Сирийската ПВО едва не свали самолет със 172-ма пътници

Самолетът е извършил извънредно кацане на контролираната от Русия военновъздушна база Хмеймим

Обратно в новината

Коментари - Сирийската ПВО едва не свали самолет със 172-ма пътници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

както винаги евреите ползват пътнически самолети за щит.

Това знаем че го могат Руснаците . Техните ракети са правени за тази цел и са се доказали многократно

Израелските F-16 без проблеми УНИЩОЖИХА ОЩЕ ДВА РУСКИ ПАНЦИРА, които са посмели да открият огън срещу тях. Всичко е заснето от камери на дроновете и ватенките умират от яд че не могат да отрекат и да излъжат както винаги. Израел БЕШЕ ПРЕДУПРЕДИЛ, ЧЕ ВСЕКИ КОЙТО СТРЕЛЯ ПО ТЕХНИ ЦЕЛИ – ВЕДНАГА ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕН. За това и ватните С-300/400 не смеят да стрелят, защото ще станат на метални отломки, и целият свят ще разбере за тяхната безполезност. Заради станалите за смях руски панцери Индия се е отказала да ги купува. Тя ще купи други по надеждни и модерни установки от Южна Корея. Ето видеото: Дырявый "Панцирь": Израиль хоронит всю российскую оборонную промышленность... https://www.youtube.com/watch?v=ku95AktAIKE

Ако човек се порови малко из руския нет ще разбере че такова животно като "модерни" зенитни системи С-400 няма. Ракетите на С-400 са същите ракети, които използват С-300, а С-300 са С-200, на които ламповата електроника е заменента с полупроводникова, а при С-400 електрониката е модернизирана с чипове, които са закупени кой знае откъде. Руснаците се опитаха да модернизират и ракетите (сегашните фактически са по концепция отпреди 70 години), но доникъде не я докараха - дори се получи анекдотична ситуация с Китай - уж им продадоха две системи С-400, но без ракетите - които уж били изпратени с кораб през Северния Ледовит Океан, но имало буря и ракетите в трюмовете се намокрили, поради което корабът се върнал обратно...

Защо пак има трол, дето лъже безогледно? И всъщност какво печели? Фактите: Руските ЗРКв Сирия защитават само и единствено руските бази и войски. Правят го перфектно до сега. По споразумение с Израел Русия не е активирала автоматичния режим на ЗР система, която предадоха на Сирия. Това се потвърждава от ЦАХАЛ. Или по-простичко за троловете - автоматичните РЛ откриватели не подават данни за стрелба към ЗРК. В случая израелците атакуват зад подхождащия за кацане в Дамаск Еърбъс.

Въпросния Ербъс го няма в разписанието, а Ф16 и тях ги няма до Дамаск,въобще в Сирия ги е нямало. Ээй, на гол бастун кълвете вече. Явно е, че израелците рисуват по руските радари,почти каквото си поискат...

Израел ви доказва унищожението на руските ви боклуци с камери на върха на ракетите си... спациялно за лъжци като теб. Аре чиба в руското блато да се возиж на ЕДИНСТВЕНИЯ МУЗЕЕН ЕКСПОНАТ СУ-57, УЖКИМ ПРИЕТ В АРМИЯТА ИМ, А БЕЗ ИСТИНСКИ ДВИГАТЕЛ... ах извинете и той падна... Израелската компания Rafael обяви, че е създала и успешно тествала планираща авиационна бомба Spice 250, оборудвана с изкуствен интелект (AI), който позволява да бъде открита дадена цел сред различни обекти. В момента планиращите бомби са оборудвани с различни системи за насочване, но ако целта изглежда като околните предмети, бомбата може да се взриви на грешното място. Spice 250 с вграден AI може да различи целта с помощта на база данни с триизмерни модели и обучени невронни мрежи.

