Найденов: Зрее голям скандал за Тройната коалиция

Земеделският министър Мирослав Найденов заяви, че в Австрия тече голямо разследване, свързано с България, но от опозицията насочват общественото внимание към цената на яйцата, за да се прикрие „нещо друго”.

Обратно в новината

Коментари - Найденов: Зрее голям скандал за Тройната коалиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей хора, защо си губим времето да им четем тъпотиите, и понеже явно не сме по протестите по-ефекасно е вместо да пишем - БОЙКОТ на всички стоки!!! Гражданско неподчинение. Иначе- роб до гроб

това е тъпо и грозно и дано никога не разбереш, за акво иде реч. ЛИПСАТА НА СОЛИДАРНОСТ ни вкарва в този беден шибан начин на живот.

погледни себеси бе идиот какво направи за три гоидини остави тройната коалиция нали затова я отсвирихме солташака но боко тиквата

такива отговори вече се изтъркаха, както и свякакви подобни като "тройката са виновни" ... Има т. нар. разделение на труда, т.е. не си длъжен да произвеждаш храната си, можеш да я купуваш и в БГ 90% от приходите на средно-статистическия българин отиват за това. Последното ти дава ПЪЛНОТО право да изискваш качествени продукти. Министър Найденов трябваше да си е заминал няколко пъти вече. Много сте ми интересни, няма значение кой ви краде стига да не е Доган ... ( който не спира да краде въпреки обещанията за затвор! )

ТОЗ ПЪК ВСЕ ЗА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ МУ Е МЪКА.ВСЕ С НЕЯ СЕ СРАВНЯВА КАКВОТО И ДА ГО ПИТАТ ВСЕ ЗА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ГО БОЛИ!!!

Този министър освен от щастливи кокошки, яйца , дървен материал, борси, танци, пеене, зърно, БДС, контрол на храни, 25-годишно ирланско месо, КУЧЕТА...явно много разбира и от други неща нещо като политика, лобиране, кадруване И НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ПОДМАЗВАНЕ НА ПРЕМИЕРА!!!Сега в Катар да не отнесе пак някое круше от премиера???

Този е изявен тъпак и идиот, истински гербероид в действие! Същия, дето ни нахрани с 20 годишно заразено телешко, а чалга електоратя го избра за министър! Сега ще му ядете евтините яйца и спаружения кремвирш!

Без коментар, на тези сегашните , всички предишни са им виновни.Като сдадат властта, тогава, ще видим ужасиите дето те са вършили!

Алооооооо, работещите. Рано или късно в тази скапана държава ще изпаднете в моето положение. Работила съм 25 години, плащала съм като луда осигуровки, с тях са се лекували друго. Във фирмата много грозно ни изпързаляха и ни накараха да напуснем сами. С уверението, че тя ще заработи след два месеца. Фирмата фалира, а ние останахме и без социални помощи. Е, нормално ли е, като доходът ми е равен на нула, да се осигурявам здравно? Осигуравала съм се, когато други са имали нулев доход. Ходя на стотици интервюта, е няма работа. Някой отдолу ни нарече търтеи. Пожелавам му поне за половин година да "полентяйства", да скача в тъмни зори да гледа обявите за работа, да му отговарят, сори, мястото е заето, да го унижават и като се прибере да се чуди какво да сложи на масата.

Абе нещастен, що не направи така, че да развиваш производтвото в земеделието, така че да не се налага българите да се тъпчат с изгнилите и тъпкани с хормони вносни храни като си толкова "умен и велик", а? Щото за нищо не те бива изприщен нещастник. Ще видим при следващото правителство колко си окрол лично ти и свинята ГЕРБ, дето цицате заедно на хранилката държавна. Тогава ще ви видим колко ви стиска....

