Скандалът Тръмп-Туитър се разраства. От Белия дом полетяха заплахи

Американският президент обмисля регулации за социалните мрежи, след като от Туитър поставиха предупреждение на негов пост

Обратно в новината

Коментари - Скандалът Тръмп-Туитър се разраства. От Белия дом полетяха заплахи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп мери всички с неговия си аршин . Понеже той е крадец и мошеник и си мисли , че всички хора са като него. Той, баща му и дядо му са натрупали пари с измама и лъжи , но това си е нормално за консерваторите. До сега е заплашил половината свят със саморазправа и обвинява всеки, който не му се мазни. Половината от нещата които казва са лъжа. Ако сте слушали изказванията му- първо глупашки повтаря думите си, защото мисълта му не тече , хвали се колко е велик , лъже за фактите, но забравя, че има записи на това което е казал преди.

за обикновените потребители може, а за върхушките се вдига скандал и заплахи!

Тръмп нищо не може да направи. Не може и по никакъв начин да регулира медиите.

На пиещия белина е време да му се посочи вратата. Не може такъв клоун да е президент на САЩ, тоя е опасен за света.

Замислят ли се хората какво става изобщо. Twitter да цензурира американския президент ?! Кога друг път би се случило това нещо. Тръмп се бори със световното задкулисие и целие медиен апарат е впрегнат срещу него. Гласуване по пощата? Това наистина е тотална идиотщина. Кой ще събира бюлетините и какво ще ги прави, не си и представям дори. Възможностите за манипулации се увеличават многократно. Толкова ли не може да се проведат присъствени избори. Никой няма да умре от това - през 2 метра, през 5 метра, през колкото трябва ще се редят там. Тези fact checker-и, независими проверители и всякакви смешковци взеха да се вземат много насериозно, а не са нищо друго освен последния етап на цензурата преди окончателното изтриване на някое видео или пост.

Определено съм на страната на Тръмп. Twitter заема позиция по казус, който е за нещо, което ще се случи вбъдеще време и го играе като врачка. https://www.youtube.com/watch?v=6wTsDowC5ow Забележете на видеото как този fact-checker препраща към местните мисирки - CNN и Washington Post да fact check-нат изказването на Тръмп, все едно те са самият извор на истината. Тази смехория с "проверителите на фактите" не е нищо друго освен цензура. Където се появи такава тъпотия, значи може би си заслужава да се гледа, защото просто цензурират неудобната информация. Интернет е поле за дебат. Да се лепят етикети върху постове в социалните мрежи е цензура от страна на технологичните платформи. Същото нещо беше казано в Event 201 - събитието което предвиди коронавируса 2 месеца преди да стане наистина и всичко случващо се 1:1 в моменнта, по сценарий. Мазниците, които се бяха събрали на срещата казваха, че в такъв момент на пандемия ще трябва да се заглушават гласовете на скептиците, защото това ще вреди на мерките за публичното здраве. Беше обърнато внимание точно на социалните мрежи - че те трябвало да разберат, че не са просто технологични платформи за споделяне на информация, а едва ли не трябва да имат отношение по въпроса (с две думи цензура!). И всичко това разбира се, под претекст публичното здраве. Най-доброто оправдение, което може да си мечтаят, за оправдаване на всички злини и драконовски мерки.

Ето как в типичния си масмедийно-дезинформационен стил се отразява новината за случилото се: https://www.youtube.com/watch?v=wvX2nGmUF3E

Къде видя цензура бе тикво? Туитър не скрива неговия текста , те добавят повече текст. А Туитър може да направи каквото си иска, те са частна фирма и платформата е тяхна. Могат да му затворят профила по 100 основателни причини.

Цензура е и то много груба. Това е вземане на отношение и лепене на етикети на поста му. Директно казва на хората, че Тръмп лъже или е заблуден/разпространява заблуди. И то по казус, който не е безспорен. Следващият етап на цензурата е директно да се трие. Но тъй като поголовното триене на постове е явна цензура, те пробват да разширят обхвата на инструментариума си с тези "fact ckecker-и". Това е мръсна игра, която се пробва да промени интернет общуването по начин, по който вече да не е във вида, в който го познаваме до момента. Но искрено се надявам, че най-накрая всичко ще се обърне срещу тях. Не е само Twitter, дълбоката държава има хора във всички информационни агенции и структури на обществения живот. Тръмп е човекът, който на теория е с най-много власт в САЩ, но е само срещу всички и вече става ясно, че има задкулисно управление. Сам срещу всички останали структури. Но народа го подкрепя и ще продължава да го подкрепя.

