17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо го изключиха от новата му ориентация - ДПС. Там си беше на мястото - доколкото съм ориентиран там е на почет "задната прашка"

Ми там му е мястото, в ДПС са манафи и педофили. Кво чудно има?

Този гнусен педераст трябваше да е в затвора до живот. Там щяха да му укротят сърбежа в задника.

Абсурдът у нас се доказва с това, че ДПС се водят либерална партия. За тях гласуват само убедени либерали, в джамиите се разпространяват либерални теории... Толкова и БСП са леви, толкова и герб са прозападно ориентирани, толкова и патриотите са български патриоти. Ченгета, какво да очакваш от тях.

Така си и знаех , че русофилията върви ръка за ръка с педофилията !

Това доказва връзката между евролиберасто соросоидната демокрация с педерестията

Кузов,като носител на най-висшата евроценност-педерастията,си е на място в българската политика.Там честен и достоен човек не може да влезе,

На този, такъв какъвто е, мястото ми е точно там - в “Атака”, ДПС и политиката, “търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака”! И Атака, и ДПС са си лика-прилика, и двете са ДС шайки в политиката, корумпирани до мозъка на костите си, без грам морал и с неограничена наглост и слугуващи на чужди господари, те са като скачени съдове, които се обуславят и допълват един-друг. Тоест, колкото повече лаят едните, толкова повече се консолидира малоумният и неграмотен електорат на другите, и обратно!

Грешиш соросоидчо ,в АТАКА педераси и лезбийки няма ,виж шефа на твоите хора от демократи за силна България ,резбата му е в обратна посока

А в АТАКА са гъзолизци ли има ?

След смяна на половата принадлежност, каква по подходяща партия освен ДПС?... Там той ще работи с удоволствие!!!

Поради липса на реално , резонно е алтернативното Правосъдие. Роднините и близките на пострадалите малчугани категорично ще срещнат подкрепа в лицето на всички Българи . Даже ме е гнус да изпиша името на тоя отпадък ....

В САЩ педофилите не могат да живеят по близо от 200 метра от училище и съседите от квартала задължително се уведовяват за неговото заселване там.Живота им се превръща в Ад. В България стават депутати!

Сега да кажа нещо. Всеки народ и всяка държава си имат своята измет и обществена плесен. Изверги има и в Норвегия и в Дания. Едиснтвено нашата преса и медии подробно ни запознават с житието-битието на всяка уродлива издънка. Къде пръднал и къде се изказал. Този човек е вече осъден като педофил. Негативите са изконсумирани от Атака. От тук нататък това че той си въобразява че пак ще става някакъв, че бил в Атака пък сега в ДПС това нас не ни вълнува. Той повече няма да бъде никакъв, а това какви попълзновения продължава да има не е наша или обществена работа, а е работа на хората които всекидневно имат контакти с него. Стига сте мърсяли пространството с всеки пръкнал се урод защото има достатъчно други проблеми върху които трябва да се съсредоточим.

Няма Бивш Педофил ! Само на тази територия може осъден Педофил да е политик ! Прав онзи дето гори знаме на педофили !

Ако това е вярно, жалко за ДПС. "Атака" се разпада, сега и ДПС.

И как точно се сменя сексуална ориентация :) :) :)

Браво,а кога двамата депутати от Обеднели Идиоти кандидатствали първо за членове на ДПС ще минат към любимата си партия както направиха тези тримата?

Това е голям срам!Оставка на областния председател-Нихат Кабил!!!

Чудя се... Колко присъди, издадени от съдия Линч, са били отменени?

Аз си мислех че вече е директор на детски дом

Всеки народ си заслужава политиците, вие какво искате да се пръкне в България някои като Чърчил, Рузвелт или дьо Гол ли?

Не ви се пръкна,но ви се ЦВЪКна

Светът се управлява от политици-педофили и извратеняци, добре известни на тайните служби и контролирани от тях чрез заплахи за компромати и изобличаване...а тайните служби служат на своите господари - богаташите-психопати (1%), готови да продадат децата си за печалба...

точно така е ,за съжаление .а ние сме безкрайно бездушни и търпеливи към тази воня и смрад .

Какви "заплахи за компромати и изобличаване", та те всички се гордеят с това , както го правят и доносниците на ДС

толкова ли са закъсали дпс-то в софия.... жалко,вече разчитат на отрепки

Те винаги са разчтали на отрепки, пардон, на еничари. Разлката между отрепките и еничарите се знае - едините по принуда и поради замъглено съзнание, още в детството. Докато другите, отрепките, действат по "мерак" и "призвание"...

този педофил няма място в политиката , ей събудете се..

Напротив. Точно там му е мястото.

delete !!!!!!!!!!!!!!!!

темата е, но някакси Дира са селективни. Много е важно, че Кузов е в ДПС /там му е мястото на момчето/, а почти нищо за това, че превозвачите ни получиха бонус от Европата.

Те АТАКА си ги създаде Доган , докато даваше пари те изпълняваха разпореждането на ДПС, спряха финансирането и хоп ,СИДЕРОВ кацна в Кремъл и одари коленете пред ОКУПАТОРА ! АТАКА са сбирщина от училища за бавно развиващите се , обърнете внимание на погледите им блуждаещи незнайно къде ! Кузов не е изненада !

изненада е само че с бареков се завръщат заедно в политиката в един и същ ден .. явно преводите от съответната банка са разписани заедно

Ами то политиката си е педофилска работа бе.

Какви са ни политиците - такава е и държавата.... Явно още едно село загуби идиота си!!!

Ами-и-и-и, от ДПС просто си го харесват...

Както е казал Капитан Петко войвода-мухата винаги ще намери лайно, където да кацне.

Да. Ама при толкоз много мухи и лайна, единственият извод е, че сме в кенеф.

Дали не сме откачена държава, А!?