Коментари - Висш прокурор се отказа от поста след скандал за бащинство | Днес.dir.bg

Висш прокурор се отказа от поста след скандал за бащинство

Апелативният прокурор на София Вичо Вичев, който се кандидатира за втори мандат на поста, е оттеглил кандидатурата си, съобщиха от Висшия съдебен съвет. Оттам не посочват какви са мотивите му, но името му беше замесено в секс скандал.

Обратно в новината

Коментари - Висш прокурор се отказа от поста след скандал за бащинство | Днес.dir.bg

Коментари

Novae

В Закона за гражданското съдопроизводство от 1905 г., изрично се казва, че се ЗАБРАНЯВА ДИРЕНЕТО НА БАЩАТА. По време на фашизма, от 1937 г. се променя тази практика еи се въвежда точно обратната.За жалост и до 2015 г. не е изменена ФАШИСТКАТА ПРАКТИКА по тези въпрвоси, макар, че законите забраняват да се води дело срещу несемеен мъж за бащинство. Казано е в СК: Само ГРАЖДАНСКИЯТ БРАК, поражда последиците!!, които законите свързват с брака" Не може да се предявява иск срещу мъж, който няма никакви правни отношения с някоя жена, само за това, че са преспали една вечер в едно легло.

ЗАКОН ЗА ИЗВЪНБРАЧНИТЕ ДЕЦА И ЗА ОСИНОВЯВАНЕТО Обн. ДВ. бр.267 от 26 Ноември 1940г., изм. ДВ. бр.197 от 9 Септември 1944г., изм. ДВ. бр.171 от 26 Юли 1945г., изм. ДВ. бр.205 от 7 Септември 1946г., отм. ДВ. бр.182 от 9 Август 1949г. Справката е от Сиела 5.0. Чл. 5. Спрямо бащата извънбрачното произхождение се установява: 1) чрез припознаване и 2) чрез съдебно решение. Отменен с чл. 165 от преходните разпоредби на Закона за лицата и семейството - ДВ, бр. 182 от 9 август 1949 г., в сила един месец след обнародването му= Едва през 1949 г. този ЗИО е отменен.Но практиката по него си остава същата - съдят мъжете по иск на жените. За това казвам, че БКП се придържа към фашистката практика на извънбрачните и за това е фашизирана организация.Казах, че преди 1937 г. диреното нае бащата е било ЗАБРАНЕНО!! У нас през 1937 г. промяната идва след промяна в Италия по предложение на граф Чиано.

ТЕЗИ ПРОКУРОРИ ГОЛЕМИ КУРВАРИ ИЗЛЯЗОХА.

До Novae:Ако си завършил право, значи на нищо не си научил от законите,които цитираш. Винаги може да потърсиш правата си, като предявиш иск за бащинство. Преди години, когато не се правеха ДНК проби се взимаха кръвни проби, разпитваха се свидетели.Назначаваха се експертизи. Кръвни проби иДНК проби се взимат, както от майката, така и от детето, а и от предполагаемия баща. Сега се процедира по същият начин, като се разпитват и свидетели. Голяма част от коментиращите тук са"" специалисти по всичко" и коментират какво ли не във форума,без да им са ясни нещата.

Зако за съдебната власт Чл. 307. (1) На съдия, прокурор, следовател, държавен съдебен изпълнител и съдия по вписванията се налага дисциплинарно наказание за извършено дисциплинарно нарушение. ((3) (Предишна ал. 2 - ДВ, бр. 103 от 2009 г., в сила от 29.12.2009 г.) Дисциплинарно нарушение е виновно неизпълнение на служебните задължения на съдия, прокурор и следовател. (4) (Предишна ал. 3 - ДВ, бр. 103 от 2009 г., в сила от 29.12.2009 г.) Дисциплинарните нарушения са: 3. (изм. - ДВ, бр. 33 от 2009 г., изм. - ДВ, бр. 1 от 2011 г., в сила от 04.01.2011 г.) нарушаване на Кодекса за етично поведение на българските магистрати; 4. (изм. - ДВ, бр. 33 от 2009 г.) действие или бездействие, което накърнява престижа на съдебната власт;

ехо, Висшия съдебен съвееет! Къде сте? Събудете се от летаргията.. После що никой нямал уважение към Вас и към тая институция.