Изтрийте му профила от туитер и другите мрежи да видим къде ще публикува великите си плещаавици

Този човек е психично болен и трябва да нъде лекуван, докато не е докарал света до апокалипсис.

И какво ще прави Тръмп без Туитър? Всички ще се питат дали не е умрял - като Кимчо.

от мен - гледам че нещо затихнаха коментарите, вчера пък изобщо нямаше никакви - и по двете статии за тръмп и мелани, нещо е в сила филтъра - за тръмп или добро или нищо, ох тва май беше за 'умрелите' . соори.

Тоя ще влезе в историята като най калпавият им президент.

Ако се обозначава всяка лъжа на Тръмп ще стане мноооого интересно. Той е привърженик на "алтернативната истина". Ако може да се обозначи и всяка откровена глупост - нямаше едни хора да пият белина и хидроксихлорохин...

Айде кравар. Ще те изритат скоро, ноември. Пътувай, олигофрен....

Тръмп е подлудял с тоя хидроксихлорокин! Нищо добро не го чака!!!!

Да, да.....в американските новини, неговият доктор, казва, че хози хидроксихлорокин, не е ефктивен срещу короната

И е доказано вече, че НЕ ставаш по-умен.

Всичко тече! Но, уви, не всичко се пие! Закривай! Туитъри, митъри! И фейсбуци! След мен, каналии! Ще победим!

Гласността е вредна друго е с Цензура! Но когато лъжеш постоянно това няма значение!?

тръмплер е едно голямо недоразумение, което унищожава авторитета на САЩ със страшна сила :(((( путлер е една голяма закономерност, която възстановява ссср със страшна сила :((((

Гласуване по пощата си е чисста малоумщина и няма как резултатът от такива избори да бъде признат. Всички медии и структури са срещу Тръмп, но не и народа. Така че е логично да се предположи, че при едни такива избори, манипулациите ще бъдат във вреда на Тръмп. Идиотиите от коронавирусната т.нар. пандемия надминаха всичко очаквано, но глобалистите са на издихание. Няма как под претекст вируса да пренебрегнеш всички други правила за сигурността и да промениш изцяло досегашния строй. Това, което се прави по цял свят е умишлено блокиране на икономиките с цел извиване на ръце. Целият свят е един голям затвор в момента. Хората трябва да се събудят, докато не е твърде късно. Това е обаче и огромно бомба със закъснител, която може да помете тези, които причиниха всичко това на света. А можете да сте сигурни, че ако вместо Тръмп, на поста като президент на САЩ, беше инсталирана послушна и удобна марионетка, Twitter нямаше да вади на акаунта му такива идиотски съобщения. Същите съобщения, които сега се показват на потребителите от цял свят. Коронавируса стана причина за цанзура, всичките "fact-checker-и", независими проверители са пълен шит. Както и триенето на всякакви постове, които противоречат на мнението на СЗО.

Абе направо да закрива социалните мрежи като в Китай или да започне да ги контролира и цензурира като в Русия и Турция. Тъкмо ще му лъсне истинският образ. Колкото повече наближават изборите толкова повече рижото недоразумение се оаква с все по-неадекватни действия и приказки. Тръмп е на път да надмине и Никсън в убеждението си, че на властимащите и по-конкретно на президента на САЩ е позволено абсолютно всичко. Никсън твърдо вярваше в това, докато не му стана ясно, че или ще подаде оставка заради аферата "Уотъргейт" или ще започнат процедура по импийчмънт срещу него. И той предпочете да се оттегли от президентския пост преди края на мандата.

Отегли се защото сключи сделка... Заради това че се отказва от поста получи пълна амнистия за престъпленията които е извършил от наследилият го негов вицепрезидент.

