Коментари - Ски сезонът на Витоша стартира с протест | Днес.dir.bg

Ски сезонът на Витоша стартира с протест

Днес скиори, сноубордисти, любители на планината и Коалиция "За да остане природа в България" ще открият сезона на Витоша с инициативата "RIDE 4 VITOSHA".

Обратно в новината

Коментари - Ски сезонът на Витоша стартира с протест | Днес.dir.bg

Коментари

Вън на грабителите на природните сесурси от Витоша! Вън на лапачите на лесни пари от Природния парк Витоша! Докога държавата ще защитава експлоататорите на природата и на спорта? Планината не е на "Витоша ски", а е на всички хора и най-вече на софиянци!!!!

Кви са тези фирми да ги махнат и да сложат нови . А тези където са виновни да ги съдят.

Да се смени фирмата, която стопанисва съоръженията. Още повече не може да даваш концесия на фирма, чиято собственост е неизвестна. Това е направо нечувано. Ако трябва да сме честни, всички знаят, че зад цялата работа стоят собствениците на ПИБ АД, които имат интереси не само на Витоша, но и в другите ски курорти и са окупирали федерация и какво ли не още. Колкото пари дават за ски спорта, хиляда пъти повече пречат и трупат печалби докато държавата мълчи! Протести докато не се сменят тия анонимни собственици!!!

Софиянци, до кога ще си мълчите когато някой ви е сложил ръката си в джоба ви и ви граби безобразно?! Време е да наричаме поне крадците със собствените им имена. Така беше с приватизацията на Кремиковци, така е с ограбването на дребните собственици на хотели в Банско,така е и с играта със съоръженията на Витоша. Зад тези "сделки" стоят едни и същи хора или поне са финансирани от една и съща банка - ПИБ АД. Близки до всички правителства и за това се считат за недосегаеми... Къде е Бат Бойко да реши и тоя проблем?

Витоша е най - западналата планина в България. Най - вероятно софиянци са много мързеливи...

Вече не ходя на Витоша.Някой там си е отворил "фабрика за пари". А уж е НАРОДЕН ПАРК? Господа управляващи,къде сте?И аз няма да гласувам за ГЕРБ.За времето на тяхното управление не съм видял нещо в защита на обикновения човек

Господа управляващи, просто им прекратете концесията на Витоша Ски!

витоша ски са измамници, вече не карам в бг, за 7 дена с транспорта ми е по ефтино в австрия а качеството е несравнимо ;) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кой продаде Витоша?

Ал

Трябва да се прекрати концесията на Витоша ски. Цените им са доста солени, а "инвестициите" им не се забелязват с просто око. Съоръженията са си на все същото дередже. Първо спряха драгалевския лифт и през седмицата човек не може да се качи на Витоша. Друго - Конярника го взеха с подставени лица и също не го пускат - за да има блъсканица на Лалето и цените да са високи. Трябва общинска или държавна фирма да поеме концесията и тези съоръженията, за да станат пак достъпни за хората!

Да, напълно съм съгласен че съоръженията горе трябва да работят, днес исках да се кача да покарам ски, но нямаше как, лифтовете не работят, с кола е забранено, не исках да нарушавам закона и се прибрах нещастен

е ясно, че става дума за разчистване на сметките !!!НЯКОЙ СИ Е ХАРЕСАЛ ТОЗИ БИЗНЕС - ДО 1,5 МЛН. СОФИЯ и сега търси начин да изхвърли старите консесионери !!! И като стане да не мислите,че ще свалят цените ! НЕ ! Ще кажат - ами съоръженията бяха стари, инвестирахме в снежни оръдия, приложихме нова,много по- скъпа техника за почистване на пистите преди сезона/ И това го правят само в Аспен и Сейнт Мориц - ха ха ха/ , та НЕ МОЖЕМ ДА НАМАЛИМ ДНЕВНИТЕ КАРТИ !!!! ВСИЧКО Е Ц И Р К !!! НЕ СВИКНАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ ?? Не го ли разпознавате ?? Играят го вече 20 год. !!! Така се печели бизнес у нас ! Няма нищо общо с природата или нещо друго ! ВСИЧКО Е ПАРИ !!