Публикувано: Сборник постановления и тълкувателни решения на ВС на РБ по граждански дела 1953-1991, стр. 6, пор. 2, Сборник кн.за `1979 г., стр.19-24 ЗА ОБОБЩАВАНЕ НА СЪДЕБНАТА ПРАКТИКА ПО НЯКОИ ВЪПРОСИ НА СЪДЕБНОТО УСТАНОВЯВАНЕ НА ПРОИЗХОД. (*1) ППВС 5 от 21.02.1978г. 1. Съдилищата са длъжни, когато решават спорове за произход по Семейния кодекс, да имат предвид извънредно важното значение на произхода и правилата по установяването и оспорването му за гражданското състояние и семейното положение на личността. Какво казва СК: Граждански брак Чл. 4. (1) Само гражданският брак, сключен във формата, предписана от този кодекс, поражда последиците, които законите свързват с брака. Иначе казано, никакви последици не може да се пораждат примерно с ИМ, след като няма преди това брак.Не може да има за последица търсеното на издръжка. Това е семеен кодекс, а не кодекс за чукането или разгонването на жената.Важно е съдилищата да съобразяват семейното положение на страните.Няма ли брак, няма правни отношения, не може да се допуска иск за бащинство.

жалък страхливец. И подлец.

Гражданко, Ти като всяка жена отсъждаш кой бил страхливец или не бил. нима като не приазнеш едно дете за твое е израз на страхливост или...израз на невъзприемане на хамавата му натрапваща му се майка. Я помисли малко. Съдът който е гледал делото също е за изхвърляне от съдебната власт, защото допуска недопустими искове да се гледат.Те са най-неморалните, защото гледат сеир и не спазват задължителните за спазване актове на Висшите съдилища.Вън такива съдии!!ВЪН!! Не е опасно да забременее жена, опасно е ако забременее мъж, ще трябва да се пръсне, няма как да го роди. А сега се разкарай оттук.

Те се сомозабравиха-мислят че са недосегаеми. Мандат за 3год.-който се издъни ОТНЕМАНЕ на правото да упражнява юридическа професия.Така и за нас младите юристи ще има път за професионално развитие.

съгласен съб с теб, колега. Затова и ванглосанксонската система длъжностите са изборни, и мандатни.

и този ли е кадър на Симеоново?

Може ли да не е?Как иначе ще се издига?!?

вън от системата, мамка ви и мизерници. В тазя държава има достатъчно стойностни млади хора който заслужават да работят на местата ви.

нещастник. Вместо да бъде разкаран изцяло от прокуратурата заради липсата на морални качества ( а тоакова изискване е залегнало за всеки магистрат в Закона за съдебната власт), той- видите ли, се отказал да става по- голям шеф. Е ба ти и държавата. Велчев, нали прокуратурата е единна и централизирана....? Нали ти носиш отговорност за хората надолу. Айде вземи си мръдни кльощавия ТИМ- а джийски задник и наритай тая сволоч.

Абе какво неморално има в това да приеме да чукне една, която си го търси, но търси да си го сложи със шефове, че белким я огрее нещо повечко.Кой е по-неморалният- тя или той. Акo са ги хванали на "каспана" в кабинета на Вичев, да, може да твърдиш, че има нещо неморално, но едва ли е било така. Съдът който е гледал делото също е за изхвърляне от съдебната власт, защото допуска недопустими искове да се гледат.Те са най-неморалните, защото гледат сеир и не спазват задължителните за спазване актове на Висшите съдилища.Вън такива съдии!!ВЪН!!

Браво прокурорче, браво и на съдийчето, дето не признало и ДНК-теста. Българското правосъдие ще отмени ДНК експертизита - Феноменално!!!!

Аврора, Не се пени толкова много. Ами прочети някои постановления на ВС, които въобще не се спазват, докато съдилищата прилажат фашистката практика по извънбрачните. И аз съм убеден, че този Вичев е намерил лъжлив документ за "тонколоните си", не го оправдавам, само казвам, ме не познава материята по този въпрос, както и колежката му от по-долната прокуратура.Тя като е тръгнала да си го слага със шефове, не и е много много чиста съвестта. И право да ти кажа, мисля, че дипломата и намирисва на сперма...

