Владимир Чуков: Битката за Сирия е тотална

Битката е тотална, битката е в Съвета за сигурност, на бойното поле и в Женева. Навсякъде има една колизия – Изтокът срещу Запада.

Обратно в новината

Коментари - Владимир Чуков: Битката за Сирия е тотална | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия, не Изтока!

Профеееесор Тесличков.Книги?Експерт на повикване...

Какво искате да ви каже Чуков?! Той толкова неща каза м/у редовете, но е удобно голобрадковци само да плюете, понеже за нищо друго не ставате! Що не вземете интервю от М. Паси-то, та да видим какво ще ви отговори! Или някой от така нар. НПО-та! Ами че Фукошима е част от несъгласието на япончетата да пригласят на ислямската карта, която в момента се разиграва в света. Това между другото...

ПИТАТ ЧУКОВ КОНКРЕТЕН ВЪПРОС, ТОЙ ГОВОРИ ЗА ТРЪТКАТА НА БАБА СИ. ЧУКОВ, КАТО ТЕ Е СТРАХ, НЕДЕЙ ДА СЕ ПРАВИШ НА ЕКСПЕРТ, А ВЪРВИ ДА ПАСЕШ ПАТКИТЕ.

ПИТАТА ЧУКОВ КОНКРЕТЕН ВЪПРОС, ТОЙ ГОВОРИ ЗА ТРЪТКАТА НА БАБА СИ. ЧУКОВ, КАТО ТЕ Е СТРАХ, НЕДЕЙ ДА СЕ ПРАВИШ НА ЕКСПЕРТ, А ВЪРВИ ДА ПАСЕШ ПАТКИТЕ.

А НЕЩО КОЕТО НИКОЙ НЕ ПИШЕ НО И НЕ ЗНАЕ ЗАЩО САМО 23 РАКЕТИ СА СТИГНАЛИ ЦЕЛТА !!!А КОГАТО РАЗБЕРЕТЕ ЩЕ Е ВЕЧЕ КЪСНО !!!ЕДИН ТОН РАКЕТИ А НА ЛЕТИЩИТО НЯМА И СЛЕД ОТ 60 ТНТ !?!?!?!?

Писаха нееднократно, ама понеже новината е от ТАСС, сам разбираш как са ги броили, след като знаменитите С-300 и С-400 не са видяли даже и половин ракета! Броенето е било в кабинета на главния редактор!

Викаш, агенция "Партенка" винаги е многа точна!

за по -тъпите татаромоглско иго е нямало и неможе да бъде пор проостата причина пръчката която устата на коня се прави само от желязо и нито татарите (което е неправено иза тъпизма на СКАЛИГЕРИ КОИТО ПИШЕ ИСТОРИЯТА не зная езиковете а и са писали само съласни букви !!! )и пък монголците са имали кузници или желизари да и подкови на конете а без тези неща нито един кон немо да бъде оседлан !!!! второто е на предполаганото место куликовската битка досега не е намерено нито едно тяло или копие или прочие неща доказващи това сражение !!! НЕ ТРЯБВА ДА ВЯРВА НА ВСЕКИ ЕДИН ИСТОРИК (а стават историци понеже не знаят матиматиката а това означава че немогат да расъждават !!!какзал го ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

За най-тъпите, татаро-моглско иго е имало, пише го във всеки съветски учебник по История России! Ако твърдиш обратното, то обявяваш всички руски учени и историци за лъжци и мошеници! На кого тогава да вярваме?

И така господин Чуков, всичко е ясно. Третата световна война отдавна е започнала, сега сме при крайната и част. Както винаги България е губеща с опасност да изчезне завинаги.

Психопатите, примитивни дебили вече са наричани морски вълци. Сигурно родени през 73 година. Далече си от вълк пуделче.

Интересно е БЕЗИНТЕРЕСЕН

ЧУКОВ Е ИЗМЕКЯР И КЛОУН. ВИНАГИ Е БИЛ ТАКЪВ. ГАВАЗИН НА ПОВИКВАНЕ.

Ти изобщо имаш ли понятие, какво е ГАВАЗИН или ИЗМЕКЯР

ГАВАЗИН Е СЛУГА. ИЗМЕКЯР Е ИЗПОЛЗВАЧ. ДРУГИ ВЪПРОСИ.

