Сицилианец заля с бензин и подпали бившата си жена - българка и новото й гадже

49-годишната жена е транспортирана в болница с 50 процента изгаряния по цялото тяло

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук не си поплюват с три години разследване кой какво !

Жалко за журналистите, списващи статията, че даже и да имат възможност, поради плоския си начин на изразяване даже и с евтините билети на Уизеър няма да посетят никога Италия!

имало все пак мъже!

Повечето работещи там българки са отявлени курви!Не го пиша случайно!

Да обърнем внимание на обвинението-опит за убийство.В България подобно деяние едва ли щеше да бъде нещо повече от причиняване на средна до тежка телесна повреда.

Истински пич!!!

виждам, че ги познаваш ВСИЧКИТЕ жени, изкарващи си прехраната там...и какво, дай да ги палим живи!!! че и плюсове ти пишат местните тролски форумни изроди...

Славата на българките е ненадмината по света , не навсякъде обаче са толерантни към такива женски номера

Както си е вървял и си е носил туба с бензин и изведнъж-насреща му бившата. Я да взема да я запаля......

Значи това е проява на мъжественост - да подпалиш някого! Дано не попаднете на подобен човек, и най-вече Вашата майка или сестра или дъщеря. За жена Ви разбирам, че я чака нещо подобно, ако посмее да Ви напусне.

кой го знае какъв неграмотен козар или рибар е,ревнивец недодялан.

То че трябва да има някакви граници слободията, трябва. Ама чак да запали шаврантията, малко е крайно.

Как се казва жената, какво е работила?

Бек, ко прай таз наш'та в Италия.

Да не се окаже, че тя е само българска гражданка, а той е от някой мафиотски клан и наказанието е изпълнено по-скоро служебно, а не от ревност.

България е толерантна страна, а Сицилия (сега част от Италия) никога не е била такава. Непросветените да се подготвят, когато играят там, тукашни номера.

добре, ами в Сицилия

lВ Италия ударно се изпълняват повелите на Истамбулската конвенция. Всеки ден палеж, през ден бой и сръбска музика.

Там не си играят и хич не ги е за някаква си Истанбулска конвенция...

Циганска работа.

Обаче зарязан от жена...

Бах тия сицилиански мафози, джобовете им са пълни с бензин и ако ги погледнеш накриво, заливат те и те палят

Жените обичат лошите момчета. С тях има толкова много съспенс какво ще предстои. В повечето случаи развитието не в полза на жените. Но кво пък толкова, без емоции животът е нищо и задушаващ. Жените имат нужда от светлина и водопади.

Къде са кифлите, които се оплакват от българските мъже?

Къде са кифлите, които се оплакват от българските мъже?

Ех, друга класа са си западните мъже...

тъпчат мармалада

Жените трябва да разберат, че не могат да си играят с чувствата на мъжа и после всичко да е тихо и спокойно. Не може да скачаш от к на к.

Чепкала е вълна !

Слушайте, тъпаци не говорете преди да знаете цялата истина

А мъжете що да могат да си играят с чувствата на жената и да ходя от п на п ... или мислиш, че тоя сицилианец е бил светец.

за идиотите няма възраст и родина... виж за корветата са важни портмонетата...

От дъщеря ти ли го знаеш, ама нали тя не е такава ? :)

турчин българин, сърбин, македонец, италианец - все патриалхат, брат - накратко "циганска работа" - пие и бие!

Мда бе, българките в Италия са леки жени, за това всичките до една изпращат пари в България на достойните си мъже и синове, които дремят по цял ден из кафенетата и живеят като истински "мъже".

Друго си е да се хвалиш и да гледаш надменно. После може и клечката да ти драснат, ама ще е от чужденец. Някак по-аристократично звучи, риииш.

Комплексарско изказване приятелю. "Риба в морето", колкото искаш - насилието е признак на слабост и чиста проба глупост ... но, както са казали хората глупостта ходи по хората, а не в гората ... и като гледам много обикаля и няма спирка ...

Щото ние сме си омъжени за българи, оти сме си бая прости.

Уважаеми дон Корлеоне, колко си прав, но само доня Пендели и българката Коврелия Лапничушкова не желаят да го разберат.Те искат за съпруг всеки банкомат, да джиткат със огромен джип, да се държат и обличат като мъже и да си правят каквото си искат и да се маймунясват със силикон, ботокс и татуировки бетер от мъжете както си искат.После започват да се подиграват на нормалните мъже, че не били ходили в казарма и се обличали като жени.А'м , чи то не остана тоалет за мъжа бе.Да ама себе си не виждат какви парцали са станали. и когато попаднат на някой като колегата от Сицилия и ги бензинира еиват бе.Аааа, да е мислила преди да се ку.валясаСамо бой и огън ще ги вкара в пътя, а не Истанбулската конвенция.Трябва кодекс където ясно да се определят задълженията и поведението на жената.

И понякога светлината е истинска, от запалване. После в гасенето се включва и водопадът. Те ти емоции, те ти разнообразие

Курвенска реплика приятелю, на истамбулски джендър.Признак на слабост е, когат няма какво да кажеш да дрънкаш за комплекси.Според теб всички жени са светици и света вода ненапита.Греда драги, греда.

Ех, ка се сетя за една дето ме заряза на времето заради италианец....по нейни думи щот Българите сме били "неуверени в себе си" и не сме знаели каков искаме да постигнем....ама нека, халал да и е италиано-то. Кат гледам тоя от статията е бил доста уверен какво иска да постигне и го е постигнал.

все си мислят, че да си ковра е нормално, да се бройкаш с други си е в реда на нещата, и всичко ще остане без последствия... Евала на сицилианецът! Малко българи биха имали куража да направят това, което им е на сърцето...

Тъпачка е родила майка ти.Такава като теб я заливам и с бензин и киселина, ако сричка издума против съпруга ми.Това, че си парцал, си е твой проблем.

Мдаам. Така се прави.

българката дай и да се плющи без задръжки-ку.венска работа-е.е се и лъже.

Откакто взаимоотношенията между мажете и жените станаха Бизнес, както и спорта стана бизнес, светът стана Бизнес -Свят........ -Нищо лично просто заработвам с друг , скъпи................Той света се изроди !

Не е само въпрос на кураж. Трябва и кратуната да ти е празна. Доста. Сега за десетки години затвора, ще се утешава, че е бил мъж, куражлия.

това предполагам не важи за жена ти :) Трябва да има някаква мярка и да не се унижава другия.

Е другия го е извадил по голям....портфейла , какво има чудно? тва е като при футбола трансферни прозорци и покупка на играчи.