Нито той, нито тя стават за магистрати. Има цялро Постановление 5 на ПЛЕНУМА ВС от 1978 г., в което се сказва, че искове без наличието на брачна връзка са недопустими.ГПК разглежда само правни отношения, не и интимни отношения.Този принцип никак не се спазва от съдилищата и содят поголовно мъже, по искови молрби на жени, които ги сърби много между двата големи пръста на краката. Не се вземат никакви ДНК проби съграсно П на ВС. При това, само гражданският брак може да породи последицити, които законите свързват с брака.Така пише в СК. Не може да има последващо дело за бащинство, след като няма брак. А сега нещо от гледна точка на нормата. По стария закон за съдопроизводството, е ЗАБРАНЕНО да се дири бащинстовото. Но през 1937 г., по време на фашизма, се приема по предложение на депутат Златарева изменение в закона за извънбрачните и за осиновяването, и се допуска дирине на бащата.Иначе казано съдилищата у нас са ОБРЕМЕНЕНИ с фашистка съдебна практика, която е била толерирана от БКП/БСП. И това бе един от мотивите да се иска забраната на БКП като фашистка организация?!

Ако може сега да развиеш темата за използването на документ с невярно съдържание и има ли подтикване на длъжностно лице към лъжесвидетелстване с издаването на такъв документ.

Има и друга народна мъдрост на тая тема - е.ан власт не сваля.

И от тази измет цял народ очаква правосъдие! Те за абсолютно нищо не стават! Добре, че си е оттеглил кандидатурата, а за фалшив документ няма ли да го съдят него - мръсника, който си е извадил фалшива бележка /купил, нали те са паралии, поради известната си корупция!/ само да не дели миризливите си пари дори със собственото дете! Отврат! Тоя боклук щял да раздава правосъдие ... трагедия!

Нито той, нито тя стават за магистрати. Има цяло Постановление 5 на ПЛЕНУМА ВС от 1978 г., в което се сказва, че искове без наличието на брачна връзка са недопустими.ГПК разглежда само правни отношения, не и интимни отношения.Този принцип никак не се спазва от съдилищата и содят поголовно мъже, по искови молрби на жени, които ги сърби много между двата големи пръста на краката. Не се вземат никакви ДНК проби съграсно П на ВС. При това, само гражданският брак може да породи последицити, които законите свързват с брака.Така пише в СК. Не може да има последващо дело за бащинство, след като няма брак. А сега нещо от гледна точка на нормата. По стария закон за съдопроизводството, е ЗАБРАНЕНО да се дири бащинстовото. Но през 1937 г., по време на фашизма, се приема по предложение на депутат Златарева изменение в закона за извънбрачните и за осиновяването, и се допуска дирине на бащата.Иначе казано съдилищата у нас са ОБРЕМЕНЕНИ с фашистка съдебна практика, която е била толерирана от БКП/БСП. И това бе един от мотивите да се иска забраната на БКП като фашистка организация?!

Абе измежду тези магистрати има ли някой нормален? И какво правосъдие може да се очаква от тях?

КУР ГЛАВА ЗАТРИВА Българска чиновническа поговорка.

Ма те големи ебчии в тая прокуратура, бе!

Това е разума на нацията!!! Мислете как ги подбираг тез лойманици!!!

Ми сигурно- колко души в прокуратурата си на.бал- по точкова система- за косационно ниво- 10 т, за апелация- 8, за ойръжно-5 , за районно 3. Умножено по броя на прокурорите= на оценка за атестация. Ма всъщност какво да го мислим- референция към недалечното минало- нали черния вальо ги управляваше така- с проститутки и зависимости:-)

Като си нямат работа - работят сексчета.. да не е лесно...

Браво ,това е апелативното ниво-да намачкаш и апела , зова на кръвта ти , като съчиниш документ че не ти работят тонколоните и детето не е от теб! Мъжество , отговорност , достойнство , чест , на хората съдник да става , да обвинява и да кори , обвинения да поддържа , професионална отговорност като юрист ???....шушумиги и мишки нещастни такива , позор сте вие !

Имаше един американски филм, в който главния герой носеше същата фамилия, като героя на тази сапунка - Ебльо.

Как може човек да иска да има дете от такъв грозник! Носът му е като клюн!

Може носът му да е като клюн, но сигурно душата му е хубава.

Ха-ха-ха!

Ама гуем ибач бе и то с много денги ! А ти се чуди и че си останеш УЧУДЕНА стара мома !

Не че е хубавец, ама напоследък стана ясно, че те там в тая прокуратура се пърцат като зайци. Кой когото където хване. Нормално е да има и забременели. Сякаш основната им дейност не е борбата с престъпността, а е създаването на сексуални контакти.