Всички наши моряци са вкарани в базата данни и се третират като контрабандисти, сътрудничещи си с руските окупатори Деница Бояджиева България не просто има президент, който пламенно отстоява отмяната на санкциите над Русия, но разполага и със сериозни играчи на частния пазар, които действат в тази посока, макар и в сянката на закона и международното право. В края на миналия месец украинските служби са сигнализирали, че плаващ под български флаг танкер системно нарушава наложеното от международната общност ембарго на анексирания от Русия полуостров Крим. За това съобщава сайтът link. Хронологията е следната: На 13 март танкерът "Бриз" за втечнен природен газ акостира на морското пристанище на Керч, което е затворено за международно корабоплаване. Той с дни наред стои на рейд, очаквайки да бъде натоварен. Украинските власти са засекли, че на 21 март българският танкер отплава от Керч, което е едно от деветте пристанища на полуострова, попадащи в зоната на ембаргото, с приблизително 1000 тона втечнен въглеводороден газ на борда си. Подробна навигационна карта може да видите ТУК. Това далеч не е първото международноправно нарушение на суверенитета на Украйна от родния "Бриз" идентичен случай е регистраран на 7 ноември 2016 г., а 9 дни по-късно танкерът е разтоварен в румънското пристанище в Мангалия. Тук може да видите и кои са част от екипажа, които за момента са задържани като контрабандисти: Да вървим към по-гнилото обаче: компанията-собственик на "Бриз" е "Булмаркет" и ако последното име ви звучи познато, върнете лентата в края на миналата година, когато товарен влак дерайлира и изравни със земята село Хитрино. Именно тази компания, която сега е разпозната като контрабандист на горива от Украйна, е собственик на цистерните, причинили взрива в шуменското село.

Първо трябваше да напишеш МАНГАЛИЯ, после нямаше нужда да продължаваш! Мангалските работи са ни кристално ясни!

Пълни глупости! Изтокът е Китай, а Запада е ЕС и САЩ, които са дружки с Китай! Сбъсъкът е между кръвожадния руски, азиатски, татаро-монголски Империализъм и целия останал цивилизован свят! Тоя Чуков май отдавна е чукнат с нещо тежко в главата!

Моля, веднага си вземете хапчетата.Страхувам се, че страдате от дълбока простотия, смесена с малоумие,за което НЯМА ЛЕЧЕНИЕ!

Намери и прочети какво е казал Синзцинпин преди няколко дена за вечната дружба между Китай и САЩ! После изгълтай една опаковка хапчета!

Каква битка за Сирия както е казал един германски генерал а Путин е казал а и врабчетата в Сирия са тръгнали пеша . Белгииците и германците си дигнаха чуковете оставяйки Америка да се оправя там както намери за добре а с тези ракети от 70-те години и една писта не могат да уцелят . Е.С е приземен и няма да могат вече да помагат на главорезите от ИДИЛ , Дадеш или майка им да ...

САЩ проучват дали Русия е участвала в химическата атака Русия е отправила сериозно предупреждение към Съединените щати. Кремъл обявил, че със САЩ са на една крачка от война заради Сирия, пише вестник "Дейли мейл". Администрацията на президента Доналд Тръмп пък обяви, че е готова отново да извърши въздушни удари, пише "24 часа". САЩ проучват дали Русия е участвала в химическата атака, заявиха висши американски военни, цитирани от Ройтерс. Те твърдят, че дрон, принадлежал или на Русия, или на Сирия, е бил забелязан да кръжи над мястото на нападението с химическо оръжие във вторник. Дронът се оттеглил по-късно през деня, след като местни жители отишли в близката болница за лечение. По-късно болницата бе бомбардирана. Посолството на САЩ в Москва призова американските граждани в Русия да проявяват особена бдителност след ударите в Сирия, предаде ТАСС. Американците трябва да бъдат предпазливи особено на многолюдни места и в обществения транспорт, постоянно да носят документи за самоличност и средства за комуникация, да не привличат излишно внимание.

В Афганистан вече са започнали да загиват американски войници. Един е убит тази нощ. Американците го представят като "сражения с ИД", но това е лъжа. Твърде вероятно е в Афганистан да бъде открит фронт срещу НАТО. Това ще разконцентрира напрежението в Сирия. Чуков е експерт, но е проамерикански настроен и пристрастията му влияят и на така наречените му прогнози. Иначе е много добър човек.

...и не особено умен!

