ДПС атакуваха ОП и ГЕРБ, нарекоха ги ”еничари в Сараите”

Нов скандал се разигра в парламента - ДПС отново атакува Патриотите, но този път обвини директно и ГЕРБ, че им адвокатства и ги призова да се разграничат от тях

Обратно в новината

Коментари - ДПС атакуваха ОП и ГЕРБ, нарекоха ги ”еничари в Сараите” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забележете, че всеки път, когато ДПС регистрира спад в подкрепата си през годините следва активиране на патриотите и яростната им риторика и екстремни и крайни изказвания срещу депесарите, която последните използват за да плашат и консолидират електората си, който не е сред най-образованите и информираните, всъщност са по-затворено общество и така той се капсулира и мобилизира да гласува за ДПС, като отново вдига резултата му на избори. Погледнете стстистиките и графиките през годините, с пиковете и спадовете на гласовете за ДПС и не може да не забележите съвсем ясната връзка и зависимост. Тези са като твърдо скачени съдове, които се задвижват от едно и също място и сили.

Т.н. националисти и депесари взаимно се оправдават, обуславят и де факто поддържат, като консолидират електората си плашейки го с другите. Най-доброто потвърждение е във финансовата помощ, която се доказа, че Болен Варадеров е получавал от Хидромелиоратора и кръговете и обръчите му и как главният прокурор на Пеевски де факто оправи Болен с всичките му отправени и доказани обвинения. Така че аз се питам дали има все още някой с грам мозък, който им се връзва на пиеските. Бойко, к.рво, а?

Ако оставим настрана безкрайните дърляния, циркове и постановки на тези циркаджии и смешници ПРИНЦИПНА РАЗЛИКА МЕЖДУ ОП и ДПС НЯМА!!! И двете шайки, ооопс партии де, СА СЪЗДАДЕНИ И ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ДА СА ПАТЕРИЦА НА УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ, която и да е, БСП или ГЕРБ, като максимално осребряват тази си роля, крадейки и мамейки до дупка!!! Ако има някаква разлика, тя е в детайлите и нишата, която им е отредена от кукловодите, ДПС са се ояли и издули като преял с кръв кърлеж, докато тези от ОП сега смучат. И за тези няма всъщност никакво значение принципно коя партия е на власт - ГЕРБ или ДПС, ако не броим разбира се вече изградени задкулисни връзки и мрежи...Но в малка България те лесно се пренастройват и адаптират КЪМ ТАЗ, КОЯТО Е НА ВЛАСТ, в канската битка за пустите порции на загиващата държава!

че трябва да го кажа на професора за еничарите, който разбира се си го знае, - да гледа "Време разделно", той го е гледал сигурно ама :) а иначе няма спор, че еничарите са елитни

...компромиси!!!!! Няма гроб,няма дпс,без атакисти и патриоти,без реформатори!!!!! Без бсп!!!!Без горните комунисти! Вън на пожарникаря и годечкия папуас!!!! МАЩАБЕН ПРОТЕСТ ЗА БЕЗПАРТИЙНО, НАЦИОНАЛНО-ОТГОВОРНО, СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО! КОНТРОЛНИ ОРГАНИ ВЪВ ВСИЧКИ МИНИСТЕРСТВА!!!

Малко остана. Оставката наближава. САМО ДПС ЗАЕДНО С БСП МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ, ЗАПОМНЕТЕ ГО.

ДПС е незаконна по Конституция.Има и петиция ,събрани над 40000 подписа .На всичкото от горе ДПС редовно се оплакват в Брюксел от патриотите.А за Ньойският договор- Ньойският диктат е много жесток удар по България. При това крайно несправедлив удар.За 37 години страната трябва да изплати репарации в непосилния размер от над 2 млрд. франка; налагат се и тежки натурални вземания - въглища, добитък, храни.

Да се радват че националистите им дават поводи да се изказват!