Национален протест срещу безобразията в България Да превземем улиците на 17 Март. Ние сме 99%! При сегашното разпределение на икономически ресурси само ограничено малцинство се измъква от бедността и всекидневната несигурност. Бъдещите поколения са осъдени да получат отровено наследство, поради рисковете за околна среда, причинени от малкото които гонят печалба. Ние настояваме за социална справедливост, ние няма да се откажем да защитаваме правата си. Нашите представители имат задължението да бъдат наставлявани от нашите нужди те трябва да ни слушат. Нека превърнем улиците в най-мощния високоговорител в страната на 17 Март. Защото ние сме 99%, Защото ние не сме стоки, контролирани от политици и банкери. Да превземем улиците на 17 март!

Е голям земеделски министър: може да оправя кокошки, да търгува с дървен материал, избирателно да рзадва субсидии А СЕГА НЕКА ДА ОПЪНЕ И СТАНИШЕВ И МУ КАЗВАМ :ЕВАЛЛА!!

СКАНДАЛИТЕ ВИ НЯМА ДА ВИ ОТЪРВАТ МИЗЕРНИКО! ИСКАМ ЯЙЦА ОТ НЕЩАСТНИ КОКОШКИ! НЕЩАСТНИК!

Найденов, май ти имаш нужда от разсейване с чужди скандали, че трагедията е в твоя ресор - сега яйцата, утре свинското, хляба се вдигат...

Абе Миро,абе Мършо/за тези които не знаят така му викат на този заради едно месо от Ирландия/ Какви яйца,какви милион и половина,какви пет лева бе. Доведохте България до най-голямата криза след 97-ма,а както се очаква и през следващата зима ще я надмитете,изпапахте 3 милиарда лева от резерва а вие ни замивате мозъците с някакви си милион и половина.Ами Цветелина на Бойко по тази логика трябва да предизвика скандал няколко пъти по-силен от Уотъргейт.А всички знаем какво последва след него.

ГЕРБ са вече Узряли, готови са да Паднат !

що яйцата не са ли важни, горивата, хляба и всичко останало. Ма то на държавните дерибеи с бонуси в размер на десет ГОДИШНИ бруто заплати, кво им пука

Преди месец същата Моника Йосифова/Станишева спечели поръчка за 1,7 млн. лева в здравното министерство. Е, кажете сега, има ли морал в България ?!?

Оправна жена бе,бебе гледа , поръчки от ГЕРБ печели !Браво. На всекиму такава жена . Ама Бойко си е най-добре, неговата Цветка ,поръчките ги печели за Стотици милиони ! А Купува/Продава Банки за добър ден .Официално ! Няма тука Миро каза..... Бойко за това си избрахме, като свърши Резерва,ще му разчитаме на Бойковите Милиони! Те са същите де :(

Кудкудяк,кудкудяк,днеска снесах, утре пак!

Колкото и да се напъва карценома --комунист само се хаби ,но нека ,това му е в кръвта, да плюва да хули за него няма ли хайдуклък няма живот. КОЛКОТ ИДА РИТАТЕ ДАЛАВЕРАТА ВИ Е НА ФИНАЛА.

Aма никой не се е съмнявал , че Гоце ще почне да вади компромати стещу Станишко преди конгреса. И понеже уж обеща , че нямало да има битки, ползва подгъзниците си от ГЕРБ

Бих приветствал едно разследване за евентуално картелно споразумение!Ако го има,това би било противозаконно и така държавата може да се разправи с него.Но държавата не бих искал по някакъв друг начин да влияе на цените -та това би означавало да се върнем във времето на Плановото стопанство (а от там) и към комунистическата диктатура! НЕ ! В нормалните демократични икономики,цените се определят от НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ПАЗАРА ! Според предлагането и търсенето. Твърде нискочело е да искаме държавна намеса в ценнобразуването-което значи да искаме корупция и диктатура. Защото държавно участие или намеса,означава корупция.Не само в България,а по света.За да постигаме по-добър живот,трябва всеки да се стреми да повишава своята производителност,и тогава няма да има високи цени,които да не можем да си позволим...!