Прав си, Ал! Подкрепям те! Присъединявам се към изразеното от теб мнение.

Ал, идеята да се прекрати концесията е прекрасна. Нека Витоша бъде зона за ски с народни - поносими цени, контролирана от държавата. Каквито и инвестиции в лифтове да се направят ще са много по-печаливши от много други държавни инвестиции. Обаче нека има и закони, които да не позволяват на еколозите да блокират строежа и обновяването на съоръженията - в момента Витоша е с лифтове гробници - най-вече заради тях.

В никакъв случай трябва да се позволява на някакъв офшорна фирма да става концесионер.В Австрия, Шфейцария лифтовете и пистите се стопанисват от местните кметства.Иначе ще се образува монопол както в Банско, Боровец и Пампорово и цените на лифт картите ще бъдат златни.Кой контролира цените на лифт картите в големите курорти и запознато ли е МИЕТ за вредите на зимния туризъм от самозабравилите се монополи?

Ошфорка, значи че български мафиоти си перат парите в България необезпокоявано.

На следващите избори определено ще гласувам против ББ. Напоследък прекалено много интереси обслужва - то не беше Лукойл, на които им трябват между 20 и 30 години да си сложат датчици на резервоарите, то не беше Витоша ски, да не говоорим за незаконните строежи в Рила, лифта до езерата и тнт. Но беше голяма новина, когато "откриха" незаконните строежи по язовирите - ами те после половината се оказаха законни и се забрави случая. Пък само се хвали с магистралите, но като знам как ги строят не ми се мисли. Доста от пътищата които ББ "направи" из София вече са в лошо състояние, но си личи, че са правени професионално - всички шахти са с 15-20см. по-ниско от пътя - технологията явно е нова, днес у нас, скоро и в западна Европа. За завода за боклук няма и да коментирам - 7-8 години не могат да го построят, все едно правят космодрум. Ама като има интереси да го няма ще го бавят още 10 години поне.

Мизернци, Били инвестирали незнам си колко милиона? Де ги тия инвестиции бе хора, не трябва ли да се виждат? От ДЕСЕТ години не виждам нито едно ново болтче, а те били инвестирали милиони!

Пашата и Боко взеха Витоша! Ега ти тъпите българи!

И си я сложи в малкото джобче!!!

РАЗБИРАТЕ !!! И КАКВО ОТ ТОВА ??? ХОРАТА СИ ГЛАСУВАТ ЗА БОЙКО - МУТРАТА,ЦЕЦО-МОЗЪКА И ПАШАТА !!!!

То бива цензура бива, ама коато този сайт......повече няма да вляза тук

Къде е прокуратурата да ревизира ЦЯЛОСТНО подписаните договори и при най-малко противоречие да ги обяви за нищожни? И после да погледне КОЙ ги сключи тези договори и за причинените щети да повдигне обвинение! Де такава прокуратура в България? В България, в която РАЗБОЙНИЦИТЕ хранят и издържат прокурори и съдии! И наглеят, разбойниците им с разбойници, вместо да си траят и колкото могат да гепят, те практически ПРЕКРАТЯВАТ КОНЦЕСИЯТА! Ето повод да бъде развалена, пък после нека в Страсбург да се жалват...

Прокуратурата, Пути, прави каквото и кажат Боце и Цвъки. Затова я няма.

ТЪРСЕТЕ ПАШАТА............И БОКО

ДЪРЖАВАТА ДА ПРЕКРАТИ КОНЦЕСИЯТА НА ВИТОША СКИ И ДА СИ ВЪРНЕ УПРАВЛЕНИЕТО И СОБСВЕНОСТТА ВЪРХУ ПИСТИТЕ И СЪОРАЖЕНИЯТА.

какво е това нещо - офшорна компания да ни сече горите. Абе хора дайте идеи да ги смачкаме тези нагли "бизнесмени".

Витоша на хората, на спортистите и децата, на турстите, не на наглите печелбари от офшорки! ВЪН ВИТОША СКИ ОТ ВИТОША! ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ПРИРОДАТА НА ХОРАТА!!!