тук някой във фейса прекаляват. какво му е тъпото на Карадайъ, все пак има хора, които живеят в смесени региони и те им дават хляба, а не вие. Много крайни изказвания. И те , ако отвърнат на същото и кво става тогава. Не съм упълномощена от името на ДПС, но много неща направиха в смесени региони, докато някои говорят, но само празни приказки. Не думи, а дела е казал... Хората искат инвестиции, хората искат работа, хората искат добро заплащане, защото магазините, най-вече кварталните, не стига, че стоката им е застояла(а има много възрастни хора, които не могат да си позволят да отидат в големите вериги, където на седмица веднъж има намаление на...) народа не се интересува от политика, а от работа, защото, през 1990, ако са били по на 20-25-сега са на ? искат, вие знаете какво искат, всеки има право да иска, а отделно е дали ще им бъде разрешено и ако им бъде--то на 100% малцинствата ще гласуват за тях, а и много българи млади с образование, също са преминали през техни партии, а са с езици, прависти , християни, дост. Узакониха си всички партии и сега сеир да става. Сборища и зрелища, а за хляба . . . ще почакате

Тъпото е, че е поредната мъжка секретарка е една етническа, незаконна и противоконституционна партия. И че ако наистина искаха да помагат на такива хора, щяха да го правят ВЪВ ВСИЧКИ РЕГИОНИ, а не само в тези със смесено население, схващаш ли? Вдяваш ли за какво иде реч и какво още веднъж доказва това, и кой всъщност докато проповядва за единство на другостта РАЗДЕЛЯ БЪЛГАРИЪЕ? А да не говорим за целувката на ДПС с БСП, на жертви и мъчители... При това положение тези чии точно права и от кого и пред кого ги защитават и какво общо има това с обръчи и кръгове и разпределение на порции в държавата от онзи, в когото била всъщност властта, а не в някакви си депутати, министри, банкери и бизнесмени, които всичките не можели без неговата усмивка - на този, на който не му било вече достатъчно да управлява цяла България - 7 милиона, а искал вече да управлява 500 милиона, тоест цяла Европа и ни нарежда да наблюдаваме какви велики неща щял тепърва да сътвори Путин! Схващаш ли за какво точно става дума и какво се правите на шест без пет?

да му се чудиш е защо е против искания за прекрояване на граници; като се има предвид че армията на турция по-голяма от броя на реално работещите в бъргария, Ердоган само кихне и българия няма да я има! аха, ама тогава те няма да са депутата, няма да имат сараи, изглежда ДПС ги е страх от Ердоган повече от "видиотените патриоти" :)

Няма какво да се пени. Този договор е съставен от Франция и Англия. САЩ още тогава отказват да го подпишат като несправедлив. Единствената цел на договора е била да унищожи териториално и икономически загубилите войната държави. Териториално наи-пострадали са Германия и Б-я. Не случайно един от германските генерали след подписването е казал "Довиждане до след 20 години". Сбъркал е само с една година.

алууууууууу мента не само че сте еничери всички балгари у деписету а ми и сте и ибрикчии анаданму

Нали ДПС-арите се пишат големи патриоти. Какво ги дразни протеста против Ньоския договор? Че ще си вземем нашите земи от турция ли? Колкото и да рипат тези земи рано или късно пак ще са наши, включително и босфора.

Как ли е ги е произнесъл тези сложни думи, като едва говори... Какво ли пък са разбрали нечленоразделните му съпартийци...

От трибуната и по студията се плюят, а зад кулисите си делят баницата т.н. патрЕоти и т.н. турци. Парите не миришат, нямат, цвят, религия, етнос. А балъците по форумите като шарани къкват ли кълват и пълнят джобовете на ортаците.

Това е истината,но овцете в територията наречена България не могат да я проумеят.Толкова прост и наивен народ едва ли има някъде.

Освен ''ЕНИЧАРИ'' , то има ли друг термин ?

Ще ли доживея да видя в парламена конструктивен спор по някой закон та ако ще да е за това как расте тревата.Не разбраха ли най -накрая ,че са там не за да се дърлят а да работят и то не за тях а за НАРОДА КОЙТО ИМ Е И РАБОТОДАТЕЛ

турска служба в миналото.И сега е така.Българите Йордан Цонев,Янко Янков,Делян Пеевски,Камен Костадинов, Димитър Аврамов и ханъмата Велислава Кръстева.Депутати от протурската партия ДПС ,с център ,сарая на Аамед ага.Еничари и мъжки секретарки на Догана.

Ген. Симеон Симеонов !

от село Борино е толкова български политик и радетел за българските национални интереси колкото са били - палача на Батак Ахмед ага Касалицки, известен още като Барутанлията и - помашкия водач Ахмед ага Караходжов, известен още като Тъмръшлията, той и османски управник на областта Рупчос в края на 19 век и управлявал т. нар. Тъмръшка република.

