Приближен на Мей подаде оставка заради порнографски скандал

Шефът на секретариата на британското правителство Деймиън Грийн - най-висшия пост след този на премиера Тереза Мей, подаде оставка тази вечер по нейно искане.

Обратно в новината

Коментари - Приближен на Мей подаде оставка заради порнографски скандал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туй да му е кусурът на човек - че гледал порно. Който каже, че не гледа, да му изсъхне пишката. За сметка на това, американските президенти изпратили стотици хиляди американци на смърт и избили милиони чужди граждани в абсолютно ненужни войни, си живеят живота, биват почитани приживе и след смъртта си и остават в историята като цвят на най-великата нация. Човекът е най-тъпото животно!

Не само те, по време на "Червения Терор" Русия комунистите изтрепаха 40 милиона наши Освободители! По време на ВСВ Сталин прати на смърт още 40 милиона! Американците са направо жалки в подражаването!

Дядото

Какви ти 40 милиона! Направо 400. Абе, пиши ги четири милиарда и да не издребняваме за един-двама отгоре или отдолу.

Ех ! Евроатлантически ценности, какво да правиш !!

Пак ли Путин е виновен на тази тъпа кокошка Мей ! Тази е по-тъпа и от нашите Тикви !

Политиката в "демократичните" държави е привлекателно място за богатеене на социопати, извратеняци, откаченяци и всекакви дегенерати.

Че къде и кога не е била политиката такова място? Не само при т.н. демокрация. Да не би пък диктаторите в тоталитарните държави да са чисти като момина сълза? Почети малко история, не само новинарски сайтове.

Не съм твърдял ,че политиката е такова място само в "демократичните" държави. Но тъпоумни клишари (ти също може би си един от тях, отчитайки поучителния тон на написаното!) обичат да повтарят изпърдяното преди време от един перманентно пиян тумбак, "че демокрацията е лоша но нямало по -добро от нея". Пък аз , като мислещ човек не виждам разликата.

На служебния комп - порно? Аз съм админ на фирма. Достъпа е само до определени сайтове (всички останали са забранени). Ама при управляващите е друго. Те искат да имат достъп до всичко. Само не знам, защо медиите занимават стадото с проблемите на риптилите?

""Достъпа е само до определени сайтове (всички останали са забранени).""" - абе тия 'фирми' не изчезнаха ли преди повече от 10 години? Убеден съм че ти плащат и осигуровките частично. Намери си работа за повече от 600 лева заплата. Ако изобщо ставаш за такава.

Забраната е от рутъра. Разрешени са сайтовете на НАП, статистика, търговски регистър и тем подобни. Всички са с юзерски права 9без никакви права , а само правото да набива информация с клавишите). Налага ми се да ходя във фирмата 1-2 пъти в годината макс. А ти не гледай толкова много холивудски продукции. Казват,че водело до затъпяване.

Ти шегуваш ли се? Кой луд би плащал за 1-2 в годината МАКС, такива пари. Тоя работи за 10-15 лева на ръка на идване. Я има, я няма. Идва когато леля Цецка си е ритнала кабелчето на принтерчето и не и може да си отпечати два листа отчет.

абе щом се налага да ограничаваш достъпа до сайтове на служителите си, ебаси и фирмата, ебаси и служителите! Сложи им и по един пъдар да не пият, и по един с бич да ги шиба по гърба да работят!!

Смешници. Да не би да сте им забранили и телефоните си да ползват? Или заглушавате и им прекъсвате връзката с околния свят? Че то всеки вади днес от джоба си смартфон с повече възможности от старите ви служебни компютри!

Ако беше обикновен педерас, даже щяха да го похвалят. Двуличници!!!

Порно - друг път. Кой знае в какви педофилски истории е замесен дъртия английски перверзник.

да бе само политиците и то само в англия гледат порно цялата порно индустрия за тях работи двуличие

На теб да не ти е дошъл акъл от някъде?

Нашите политици не гледат порно, те го правят, често и с лично участие.

Може и да са ''инсинуации'' , но може и да не са ?! На Вас дето сте се намърдали в политиката и на дебелите кресла с власт и пари обаче не бива много много да Ви се вярва , защото точно Вие сте най-долни и перверзни дъртаци !!! Открай време се знае за Вас Англичаните какви сте двулични и мазни . а още топлата и студената вода са Ви на двата края на мивката !!!! Не ти Вярвам че си невинен !!!!!

порнографски снимки...Защо ли си мисля, че се касае за педофилска история....За "обща" порнография едва ли ще има оставки...

И аз така си го представям. Иначе на тия години, понякога е нужна психическа подготовка, ако вечерта си планирал да вдигаш самолета :D

освен че са недоправени, са и извратени. Гнусна нация, а се имат за велики. Добре, че само те си го мислят.

имат закони непроменяни от 800 години. Цивилизовали са целия свят. Индустриалната реболюция знаеш ли откъде тръгва? знаеш ли кралицата на колко държави е кралица? а знаеш ли колко още са "независими" НО членове на commonwealth of nations ? Английският защо ли е официалният език на ЕС? и на 1/4 от останалия свят М?

Робе, ходи в Англия да слугуваш на господарите си. Не си губи времето с разни свободни хора и патриоти. И да не забравиш ибрика!

Не ги хвали чак толкова !!! И ние пред света сме една ''правова '' и ''прекрасна '' държава , но всъщност такива ли сме ?! Известни са и с пиянската си простотия и селения - недей да гледаш само едната страна на монетата !!! Не всички са ''лордове'' и там !!!! И там е пълно с неграмотници !!!

Англодегенерати.

