Роналдо излезе на терена със сирийче за ръка

Синът на сирийския бежанец, спънат нарочно от унгарска журналистка, излезе вчера хванат за ръка със звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо на терена.

Обратно в новината

Коментари - Роналдо излезе на терена със сирийче за ръка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Махнете шпациите от линка към снимката на джихадисткия му ФБ профил: http kickerdaily. com /wp-content / uploads / 2015 / 09 / 450x360xA-migrant-carrying-falls-after-tripping-on-a-TV-camerawoman-Hungary-Sep-8-2015-reuters . jpg . pagespeed. ic_. pEDTQD0n39. jpg

Другари комунисти, къде Ви е свободата на словото? Соросоидни копеленца мръсни!

тоя бастун го спънаха и стана треньор в испания,смятай,ако го бяха били или гърмяли,сигурно канцлер щеше да е веке..тц тц тц

Я порърсете в блогспот името на бащата написано с латински букви. Ето това са новите придобивки на Меркел. Изобщо Роналдо трябва да прави реклама на каквото му кажат, даже на компания за угояване на свине както е в случая, ама все пак да внимава че работите могат да се обърнат.

Роналдо има проблеми. Имаше доста пари в Банко де Мадрид, която я запориха за корупция. Всъщност там бяха парите на някои неудобни личности от ФИФА. Сега са в процес на връщане на депозитите. Те ще ги върнат, ама само до 100000 са гарантирани и освен това в закона не се казва кога ще ги върнат. Може би някъде до второ пришествие. Та работи човека и слушка, че то иначе трябва да плаща.

golyam sram ste tuka za ni6o ne stavate stazi omraza donikade nese stiga

има хора, има и мърши. всеки си избира от кои да бъде.

Бреййй айде стига глупости !!!И какво като го е извел?Реклама на американската неъкъдърност или нарочна политика ли прави?Що не вземе и онези от Швеция ,дето вадят хора от колите?

Това вече чупи рекорди по наглост. Пускат една НПО журналистка да правокрира по този грозен начин за да имат повод за сълзлива пропаганда. Много хора са превъртели от стреса в модерното общество и за пари могат да вършат всякакви мерзости.

И да обвиняват унгарците в ксенофобия за да бъдат по-отстъпчиви пред абсурдините изисквания и диктата на шушумигите от ЙЕС.

Роналдо е масонско чучело на конци и освен да ги води за ръка по заповед на тъмните си контрольори друго ням да направи. С тази яко плоска пропаганда, но вероятно ефективна за промити футболни фенове се цели да се предизвика съчуствие и да си вземем по един миризлив троянски неизвестно откъде дошъл Мюмюнчо които да изхвърли всичката мебел и покъщина и да си разпъна катуна с 10-те чаавета до степен в която за горкия приемник няма да остане мястото за него, нито за децата му, нито за телевизора от които е видят как кумира му е показал какво точно тои трябва да направи с тази подробност, че последния няма и най-малкото намерение да го направи и 1/100 от това.

Браво на Роналдо, предполагам сега ще раздаде 50% и повече от състоянието си за социални помощи и ще настани хиляди бежанци в недвижимите си имоти - хвала на такъви хуманисти!

дава повече ПРОЦЕНТИ ДОРИ от парите си за благотворителни проекти отколкото ти. Още повече с данъците му се хранят много повече социално слаби хора отколкото ти някога можеш да преброиш. Така, че недей да гледаш как да разпределяш чуждата паница.

200% глупости...

ЮРУШ ВСИЧКУТУ СИГЪН В ИСПАНИЯ И ПОРТУГАЛИЯ И НАШТЕ ОТ МАКСУДА И СТОЛИПИНОВО АКО ВЗЕМЕТЕ НА РОНАЛДО ЩЕ МУ НАПРАВИМ ПАМЕТНИК!

Нека Роналдо да вземе в дома си всички тарамбуки и да сложи чалма ако иска. Ние не ги искаме!

На испанците им е спокойно относно бежанците, както на българин от Добруджа примерно. И на двете места манафите няма какво да търсят и няма и да отидат. Затова на Роналдо му е широчко около врата и може да се направи на добряк. Както казват на чужд гръб и сто тояги били малко.

FuckTheEU

Ох просълзих се.... Je suis сирийски бежанец спънат от унгарска журналистка!

дреме ми на дядовия, роналдо да си ги покани у тях тея сирийци да ги изхранва и да ги интегрира, а не меркел и оланд да ми натрапват мнение за толерантност към орките, чрез известни личности. много ви здраве......

Вън сирииските орки от Европа!