Благодарение на новата електроника на Ф-16 - тя елиминира всякака ПВО на противника Видео: Сирийската противовъздушна отбрана "полудя" по време на атаки на IDF Клип, заснет по време на въздушна атака на Израел в небето на Дамаск, е публикуван в социалните мрежи. Видеото повдигна много въпроси. На видеото - изстрелвания на зенитни ракети на сирийската противовъздушна отбрана. Няколко секунди след стартирането. вместо да удрят целта, те започват да клатят и да падат на земята. Предполага се, че ракетните радари губят целта си след изстрелването си в резултат на използването на съвременното електронно противодействие от самолетите. Съобщава се също, че са използвани средства за потушаване на вражески радари. Видео: Сирийские ПВО "сошли с ума" во время атак ЦАХАЛа https://www.youtube.com/watch?v=rmOmWHhibjc&feature=youtu.be

Израелците за пореден път надупиха сирииските и иранските фашисти.... През последните години те прават това редовно по план без да се интересуват от надутите фалшиви Ц-300/400 ба ватенките.

Заглавието би трябвало да бьде:" Безумна и агресивна израелска бомбардировка срещу Сирия, можеше да завьрши фатално за граждански полет". А всякакви заглавия как некадьрни и безхаберни сирийци са се опитали да свалят граждански самолет, би трябвало да ги оставите за израелската преса и DW.

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!

В разписанието няма такъв самолет... Отново Ил ?

Значи сирийското ПВО ще да е виновно кога пази територията си от ракетите на евреите а не евреите дето се чудят къде да грабят и разрушават?????

Пропутинските олигофрени май бързо забравиха как Израел снима с камерите на върха на своите ракети как унищожава руските боклуци-комлекси Панцир. Ако това не беше снимано ватенките и до сега щяха да лъжат че това не било вярно. Ако Израел реши - то само половин час е достатъчен да унищожи двете мижави руски бази на територията на Сирия.

Чудя се дали и иранския самолет не е бил поради някаква чифутска провокация.

Американска провокация.

Заглавието е такова, сякаш сирийската ПВО е изстреляла три ракети по пътническия самолет, обаче и трите са пропуснали целта.

Че арабелниците са мърльовци е широко известен факт. Иначе няма как един 5-милионен Израел на навре 200 млн араби на Мурджо в ауспуха. И то не веднаж, не два пъти, а цели 4 пъти. НЯКОЙ ЩЕ КАЖЕ ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СА ИМ ПОМАГАЛИ. ДА, ТАКАЕ, НО СССР ПОМАГАШЕ НА АРАБЕЛНИЦИТЕ. И сега Русия помага на Сирия. без Русия Асад отдавна да е паднал. Системите за ПВО са високо технологичен род войска. Където трябва да служат отбрани войници, сержанти и офицери. Да тренират ежедневно в най-трудни условия. иначе резултатите са отчайващи. Преди месец в Иран се насраха по подобен начин. И кой знае защо все със съветски зенитни комплекси, все обучавани от съветски инструктори. Головодници!

Те специално атакуват когато има международен полет

В арабския бункер: - Ефенди, нещо хвърчи над нас, самолет ли, ракета ли, гарга ли, не знайм, кво да прайм ефенди? - Чоджуклар, пите си кафето и си яжте рахат локума, взривявайте го това дето лети да ви е мирна главата, слава на всевишния

За съжаление демонстрирате ниска обща култура - предполагаемия диалог, който сте спретнал, е много далече от арабската лексика, структура и арабския език, като цяло!

Демонстриран е отличен усет за драматизма на ситуацията - взривоопасен коктейл от кафе с рахат локум (кафеин и калории), анало-говнетна руска железария и опънати нерви, а като контрапост - ноншалантния бащински тон на ръководното тяло носещ спокойствие и високо-духовен вектор, сочещ разбира се към всевишния и светия му бардак, окомплектован с дашни девици. А ти драги можеш да дуеш бузи и да се правиш на важен колкото си искаш :)

Появиха се информации че близо до Украинския самолет са летели два дрона които са задействали ПВО на Иран. Познат почерк на Израел и САЩ.

Те тия ,,информации” се ,,появяват” ама само улавите им вярват

Вариантите са два: 1. Двата дрона от летището в Техеран са излетяли. 2. Иранската ПВО не може да засича самостоятелно летящи дронове, което им позволява да прелетят незабелязано 500 километра над иранска територия. Обаче приближат ли се до пътнически самолет, веднага ги засичат.