много, много лош този, много... още навремето изхвърли епщайн от седенката и педофилите го намразиха. сега продължава да ги мачка и цялата педосатанска секта цвърчи и плюе отрова. не мина номерът с ваксините на бил-педофил и вещицата му. при все напъни, не успяха да изпедерастят и поколението в училищата, както им се искаше. ислямът се разпада в основите и необратимо навлиза във фаза когато ще изтлее във вътрешни конфликти и после, заклеймен заедно със спонсорите си. сега, същите гласят отявлен педофил за президентските избори в сащ. което е отчаен опит за контраатака и е обречен на смазващ провал... да, ще има буря можеби, торнадо. най-вероятно ще успеят да се скрият в хаоса за още малко. но вече, не са господари там. светлината ще ги изпепели.

ХАПЧЕТАТА!

за мен най голямото престъпление е цензурата, всеки който реши и една запетайка да махне да отива в затвора, затова Слава на Тръмп!!! Единствения дето не им цепи басма на тия либерастки извратеняци дето искат целия свят да им лиже подметките.Ако някой си мисли че пандемията е случайна в година на преизбиране на Тръмп много се лъже. Всичко е толкова добре запланувано когато вдяха че рейтинга му не спаде и че въпреки плюенето хората са с него и пуснаха поредната безумна атака. Защото милиарди не се изпускат така и неслучайно в целия свят в тази криза тия 30 души спечелиха още милиарди, и конгрес и правителства по света работят за тях за наша сметка.

Всички тръмпанари сте на еднакво ниво с Тръмп. Това не е похвала.

"Слава на Тръмп!!!" - е това е да счупиш тъпомера.

Тия цоциални мрежи да внимават с Дони, щото утре ще осъмнат на опашките за безработни!

тоя не го слуша кратуната!

Браво на Бай Дони, само той не клекна на демократската ламя хванала вече целия свят, за ЕС изобщо не говоря, там само Англия остана независима и логично се измъкна от либерастката кочина, спаси се и видяхме на каква цена,но доказаха че никой не може да им сложи примка на шията. Пак ще изберем Тръмп - най великия президент на Сащ, даже и короната дет пуснаха от лабораторията на гейтс няма да попречи, и пощенските машинации дето с тях набутаха престъпника байдън за кандидат няма да попречат, ще ви победи както и да виете от злоба.

Сигурно Тръмп ще спечели вотри мандата, щом либерастонацистите така отюано цензурират всичко. И е крайно време всички либерастоболшевишки медии да бъдат съдени за разпространение на фалшиви новини., нали закон щеше да се приема и у нас.

А когато го избраха преди това някакви други пощи и кравари ли са гласували така????? Седнал да обвинява пощите защото не се е научил от наш боко как се манипулират протоколи и чували с бюлетини а и самите бюлетини...

Факт е, че соц. медии са изцяло либерастоболшевишки. Цензурата е същаъа като през комунизма- заглушава се и с етрие и блокира всеки акаунт, който не отговоаря на партийната им наци-болшевишка линия. Иначе техните постове с призиви за убийства, политенкоректен език си стоят. Същото е с форумите на медиите. Отоврете Дневник, напр, Днес и др- всяко мнение, което не е според редакционната им левичаро- ислямпофилска- негрофилска политика се трие и блокира. Но ако пишете, заплашвате, обиждате грубо бели, християни- стои си, не се трие. дори и да докладвате, получавате отговор, че няма нарушение. Същото и във фейса- докладвал съм изклюичтелно грозни обиди срещу бели, християни, европейци, ами отговорът е "ок сси е". Все пак написаното идва от либерасто- нацист..