Изводът от всичко това е един: Бежанците не трябва да се спъват, по тях трябва да се стреля!

Ас стрелям с гранатомет, и не ми пука от никой, егати! Тоя държава, ний сме я градили, каратци и каратисти!

Още новини от деня: "Безплатни прегледи с ехограф за ромите в Кошарник" Организирани са от народен представител, а българите дали са болни и имат ли пари да се прегледат.......това естествено им дреме на к..а на всички народни представители!

Нищо не ме очудва в 90% от коментарите! Завистта винаги се поставя на първо място !!! За всички плюещи по Роналдо- само леко ги насочвам към Гугъл-а- пишете "Роналдо-дарения " и четете!! Четете бе, не само плюйте!!! Ама и да прочетете няма да си признаете за глупостта!!! И докато някои даряват, други се чудят как да укриват данъци!!! Ама бил лигльо, ама бил гей, ама бил мангал ,ама бил гелосан?! И к'во от това??? За последните десет години този лигльо, гелосан гей, мангал, симулант е спортистът нсправил най-големи дарения за различни каузи !!! В първата двайсети,а няма нито един друг футболист?! Сигурно всички останали играят за мижави суми?! За разлика от тях този селяк Роналдо не е забравил откъде е тръгнал !!! Явно знае две и двеста!!! Иначе "златни топки" бол ама нямат от другите топки!!! Ей за туй му симпатизирам!!! Четете бе, четете - и "Приказка за стълбата" на Хр. Смирненски четете!!! И тогава пишете с пяна на уста!!! Минуси пишете щото Роналдо не е от калъпа на онези "по стълбата"!!!

айде моля ти се

Що бе , къде съм излъгал?

Ами дядо ДОБРИ,няма златни топки,златни обувки и милиони,никой не го знае извън България,но е наи-големият дарител на храм-паметника Ал.Невски,на куп други църкви и манастири и на куп сиропиталища.Той проси,за да дарява,не за себе си,прави го от десетки години и без никаква показност.Роналдо на совалката да се качи,срещу дядо Добри да лети,не може да го стигне.

За дядо Добри си абсолютно прав!!! Изобщо не мога да сравнявам този свят човек с такива като Роналдо!!! Въпроса е да видим другите от сорта на Роналдо!!! И само между другото никъде не е парадирал с даренията!!! Това е журналистическо разследване!!! Давай с минусите!!!!

Само по - спокойно. Избягвай да се Очудваш, да не вземеш да направиш някой инфаркт

Ааааа, от инфаркта се пазя, ама все пак благодаря за съвета!!! То пази Боже, амаааа...

FuckTheEU

И какво дарил роналдо на децата от Донбас, че не разбрах? Ще ме насочиш ли към информация, гледам си начетен... Модераторе, стига си трил. Неудобен въпрос е но не е спам!

Балерината Роналдиня, дето е оперирана от срам, как да не очакваме да пристане на призива на пропагандата на тези, дето организират преселението на агресивна ислямистка етномешавица в Европа? То реномето си на елитен футболист продава заедно с г*за си за измислени дузпи, та за едната пропаганда ли ще се спре. Не, веднага е казал Yes, sir! Пфу!

И кое му беше етнически нетолерантното на коментара ми? Това че парите спечелени върху съзлите на другите са прокълнати, ли? Явно нещо съсвем куца в 'демократичното' медийно пространство.

И за слепите вече е видно, че има организация на цялото това преселение, подкряпена от мощна медийна пропаганда. На този, който все още се чуди за какво иде реч препоръчвам да намери в нета статията "Опорният лост за бъдещия терор".

Стига с тези сълзливи истории. Роналдо да си го вземе в къщи, а не да ни го показва на стадиона. Заедно с цялата му рода 200-300 души.

Решението го взе Съвета на старейшините към обора на село Бистрица Спас Литров, "24 часа спирт"

На тотален геноцид са подложени сирийските християни - язидите. Защо няма от тях сред нелегалните имигранти , а попълзяват само добре заплатени и организирани орки ?!!! Аз лично съм готов да приема християнско семейство от Сирия . Останалите да си хващат пътя . И по- далече от България !

Този лигльо какво точно демонстрира, знае ли? Да си рита топката и да си печели милионите и да си гледа топмоделите.

Демонстрира надежда! Той рита топка, други ритат бягащи от война деца. Кой е по-мъж?