Еврейският номер не стана сега както се разбира както стана при други такива инциденти ама все някой друг намират да отговаря за ехните далавери със сащ

израелците са се възползвали точно от този момент, прелитането на пътническия самолет, за да атакуват.

Руснаци свалиха собственият си самолет с 15 души на борда и обвиниха Израел,че негови изтребители се били ,,криели” в сянката на радара на руския витлов самолет? Глупости,глупости,глупости от глупави тролове

Много пъти до сега Израел се удряли международното летище на Дамаск (цивилна цел).... никой не знае идващите ракети по какви цели ще ударят. Израел са се скрили зад самолета!!! В случая или сирийското ПВО не стеля за да не удари кацащия самолет или стреля с по малка плътност или недай си боже свяля самолета... В случая (а и не само сега) Израел действа като терорист -използва цивилни като щит !!!

Всъщност нещата са по-различни. Сирия използва цивилното си летище за военни цели. Демек, използва цивилните като жив щит. разни там муджехидини от Иран и всякаква пасмина са се разположили около цивилното летище. Ето, това е престъпление. Затова Израел нанася прецизни удари. Иначе отдавна да е унищожил цялата военна, а и цивилна инфраструктура. И да не забравяме, все пак израелските самолети не са навлезли на сирийска територия (Проблемът там е че Дамаск е много близко до границата. Като София). Докато в Сирия има военни сили враждебни на Израел, докато те стрелят срещу Израел, ще има удари. И асад много да внимава в картинката. Че ако го набройкат от МОСАД, жална му майка...

Номера на гражданския дават ли го някъде?

ПВО с-ма да ,,запише” още един свален самолет... пътнически стаа ъпрос...

Тези в Израел олигофрени ли са, какво ? Защо провокират подобни ситуации. Правят удар, не го коментирам изобщо, но все едно не знаят, по по това време има граждански полет. Пак скоро бяха се крили зад пътнически самолет и пак беше въпрос на решения. Спрете поне с тъпотиите или това е умишлено ?

Ами засекли са ирански терористи и са бързали да ти унищожат.К’о толкуз е станало?!

от изрода - човек нестава. Пътнически самолет от Техеран - готвещ се за кацане на летище Дамаск. 4 израелски (резашки) ф16 стрелят криейки се зад пътническият самолет, а в същото време манафски (резашки) бойни единици от турция нападат Идлиб, за да помагат на АлКайда. Дали е обикновенно съвпадение на педерастии, или синхронизирани действия на резаци от две религии

Малко ви бяха Украйна и Иран, летете и над Сирия бе !

Не знам как може да се приземиш в дамаск без да.минеш над сирия.

Тия системи май само пътнически самолети свалят?

Мръсните номера на израелската авиация - да се крие зад цивилни самолети!

едните се движат с 300-400км/ч а Ф-ките другите се крият зад тях :)))) ти що си прост?

може и да не сте прост, но Ви липсва възпитание, множество пропуски в знанията по аритметика, физика и какво ли не.

Пак те питам. Ти що си прост??? . Криел се зад самолета на 150км от него. Самолет който захожда за кацане със скорост 300 до 400км/ч. Аре поне чети бе. Стреляли са от Израел. Скапан трол.

еми крие зад тях, дори и да е пред тях. Аконе искаш да убиваш цвилни няма значение цивилния отрпед на престъпника ли или отзад. Куршума лети по треактирия, векторно, като стрела, от точка до точка.

Човек. Не говори глупости бе. Поне прочете ли статията. Орочете ли какво съм написал. 150 км. Ако не пизнавсш числата - СТО И ПЕТДЕСЕТ КИЛОМЕТРА са ит границата до Дамаск!!! Няма да толерирам простотии на тромове!!!

Къде е Дамаск, къде е Хмеймим. Ние доматите с колците ги ядем.

Вие четохте ли статията?

За разлика от тебе я четох от 3 източника. А вие троле?

