Коментари - Този скандал разтърси Турция | dnes.dir.bg
назад

Този скандал разтърси Турция

"Идваше нощем и ме принуждаваше да тръгна с него", разказва момчето и добавя: "Аз се противях, но той беше по-силен".

Обратно в новината

Коментари - Този скандал разтърси Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Исляма е Фалшива Религия. Вижте резултата на Ислямската религия. Примитивизъм, бруталност, перверзия, джихадизъм.

всяка религия е фалшива, т.е. измислена. Но явно още сме твърде елементарни и недоразвити за да го разберем.

Е нужно да се ограмотиш, след това да се изказваш толкова "компетентно". Пълна профанщина е да приравняваш християнството с исляма.

Мюсюлманите постоянно кълнат хомосексуализма в Европа, но при тях е още по-брутален, защото е и нелегален. Затова и практикуването му там винаги е свързано с изнудване, заплаха и насилие. Това не е древна Гърция или феодална Япония, в която е било част от културата. В ислямският свят принцип на доброволност има само след погребението ти. Все едно дали си мъж или жена. Всъщност кошмарът за повечето изнасилени деца тепърва започва. Защото ислямът повелява след содомия те да бъдат убивани... Така е в религията на мира.

ЕрдоМанафска Турция достоен член на ЕвроПедалска Европа!

В чии ръце са децата на Турция? Ами то и за пророка ви Мохамед се знае, че обичал малки дечица, та не се чудете толкоз.

историческите сведения говорят за това, че мохамед е имал отклонения и странни 'еротични' наклоннисти, за това е наложил тези ограничения за мъжете и жените от племето си, мислел е, че всички са като него. За това, естествено се мълчи в обществената литература, но там е възелът.

95% от турските мъже са манафи,тоест обичат секс с мъже или момчета а жените са за разплод.

Много ме отвращават ..такива неща когато са насилствини. Но Орхан Памук го подчертава това в книгите си за турците..много разпространено...

е вярно турците станаха по европейци от нас ,няма мъже, жени ,няма деца всички са равни

Понеже положението с децата в католическите училища в западна Европа е много по-различно ... И понеже нямаше опит преди години холандци да си учредят партия на педифилите ...

В google.ru задайте: "Путин педофил" Четете.

Какъв скандал? Това са национални традиции и културни особености! Да се намеси БХК! Също така, това е част от дълголетната научна анадолска програма за забременяване на мъж!

Право в десетката ! Къде е БХК да се намеси в защита на педофилите ?!

доста еротични картинки още от преди миналия и по минал век може да намерите за турския аскер как се опраскват и затварят кръга та чак и хорце играят.

ПИПО

Изроди мръсни, осакатяват децата и физически и психически. *Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име" Дира, ама вие сериозно ли? Вкарват децата в подобни училища, промиват им мозъците и ги изнасилват. За мен подобни хора са меко казано изроди. И аз им накърнявам доброто име?:) На моменти сте толкова жалки и смешни.

в елада до клокото е известно това е съществувало по взаимно съгласие. за исляма - моля те прочети някоя книга на памук или просто се разходи до близкия изток като бейрут примерно, а мисля в саудитска арабия имаше един град който беше известен с масовостта на мъжете и младите им момчета -държанки. друг невеж освен тебе не виждам.

въобще има ли детствени резаци?

Мюслитата всичко изкопираха! Копираха библията и сега копират и католическите попове :)

ПИПО

Абе ако ме питаш мене, всички аврамически религии са един дол дренки. Векове на ред са клали и палели на кладата в името господне.

Ще дойде време , когато ще се осъзнаете - ще бъде много късно ! Отдяавна,отдавна, ни направляват накъде да "свием" И ние мазохистично се покланяме на заповедите им ! Рая сме ние - турска Рая...! Затова си заслужаваме обидите по наш адрес ! Не се сърдете ! За 500 год. робство сме възприели без да искаме (генетично) много от техния модел на живот и поведение...! Съжалявам , но е така...!

рая казват и на обикновения народ в Турция сега. Изненада ме да го чуя от съвременни турци, казано с горчивина, разбира се, как се отнасят управляващите към редовите хора.

90% от мюсюлманите са неграмотни и прости. Полу човеци и полу маймуни. Нямат ценностна система, нямат морал, нямат самостоятелно мислене. Само първични нужди от ядене, сън и секс. Пък сексът е с квото дойде - мъжко, женско, козички.

90процента са нормални хора като нас и дори по добри заради религията.Те мразят техните екстремисти колкото нас.Живял съм доста години в арабски държавата и говоря от личен опит.Между другото по манталитет са много по близо до нас от европейците.Толерантни са към другите религий и предценяват хората по личните им качества.Обичат да помагат.Само един случай закъсваме с колата в Кувейт в рамките на 5 минути трима спират да ме питат имам ли нужда от помощ,става въпрос за магистрала където всички карат с 140.Обяснявам че чакам приятел който ще помогне.Третия ме вкарва в колата дава ми вода и чака с мен да не стоя навън на жегата.Та така българин ще ти помогне само ако ти е личен приятел.

