Но е смъртен и в недалечно време ще отмре.

нас чух доставчик на магазинера да говори с него за някаква стока, която се зъдържала в склада защото се очаква да поскъпне. Не ми беше удобно да попитам. Но като чета това сведение разбирам, че следва повишаване на цените на стоки. А и този прах в очите- данъчни ще влезат в Лукойл и данъчни следят за вносни зеленчуци, които подбивали цените на нашите. Те също говорят за предстоящо поскъпване и още прах в очите. Това са изтъркани номера за заблуда на гражданите и отдушник на напрежението.

"Петролът поевтиня до 95,93 долара за барел" Информацията е от днес 19/07/2011 За какво поскъпване на петрола иде реч ,след като цените му падат ????????

А от кога пазаруват в Евро. Петрола се търгува в долари които също се обезценяват в момента

Соросчетата на Ангелов да престанат да констатират и прогнозират само, а да обяснят правилно корените на процесите. Направо да дадат "съвет" на своя учител, ръководител и първи неолибералист -САЩ ( намиращ се вън фалит) да престане да девалвира долара, защото долара девалвира еврото и цените на горивата се увеличават. Абе защо дават постоянно място в медиите на "съветите на Соросчетата"? Ааа, забравих, че сега управляват външната и външна политика на клетата ни държавица, понеже тиквите не са способни и са им я предоставели, и са наредени директно на държавата трапеза. Носят се слухове, че миналата година "Отворено общество" са получили 46 милиона субсидии от нея? Верно ли?

Аман от сорофчета . Ако не са те - умно ни поучават "експерти" от Центъра за изследване на демокрацията . От къде идват кинтите за редовното им налагане в медиите и цитиране на азбучни истини, представяни като анализи ?

соросчетата като кажат "добър ден", трябва да се огледаме и да видим Луната...

Сега вече надминахме всички - те вадят октопода Паул, а ние непълнолетна говоряща маймуна от подвид "Шорош". Шах и мат!