"Тактиката" на еврейските ВВС е точно тази - прикриват се зад граждански полети и то не за първи път. А вие съдете кой носи по голяма вина ако в подобен случай бъде свален пътнически самолет. Като са толкова добри самолетите и пилотите им що не атакуват по "правилата". Защото Народа е казал - Бажлив като еврейн !

Много ги разбираме самальотите как летят, нали?

А кой се кри зад украинския самолет в Иран бе умник?

може би имахте в предвид "бъзлива, бъзливо, мн. бъзливи, прил. Разг. Страхлив; плашлив." Но освен страхливост, това е проява на множеството "качества" на юдите: гадост, коварство, прехвърляне на отговорност и т.н.

Шило

Интересно, никъде не пише, че е бил реално застрашен този самолет, а иначе, тролетарията вие като чакали.

Първо - курсовете на пътническите самолети са ясни, така че Израел са занели, че има кацащи самолети Второ - естествено, че е опасно за пътническите самолети да маневрират и кацат докато ПВО стреля по ракети. Може самолетът да се окаже на пътя на ПВО ракетата към прехващаната ракета въздух-земя Трето - никой не е стрелял по самолетите, така че не бързайте да ги обявявате за велики. Те са били над Израел

Модерная советская система.

Русофилската тролска шайка плюе по евреите , а забрави че шефът им се казва Шаломович.

ами руските ракети само пътнически самолети до сега са сваляли...няма регистрирано попадение на Ф 16..ха.ха.ха

Шило

има. И на Ф 35

Което означава ЛЪЖА

Ех шиленце малко теленце. НЕ. НЯМА. Има само измишльотини. РЕАЛЕН ФАКТ НЯМА !!!!

Израелците пак разбомбили поредната иранска оръжейна доставка.

По-гнусно и долно племе от евреите няма. И Хитлер го е разбрал пръв. Жалко че умря толкова млад.

Щото Сталшн е рабрал нещо друго а затова затвори и изтреби една трета от населението на Съветска Русия и прати курбан на Хитлер 20 милиона солдати

Навсякъде пише, че това е била ИЗРАЕЛСКА ПВО, само тук пишете че е СИРИЙСКА.

израелското ПВО в Дамаск? :)))) мноу си прост.

Да попитам само, това ли е опорката под тази тема: "Израелците са се скрили зад замолета (който е на 150 км), докато са обстрелвали летището (всъщност са обстрелвали предградията) и са можели да свалят самолета (с ракета "въздух-земя"? Успех!)"?

Всъщност летището в Дамаск е точно в предградията. Ма ти от де да знаеш? Отделно с ракета въздух земя може да свалиш самолет ако той е на пътя на ракетата. След пуска тя е неуправляема.

Израел е терористична държава.

Еврейската подлост отново. Крият се зад пътнически или други самолети, докато извършват мръсотиите си.

Хаххаха, да, крият се.. на 150 км от самолета. А и не са навлизали на територията на Сирия...

Израелските самальоти НЕ СА НАВЛИЗАЛИ в сирийското въздушно пространство! ПОНЯЛ?

По тази логика сирийската армия от нейна територия може ли да обстрелва евреи?

3евзек

Ако сирийците са се скрили зад израелски автобус от градския транспорт в Йерусалим, тогава да.

3евзек

Имах предвид на поне 300 километра зад автобуса.

За да коментирате обективно, отидете поне на една разходка с лодка в Галилейското езеро, след това обиколете останалата част на Израел или Сирия, да ви стане ясно що са се вкопчили за за гушите за единственото парче влажна и плодородна земя в този регион.

Странна работа, мъжа на Путин вкара турските танкове танкове и аскер в Сирия обаче на наще мурзилки пак еврейте им виновни ?

Смях в залата отново ...крепостниците и сирииските подлоги ревът че са ги сгащилли...

Ето пример за фалшива новина,не Сирийското ПВО а израелски ракети който са изстреляни срещу летището са можели да унищожат самолета и това не е за пръв път на Израел...

Ракета "въздух-земя" ще унищожи самолет в полет? Да не се бъркаш нещо? А и ракетите са изстреляни по предградията, не по летището.