И на теб ли да дадат лифтовете, бе тъпак ! Какво значи "на хората, на децата" и др. тъпотии, които ръсиш. Това е управление на голяма компания, лузери като тебе само хулят и плюят. Какви печалби бе, имаш ли идея колко струват оръдията за сняг, машините и т.н.

Лифтовете трябва да се върнат на общината, нещастник! Това значи на хората. Знаеш ли колко малко ме боли едноокия, колко ви струват оръдията за сняг?! Ски се е карало на Витоша и без изкуствен сняг и без Витоша ски да ви има, ясно ли ти е тапунгер?! Аре марш, вън от Витоша, нагли престъпници!

Точно така.Карам ски от 30 години и такава простащина като тука, никъде няма.Защото не сме нормална държава. Децата ми избягаха от България а и аз вече не карам ски тука. Прекрасни условия на сносни цени има и в Австрия и т.н.

В нормална държава не биха позволили офшорка да е собственик на съоръжения за ски: приходите изтичат навън изпрани, отговорността е размита, а обектът е от стратегическа важност за страната ни, доколкот касае природата, а и туризмът е с голям дял в икономиката ни. Ето това са признаците, по които се съди кое правителство какви ги е вършило - как е раздавало бъдещето на странта.

Мисля че този път природозащитниците прекаляват. По добре ли да се ходи до Банско или Боровец, сигурно бензнина, които ще се изхарчи е еко. По добре ли да продължават нови и нови курорти да изникват в Рила. Това тук би спасило много природа другаде!

Кой говори за нови курорти в Рила, бе смешник? Платен драскач! Ти ли или шефовете ти от офшорката, дето е завсела всички курорти като октопод?!

Поне да си беше направил труда да вникнеш малко в нещата бе смешник.

За съжаление от статията се очертава една грозна картинка... А "хармонизиращия" си с природата човек ще продължава да я "хармонизира" с багери и резачки...

Вишоша ски са най-наглите копелета, които някога са управлявали Витошките лифтове. Не стига, че ги направиха недостъпни като цена за масата хора, ми и тази година дори се опитват да насъскат хората срещу законите и държавата, за да обслужат печелбарските си интереси за промяна на закони с обществено недоволство срещу неработещите лифтове. МРЪСНИ ГАДОВЕ, ВЪН ОТ ВИТОША!!!

Държавната овца Витоша се стриже от частници. В това е проблема.

Герберасткото ядро на мути и банкеркерки-мутреси нагло изменя всички закони, които с толкова мъка бяха постигнати през последните 20 г. ЦЕЛТА Е да се уреди кланът на властта, а за това да плаща цялото общество, което трябва бъде превърнато в ЛУМПЕН ПРОЛЕТАРИАТ (лишени от перспектива перзаботни утрепки) НА НИВОТО НА МАНГАЛИТЕ ОТ СТОЛИПИНОВО и ще се продава за жълти стотинки, които ще бъдат плащани от честните предприемачи извън клана на мародерите!!!

Същия сезон, в който затварят Витоша за скиорите изчезва индивидуалната карта за Ястребец в Боровец. Съвпадение ?

Тези нагли печалбари трябва да бъдат озаптени! Не трябва да се съгласяваме с унищожаването на природата. Подкрепям протеста, дори пълен бойкот на тези фирми за да фалират-заслужават го! Като гледам какви цени са направили, горе долу без хотел излиза по 100 лева на човек-ами ако е семейство с две деца, колко пари ще им трябват и колко семейства могат да си позволят дори един уйкенд в месеца с такива разходи...

"Витоша ски" се опитват с обществен натиск да променят закони, с цел собствено богатяване чрез разширено застроявавен на Витоша за смешни инвистиции и огромни приходи. И понеже нямат толкова милиони че хем да строят хем да плащат за разрешителни гледат така да променят закона че да им излезе евтино.

Свалям ви шапка, Българ(к)и !

Витоша трябва да остане без влекове, за да има кой да ходи на Банско и Боровец. Иначе хотелите им ще си останат празни.