Новият ученик на черния турски лорд не може да достигне граф Дуку.

Какво толкова е казал ,да не е лъжа и с тези глупости им минава деня ,НИКАКВИ ЗАПЛАТИ !

един въпрос ме тормози от дълго време -можем ли ,да докажем на тези ,които ни управляват ,че не сме нито калпав матрял,нито дебили ?

Новият Лютви Местан не притежава нивото на стария. Поне да се беше научил да се изразява на чист български.

Скъпо платени долнопробни постановки до втръсване. Що ги търпим още?

КарадЪЙЪ - то е изключително тъп и със забавено мислене. На това отгоре не може да говори и български. Начинът по който говори оставя съмненеие, че и езика на майка си не може да говори. Дори е чудно, че изобщо издава членоразделна реч, а не мучи.

Може и да е тъп, може и да е бавноразвиващ се, но всичко което е казал е вярно. За съжаление националистите не стават за нищо. Границите са определени отдавна и на место да поддържат БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, те го разделят, а и нищо съществено на правят за етническите българи в Сърбия.

С една дума-ТИ СИ СИ ПРЕДАТЕЛ И ТУРСКИ ИБРИКЧИЯ,ТАКИВА КАТО ТЕБ НА БЕСИЛОТО!!!

ДПС и ОП (и двете креатури на ДС) си помпат електоратите с тъпи скандалчета и обиди. Стар филм. дайте нещо ново. Избори май пак наближават. Стягат се редиците, точат се ножовете.

Те това го правят от много години, но напоследък много се засилва. Същото правят бсп и герб. Това е най лесния начин за манипулиране на дебилите (80%).

не се казва националисти а расисти.

Да го духат от етническите партии, те са гости тук. Българският дух е древен, многократно са местени "политическите" граници на нашето племе, не е проблем.

Не се ли забелязва, че тези хора стават опасни и вредни за България? Скрити въглени. Коварни и долни.

ДПС и БСП - винаги заедно, винаги. Предците на едните са клали българи, а другите са ги разстрелвали. Първите са разрушавали черкви, а вторите са ги взривявали. Изобщо вечна дружба между русофили и туркофили.

В България политиците ни са подредени по следния начин: Популист, турчин, популист, турчин... ВСИЧКИ в НС са еничари.

ДПС е проклятието на България!

Само ДПС ли?

И ДОСТ, заедно с местан и доган. Тия двамата трябва да бъдат отстреляни като диви прасета.

не е вярно !!! ние ,българите си заплюхме ВЯРАТА,когато позволихме на бг цар да се жени за врейка !(1345 година!)

И БКП-БСП са проклятието

Цирково РИАЛИТИ, за пред ИЗПРОСТЕЛИО МАРял. А докъде го докарахте с КТБ и борбата с Корупцията?

Мога само едно да кажа КОМЕДИЯТА Е ТУК И СЕГА! БАЛЪЦИТЕ СЕ ХВАЩАТ И СИ МИСЛЯТ ЧЕ ГЕРБ И ПАТРИОТАРИТЕ МИСЛЯТ ЗА ТЯХ! ВМРО ГОДИНИ НА РЕД НЕ МУ СЕ ЧУВАШЕ ГЛАСЧЕТО, В ЕДНИ МОМЕНТ ИЗНИКНАХА ЧЕ ИВЛЕЗНАХА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ! ВЕРВАЙТЕ ИМ ! ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ГРОБ ВИ КОПАЯТ ГРОБОВЕТЕ!

Щото другите партии ни мислят доброто. Ти да не си от 80%.

ХА ХА ХА,гробарите ви копаят гробовете и ще ви закопаят толкова дълбоко,че и след векове да не могат да ви открият комуноидна пасмина.....тежка зима ви чака мръсни предателски кучета и ще изпокапете като гнили круши

БСП още не може да даде отговор , като каква се третира ДПС , в България, и защо е в Бг-Парламент ? --Терористична ! --Противоконституционна! --Етническа! --Крадлива! --Незаконна ! Или , всичките заедно?

Дей.а тея еничаре, дей.а! Като е суспендиран Ньойския договор, що не са възстановени границите от преди него, бе?

и до интригата пак, интрига

Питане !

Изчакват се , първо е Дидо Пеевски, ген. Симеон Симеонов , а Велислава Кръстева ще асистира !

