Скандали между дъщерите на Наим Сюлейманоглу преди ексхумацията

Според адвоката Азиз Демир, наследството на покойния шампион възлиза на 100 млн. долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя па си е разхвърлял семето по всички континенти,после,сквернили паметта му,като му взимат тест за бащинство посмъртно

Майката на Секаи е японска журналистка. Двамата с Наим се запознават по време на Олимиадата в Сеул през 1988 г. След това японката идва да живее с Наим в Анкара, но след раждането на Секаи майката и дъщерята се връщат в Япония. За6то ли е избягала японката от Турция. /4ела е Sredno6ten ekspres/

Въпреки огромната сума, на която възлиза наследството на спортиста, "момичетата и майка им не притежават никакво имущество. Само получават сирашка пенсия в размер на 900 турски лири", казва адвокатът Демир. Тази година Сезин завършва гимназия и възнамерява да учи право във Великобритания. Есин е още ученичка. И те успяват с 1 мин.раб.заплата да се изджъргат 3 ма ду6и.

За съжаление стигна се дотам,че когато напишете в Гугъл Наим Сюлейманоглу, се появява името на японската му дъщеря. България го изхрани, изу4и и тренира , а вижте това: Ние не искаме нищо, винаги сме се гордеели с неговите успехи в спорта, така и ще бъде занапред. Той принадлежи не само на нас, а на цяла Турция, на турския народ, това се видя и на погребението му, нека го оставят да почива в мир", казва тя

По думите на момичето твърденията, че покойният й баща заръчал да бъде намерена Секаи Мори и да бъде вписана като негова дъщеря не отговаря на истината. Няма ба6та, който да не оби4а да6терите си.

"Ние знаехме за кака Нилай /втората дъщеря на Наим/ от Анкара, с която общуваме. Майка ни е казвала, че след моето раждане баща ни припознал бащинството и й дал името си. Но за японката не знаехме, майка също не е знаела, научихме, когато новината гръмна във вестниците", казва Сезин Ако е туркиня може. Ако не е ........

Ходили сме и в България, родното място на баща ни, при баба. Когато бяхме заедно и някой поискаше да се снима с него, баща ни го отклоняваше - аз не съм Наим, аз съм неговият брат. Много се смеехме след това", споделя тя. Дали е е ял български хляб в у4или6те.

Моите няма за какво да спорят! .... Освен, коя къде да бодне свеща на гроба ми..при помените!?

ЗНАЧИ -преди това си им разделил гюмовете!

Ей, тези ще докажат и без ДНК, че са ,,баш бъргаре,,!?

Хмм..за $100 милиона и аз бих му се писал дъщеря ;-)

Ма , и много ,,му отиваш,,.

100м делено на 4=25м Достатъчно добра мотивация даже и за японка, където да спиш с мюсулманин се счита за изключително голям позор!

Ако не е била България нямаше да има езин мезин милиони долари и имоти а низане на тютюн и евтина мастика на село!!!!!

Пак ще замирише на джибри.

На Балканяците сме така!

Скандали между дъщерите на Наим Сюлейманоглу преди ексхумацията При 100 милиона наследство и преди и след ексхумацията скандалите ще са огромни.

Турски сериал. Безкрайно перефразиране на едно и съши изречение от 3 думи.

"Той принадлежи не само на нас, а на цяла Турция, на турския народ,.." Бог да го прости човека! Но като се мине време как хубаво се забравя, че голямата спортна кариера я имаше само и единствено заради българската школа по щанги.