Жената, която ритна орката

"Картина" ли си или просто някои е използвал четката си за драсканици не те знам, но е видно, че си спала само в пределите на БГ и не си помирисвала какво е по-света и у нас в местата с молтикултурна толерантност. Ако беше, би била наясно, че там е пълно миризливо гето каквито си имаме и тук там из наща мила родина. Генерално в местата с мултикултура рядко вирее каквато и да е култура извън циганската във всичките и миризливо зетущи форми и практики.

Това беше реплика до "картина" но нещо дир се бъгна и я постна тук.

Тези, които добре познаваме комунистическата пропаганда и демагогия, много бързо различаваме ВСЯКА пропаганда и демагогия. Явно на този ман.го - футболист му е любезно предложено да демонстрира каквото е демонстрирал. Интересно от кого? Не е трудно да се досети човек, че ще да е некое сороско НПО, с които е нацвъкана цяла Европа.

Много жалка пропаганда за индивиди с ментални увреждания тече по антиБългарските медии ;)) Ама баламите са на привършаване ... Не ме умиляват нелегални имигранти с по два айфона в ръка и кредитна карта в джоба . Които в огромното си мнозинство нямат нищо общо със Сирия и са готови във всеки момент да реагират брутално , често с нож в ръка. Изминали хиляди километри за да предевяват странни претенции към всеки изпречил се на пътя им. Няма да стане вашата , орки ! Никой не ви е длъжен с нищо , най-малко на Балканите . Тия , които предизвикват кървави конфликти са зад окена , подкрепя ги една държавица , която ви е на пътя , ама не смеете да припарите , щото хупцларите пуцат на месо . Мега богатите държави от залива, пък са готови да хвърлят милиарди за изграждане на джамии в ........ Германия . Кристално ясно послание ! Неведнъж сме спасявали евродебилите от всякакви примати . Тоя път да се оправят сами ! Със здраве ;)

Браво Лиске!!! Напълно съм съгласен с теб. Е за такива като теб си заслужава и да си останем в Бг и да изринем толерантно с шутове тази пасмина което много долно ни натрапват еврогейовете и илюминатите с пъклените си планове за евтинко придобиване на всичко.

Цялата случка просто онагледява разликата между европейските и бриксианските ценности, между човещината и моралната уродливост, между мултикултурната толерантност и национал-религиозният фанатизъм. Време е всеки за себе си да избере европеец ли е, или бриксианец

Картина си, ама смахната и будеща съжаление. Я иди в някое гето във Виена, Лондон или Париж и ако излезеш цяла, необрана и нена..ана, пак дрънкай простотиите си за мултикултурализъм.

Интересно що господарите ти от Израел не вярват в мултикултурализЪма. Той май е само за по-неразвитите мозъци, като тебе.

1-ят милион не е от реал , а от катар !да не ни вземат за балами !!!

Срамно е да си прави реклама по този начин. Можеше просто да помогне с пари на бежанците, ама къде акъл във футболист.

Само големите го могат! Малките сипят хули и се свиват в землянките си. До тук ви доведе комунизма. Вие станахте всичко отвратително и мизерно, защото нищо човешко не ви се случва. Хвалите комунизма, защото ви взе акъла и ви остави без воля и желание за свобода. Както излиза:"Нищите духом ще се възвисят"и "Последните ще станат първи".

Идеологията на комунизма е такава, че който не могат да завлекат на дъното при тях самите, го разстрелват и проблема е решен.

Уважаеми г-н Дюрекс, интернационализма точно за комунизма е характерен... е вече и за либерал фашизма ')

Роналдо да си взема "бежанците" в Бразилия. Щото испанците може да не си спомнят, но каталунците на 100% ще си спомнят Освободителите на Испания - Крал Фердинанд и Кралица Изабела. А може и отново да се марширува по улиците с нъзгласът: Еспаньяяяа, Еспаньяяа....

Само да поправя в Португалия.......

Да бе, обърках го с Луис Роналдо. Кой от тръстиката, кой от метрополията...иди ги разбери? И все звезди на Реал Мадрид.

Ехе ама те Реал направо са се изсипали от даване. 1 милион евро, при положение, че разполагат с бюджет от 520 милиона. Тоест направили са си реклама за 1 милион евро и сега колко глупаци ще въздишат и ще им бъдат фенове и ще наливат пари в тоя отбор като купуват билети, фанелки и т.н. Дали 1 милион, ще спечелят 20 милиона. Това се вика благотворителност по европейски.

Това сигурно няма нищо общо с факта, че Realmadrid има за основен спонсор Emirates? "Cristiano Ronaldo is named an Emirates global ambassador". Голяма пропаганда се развива с тези "хуманитарни" кризи. Следващото поколение ще има още една дума за Инвазия в речника ...