Виждам, че Миро мършата се е включил в кампанията на Георги Първанов срещу Станишев. А този Първанов вече е паднал толкова ниско, че даже не ми се комнтира. Миро напада Станишев по поръчка на Първанов, защото Първанов за 10 години е събрал огромно количество компромати, за да може да изнудва такива боклуци като Миро мършата, който вкара 20 годишното ирландско месо у нас и всичко беше потулено. Сега Миро си връща услугата. Явно, на ГЕРБ по-удобния вариант като глава на БСП е Първанов, защото те са си ортаци с Бойко. Колкото и публично да се нападат Първанов и Борисов топлата връзка между тях е 100-процентова.

ГЕРБ атакуват Първанов,защото е много по-опасен за тях опонент. Станишев също събра опит,интелигентен е ,и е Отличен Европейски политик . Бъдещият Мин.Председател ,обаче е Първанов ,човек с репутация измежду подкрепящи различни партии ! Най-успешният Президент,2 та мандата са Безспорно доказателство за това !

бе вие гербери заспали , три години харчите фискалния резерв и ще го довършите както е станало . не събирате ли данъци , мита , не пълните ли бюджета или всичко папате ? да разбирам ли , че след като все още станишев ви е виновен , то вие нищо не правите ?

Като гледам снимката, имам усещането, че този министър има добър апетит и се харни добре. Прилича ми малко на щастливо прасе :)))

Абе, мазен Миро!!! Абе, аланкоолу! Къде се буташ и ти под юргана на Станишев, вместо да снасяш повече евтини яйца! Цената на яйцата засяга милиони баби и дядовци, на които това им беше основният евтин протеин, за да не стигнат до белтъчно гладуване. Абе, те, яйцата, поскъпнаха 3 пъти за една година, тоя тръгнал да ми говори за някакви скандали за 1 милион евро отпреди 6 години? И то па да бяха наистина скандали - а то, платили на някого си, уж да прави реклама, ама той пък уж нещо лобирал, ама не е ясно, ама Монето Общата нещо и тя май си взела, ама и това не е ясно. Смях!!!

Не разбрах кое е скандалното, че са искали да рекламират България?

Ало, човека с посрания задник първо оправи свойте бакии ,пък тогава говори за чуждите. Този нещастник до каквото се е докоснал, всичко е провалил. Направи стандарт "Стара планина" за да вдигне цената на колбасите и млечните продукти, и освен вдигане на цените нищо друго не постигна.Същото стана с цялото животновъдство, та щастливи кокошки ли не щещ ,чисти и благовъзпитани и ухаещи свине, крави ,слушащи класическа музика и танцуващи патки.Миро, отивай да гледаш кучетата на Бойко, защото за друго не те бива. Бива некадърност ,но вашето надмина всички очаквания.

Нали не мислиш че боко ще си остави кучетата на миро мършата? Тоя тъпунгер ще ги умори за по-малко от месец, а другаря Тиквошенко си обича кучетата, за разлика от народа си.

А не са ли дадени на някого за да се внесе у нас 25-годишно ирланско месо и ние послушковците да си го изппакаме...И сега същият човек ще ни храни с евтини яца от щастливи кокошки

Та занчи,да не гледаме как Огризвате България, Раково болните,а останалите, със 100% Увеличени Лекарства,Бизнеса Умря(за разлика от ГЕРБ фирмите),Мизерията повсеместна Огромна Безработица.............. Ноооо,това не било важно за Българите !!?? По-важно било,че Предишните дали 1 мил. лева на Австр. ПР фирма, да лобира За България ?! И фирмата ,забележете си е свършила работата-успяла е да промени тона на доклада за България !!! България,ше тръгне пак Нагоре , но САМО След ГЕРБ !!

Цените на яицата са такива защото има търсене.Този Велик Ден бих го празнувал и без яица ако цената е над 30 ст.Нека търговци прекупвачи и производители да си ги ядът и пържат после цяла година.

Недей така на този светъл празник, нима не можеш да си купиш 10 яйца и пакетче боя и да имаш за празника, сигурно повече даваш за цигари на ден!