Моля без граматически коментари знам че се пише държави преценявам и т,н

ПелигиЙ, предЦеняват,... Не вярвам особено на човек с толкова интелект!

Самоубийствените атентати не зависят от религията. И аз като българин, съм готов да се самовзривя, ако турците завладеят България. Дори съм готов да се самовзривя в тяхна атомна централа, за да избия колкото се може повече турски нашественици. Не ме интересува дали са мъже, жени, или деца.

Ердоган ще прави каквото си иска, защото европеиските и усарски лидери му позволяват. Целулитна Меркер е изключително слаб политик, но е послушна и изпълнява нарежданията на господарите си, такива са 98 % от световните политици.

що ли ми се струва че наш боико-баш бабаита е същата бира като меркел,и той целува ръце,крака каквото му падне само и само да е на власт,да си спомни другите му колеги диктатори садам и кадафи

не били се вглеждали внимателно, да ме прощавате ама с толкова надигнати задници...

Противни мюсюлмански перверзници.Жалко за детете, че е преживяло този ужас. Дано може да се отърси от него. Да се забранят тези мюсюлмански фондации и да има строг контрол в училищата за имами - и у нас също. Някой знае ли какво се случва в българските училища за имами????

пърдел москалски - ти си същият онзи перверзник от т.н. "идеязабългария" нали? фашистка организация с цел да сее раздори между народите на балканите и проклажда пъклените планове на кремъл и пуделите им от атина и софия.

лудиятпърдел - свиня недоклатена, ти си сатаната в човешки образ. ще доиде ден и господ ще те накаже за мръсотиите които пишеш относно Tурция и турците. Hямаш никаква разлика от този перверзник посягал на деца. но, има една разлика - този го опандизиха и ще лежи до гроб в затвора, но за съжаление такива злодеи като тебе са на свобода и мърсят Cвета с гнусните си анти - човешки пропаганди. Mестото ти е в ада а не na земята - изчадие на ада.

Ау, ау, ама че изрази. Ти си готов кандидат за геената с тая липса на смирение и на любов към ближния, моето момче! Че и гледам, че сам познаваш рогатия отблизо, щом така лесно го разпознаваш! Абе почвай да си търсиш азбестово бельо направо!

Такива неща се случват и в Европа! Служители на Ватикана дори бяха замесени в подобни скандали,но за страните изповядващи исляма са си запазена марка! Само преди няколко месеца един ,,бежанец" афганистанец 25 годишен беше изнасилил 14 годишно момче във басейн(помещението с душовете) във Виена ,като се възползвал от липсата на други посетители на басейна, а после най-нагло обяснил че това е нещо нормално за тях и техния начин на живот и не вижда в това нищо лошо!!!

Едена основна разлика: политиците не забраняват на медиите да пишат за това. Усещаш ли се? Това умножава злото. Всевалиден принцип.

Училища от този вид в Турция, Катар и Саудитска Арабия подготвят терористи. Европейските пудели не искат да разберат.

това е "резонно"за проповядващите "исляма" те са "двойни" резби ...!

Ето, че за пореден път се доказа, че фанатизмът е измишльотина, която манипулира простите. Лошото е, че няма да се промени нищо, защото всяко чудо е за три дни.

Какво каза?

Опаааа, като че ли се включи "радио Вашингтон" и "Анкара" в действие...?!

Чудя се как няма скандал у нас след ДОСТ-овския учредителен форум. Мълчанието на институциите и медиите по нищо не се различава от наложеното мълчание на турските медии. Нота към посланика, посетил учредяването на чужда /по идея/ партия, присъствието на депутат националист, абе все хубави работи. Че после Местан се оправдаваше със Станишев... Боклук до боклука, ама поне да се съобразяват с реалностите и да не ни мислят за идиоти. Извинете, ако не е по темата, ама никъде не се говори за това.

такива неща се случват в бг, особенно в домовете за сираци, ама злосторниците си плащат кадето трябва и всичко си остава тихичко. а турците може и да изметат тяхното диктаторче, за разлика от българите, няма да седят кротко и мирно да ги напъва до безкраиност.

...не съм чувала друга религия /освен онази - първичната, от която произхождат останалите/ да посяга върху физическата цялост на човека. За мен обрязването е варварски акт и към момченцата, но за момиче - това ме ужасява! Що се отнася до религиозните догми - повечето европейци отдавна сме ги отхвърлили, но мюсюлманите не само, че не са, дори още повече се връщат назад, към Средновековието.

Ъъъ... те и евреите ги обрязват... и освен това в Стария завет е широко застъпено правилото "око за око, зъб за зъб", вкл. от самия ти дяда господ-Саваот, който обича да избива първородни деца, ако не си си намацал вратата с кръв (!?) Ама иначе сексизмът ти спрямо обрязването е отбелязан.

обрязването на момчета е преди всичко от здравословно-хигиенни цели и е превърнато като обред на религията за да може да се спазва задължително. обрязването на момичета е нещо съвсем различно - това е изрязване на клитора за да не може жената да чувства удоволствие от секса - това е варварското .