САЩ= МАЙМУНА С ТОМАХОВКА

ЩЩД на теб и на целия ти род до 12 коляно и по съребрена линия

Една новина мина почти незабелязано-американски кораби тръгнали към Корея.Войната в Сирия е тотална,но Сирия не отговори на ракетите.Ако лудите ударят Северна Корея ще има ответен удар.Тогава вече-оле мале.

САЩ, Франция ,Англия...много интересна коалиция от загниващи бивши империи които явно имат спомени от минали времена когато са имали власт.

ти си загниваш тъпак нещастен трол мръсен пратиха ли ти тази седмица комунистите ???шибано говедо ..ако беше комунизъм още щеше да ядеш цървули тъпак нещастен

Ти явно си още девствена, Лиленце! Че откъде ще помниш какво и колко ядяхме ние по времето на т.н. от тебе "комунизъм"! Толкова агнешко месо, прекрасни домати (сорт биволско сърце или 10ХБизон) сме изяли, да не говорим за прасковите, кайсиите, гроздето "Болгар" (сега го гледате само на картинка), че още ни държи влага и затова си спомняме ония безметежни и безгрижни времена, когато се замеряхме с домати или сини сливи! Сега доматите са по-скъпи от скапаните портокали и банани, които никой не купува!

Абсолютно гола жена втрещи минувачите в сибирския град Новокузнецк, пише Блокнот. Тя била забелязана да стои без дрехи на козирка до юридическа агенция и се тресяла от студ, тъй като времето в Сибир вчера никак не е било топло. Спасители успели да спасят "нудистката". Оказало се, че е местна жена от града на 34 години и се е водила на отчет в психодиспансера. Засега не се знаят конкретните причини защо се е покатерила там без дрехи.

То като чете човек коментара ти който въобще не кореспондира със статията може и на теб да ти се отковала някой дъска !

Абее, то и за Сталинград битката беше тотална и свърши трагично за едните и с пирова победа за другите! Както обичаме да казваме ние, военните експерти и политолози, мамси джейсънс отвсякъде!

Пред американския държавен тероризъм повече НЕ ТРЯБВА да се отстъпва, независимо коя точно кукла на конци е влязла да живее в "белият им дом" за следващите 4 години, тези престъпници трябва да бъдат спрени веднъж завинаги!

На прага сме на нещо много голямо май на Третата и май последната.В Библията е описано какво ще стане.Нека някои много внимателно да я четат защото не е късно някои да се осъзнаят.В момента се отделя плявата от житото ако вече не е сторено !!!

Промышленность ускоренными темпами разрабатывает новые зенитно-ракетные комплексы С-500, в скором времени они поступят на вооружение частей противовоздушной обороны, заявил главком ВКС Виктор Бондарев Российские Воздушно-космические силы (ВКС) в ближайшее время примут на вооружение зенитный ракетный комплекс С-500. Об этом журналистам сообщил главнокомандующий ВКС генерал-полковник Виктор Бондарев, передает РИА Новости. По его словам, разработка комплекса идет ускоренными темпами. Как напомнил Бондарев, российские военные каждый год получают по пять комплектов зенитных ракетных систем С-400, а также новые радиолокационные станции (РЛС). Эти темпы нас устраивают, заметил главком, добавив, что идет дальнейшее развитие. Мы с промышленностью не стоим на месте, ускоренными темпами разрабатывается новейший комплекс С-500, заявил Бондарев, уточнив, что в ближайшее время он поступит на вооружение частей противовоздушной обороны. Ранее, 19 февраля, заместитель министра обороны России Юрий Борисов сообщил, что первый опытный образец зенитной ракетной системы С-500 будет выпущен к 2020 году. Работа по разработке этой системы, как отмечал тогда замминистра, идет по плану.

Иво на български бе на български го пиши ти като си го разбираш не всички го разбират !

Да, С 300 и 400 показаха какво могат, трябва да се сменят.

Руснаците пак ще напълнят гащите.Те са фалирали икономически,нямат пари за водка-карат на одиколон

И за одеколон нямат пари, а карат на "Боярищник" препарат за вана.

одЕколон се пише. Пий една рИкия и не се хаби да коментираш.

Американците,арабите и евреите са терористи,а с терористи не се преговаря.Цял свят знае,че химическата атака е тяхна.