Факт е, че планините също са завзети от монополи с неясни капитали, но ясни икономически интереси. И е крайно време да се прекратят тия неща с офшорките. Като е офшорка да няма право да управлява активи в цивилизацията, да си заминава на майната си. Всяко плащане към офшорка да се облага с 80 %, профилактично !

всичко е протести, но те мислят, че им се радват хората:)))

Не е правилно да наричат протеста използвайки "американски език"- за повече езиков патриотизъм!

Във авастрийските алпи, 7 дена са на същата цена като в Банско... вкл. сам.билет и прочее глупости... за какво да се мъча с нашите кожодери ...

Във Val Gardena семеен пакет за 7 дена е 970Е + самолетни билети + трансфери + 7 дневни карти за лифтове + храна + екипировка в хотел , без чалга, без дебеловрати дебили в анцузи, без ланци и перхидролени силиконки. Дано поне Витоша остане за хората

Скиор номер едно не участва ли на откриването? Или го е шубе, че ще го освиркат?

Всички да се организираме срещу наглите печалбари, които съсипват природата ни.

Аман от простотиите на безработните хора. Вие не разбрахте ли, че има хора дето бачкат 340 дена в годината и искат като са в законна отпуска да си я карат на спокойствие. Кви са тия демонстрации, стачки, завардване на пътища когато хората почиват. Ми демонстрирайте си когато другите спят. Аман от простотиите на целия свят. 2 дена ми е пътя от и до морето 2 дена исках да карам ски, а то терор. Отивам на Марс.

Заминавай! Защо си мислиш, че това са хора без работа? Като ти гледам цифрата, пак много си почивал - аз и двайсет дена не събрах, но ги подкрепям, защото не мисля само за МЕН и за ДНЕС, но и за другите утре.

Лелей ти да не си кат нашия кмет 400 дена отпуска дето е натрупал Сега 1 година го изгониха да не идва на работа. То и работенето ви е толкова: пушене на 2 кутии цигари в работно време.

Ще измислим нещо и за Витоша АД, за Юлиен, как вкарахме закона тихомълком.

а на еколозите кой им плаща???

Аз!

Коментари - Ски сезонът на Витоша стартира с протест | Днес.dir.bg

Ски сезонът на Витоша стартира с протест

Днес скиори, сноубордисти, любители на планината и Коалиция "За да остане природа в България" ще открият сезона на Витоша с инициативата "RIDE 4 VITOSHA".

Обратно в новината

Коментари - Ски сезонът на Витоша стартира с протест | Днес.dir.bg

Коментари

Вън на грабителите на природните сесурси от Витоша! Вън на лапачите на лесни пари от Природния парк Витоша! Докога държавата ще защитава експлоататорите на природата и на спорта? Планината не е на "Витоша ски", а е на всички хора и най-вече на софиянци!!!!

Кви са тези фирми да ги махнат и да сложат нови . А тези където са виновни да ги съдят.

Да се смени фирмата, която стопанисва съоръженията. Още повече не може да даваш концесия на фирма, чиято собственост е неизвестна. Това е направо нечувано. Ако трябва да сме честни, всички знаят, че зад цялата работа стоят собствениците на ПИБ АД, които имат интереси не само на Витоша, но и в другите ски курорти и са окупирали федерация и какво ли не още. Колкото пари дават за ски спорта, хиляда пъти повече пречат и трупат печалби докато държавата мълчи! Протести докато не се сменят тия анонимни собственици!!!

Софиянци, до кога ще си мълчите когато някой ви е сложил ръката си в джоба ви и ви граби безобразно?! Време е да наричаме поне крадците със собствените им имена. Така беше с приватизацията на Кремиковци, така е с ограбването на дребните собственици на хотели в Банско,така е и с играта със съоръженията на Витоша. Зад тези "сделки" стоят едни и същи хора или поне са финансирани от една и съща банка - ПИБ АД. Близки до всички правителства и за това се считат за недосегаеми... Къде е Бат Бойко да реши и тоя проблем?

Витоша е най - западналата планина в България. Най - вероятно софиянци са много мързеливи...