Коментари - Висш прокурор се отказа от поста след скандал за бащинство | Днес.dir.bg

Висш прокурор се отказа от поста след скандал за бащинство

Апелативният прокурор на София Вичо Вичев, който се кандидатира за втори мандат на поста, е оттеглил кандидатурата си, съобщиха от Висшия съдебен съвет. Оттам не посочват какви са мотивите му, но името му беше замесено в секс скандал.

Обратно в новината

Коментари - Висш прокурор се отказа от поста след скандал за бащинство | Днес.dir.bg

Коментари

Novae

В Закона за гражданското съдопроизводство от 1905 г., изрично се казва, че се ЗАБРАНЯВА ДИРЕНЕТО НА БАЩАТА. По време на фашизма, от 1937 г. се променя тази практика еи се въвежда точно обратната.За жалост и до 2015 г. не е изменена ФАШИСТКАТА ПРАКТИКА по тези въпрвоси, макар, че законите забраняват да се води дело срещу несемеен мъж за бащинство. Казано е в СК: Само ГРАЖДАНСКИЯТ БРАК, поражда последиците!!, които законите свързват с брака" Не може да се предявява иск срещу мъж, който няма никакви правни отношения с някоя жена, само за това, че са преспали една вечер в едно легло.

ЗАКОН ЗА ИЗВЪНБРАЧНИТЕ ДЕЦА И ЗА ОСИНОВЯВАНЕТО Обн. ДВ. бр.267 от 26 Ноември 1940г., изм. ДВ. бр.197 от 9 Септември 1944г., изм. ДВ. бр.171 от 26 Юли 1945г., изм. ДВ. бр.205 от 7 Септември 1946г., отм. ДВ. бр.182 от 9 Август 1949г. Справката е от Сиела 5.0. Чл. 5. Спрямо бащата извънбрачното произхождение се установява: 1) чрез припознаване и 2) чрез съдебно решение. Отменен с чл. 165 от преходните разпоредби на Закона за лицата и семейството - ДВ, бр. 182 от 9 август 1949 г., в сила един месец след обнародването му= Едва през 1949 г. този ЗИО е отменен.Но практиката по него си остава същата - съдят мъжете по иск на жените. За това казвам, че БКП се придържа към фашистката практика на извънбрачните и за това е фашизирана организация.Казах, че преди 1937 г. диреното нае бащата е било ЗАБРАНЕНО!! У нас през 1937 г. промяната идва след промяна в Италия по предложение на граф Чиано.

ТЕЗИ ПРОКУРОРИ ГОЛЕМИ КУРВАРИ ИЗЛЯЗОХА.

До Novae:Ако си завършил право, значи на нищо не си научил от законите,които цитираш. Винаги може да потърсиш правата си, като предявиш иск за бащинство. Преди години, когато не се правеха ДНК проби се взимаха кръвни проби, разпитваха се свидетели.Назначаваха се експертизи. Кръвни проби иДНК проби се взимат, както от майката, така и от детето, а и от предполагаемия баща. Сега се процедира по същият начин, като се разпитват и свидетели. Голяма част от коментиращите тук са"" специалисти по всичко" и коментират какво ли не във форума,без да им са ясни нещата.

Зако за съдебната власт Чл. 307. (1) На съдия, прокурор, следовател, държавен съдебен изпълнител и съдия по вписванията се налага дисциплинарно наказание за извършено дисциплинарно нарушение. ((3) (Предишна ал. 2 - ДВ, бр. 103 от 2009 г., в сила от 29.12.2009 г.) Дисциплинарно нарушение е виновно неизпълнение на служебните задължения на съдия, прокурор и следовател. (4) (Предишна ал. 3 - ДВ, бр. 103 от 2009 г., в сила от 29.12.2009 г.) Дисциплинарните нарушения са: 3. (изм. - ДВ, бр. 33 от 2009 г., изм. - ДВ, бр. 1 от 2011 г., в сила от 04.01.2011 г.) нарушаване на Кодекса за етично поведение на българските магистрати; 4. (изм. - ДВ, бр. 33 от 2009 г.) действие или бездействие, което накърнява престижа на съдебната власт;

ехо, Висшия съдебен съвееет! Къде сте? Събудете се от летаргията.. После що никой нямал уважение към Вас и към тая институция.