Абе младеж, ти комунизъм през крив макарон не си виждал, а пишеш каква цензура имало тогава. Цензурата при социализма, а не при комунизма (защото комунизъм никъде все още не е имало), беше много по-свирепа от това, че някой сложил под туита на Тръмп предупредителен знак с препратка към нормативен акт на САЩ третиращ гласуване по пощата. При социализма, драги, се забраняваха филми, книги, театрални постановки, музикални произведения. Всичко това преди да бъде прожектирано, издадено или разрешено да се постави на театрална сцена минаваше през строга цензура. И ако случайно нещо се пропуснеше и книгата все пак биваше издадена или филмът пуснат по кината, веднага се изземваше от книжарниците и издателствата целият непродаден тираж, а прожекциите на съответния филм дсе спираха и "арестуваната" лента се заключваше под 9 ключа в някой прашасал склад. А "арестуваните" печатни издания - книги, вестници, списания се унищожаваха. Съответно цензурираните автори изпадаха в немилост и в зависимост от преценката на управляващите оставаха без работа, биваха интернирани в някое диво село или направо арестувани и осъждани на различни срокове затвор. Такава беше цензурата при социализма, а не това, което някои лигльовци като тебе си представят, а именно, че някой им изтрил мнението в социалната мрежа или им баннал IP адреса.

А не можели фейсбук да покаже още един жълт картон на бай Дундьо а след това и червен и да го отсвирят?

А защо него, а не теб?

не може, такъв ще получат те и демократската хунта зад тях, те са на служба при тях и работят за тях затова ще има шут скоро. ревете колко си искате, позволено е.

до т (нерегистриран) абе, не знам кой-кого ще "отсвири"...Да не вземе Анкъл Дони ...той да "отсвири" и Марк Цукерберг -собственика на Фейса, и Джак Дорси - собственика на Туитър... и да им отфраска едни милиони долари глоба....че много ще им се стъжни положението... Все пак Чичо Дони олицетворява държавата САЩ, а ония двамата са само милиардери-"частници"...Да не се събудят някоя сутрин ,хем на топло, хем без кинти... Много бързо може да стане това.... Я виж...и в България и в Русия колко милионери бяха, или утрепани и разкичени откъм милиони... когато държавата,(или тези които олицетворяват държавата) се обърне срещу тях...

Верно ли не е предтавил доказателства в тиут? Нека , нека - то който иска да потърси доказателства , ще ги потърси, не е като да са трудни за откриване или малобройни. Нека да се разсмърди цялта работа, нека сами твърдят, че няма доказателства и са лъжи, може пък някой да реши верно да провери кой лъже и за какво.

Американците ще изгонят с мощен шут този разпасал се каубой! Разхищовен не само у дома, а и на световната сцена!

Що? Щото не започна война като либерастите?

Въх, нямало доказателства... ами глобите дето отнесоха Фейсбук и Туитър, заради това че са пускали явни лъжи относно неприятните им кандидати , а после са пречили на публикуването на опровержения от страна на потърпевшите, на последните междинни избори за Конгреса на САЩ, да ама някой от тях взеха че станаха конгресмени и с радост подпукаха тези които са им подливали вода.

най-после се намери свестен Президент да ги намачка тия "платформи". Удри Дони, не им давай да дишат, с тебе сме, смачкай и гейтовските лаборатории в китай и европа и също либерастката подлога на демократите в сащ - ЕС, тия са тумори, следа да не остане от такива ракови метастази.

Пий пий пий хапчетата, че прегоре малкото ти мозък

дай хапчетата на макя ти че вече се вижда какъв малоумник е изтърсила, няма да ви оставим демократските сбърканяци да обърквате и нашия живот, всички ще си получите попарката дето сте си надробили.

Откъде се пръкнахте такива либерастоболшевики, бреее?! Чак жал да му стане на човек като си помисля как се радвахме като ви изринахме през 89г , а взехте, че се върнахте..

Явно бате Дони вече е разбрал, че хората вече не го харесват достатъчно и затова е насочил вниманието си към причината, а тя може да бъде само една, както винаги - врагът с партиен билет. Явно ще имат друг президент наесен.

кои хора не го харесват? че не разбрах. говориш ли за демокрастите, които държат всички медии, институции и Европа, разбира се с главните мижитурки меркелица и макаронски и 26 слуги които ги крепят. Борбата не е кой ще е Президента(на бай Дончо ще гласуваме 3-ти мандат), а борбата е за фалшификациите които гейтс, сорос бесос и други демократи с демократския конгрес и обонго всички към службите, подготвят много нагло, агресивно и без спирачки.

Или го харесват все повече и ще спечели втори мандата, а либерастонацистите не искат това и отчано цензурират всичко.