Вече не ходя на Витоша.Някой там си е отворил "фабрика за пари". А уж е НАРОДЕН ПАРК? Господа управляващи,къде сте?И аз няма да гласувам за ГЕРБ.За времето на тяхното управление не съм видял нещо в защита на обикновения човек

Господа управляващи, просто им прекратете концесията на Витоша Ски!

витоша ски са измамници, вече не карам в бг, за 7 дена с транспорта ми е по ефтино в австрия а качеството е несравнимо ;) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кой продаде Витоша?

Ал

Трябва да се прекрати концесията на Витоша ски. Цените им са доста солени, а "инвестициите" им не се забелязват с просто око. Съоръженията са си на все същото дередже. Първо спряха драгалевския лифт и през седмицата човек не може да се качи на Витоша. Друго - Конярника го взеха с подставени лица и също не го пускат - за да има блъсканица на Лалето и цените да са високи. Трябва общинска или държавна фирма да поеме концесията и тези съоръженията, за да станат пак достъпни за хората!

Да, напълно съм съгласен че съоръженията горе трябва да работят, днес исках да се кача да покарам ски, но нямаше как, лифтовете не работят, с кола е забранено, не исках да нарушавам закона и се прибрах нещастен

е ясно, че става дума за разчистване на сметките !!!НЯКОЙ СИ Е ХАРЕСАЛ ТОЗИ БИЗНЕС - ДО 1,5 МЛН. СОФИЯ и сега търси начин да изхвърли старите консесионери !!! И като стане да не мислите,че ще свалят цените ! НЕ ! Ще кажат - ами съоръженията бяха стари, инвестирахме в снежни оръдия, приложихме нова,много по- скъпа техника за почистване на пистите преди сезона/ И това го правят само в Аспен и Сейнт Мориц - ха ха ха/ , та НЕ МОЖЕМ ДА НАМАЛИМ ДНЕВНИТЕ КАРТИ !!!! ВСИЧКО Е Ц И Р К !!! НЕ СВИКНАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ ?? Не го ли разпознавате ?? Играят го вече 20 год. !!! Така се печели бизнес у нас ! Няма нищо общо с природата или нещо друго ! ВСИЧКО Е ПАРИ !!

Прав си, Ал! Подкрепям те! Присъединявам се към изразеното от теб мнение.

Ал, идеята да се прекрати концесията е прекрасна. Нека Витоша бъде зона за ски с народни - поносими цени, контролирана от държавата. Каквито и инвестиции в лифтове да се направят ще са много по-печаливши от много други държавни инвестиции. Обаче нека има и закони, които да не позволяват на еколозите да блокират строежа и обновяването на съоръженията - в момента Витоша е с лифтове гробници - най-вече заради тях.

В никакъв случай трябва да се позволява на някакъв офшорна фирма да става концесионер.В Австрия, Шфейцария лифтовете и пистите се стопанисват от местните кметства.Иначе ще се образува монопол както в Банско, Боровец и Пампорово и цените на лифт картите ще бъдат златни.Кой контролира цените на лифт картите в големите курорти и запознато ли е МИЕТ за вредите на зимния туризъм от самозабравилите се монополи?

Ошфорка, значи че български мафиоти си перат парите в България необезпокоявано.

На следващите избори определено ще гласувам против ББ. Напоследък прекалено много интереси обслужва - то не беше Лукойл, на които им трябват между 20 и 30 години да си сложат датчици на резервоарите, то не беше Витоша ски, да не говоорим за незаконните строежи в Рила, лифта до езерата и тнт. Но беше голяма новина, когато "откриха" незаконните строежи по язовирите - ами те после половината се оказаха законни и се забрави случая. Пък само се хвали с магистралите, но като знам как ги строят не ми се мисли. Доста от пътищата които ББ "направи" из София вече са в лошо състояние, но си личи, че са правени професионално - всички шахти са с 15-20см. по-ниско от пътя - технологията явно е нова, днес у нас, скоро и в западна Европа. За завода за боклук няма и да коментирам - 7-8 години не могат да го построят, все едно правят космодрум. Ама като има интереси да го няма ще го бавят още 10 години поне.

