Сиренната система ще бъде тествана

Днес от 13.00 часа ще бъде задействана сиренната система чрез излъчване на националните сигнали за тревога и край на тревогата.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, безпросветни военни, тествайте я тая система на Лазаровден, ужасните звуци може да и съживят някой недоумрел, така поне ще има някяква полза. Щото в сегашния си вид тя е тотална тъпня! Днес само подплашихте чайките, изгонихте 2-3 бабички, седнали да си понапечат кокалите на пейките и 3 бебета се напикаха - друга файда - йок! За псувните що отнесохте - вие си знаете!

Да се тестват Сиренките само Англия и САЩ. Тука за какво?

За съжаление ние също поискахме и сме цел.

глупости

Защо се тества тази система като няма как да ни защити??? Единствената ни защита е на власт политици с мозък,а не на западна къса каишка. Запада иска войнас Русия,но ни прави нас сигурна мишена, при това няма как да спре руските ракети. Единствената ни защита е неутралитет,изгонване на всички чужди сили от въздушното ни пространство,нашата акватория на черно море,и бг земя.

Ако се пропука стената на Искъра, ще разбереш

Ако се пропука стената на искъра хората пращат смс,и при природни бедствия. Да влезем в 21 век най-накрая.

За какво са ни бомбоубежища и сирени? САЩ пренесоха 20 атомни бомби от Инджирлик в Румъния. В базата си в Девеселу. На около 35 км северно от България. Което означава, че първата руска ракета ще гръмне там. Бум, и Румъния и България ги няма! От бомбоубежищата ще останат само празни ями.

Само комунистите се крият в бункери. Ние соросите посрещаме бомбите с открити гърди !

ти си знаеш

Много занимателно съобщение-защо е необходимо подобно занимание? Каква е нуждата от подобни звуци ако изключим 1 юни? Очевидно е, това прилича на комунистическата безсмисленост на някакви действия.Ако искаме нещо да тестваме-нека продължим:1.Проверка на местата за евакуация на населението.2.Средства за индивидуална защита.3.Разработване на планове за евакуация на населението от големи и малки населени места.4.Набавяне на ресурс от храна, вода, средства за съобщения при екстремални условия.5.Провеждане на обученията за доброволците, ръководството на съответния град и населението. Прилича на социалистическо-комунистическо отбиване на номер. И се питам-защо не предоставим на Русия да ни изработи такива планове. Нали тя ни определя като враг. След като ще поправят нашите летателни апарати, защо и да им възложим и това, нали?

Само комунистическите бомбоубежища от едно време могат да ни спасят, но соросоиди няма да се допускат вътре, тъй като те не вярват в тях .

Само комунисти и русофили да влизат в скривалищата. Те са си ги строили! После да пуснат водата.

да прави като вятъра

Тия, които отговарят за тая система, някога чували ли са я отстрани? Що поне един не застане на мястото на хората и после да вземе да я промени малко! Такова ужасно боботене с ехо е, че нищо не се разбира от казаното! И каквото и да е бедствие или авария ще погуби много хора, докато диктора се изкаже с 5 минутното вввввв-ннннн-иииии-мммммммм-аааааааа-ннннннн-ииииииии-ееееееее------

Ако Борисов е некадърен да пребори тъпото ЕХО, да си подава устафката!

Светът се готви за война и то не от вчера. На Запада се попълват запасите в бомбоубежищата. Извършват се учения на населението при ядрен взрив. Тук се пробват сирените. Само дето като чуем сирените не знаем какво да правим.

Докато има идиоти, които ламтят за чужди земи, света няма да спре да се готви за война.

Споко, едва ли някой ще си изхаби ядрената бойна глава за нас, нас никой не ни брои за фактор и не ни бръсне сливата.

" От съветскава информбюро....Ахтунг ахтунг....Бегайте да бегаме!"

Народите на САЩ и Русия не трябва да чакат политиците им да полудяват, а да излязат на улицата и да ги вразумят. Да им покажат, че искат мир!!! Всички хора по земята трябва да се обединим и да излезем на шествия, за да се противопоставим на политиците ни, които в алчността си, са готови да погубят всички нас - да погубят човечеството! Всички Вие сте свидетели, че политиците започнаха да загрубяват тона, започна да ги обхваща някаква патологична злоба. Те са готови да предизвикат световна война и пълно изтребление. Ние народите на планетата Земя трябва да спрем тази лудост!!! Ако не ги спрем сега, после ще е късно! Призовавайте всеки ден за мир, излизайте на шевствия. Нека покажем на политиците си, че не искаме войни, а искаме да живеем в мир с всички останали народности; били те мюсюлмани, християни, будисти, индуси, черни, бели, жълти... В тоя ненормален свят е време нормалните хора да се обединим; дали се казваш Иван, Джон, Хасан или Диего, ти си нормален човек и не трябва да оставяш ненормалници да си играят с бъдещето ти и това на децата ти!

Само безнадеждно изостанали народи ламтят за чужди камънаци. С анексията на Крим, единственото което спечели великия геополитик, е задължението да изплаща пенсиите, на още един милион пенсионери.

Да знаеш , че главата ти не става и шапката да си носиш на нея. Предотвратено беше разполагането на американски бази в Крим , а той стратегически за цялото Черноморие. Всъщност американците предизвикаха тази реакция на Москва , доколкото е имало нейна намеса.

тъпако, ако Крим не беше спасен от Путин, фашагите от Киев щяха да колят и убиват както го направиха в Одеса ! Крим е, и си остава руски !

Да така е , ако човечеството иска да не го унищожат трябва да се надигне.

Баце реши преди да изгони руски дипломати да пробва сирените.

Натовски простотии подобни на всичките им простотии.

глупак

А защо считаш , че трябва да им позволим да ни унищожат , да унищожат и Планетата и да си мълчим и бездействаме , не реагирайки съм лицемерната им загриженост за живота ни , докато същевременно тласкат нещата към война? Аз считам , че трябва да реагираме по всеки повод и то далеч не само с думи.

това се прави всеки месец

Кои са бели страни? Терористите от САЩ ли са бяла страна или терористите от Микробритания са бяла страна?

В цяла Европа състемата за оповестяване се тества в 12 часа на обяд всеки първи понеделник от месеца. Това е обща система за оповестяване на населението при бедствия и никой не е казал, че се използва само при въздушна атака. Освен че сте прости, не знаете и кога да се спрете.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Предупредете предварително Цветан Цветанов и Росен Плевнелиев че това е само тест, да не вземат да си помислят че идват руснаците и да се хвърлят голи от последния етаж!

В детските градини децата заспиват в 13 часа и започват проверка на сирени. Голяма част от децата изпадат в стрес, плачат и се тресат, събуждат и тези които спят. Кошмар!!!

хората не знаят какво да правят като чуят сирените. Просто е вдигане на шум.

Това безумие кога ще спре? Изивнявайте но, освен в БГ го има в Русия. И винаги тестват по обяд! Пълна простотия! Хората в нормалнте държави използват смс-и, и други сдредства за известяване.... ама ние не, що да се променяме....нека вием като на заколение!

глупости Хубаво е човек да не приема мислите си и желанията си за даденост.