”Анонимните” хакнаха сайта на парламента

Анонимни хакери блокираха сайта на Народното събрание, съобщи Агенция „Фокус”. Интернет страницата на Народното събрание не се отваряше за близо 2 ч. Тя бе блокирана в 20 ч. и тръгна отново в 21.40 ч. в сряда.

Обратно в новината

Коментари - ”Анонимните” хакнаха сайта на парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва народните представители да са познати на избирателите си. Не е необходимо да имат заплата. Но ако хиляда избиратели е минимум за влизане в народното събрание, може членскят внос към подържане на народният представител да е 1% от минималната заплата, самата вноска е картбланш, ако не си доволен не внасяш, ако пък вноските и членовете (избирателите му) спадне под 1000 човека, той да загуби мястото си в Народното събрание. Пък може да е подържан и от много повече членове - така парите ще са му в повече, пък оттеглянето на няколко човека няма да го лиши веднага от народно представителство. Може Юлиан Бучков или Андрей Слабаков да имат над 1000 избиратели от цялата страна, както е във Фейсбук с приятелите или членовете, и те ще бъдат народни представители до като имат 1000 члена минимум, пък иначе могат да си работят каквото искат - водещ или режисьор. Така пък и всяка общност може да има представители, лекари, учители, миньори, земеделци, цигани, християни, други религии, гейове, само да съберат 1000 гласа. Що да нямаме 6000 народни представители, толкова са имали в Атина когато е била ДЕМОКРАЦИЯТА. Не е необходимо да заседават всички, десет съмишленика могат да излъчват един от тях за едно заседание, и без това всички не ходят да заседават. А гласуването може да е през мобилния телефон, и в профила на народният представител в сайта на Народното събрание, да се изписва веднага как е гласувал, а неговите избиратели да коментират - да критикуват и дават съвети - да влияят на решението чрез доводи.

Браво!

Само така! Все от нещо трябва да се започне. Бъдещето е на социалните революции. Но те освен във виртуалното пространство, ще бъдат и в реалното - по улиците и площадите.

Бъдещето е на социалните Еволюции. Ама и това е все пак нещо...

ред е на топлофикация

Браво на хакерите. Млади хора борете се за доброто на страната ни . Тези властващи не докараха до просия.

браво на хакерите.

ХАК да им е :)

Явурееейййй. Нал ги бяхте фанале бе? Ко са обърка пак? А? Май само дейност отчитате. А и никой не мое да докаже ко прайти вий неска. Нал тъй? И за къф чеп ми папкате парите , питам аз?

Евала на "Анонимните"!Браво момчета чудесни сте,гордея се с вас.

Казват, имало и момичета.

Чудесно,браво момичета,с вас се гордея още повече.

Цялата държава е толкова сигурна, утре ще стане така и с банките. И после хоп, отиваш до баката и парите ги няма, те били виртуални.....

Сигурността на системата била гарантирана...Та какво има да се търси из боклука в НС та и сигурност му осигурили...

А а а, може да има свъхсекретни данни за минали и предстоящи далавери на народните ни избранници?!

Това ли е началото на организираната съпротива срещу комунисти, сини комунисти, монархо-комунисти, национал- комунисти, гербер-комунисти, турко-комунисти и разни обикновени слуги на ДС и зависими хора, които влизат уж случайно в управлението и съсипват България?

Според българските реакционери - издънки на номенкратурата на Тато, настоящи неграмотни опиянчени крадливи типове с власт, действията на всеки нормален човек, засегнат от дивашкото управление на държавата, критикуващ тлъстите крадци в НС, се тълкуват като комунистически. В този смисъл хакерите се оказват стройна, силна партийна група на БКП. Сами виждате докъде са я докарали пожорникарите, синчетата на разни ерзац полковници и АБПФК като Борисов и Дянков, на цялата пасмина изпедепцани чукундури.Добре е, че светът - Западът, демокраците, силните държави, се заемат лека полека с тази територия, свободна от закони и ред. Първата в Европа криминално-феодална формация, наречена Република България. Нашата бивша родина. Нашият предишен дом. Не хакване, а сопа трябва да настоящите политически трупове на ГЕРБ.

"Не хакване, а сопа трябва да настоящите политически трупове" от последните 22 години. Абе, как я видя тая разлика между бившия партийния секретар ЦЦ (от ГЕРБ), бившия член на БКП ББ (от ГЕРБ) и бившите комунисти от БСП?

И какво от това!?Керванът си върви,а кучетата лаят!!!

Като протестират срещу мръсотията да вземат една метла и да си изметат пред офиса.

По ползотворно е да се "изметат"всички от НС защото си има фирми за почистване пред офиса и те поне вършат работа за разлика от тези в НС

Милост, не блокиройте повече най -удобните тоалетни на Боко Рапона! Че къде другаде, ако не в парламента и БТВ-то ГРОБарите ще де депонират най-големите си боклуци и ще се облекчават от най-редките си екстременти? Да не би да искате Боко и Цвъки да се изхождат на жълтите павета?

Сигурно много умен се чувстваш, след подобен мозъчен мензис, който си излял тук ?!#

Аман от неграмотни журналисти! Вие правите ли разлика между хакване и блокиране? Хакването е реално проникване и подменяне на данни а блокирането е една проста ДОС атака :)

На Витошкия лифт не те качих, понеже се страхувам от високо. Обаче полетяхме с теб на стих в метрото със мотрисата на Боко. Бат Боко си е пич софийски Слай. Реши ли да копае под земята, един за трима истински копай! и взема трима за един заплата. Бат Боко е и Шварценегер! щом реши, че нещо почва да го нерви, от стария, добър Партиен дом натирва всички да ядат консерви. И ако стане нещо изведнъж пожар, не дай си, Боже, се запали, и тутакси Бат Боко праща дъжд над планини, селца и магистрали! И няма зима, няма пек и студ в снега дори той ляга без пижама. Бат Боко е агент на Холивуд, работещ под прикритие за двама! Бат Боко някой ден ще ни реши и екзистенциалните проблеми когато литнат нашите души, да стане тъй, че Бог да ги приеме!

Поздравления за политическата ти ориентираност, но писането на стихове не е най-силната ти страна.

Стихотворението е супер!!!Тези дето не могат да пишат да не дават квалификации ....

Защо не,бе? Стихотворението бъка от социалистически реализъм.

Добре е, ама как ще хакнете политиците? Там е центъра на злото :)

Интересно, защо в официалните канали на анонимните в tweeter няма нищо подобно... И какво очакват да се случи с хакването на един сайт ? Ще го спрат за малко, ще създадат работа не на ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, а на системните администратори. Ще принудят правителството да харчи още повече пари ... ОТ НАШИТЕ ПАРИ.. за защити на сървърите си... Много хитро ... Подкрепям на 100% анонимните, но мисля, че един сайт няма как да уплаши ония лумпени... за 3 години нищо не ги уплаши и нищо не хвана ред, та 1 сайт ли..

Браво! Има надежда за България и света щом има такива хора - млади и бунтари. Подкрепям ги.

Arcadium

Следва Бтв(босфор тв).

Ами Нова??

Новината я разбрах в 20:00. И сайтът вече не работеше.