Потомците на поробителите на България, заедно с техните ибрикчии /особено един от тях/, надигат глас и се репчат, и ние ги търпим !!! Егати ! Докога, бе ?

Тези всички нашите трябва да ги изкарат гюленисти, та Ердоган да си прибере вересиите!

Странно защо не се споменава , че дпс освен антиБългарска, престъпна , терористична групировка е и противоконституционна такава. Или тулупите не са и чували за Конституция ... Много вероятно :))) П.С. Докато разиграват тия долнопробни водевили тихомълком се прие поредния антиБългарски закон- тоя за концесиите . С очаквана подкрепа от всички безродници ...

Искат и правосъдието(дадохте им всичко:полиция, пожарна, гз, нои, нап, общини, а що не им дадете и съда и няма да ви искат оставката, давай Бойко, ти умееш да раздаваш и даваш, нямам предвид жени, а постове, белким най-сетне си седнат на дупедавците, а нас гледай там навън бате да не ни закачат, свикнахме на всичко: и тук умствена работа не ни отредихте, на тях всичко, а сега сме ок трудим се от сутрин до здрач на запад, поне там дано бог завинаги ни остави на тези земи, упрек не трябва да има от опозицията, искат си, едно бебе докато не плаче гърда, млеко няма, вие обичате родината си, защото имате две майки, а ние си имаме една и тя е мащеха и именно затова с еднопосочен билет много български граждани заминаха с еднопосочен билет и след Нова Година се готвят още освободени от системата на 48 години, при семействата си... сборища и зрелища. За хляба . . . ще почакате. Сеир да става. Амин!

НЕ ДПС са еничари,ние сме такива и особено тия "патриотчета" милите гладни,боси не наяли се ,а сега са във власта - как да пуснат кокалчето като е толкова сладко.

Не кокалчето , сега е СУДЖУЧЕТО

прав си, дпс не са еничари, те са милиционери и доносници от бай тошовата държавна сигурност и са родени като дижение от нея

огладняхте ли мърши червеногъзи?колко още можа да карате на пост и молитва,че друго няма да имате?

Това е нашата РОДИНА и ние определяме в нея.Това че граничим със себе си и са ни взели половината територия,ти ли ще забраниш да претендираме.И всичко е станало благодарение на неграмотните ти кръвожадни фанатизирани предци колячи,нахули на цивилизован от хилядолетия Полуостров.Никой не ви спира да си ходите там за където милеете.Вие имате избор.Нашата България ни е само една.Смирете се и се посипете с пепел.

ХАРАКТЕРНО ЗА ИСЛЯМА !!! СМИРЕНИЕТО Е ХРИСТИЯНСКИ СИМВОЛ ! ЕТО ЗАЩО , ИСЛЯМСКИТЕ ТИКВИ ТРЯБВА ДА ГИ ИЗРИТАМЕ ОТ ХРИСТИЯНСКИЯ СВЯТ, А НЕ ДА ГИ ЧАКАМЕ ДА СЕ СМИРЯТ !!!

а дали карадаяъаъто е успял да каже реминисценции и суспендирани, или е ползвал жестомимики?

.Това ли е силата на БСП - турската партия - жалки са. Завинаги се разделиха с властта. Който се е съюзил с ДПС - нямаго в управлението. Абе комуняги - ние в Бългярия ли живеем, мислите ли че българите умират от любаов по турците.

БРЦК

Какво общо има БСП? Нали се дърлят 'патриотите' и дпс?

За БСП разбирам, те винаги са виновни за всичко, но как забрави Путин се чудя.

ТОГАВА Е ВЯРНО, ЧЕ ВСИЧКИ ПОСЛЕДВАЩИ ДОГОВОРИ СА СУСПЕНДИРАНИ ОТ ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС - ДА СЕ ОПРЕДЕЛИТЕ КАКВИ СТЕ ! ЩОМ ИСКАТЕ ТУРЦИЯ - ИДЕТЕ СИ ТАМ ! ТУК Е БЪЛГАРИЯ !!!

АЗ ОБИЧАМ НАШАТА ПРЕКРАСНА РОДИНА БЪЛГАРИЯ. АЗ ВИНАГИ ЩЕ ПОДКРЕПЯМ ТИЯ, КОИТО Я ЗАЩИТАВАТ. АЗ СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА, КОЕТО ТЕ ПРАВЯТ