17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази мисирка не го остави да говори човека Предаването беше направено с цел да злепостави Минеков!!!

минетов имаш още 30 дни и шут в задника

Нещо друго си гледал май, някоя публицистика по 7/8-ми.

Журналист и политик в България... Очаквате друг резултат?

Каквато ни е културата, такива са ни и министрите!

как са ковчезите, ... тежат лиии

Браво Минеков! Изчегъртвай гнусната гробарска сган от калинки и мисирки докрай.

че какво да говори тоя само внушения егати нещастника и журналистите били лощи не задават правилните въпроси на хунтата

Кошлука се оказа малко гнусно човеченце. Само идиот би се радвал на човек, прекъсващ предаването, за да пусне другата топ мижитурка Биков. Чуйте го идиота Биков какви ги приказва за ГЕРБ, преди дебелия Тулуп да си го напазарува за харема. Има доста видеота в Интернет.

Кой не го знай Кошлука - подлогата на БМБ , а БНТ - ГерпТВ ?

Се прави на голям тарикат,но лятото няма да е шеф на БНТ.. Тотален некадърник

от културата на министъра на културата...

Напомнете ми един министър от четата на онова нещо от Банкя да е бил така нападан в която и да е телевизия, когато и да е...

Защо ли тези мисирки не бяха така критични към простия бидон от Банкя???

тъп министър на културата - що е то? - минетков

Ненормалник.Лицето му е изкривено от злоба.Тръгнал да коли и беси,като че ли телевизията му е бащиния.Още 1 месец и си аут,но ще си останеш същия простак.

Кога ще нападне така Толупа?! Кога бе Баси подлогите Изпълняват поръчки и то в Обществена медия Кошлука на боклука! Мекеренце

Не може 10г да се кланяш на тиквата и сега изведнъж да се правиш на независими телевизия ! Всички знаем какво правиха всички телевизии 10г ! Слугинаж на хунтата !

Малко ви остава гробари. На 11.07 ще имате 13 депутата, сред които няма да е тиквата.

Най-обичам вечер да седна и да почета как ГЕРБ-ерските боклуци реват в платения ДИР-нишки сайт, за това как видиш ли някой друг им върти номерата, които 10+ години те въртяха. Тотален кеф. Надявам се освен онова с 200 на празноглавия ви вожд, да ви го правят същото и в килия метър на два. За журналистите ще кажа че са измет която може да се сравнява само с политиците. Едно време адвокатите ги пращаха в ада, а нашите журналисти смело мога да заявя че са заедно с тях. Откъде се пръкнахте такава продажда пасмина не мога да разбера?! Турците ли изколиха всички читави хора на тази територия че само безродници останах?!

Толупа нали беше в предаването на чалгата, той що му го смука?

Ако "статуквото" ще се сменя с помощта на такива идиоти, е*ем ти смяната.

не сме имали от времето на Бай Тошо!

Това не е политик. Това е боклук.

Той е аут след месец, но нали не се надяваш господаря ти да се върне? Свърши ви господството, педал шибан. Сега може и други да се гаврят с народа, но няма да си ти и ония кретен, който е прочел една книга през целия си живот (а ти сигурно си на 0)

Минетов

Не ти ли стига БНР всеки ден лижат червени задници .. Иди при цялото котило змии Даниели.. .по 25 часа в денонощието хвалят теб и Мунчо

Шпицкомандите на хунтата са навсякъде! Пред съдебната палата, пред БНТ и къде ли не! Абе, я всички да си подават оставките, какво ги чакате тия да ви ги поискат! Хама-ха! И кака Пена чистачката и тя, какво се услушва още! И тя е назначена преди хунтата! Тик так, тик так! 11.07. идва!!!

АХАХАХАХАХАХАХХААХАХАХ, я си еби майката с двеста бе, кърджалийска путко

Нямало е за какво, например.

Може би не е лошо да си смените или лекаря или хапчетата и пак напишете нещо за да се види дали има резултат.

Канна Рачева с цигара на улицата ще падна, че се прегръщат даже. Аз като видя някой да пуши бягам като дявал от тамян.

Нямало е за какво? То бива да си неадекватен, ама...

Точно обратното…най-накрая, ние българите в чужбина, можем да гледаме БНТ всеки ден. Чудесен човек е Кошлуков, професионалист, напредничав.

Тиквата е свършен!

Тая впдеща е герберска подлога от години. Адски противно и нагло същество, направо да те изкара от нерви...

Ти очевидно си от правителството с този начин на изразяване

Този дребен и дребнав човечец не беше ли онзи дето спря линия на метрото? И за този акт, който може спокойно да се приравни с терористично действие , все още не му е предявено съдебно търсене?!

не бе ще пикаете около орлов мост поне 4 години

по-голям простак от този министър на културата не е имало, то не беше закриване на театри защото губили по време на пандемия, то не бяха глупости конкурира с кацаров по неадекватност, най-лошото е че тези навлеци след като се настаниха изглежда не полагат никакви усилия за това да има избори, не им се тръгва... то бива безочие ама това на нищо не прилича

С тези фейк плюсчета до никъде няма да я докарате!!! Ставате за смях Кого лъжете бе малоумници ЕПМ мръсна

Още от деня по БНТ е Мисирник на ОПГ ГЕРБ! Соросоидни сектанти,и Нескрито фенове на САЩ и очевадни Русофоби ..също! Нужна е Неутралност Обретенова,Златарева Евг Атанасова са истински,Доказани Лимонки на ГЕРБ ! Доказани Във Всяко едно предаване ! За мисира Иво Никодимов не ми се говори! Навсякъде в Платената от Нас БНТ ..гъмжи от Поклонници на Тиквата и ОПГ ГЕРБ ! ... Мисирка Ризова е друг нещастен случай в българската журналистика..но за нея да се погрижат шефовете и. ... Кошлуков и цялото Мисирско ято на ГЕРБ.. ..спешно Трябва да бъдат отстранени от постовете ! Непоносимо е Да плащаме за Развалена стока... БНТ !

Мне, казвам се Бойко Борисов и бях премиер на територията наречена България. А коментара на лицето над мен само показва какви олигофрени пишат в този сайт. По просто И просташко правителство от ГЕРБ не сме имали, трудно и ще имаме след като вдигнаха летвата до космоса.

И аз съм на мнение, че е скандално да се прекъсват предавания, за да се излъчват бръщолевенията на един вредител, самозабравил се от власт и алчност.

Двама ДАЛАВЕРКОВЦИ, от един отбор в близкото минало. Сега кръвни врагове.

благодарим, да ви се връщааа

Кошлука - на боклука!

Минeткoв е едно недоразумение!

Тъжно е, когато журналисти като "водещата Надя Орбетенова" се превръщат в тулупи и слуги на политически сили и лидери. Нац.Телевизия е обществена и трябва да е просто трибуна за различни мнения, а не рупор на Тиквата. За последното Пеевски беше накупил телевизии, радия, сайтове и вестници, които да хвалят Тулупа Винету!

толкова