то се носи славата, че оджите онождат читаците и преди ама не вервах а то било истина хахахаха

Не виждам нищо странно в това. Какво можеш да очакваш от религиозно учение, на което жената на пророка им е била на ... 11 години. И имам предвид, жена в истинския, "библейски" смисъл. Не само на хартия. На това си му викат ПЕДОФИЛИЯ на днешно време, а за мюсюлманите си е ОФИЦИАЛНА ДОГМА.

Подобен случай и в България.Едно момче ученик,за да изкара някой лев през лятото се хваща овчар.Но един ден тълпа цигани го изнасилват с опрян нож в гърлото.Случаят беше показан само по една т.в.Но тук за циганите ,техните престъпления не се наказват.Те са защитен вид.А за случая в Турция,чест им прави за гласността ,която дават.По принцип само в исляма има радикални течения,където се култивира средновековието.

Тази религия деформира мисленето на последователите си. Позор за тази министърка, при това - на семейството! Четох, че някакъв си пък имам в Дания настоявал да обрязват малки момиченца. Не е само скандално, това са извратени желания на психически болен мозък. Такъв заслужава го късат парче по парче, но предлагам само доживотен затвор, защото все пак ние - християните, сме по-цивилизовани.

И "манафа" турски Местан си "роди" едно негово "копилдаче",заченато от Давитоглу - партията им гаДОСТ - срам и позор за тия,които разрешиха на такава антибългарска партия да съществува в границите на България ! "Ашколсум" на правителството ни заспало...! Ще се хапете за дирника, но ще бъде късно...!

Бе какво ви изненадва. Към еврогейските ценности на ЕС ще се присъединят либералнопедофилските на арабеските. Те точно тази преговорна глава на ЕС с Турция, най-много радва еврокомисарите.

Здравата мъжка дружба е едно от основните характеристики на турското общество. Науката отдавна е доказала, че 2-ма мъже не могат да създадат потомство, но опитите из Анадола продължават с пълна сила... и страст :)

първо в ислямския свят секс на мъже с млади момчета е нещо толкова разпространено, колкото и бурките на жените им- правят го почти всички. второ това, което се случва в турция е страшно - тя се връща отново назад към своите варварски корени и ако да са стъпили на балканите вече 7-800 години, никкаква цивилизация не са прихванали от народите около тях. турция е по-далече от всякога от членството си в ЕС и никога няма да се доближи ако продължава да се превръща в средновековна клоака.

Питат радио Ереван: -Може ли мъж да забременее? Отговора е: - До сега няма доказан подобен случай, но опитите в Анадола продължават.

абе аз се чудя защо форумната туркиня мелиха е толкова кисела, а то било защото комшиите налитали на мъжко и надали някой е пощял да я ощастливи!

Стандартна процедура в руските казарми. Кавказците си намират руски булки.

Това е много често срещано в арабския свят. Правят го безнаказано. Трябва да го спрем в България.

Такова ще е бъдещето на децата ни в Европа,ако продължаваме да приемаме ислямски бежанци и турци през следващите десетилетия в Европа!!!! Исляма е чист сатанизъм! Изнасилвания на деца и жени,та това за тях е част от живота,педофилията там е в името на исляма! Взривяват се в името на Аллах = Сатана!!!! Бог не иска хората да се избиват по между си,Бог е против убийствата,насилието,лъжата,мародерствата! Ислямистите вършат точно тези неща,мародерстват,изнасилват жени и деца,режат глави,убиват,измъчват,взривяват се сред невинните хора,лъжат и мамят с религията си,като четат само определени текстове от Корана на простолюдието... Това са си чисти изчадия на Сатаната!!!! не може да сме толерантни със сатанисти и да ги приемаме в Европа,че и да ги интегрираме сред нас,това е равносилно на самоубийство!!!!

Те католиците малко деца осакатиха ... колко скандала потулиха?

То и без това в ЕС са еврогейове и мигрантите са радост за тях,вече ще има кой да им задоволява нуждите.

и още нещо много важно - исляма е продукт на юдеизма, т. е. на фарисейщината, тея дето гонят християните е думата...

В това училище да се пратят децата на заместник-ибрика на Местан, дето се изцепи, че където се говори турски е неговата родина Турция.

не се ли сети да направиш най-гледаното видео в ютюб ?? жалко , много жалко !

Преди няколко години имаше подобен скандал и в САЩ - в някакви еврейски училища около Ню Йорк някои равини бяха блудствали с момчетата, учещи там.

Старият майстор Юсуф лежи в одаята болен и пъшка, а около него чиракът Мехмед чевръсто шета и попръцква. - Ех, Мехмед... - проронва старият майстор - Аз душа бера, а ти флиртуваш...

Сега разбрахте ли защо либералните проповедници 20 години налагат толерастията и пропагандиарат като нормални хомосексуалните отношения. За да свикнете с настъпващия ислям по-лесно.