Мизернци, Били инвестирали незнам си колко милиона? Де ги тия инвестиции бе хора, не трябва ли да се виждат? От ДЕСЕТ години не виждам нито едно ново болтче, а те били инвестирали милиони!

Пашата и Боко взеха Витоша! Ега ти тъпите българи!

И си я сложи в малкото джобче!!!

РАЗБИРАТЕ !!! И КАКВО ОТ ТОВА ??? ХОРАТА СИ ГЛАСУВАТ ЗА БОЙКО - МУТРАТА,ЦЕЦО-МОЗЪКА И ПАШАТА !!!!

То бива цензура бива, ама коато този сайт......повече няма да вляза тук

Къде е прокуратурата да ревизира ЦЯЛОСТНО подписаните договори и при най-малко противоречие да ги обяви за нищожни? И после да погледне КОЙ ги сключи тези договори и за причинените щети да повдигне обвинение! Де такава прокуратура в България? В България, в която РАЗБОЙНИЦИТЕ хранят и издържат прокурори и съдии! И наглеят, разбойниците им с разбойници, вместо да си траят и колкото могат да гепят, те практически ПРЕКРАТЯВАТ КОНЦЕСИЯТА! Ето повод да бъде развалена, пък после нека в Страсбург да се жалват...

Прокуратурата, Пути, прави каквото и кажат Боце и Цвъки. Затова я няма.

ТЪРСЕТЕ ПАШАТА............И БОКО

ДЪРЖАВАТА ДА ПРЕКРАТИ КОНЦЕСИЯТА НА ВИТОША СКИ И ДА СИ ВЪРНЕ УПРАВЛЕНИЕТО И СОБСВЕНОСТТА ВЪРХУ ПИСТИТЕ И СЪОРАЖЕНИЯТА.

какво е това нещо - офшорна компания да ни сече горите. Абе хора дайте идеи да ги смачкаме тези нагли "бизнесмени".

Витоша на хората, на спортистите и децата, на турстите, не на наглите печелбари от офшорки! ВЪН ВИТОША СКИ ОТ ВИТОША! ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ПРИРОДАТА НА ХОРАТА!!!

И на теб ли да дадат лифтовете, бе тъпак ! Какво значи "на хората, на децата" и др. тъпотии, които ръсиш. Това е управление на голяма компания, лузери като тебе само хулят и плюят. Какви печалби бе, имаш ли идея колко струват оръдията за сняг, машините и т.н.

Лифтовете трябва да се върнат на общината, нещастник! Това значи на хората. Знаеш ли колко малко ме боли едноокия, колко ви струват оръдията за сняг?! Ски се е карало на Витоша и без изкуствен сняг и без Витоша ски да ви има, ясно ли ти е тапунгер?! Аре марш, вън от Витоша, нагли престъпници!

Точно така.Карам ски от 30 години и такава простащина като тука, никъде няма.Защото не сме нормална държава. Децата ми избягаха от България а и аз вече не карам ски тука. Прекрасни условия на сносни цени има и в Австрия и т.н.

В нормална държава не биха позволили офшорка да е собственик на съоръжения за ски: приходите изтичат навън изпрани, отговорността е размита, а обектът е от стратегическа важност за страната ни, доколкот касае природата, а и туризмът е с голям дял в икономиката ни. Ето това са признаците, по които се съди кое правителство какви ги е вършило - как е раздавало бъдещето на странта.

Мисля че този път природозащитниците прекаляват. По добре ли да се ходи до Банско или Боровец, сигурно бензнина, които ще се изхарчи е еко. По добре ли да продължават нови и нови курорти да изникват в Рила. Това тук би спасило много природа другаде!

Кой говори за нови курорти в Рила, бе смешник? Платен драскач! Ти ли или шефовете ти от офшорката, дето е завсела всички курорти като октопод?!

Поне да си беше направил труда да вникнеш малко в нещата бе смешник.

За съжаление от статията се очертава една грозна картинка... А "хармонизиращия" си с природата човек ще продължава да я "хармонизира" с багери и резачки...