Публикувано: Сборник постановления и тълкувателни решения на ВС на РБ по граждански дела 1953-1991, стр. 6, пор. 2, Сборник кн.за `1979 г., стр.19-24 ЗА ОБОБЩАВАНЕ НА СЪДЕБНАТА ПРАКТИКА ПО НЯКОИ ВЪПРОСИ НА СЪДЕБНОТО УСТАНОВЯВАНЕ НА ПРОИЗХОД. (*1) ППВС 5 от 21.02.1978г. 1. Съдилищата са длъжни, когато решават спорове за произход по Семейния кодекс, да имат предвид извънредно важното значение на произхода и правилата по установяването и оспорването му за гражданското състояние и семейното положение на личността. Какво казва СК: Граждански брак Чл. 4. (1) Само гражданският брак, сключен във формата, предписана от този кодекс, поражда последиците, които законите свързват с брака. Иначе казано, никакви последици не може да се пораждат примерно с ИМ, след като няма преди това брак.Не може да има за последица търсеното на издръжка. Това е семеен кодекс, а не кодекс за чукането или разгонването на жената.Важно е съдилищата да съобразяват семейното положение на страните.Няма ли брак, няма правни отношения, не може да се допуска иск за бащинство.

жалък страхливец. И подлец.

Гражданко, Ти като всяка жена отсъждаш кой бил страхливец или не бил. нима като не приазнеш едно дете за твое е израз на страхливост или...израз на невъзприемане на хамавата му натрапваща му се майка. Я помисли малко. Съдът който е гледал делото също е за изхвърляне от съдебната власт, защото допуска недопустими искове да се гледат.Те са най-неморалните, защото гледат сеир и не спазват задължителните за спазване актове на Висшите съдилища.Вън такива съдии!!ВЪН!! Не е опасно да забременее жена, опасно е ако забременее мъж, ще трябва да се пръсне, няма как да го роди. А сега се разкарай оттук.

Те се сомозабравиха-мислят че са недосегаеми. Мандат за 3год.-който се издъни ОТНЕМАНЕ на правото да упражнява юридическа професия.Така и за нас младите юристи ще има път за професионално развитие.

съгласен съб с теб, колега. Затова и ванглосанксонската система длъжностите са изборни, и мандатни.

и този ли е кадър на Симеоново?

Може ли да не е?Как иначе ще се издига?!?

вън от системата, мамка ви и мизерници. В тазя държава има достатъчно стойностни млади хора който заслужават да работят на местата ви.

нещастник. Вместо да бъде разкаран изцяло от прокуратурата заради липсата на морални качества ( а тоакова изискване е залегнало за всеки магистрат в Закона за съдебната власт), той- видите ли, се отказал да става по- голям шеф. Е ба ти и държавата. Велчев, нали прокуратурата е единна и централизирана....? Нали ти носиш отговорност за хората надолу. Айде вземи си мръдни кльощавия ТИМ- а джийски задник и наритай тая сволоч.

Абе какво неморално има в това да приеме да чукне една, която си го търси, но търси да си го сложи със шефове, че белким я огрее нещо повечко.Кой е по-неморалният- тя или той. Акo са ги хванали на "каспана" в кабинета на Вичев, да, може да твърдиш, че има нещо неморално, но едва ли е било така. Съдът който е гледал делото също е за изхвърляне от съдебната власт, защото допуска недопустими искове да се гледат.Те са най-неморалните, защото гледат сеир и не спазват задължителните за спазване актове на Висшите съдилища.Вън такива съдии!!ВЪН!!

Браво прокурорче, браво и на съдийчето, дето не признало и ДНК-теста. Българското правосъдие ще отмени ДНК експертизита - Феноменално!!!!

Аврора, Не се пени толкова много. Ами прочети някои постановления на ВС, които въобще не се спазват, докато съдилищата прилажат фашистката практика по извънбрачните. И аз съм убеден, че този Вичев е намерил лъжлив документ за "тонколоните си", не го оправдавам, само казвам, ме не познава материята по този въпрос, както и колежката му от по-долната прокуратура.Тя като е тръгнала да си го слага със шефове, не и е много много чиста съвестта. И право да ти кажа, мисля, че дипломата и намирисва на сперма...