Пий си хлорохина с белина.

Помня президентите от Джими Картър насам, такъв смешник никога не е имало. С бай Дончо начело САЩ никога нямаше да спечелят Студената война, но пък можеше да я направи гореща.

" Как може да насочвате вниманието на хората към явните ми лъжи, това е анти-американско!" Жалко че е президент иначе никой нямаше да обръща внимание на този преял оранжев плужек. Да си инжектира малко белина както предлагаше.

"без да представи никакви доказателства" ахахахаха, другари, стига глупости! Направо изкъртихте всички мивки с тази идиотия!

А вие, като вярвате на Тръмп дезинфектант инжектирахте ли си?

Има едно нещо дето отдавна трябваше да направи - няма нужда да ги закрива, просто трябва да им дадат статут на медии и да ги задължат да спазват първата поправка, за свободата на словото. Това е достатъчно да ги съсипят от дела, щото те трият акаунти и банват в стил китайски комунисти

Мачкай, Дони левичарски платформи. Не ги слушай как пищят с тънки гласчета. Нормалните хора те подкрепят.

Искаш да кажеш. че нормално тъпите хора го подкрепят.

Трябва да си наистина тъп за да вЕрваш на Тръмп. Този, ако каже "добър ден" погледни къде е Слънцето!

Абсолютно е прав Доналд Тръмп....Нещо и Фейсбук и Туитър много започнаха да се вземат на сериозно и да налагат цензура...Време е някой да им намачка кофите на тия глобалисти и неолиберасти със соросоиден уклон... На мен Фейсбук се осмели да ми махне една публикация за Сорос в която се описваше (интелигентно без обиди и епитети по негов адрес), що са "положителен герой"е дъртия рептил.... Аз обаче, както и цялата ми група се заядохме страшно с главните админи на самия Фейс... Сезирахме сумати адвокати...А пък аз като най-нагъл написах и писмо до Американското посолство, в което описах възмущението си от неолиберастите-соросоиди от Дълбоката държава, които са отявлени врагове на Тръмп и си позволяват както да плюят по него, така и да цензурират публикациите на неговите отявлени привърженици,-какъвто съм и аз!... И да видите как след три дни от Фейсбук ми върнаха отново публикацията на страницата на групата, махнаха ми и "бан"-а...и даже ми се извиниха писмено:"..При направената повторна проверка се установи, че вашата публикация НЕ нарушава стандартите на нашата общност. За което се извиняваме за объркването и причиненото ви неудобство "....:))

Леле колко труд заради някакъв Фейсбук. Човек, излез навън, изпий по бира с приятели. пс. Ако вкарате същата енергия да спечелите някой лев допълнително с работа, вместо да пишете писма по посолствата заради някакви драсканици по социалните мрежи, може би щяхте да сте милионер. пс.2 разбира се, ако е вярно написаното от вас. пс.3 на Сорос не му пука какво пишат по социалните мрежи за него.

Орлин Данев

до Име (нерегистриран) Колега,въпросът е принципен. Значи във Фейсбук мрежата когато се публикуват мнения осмиващи,позорящи и гарнирани с най-откровени цинизми и вулгарни епитети СРЕЩУ Тръмп и Путин.... НИЩО не следва от това... А когато пак във Фейсбук пространството се публикуват мнения СРЕЩУ Сорос, Хилъри Клинтън, Джо Байдън, Нанси Пелоси, Бил Гейтс, или който и да било друг член на Световната Дълбока държава...тогава се почва едно спиране на публикациите,едни,проверки,едни"банове", едно чудо.... Ами няма как да стане така...Американците (визирам"тръмпистите")трябва да свият сърмите на техните сънародници-собственици на двете мрежи- Марк Цукерберг (Зукърбърг)-на Фейсбук и Джак Дорси - на Туитър, които от своя страна да обърнат внимание на админите си...Не може да назначават на работа само неолиберасти,глобалисти и други "меки китки"....трябва да назначат и от "другите"-нормалните...:)

Да закрива мрежите, тъкмо светът ще си отдъхне от туитванията му.

Тулупи и Мисирки :)

цензурата не е била измислена от комуниститема от демократичните сащ