Учени: Мигрантите в по-щастливите страни печелят

Финландия оглави тази година класация на ООН на държавите, където хората са най-щастливи.

Обратно в новината

Коментари - Учени: Мигрантите в по-щастливите страни печелят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, много са щастливи скандинавците, особено онзи, който миналата година изрита българската камериерка в Слънчев бряг! То изражението на лицето му излъчваше само щастие и духовна гравитация! Моите впечатления от скандинавците не са, че са щастливи и удовлетворение от живота хора, щастливият човек намира равновесието в себе си!

Фалшива новина. В скандинавските страни повече от 80% от престъпленията се извършват от имигранти, в Швеция към днешна дата има 55 зони, където полиция не стъпва, в дадени градове има вечерен час за жените поради набези на имигрантите. Ако обичате не слъгвайте така вулгардно.

Слънце- няма, алкохол-забранен - еГати щастието!

А според една друга класация не отдавна, според един премиер нашата икономика била с най-голям ръст. Та да не ми се хвалят скандинавците.

Най-щасливите имат най-много самоубийства...

Едно време напред в класациите бяха африкански държави. Обаче пустият му интернет им даде възможност да видят как се живее в други държави и ги направи нещастни. И ние сме така - сега сме по-богати отколкото преди 1989г., обаче вместо да се сравняваме със съседа, който има москвич, а ние лада виждаме, че швейцарецът кара нов мерцедес.... Недейте да спорите - обикалял съм Европа и през 90-те и сега. Разликата в момента, въпреки, че е голяма е доста по-малка от тогава. Разбира се ако не бяха недоразуменията ГЕРБ и БСП, подкрепяни предимно от хора, които не са напускали родното си място разликата сега щеше да е по-малка.

Бърка се щастие със стандарт на живот. Най-щастливите хора които съм срещал са кубинци, бутанци и виетнамци. В Бутан дори има министерство на щастието. Не може да се чувстващ щастлив в страна, където слънцето грее 3 часа през зимата.

Включи и Тайван. Колкото по-простичко живееш и се радваш на природата, толкова по-малко се депресираш. Тези хора са щастливи само от това , слънцето грее, цветята цъфтят, имат риба за ядене, слушат ритмична музика и непрекъснато пеят и танцуват.

Три часа са само декември.От Януари расте прогресивно. И през останалото време се радваме на дълги дни. Другите са фактори: липсата на планини и топло лято но на тях не им пречи защото не познават друго. А че не са чак толкова щастливи е ясно,но пък имат уредена държава

защото ликвидираха над 250 хиляди мурзилски агресора през т.н. Зимна война !!!

Гласуваха си 570 евро минимален жизнен доход, защо да не са щастливи.

...щастливи от студ най-вече...питай тях и родителите им..., а и виж в търсачката, колко са щастливи, от зор стоят и са в очакване, но като гледаме, не виждаме изход от ситуацията, YouTube tarsi i posle ni pishi, na chuzh grab e lesno, I ne vsicko e pari,,,studeno e v Dania i

финландците са най-щастливи защото още се радват че са се отървали от русия без майтап!

Не се радват. Напротив, мрънкат срещу санкциите. А режимът за посещение във Финландия е по-облекчен от този за руските туристи в България. Самите те също без проблеми ходят да пият в Русия.

Интересно, че оглавяват класацията и за самоубийства ! Освен , ако не се самоубиват от щастие / извинявам се за черния хумор/.