Нито той, нито тя стават за магистрати. Има цялро Постановление 5 на ПЛЕНУМА ВС от 1978 г., в което се сказва, че искове без наличието на брачна връзка са недопустими.ГПК разглежда само правни отношения, не и интимни отношения.Този принцип никак не се спазва от съдилищата и содят поголовно мъже, по искови молрби на жени, които ги сърби много между двата големи пръста на краката. Не се вземат никакви ДНК проби съграсно П на ВС. При това, само гражданският брак може да породи последицити, които законите свързват с брака.Така пише в СК. Не може да има последващо дело за бащинство, след като няма брак. А сега нещо от гледна точка на нормата. По стария закон за съдопроизводството, е ЗАБРАНЕНО да се дири бащинстовото. Но през 1937 г., по време на фашизма, се приема по предложение на депутат Златарева изменение в закона за извънбрачните и за осиновяването, и се допуска дирине на бащата.Иначе казано съдилищата у нас са ОБРЕМЕНЕНИ с фашистка съдебна практика, която е била толерирана от БКП/БСП. И това бе един от мотивите да се иска забраната на БКП като фашистка организация?!

Ако може сега да развиеш темата за използването на документ с невярно съдържание и има ли подтикване на длъжностно лице към лъжесвидетелстване с издаването на такъв документ.

Има и друга народна мъдрост на тая тема - е.ан власт не сваля.

И от тази измет цял народ очаква правосъдие! Те за абсолютно нищо не стават! Добре, че си е оттеглил кандидатурата, а за фалшив документ няма ли да го съдят него - мръсника, който си е извадил фалшива бележка /купил, нали те са паралии, поради известната си корупция!/ само да не дели миризливите си пари дори със собственото дете! Отврат! Тоя боклук щял да раздава правосъдие ... трагедия!

Нито той, нито тя стават за магистрати. Има цяло Постановление 5 на ПЛЕНУМА ВС от 1978 г., в което се сказва, че искове без наличието на брачна връзка са недопустими.ГПК разглежда само правни отношения, не и интимни отношения.Този принцип никак не се спазва от съдилищата и содят поголовно мъже, по искови молрби на жени, които ги сърби много между двата големи пръста на краката. Не се вземат никакви ДНК проби съграсно П на ВС. При това, само гражданският брак може да породи последицити, които законите свързват с брака.Така пише в СК. Не може да има последващо дело за бащинство, след като няма брак. А сега нещо от гледна точка на нормата. По стария закон за съдопроизводството, е ЗАБРАНЕНО да се дири бащинстовото. Но през 1937 г., по време на фашизма, се приема по предложение на депутат Златарева изменение в закона за извънбрачните и за осиновяването, и се допуска дирине на бащата.Иначе казано съдилищата у нас са ОБРЕМЕНЕНИ с фашистка съдебна практика, която е била толерирана от БКП/БСП. И това бе един от мотивите да се иска забраната на БКП като фашистка организация?!

Абе измежду тези магистрати има ли някой нормален? И какво правосъдие може да се очаква от тях?

КУР ГЛАВА ЗАТРИВА Българска чиновническа поговорка.

Ма те големи ебчии в тая прокуратура, бе!

Това е разума на нацията!!! Мислете как ги подбираг тез лойманици!!!

Ми сигурно- колко души в прокуратурата си на.бал- по точкова система- за косационно ниво- 10 т, за апелация- 8, за ойръжно-5 , за районно 3. Умножено по броя на прокурорите= на оценка за атестация. Ма всъщност какво да го мислим- референция към недалечното минало- нали черния вальо ги управляваше така- с проститутки и зависимости:-)

Като си нямат работа - работят сексчета.. да не е лесно...

Браво ,това е апелативното ниво-да намачкаш и апела , зова на кръвта ти , като съчиниш документ че не ти работят тонколоните и детето не е от теб! Мъжество , отговорност , достойнство , чест , на хората съдник да става , да обвинява и да кори , обвинения да поддържа , професионална отговорност като юрист ???....шушумиги и мишки нещастни такива , позор сте вие !

Имаше един американски филм, в който главния герой носеше същата фамилия, като героя на тази сапунка - Ебльо.

Как може човек да иска да има дете от такъв грозник! Носът му е като клюн!

Може носът му да е като клюн, но сигурно душата му е хубава.

Ха-ха-ха!

Ама гуем ибач бе и то с много денги ! А ти се чуди и че си останеш УЧУДЕНА стара мома !

Не че е хубавец, ама напоследък стана ясно, че те там в тая прокуратура се пърцат като зайци. Кой когото където хване. Нормално е да има и забременели. Сякаш основната им дейност не е борбата с престъпността, а е създаването на сексуални контакти.