Вишоша ски са най-наглите копелета, които някога са управлявали Витошките лифтове. Не стига, че ги направиха недостъпни като цена за масата хора, ми и тази година дори се опитват да насъскат хората срещу законите и държавата, за да обслужат печелбарските си интереси за промяна на закони с обществено недоволство срещу неработещите лифтове. МРЪСНИ ГАДОВЕ, ВЪН ОТ ВИТОША!!!

Държавната овца Витоша се стриже от частници. В това е проблема.

Герберасткото ядро на мути и банкеркерки-мутреси нагло изменя всички закони, които с толкова мъка бяха постигнати през последните 20 г. ЦЕЛТА Е да се уреди кланът на властта, а за това да плаща цялото общество, което трябва бъде превърнато в ЛУМПЕН ПРОЛЕТАРИАТ (лишени от перспектива перзаботни утрепки) НА НИВОТО НА МАНГАЛИТЕ ОТ СТОЛИПИНОВО и ще се продава за жълти стотинки, които ще бъдат плащани от честните предприемачи извън клана на мародерите!!!

Същия сезон, в който затварят Витоша за скиорите изчезва индивидуалната карта за Ястребец в Боровец. Съвпадение ?

Тези нагли печалбари трябва да бъдат озаптени! Не трябва да се съгласяваме с унищожаването на природата. Подкрепям протеста, дори пълен бойкот на тези фирми за да фалират-заслужават го! Като гледам какви цени са направили, горе долу без хотел излиза по 100 лева на човек-ами ако е семейство с две деца, колко пари ще им трябват и колко семейства могат да си позволят дори един уйкенд в месеца с такива разходи...

"Витоша ски" се опитват с обществен натиск да променят закони, с цел собствено богатяване чрез разширено застроявавен на Витоша за смешни инвистиции и огромни приходи. И понеже нямат толкова милиони че хем да строят хем да плащат за разрешителни гледат така да променят закона че да им излезе евтино.

Свалям ви шапка, Българ(к)и !

Витоша трябва да остане без влекове, за да има кой да ходи на Банско и Боровец. Иначе хотелите им ще си останат празни.

Факт е, че планините също са завзети от монополи с неясни капитали, но ясни икономически интереси. И е крайно време да се прекратят тия неща с офшорките. Като е офшорка да няма право да управлява активи в цивилизацията, да си заминава на майната си. Всяко плащане към офшорка да се облага с 80 %, профилактично !

всичко е протести, но те мислят, че им се радват хората:)))

Не е правилно да наричат протеста използвайки "американски език"- за повече езиков патриотизъм!

Във авастрийските алпи, 7 дена са на същата цена като в Банско... вкл. сам.билет и прочее глупости... за какво да се мъча с нашите кожодери ...

Във Val Gardena семеен пакет за 7 дена е 970Е + самолетни билети + трансфери + 7 дневни карти за лифтове + храна + екипировка в хотел , без чалга, без дебеловрати дебили в анцузи, без ланци и перхидролени силиконки. Дано поне Витоша остане за хората

Скиор номер едно не участва ли на откриването? Или го е шубе, че ще го освиркат?

Всички да се организираме срещу наглите печалбари, които съсипват природата ни.

Аман от простотиите на безработните хора. Вие не разбрахте ли, че има хора дето бачкат 340 дена в годината и искат като са в законна отпуска да си я карат на спокойствие. Кви са тия демонстрации, стачки, завардване на пътища когато хората почиват. Ми демонстрирайте си когато другите спят. Аман от простотиите на целия свят. 2 дена ми е пътя от и до морето 2 дена исках да карам ски, а то терор. Отивам на Марс.

Заминавай! Защо си мислиш, че това са хора без работа? Като ти гледам цифрата, пак много си почивал - аз и двайсет дена не събрах, но ги подкрепям, защото не мисля само за МЕН и за ДНЕС, но и за другите утре.

Лелей ти да не си кат нашия кмет 400 дена отпуска дето е натрупал Сега 1 година го изгониха да не идва на работа. То и работенето ви е толкова: пушене на 2 кутии цигари в работно време.

Ще измислим нещо и за Витоша АД, за Юлиен, как вкарахме закона тихомълком.

а на еколозите кой им плаща???

Аз!