дегенрати? защото съдът им работи, разследва и защитава интересите на обществото? а ти в бг си ре-генерат, защото никой никого не разследва, никой никого не осъжда и никой не подава НИКОГА оставка :) хахахахаха виж си потрошените тротоари и дупките по улиците в пост-съветската ти държавичка, преди да наричаш британците някак си!

Работи им съдът ама само за някои. Да кажеш нещо за онзи дето не знам колко години си го дундуркаха за председател на парламента им, все едно не знаеха какви ги върши?

valentor

имаше филм : новият политик

Кой въобще е ходил да му рови из компютъра. Нелепо е да се уволняват хора за такива глупости, които може и много лесно да са инсинуации. Може и самата тереза да му е направила шапка, за да го махне по-лесно.

Да се готви тереза,явно брекзита няма да се случи напълно.

Познайте кой е наред сега?

Не казвам, но скоро ще видите.

държавата .Не е проблема в гледането, а в увредено им семе саксонско, приличат на недоносени -само като ги погледне човек на улицата най вече остатъците от техните бели щото са малцинство на улицата.А иначе ингилизите са и "прекрасни" педофили и хомота по рождение.

Теб какво те бърка какви са? Нали не си бил и никога няма да отидеш там?

бил съм и не искам пак да ходя в напудреният външно арабско африкански регион пълен с чалми и овча пастърма.Както по медиите го представят -лъскав супрер мега Лондон/то друг град коъй знае какъв и няма/, а като отидеш на място-ислямски халифат

приятелю, на "улицата" са малцинство, защото белите са по високите етажи в сити аф ландън. На улицата са уличниците - продавачи в пицарии, метачи, работници, такива мигранти кто теб. Белите си имат тяхна си среда, в коато ти неможеш дори да надникнеш. Дааам

Да се чуди човек що тогава се случи тоя ми ти Брекзит, след като белите са хем мнозинство, хем всичките работят в Ситито?!

OmPoBeH

Тоя Путин много лош бе, или ще пусне късни прожекции на островитяните или ще покани близкия изток при дойчовците. А тия па пакита все ненагледали се бе...

Това са дребни проблеми. Най-големият й проблем е, че се мислеше за Маргарет Тачър, а се оказа Цецка Цачева...

Къде останаха романтичните години на Тачъризма, когато се организираха мощни хетеро- и гей оргии, а сега се пипат пред монитора на компютрите.Деградация, упадък и тотален развал на нравите царят в ЮК. Добре, че се махат от евросъюза, че току-виж заразата се промъкне и в Брюксел:)

А, има ли човек на земята да не е гледал порно? Или само като се разчуе ставаме пуритани и моралисти?

Всеки нормален човек мисли за секс десетки пъти на ден. Заради секса и резултата от него се прави абсолютно всичко, това е нещото което движи и живота и света. Англичаните са майстори на такива табута, да си спомним викторианската епоха. Уверено ни доближават за онези прословути 80%.

Когато е на работа, от човек се очаква да се фокусира върху задачите - първа причина, порното е разсейващо. Отделно от това редица порно сайтове ползват бисквитки, които забавят процесорите, замърсяват компютрите и следят дейността на потребителите - нещо което едва ли Правителството иска да се случва със служебния му софтуер и информация, изложена на риск.

Колежките наоколо (а за някои - колегите или и двете), макар и опаковани от глава до пети, почтени и целомъдрени, могат да бъдат далеч по-разсейващи от всяко едно порно. Вече всеки сайт използва "бисквитки".

Този е назначен на тази длъжност точно защото се предполага, че не мисли само за секс, фейсбук и черен петък. Друг е въпросът, че британската висша класа от време оно си е извратена, меко казано. Прочетете за скандала с педофилите в Уестминстър - разследвани са 40 политици.

Ясно на всички е, че и за това Путин е виновен заедно с руските хакери. :)))))))))))))))))))

Чрез порно може да се вкара Троянски кон, който да разбие цялата система.

OmPoBeH

Прекалено много разсъждаваш, за пакистанците най-важни са позитивните изживявания.

Истината е че е уволнен. Има разлика между двете....

А къде е скандалът? Най-вероятно е защото не е гледал гей-порно...

Всички сме хора,какво толкова,гледал човекът.. да не е убил човек.Големи светци се изкарахте всички,..който не е гледал порно,да хвърли камък и да си тръгне.

То пак да се благодари,че не са го набедили и за педофил,колко му е да му нахакат компа с детско порно.Иначе човекът сигурно е хетеросексуален а там това не се прощава.

и да и не. Всеки може да си гледа каквото поиска. НО - на личният си компютър и в свободното си време. На компютър платен от данъкоплатеца не е редно. Друг е въпроса, че "порно" скандалите са винаги изфабрикувани. Подхвърлени порно материали по мрежата, толкова е просто да се "напъхат" във всеки служебен компютър от правилния човек

Всички хитреци на дребно заслужават подобна справедливост, уви малко от тях я получават! У нас хитреците са с предимство и наред с угодниците са предпочитания избор за ръководни кадри!

Какво жалко (но напълно английско) лицемерие! Сякаш има разлика между порнографията от голи задници и цици и порнографията от парламентарна демокрация.

На такива да им се чудиш ,толкова ли няма пари за един свестен телефон на който да си гледа клипчета където и когато поиска .А той на служебен компютър върши глупости ,явно и историята не си е очистил.

бе се ли сещаш, че са го натопили. Това е най-лесно. Човека сигурно не знае откъде се влиза в интернет (2008 г). Поставянето на порно в компютър е фасулска работа...

sharga

Един нормален админ още повече на такова място ще направи така че въобще да не може да отвориш подобен сайт, камо ли да успееш да свалиш нещо, ако все пак успееш то трафика веднага би те издал и всичко се премахва на секундата от админа

аааха :) админа си има началник. Началника е ВИНАГИ в exception list. Недей така.