Станишев и приятелката му са корумпирани и алчни Зная го от друго място Дано в Австрия си свършат работата и всички хора в бг да разберат що за човек е Станишев Нарочно плюе Борисов , защото той иска да направи нещо. Да си вървят тези комунисти Стига вече

Борисов наистина иска да направи нещо, иска да се нагуши като пеликан, преди да го изритаме завинаги. Но за комунистите си права, да си вървят веднага всичките! И Боко, и Цецо, Цецка, Плевню и останалите яйца от нещастна червена кокошка.

Блажени са верующите! И какво по-точно иска да свърши ББ?! Иска нас да ни довърши! А че и другите са корумпирани, не е новина за никого, кажи кой не е!

Некадърниците от герб аре стига сте гледали в чуждите правителства преди вас. Вижте какво насрахте от както сте на власт и как крадете като за последно. Ще остане ли нещо в тая страна след вашето мародерство?

НЕ ЗНАМ КОИ ОТВЛИЧА ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА С ГЛУПОСТИ ДАЛИ МИРО ГОВОРЕИКИ ЗА ТРОИНАТА КОАЛИЦИЯ, ИЛИ ТРОИНАТА КОАЛИЦИЯ ГОВОРЕИКИ ЗА ЦЕНАТА НА ЯИЦЯТА.ПРЕДЛАГАМ ЦЕЛИЯ НАРОД ДА ВЗЕМЕ ПО ЕДНО РАЗВАЛЕНО ЯИЦЕ,И ПОЛОВИНАТА ХОРА ДА ХВЪРЛЯТ ПО ПАРЛАМЕНТА А ДРУГАТА ПО МИНИСТРИТЕ-ТА ДА ИМ СТАНЕ ЯСНО КОЛКО СМЪРДИ ЦЕНАТА НА ЯИЦАТА И НА ВСИЧКИ СТОКИ В БЪЛГАРИЯ.

БЕЗСЪВЕСТНИ, мазни използвачи до кога ще бягате от собствената си отговоронст и ще създавате нарочни интриги. Тая интрига дето е спретва Найденов, не само, че не ги оправдава за безобразното им "управление" /грабление", ами клепе България пред света!Но толкова са тъпи и нагли, че и това си позволяват. Помислете може ли нещо да направите за хората, а не само за ВАС си.И като се огледате и видите колко сте некъдърни - чао!! Не разсипвайте повече тази нещастна страна безморалници!

Кокошката стана щастлива към Нова година, категорично не е увеличена цената заради това, подчерта земеделският министър и допълни, че у нас още има нещастни кокошки, а срокът да станат щастливи е до към юни месец. Г-н министър, а някакъв срок хората да станат щастливи има ли? Или поне по-малко нещастни, или това е планувано след третия Ви мандат?

За такива като него, руснаците имат една много точна приказка: "ДУРАК"!

кой ще ме светне какво е общото между яйцата и лекарствата у нас и в TR,GR,MK,SB,RO,PL и мн.други освен цената??? Защо пак у нас в БГ???

Симеоне, много си прост.

докторе, сагалявам но от анализите които правиш и ги смесваш сас клуки си личи слабата икономическа подготовка. опитваш се да прикриеш слабостите вав раководената от теб институця сас плоски интриги. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

този министър започна денонощно да се появява в медии и сайтове и ни занимава само с неговите яйца, т.е. с ежедневната му работа в подчиненото му министерството и говори доста безсмислени неща, които може да чуеш във всеки тролей

А на теб, Найденов, кога ще ти узрее кофата, че да свършиш нещо, което да има по-дългосрочен ефект....

Проблемът е решен-Преди 5 г. Тройната коалиция са направили така,че в момента яйцата са поскъпнали тройно и са накарали Найденов да спре вноса им от Полша,точно преди Велик Ден-Трябваше да се досетим,напълно логично.

Зрее или не зрее - вашите кандали са факт. Плащаме най-скъпите лекарства, най-скъпите храни, ток, вода, парно и бензин са на Европейски цени, а заплатите са ни на албански нива - той ми говори за скандали отпреди пет години. Тъпи милиционерски лумпени - защитавате само интересите на монополистите, а за хората не ви е грижа - марш при другите партии в забвение - крадци, лъжци и лицемери, само скандали са им в главата, реалността е нещо, което се случва на другите - нали !