А летището къде е, на пешеходната зона в центъра ли?

Какво летище са обстрелвали израелците, я пак? Чукча май само писател, не читател. Чети чукча, чети!

Както не бива да се дава на маймуната да си играе с граната, така и на арабите не трябва да се дават ракети! Примерите за това са доста ...

Тази новина трябва да се чете по следният начин: "Израелските военни сили ползвайки прикритието на граждански самолети осъществяват бойни нападателни действия спрямо суверенна държава"

абе то и Ердоган е в Сирия ама мурзилките му цунката дупата щото е бойфренд на Путашкия

никой не може да го планира. Но ти си троооли!

Израелските самолети не са навлизали на сирийска територия. От Границата на Израел до Дамаск са 130-150км. Как точно се използва самолет на 150 км за прикритие, като военните радари показват цели, ако са на минимум 10-15 метра една от друга?

Номерата с обгазяването с хлор на ингилизите не минаха, а сега евреите май са искали провокация със сваляне на пътнически самолет от сирийската ПВО. И този номер не мина. Чакаме друга провокация. хе-хе

Номерата с обгазяването с хлор на ингилизите не минаха, а сега евреите май са искали провокация със сваляне на пътнически самолет от сирийската ПВО. И този номер не мина. Чакаме друга провокация. хе-хе

руските ракети - номер едно в свалянето на пътнически самолети!

А израелците какви са в този случай щом са обстрелвали Дамаска и летището?

Какво летище са обстрелвали израелците, я пак? Чукча май само писател, не читател. Чети чукча, чети!

zivvo@abv.bg

Питаш за забранени теми.

Така ще е, като дават на неграмотни диваци ракети!

Не разбрах в какво обвиняваш сирийците бе тъпир? Те са си свършили работата докато евреите са искали да жертват пътнически самолет за кеф.

Така ще е докато има кравари и еврейчета! И статията е доста интересна с едно изречение " Според говорителя"! В този случай няма според, а истината е че Израел води война срещу Сирия много отдавна за ресурси! А израелците много добре са знаели и са виждали кацащия самолет и са знаели кога да пуснат ракетите за да използват пътниците за прикритие на тяхното нападение! А сега кажи това не е ли тероризъм?

Израелците са знаели и виждали самолета? Момче, Дамаск е на 150 км от границата, как според теб виждат на 150 км кацащи самолети? Имаш ли въобще връзка с главния мозък и прочете ли, че израелските самолети не са навлизали в сирийското въздушно пространство, следователно са били на минимум 150 км от Дамаск. Откъде ви намират такива безмозъчни тролове - не знам. Напоследък взимат куцо, кьораво, сакато и неграмотно да дращи глупости за стотинки.

така ги намират.

Евреите имат късмет, че онези водят война и не могат да им обръщат такова внимание. А евреите се възползват по мръснишки начин да обстрелват отдалеч.

С 4БРОЯ Ф16 ИЗРАЕЛ НАПРАВИ ЗА СМЕХ РУСИЯ, СМЯТАЙТЕ С 9 КАКВО ЩЕ ПРЕДСТАВЛЯВАМЕ! ЗА ТВА КВИЧАТ 3 Г. НА УМРЕЛО РУБЛОФИЛИТЕ!

Тук е въпрос на ракети. А ние купуваме 0 такива въздух-земя.

рубльо? Ние Българите купуваме напълно оборудвани самолети с комплект оръжия и системи които са мноооооого по съвършени от престарелите конструкции на немските инженери работили в СССР до 80-те години на 20 век.Можещи и разпознаващи свой чужд и цивилен от военен самолет

А на нас за какво са ни "въздух-земя", при условие, че самолетите се закупуват за защита на въздушното пространство, не за нападение по наземни цели?

Прочети статията пак, после коментара си и ... прави каквото искаш то няма надежда за теб

Ракетите са изстреляни без да се влиза в сирийско въздушно пространство - това поне го пише в статията. И сириската ПВО е трябвала да прихване самите ракети, щото ако опука 4-те самолета в израелско въздушно пространство ще се брои сирийска агресия.