И кой е този цял свят...който знае, че точно сащ израел и ЕС са направили химическата атака? Ватенки...разберете- руското посолство..не е Целия свят.

Тук vvv.popmech.ru/technologies/48409-kak-amerikantsy-unichtozhayut-khimicheskoe-oruzhie/ е обяснено как се унищожава зарин. Химически процес а не чрез изгаряне. От тук link/2017/04/07/middleeast/shayrat-air-base-explainer/index.html е видно че САЩ смятат че на базата в Шайрат са били складирани съставките на зарина. Знаейки че зарин се получава при смесването на двете съставки то логично при бомбардиране ефекта ще е именно смесването на съставките и получаване на зарин. Минути след атаката на място пристига снимачен екип на ВГТРК и снима без предпазни дрехи и противогази. Снимки и видео от работата на екипа ползва и СНН. Толкова по отношение на въпроса "има или не сирийската армия химическо оръжие". Повдигахсе обаче друг един въпрос: колко хора имат мозък в главите си и го ползват по предназначение?

Битката за Сирия е пред края си!Въпреки плановете на Ционистите от САЩ - НАТО!Цензурата работи в Дир, не допускат Руски Медии - Линкове известни на Запад да се показват тук! РТЛ - е медията! Но Гуугъл не прощава и там лесно ще намерите RTL,ком

Ne umuvaj,a oblizvaj nasranijat Guz na tapungela borisOff!

Столкновение поезда и электрички в Москве 17 6 Прочитали 36 627 раз На западе Москвы поздним вечером 8 апреля произошло столкновение пассажирского поезда Москва Брест с электричкой. В результате происшествия четыре вагона сошли с рельсов. МЧС опубликовало список из 12 человек, которым потребовалась госпитализация после аварии. В РЖД сообщили, что всего за помощью к медикам обратились 28 человек. По предварительным данным, причиной столкновения стало экстренное торможение, предпринятое машинистом электрички из-за человека, оказавшегося на путях.

На Английски,Испански,Руски, Немски и Френски + Арабски ез. Истината за Новините от последните 24ч: link/news/

Истината за Сирия на следния линк: https://link

Хора изчезват безследно - МВР спинка или е на заплата при мафията?!

къв е тая г,з дет коментира

А бе какво има в тази Сирия бе ,че така са джавкат за нея ...Некой умен нека да обясни,че вече не схващам ... Да не говорим за Афганистан тези чукари от сух камънак ,сред които могат да виреят само шантави талибани и изкуфели твари,досущ като "нашата" Македония ...

Наркотици, газ и петрол.

1. Сирия, Иран и Афганистан за "демократичния свят" са нещо като "Солунската митница" на Бай Ганьо -който ги владее "пичели"! Сега схвана ли какво "има там"? 2. Американците се бият в Афганистан не за чукарите, а за дрогата.

Каква дрога-не е затова ? Кръговете на Лао Дъ-Индия е съюзник на Русия-Пакистан ,а и Авганистан на САЩ, Иран с Русия, Турция със САЩ.Забеляза ли кръга.Ей това е-сферите на влияние включват на васалните страни-търговия с храни,оръжие , предоставяне и обмен на разузнавателна информация,право на полети и т.н.Интереси!

В земята на Афганистан има доста редки полезни изкопаеми които са кът в Америка. Но има го и това за кръговете :)

:)

таварищ путкин маи си проси стингари в сирия и ша разбере що навремето руснаците загубиха в авганистан. време е за стингари викам аз.

в твоята таваришутка ръйшли

Саше, Сашееееее... Много си прост, Сашееее...

Виждам,че се коркате едни за Русия,други за САЩ! Нищо конкретно не се знае оставете ги да се бият още дълго,пък който издържи. Лошо за мужиците,че черпака тропа по дъното на тенджерата тази година. ГЛАДА настъпва въпреки всичко друго,което може да се пренебрегва. Рейгън 2 е в апогея си. Жалко за мужиците.

Много си прост, никой не се корка, бе тикво неграмотна, става въпрос за алтернативни на путлерските въглеводородни доставки за Европа, за газови коридори, които миризливите чизмари блокират чрез мекерето си асад, панимаеш за що иде реч, еб.ти иди.тите сте, направо е невероятно ???

Щитов,аз не съм прост,но ти си първичен и мислиш,че това,което децата знаят и ти е водещото. Не,Не е това вече.Може би Сирия е част от Рейгън 2 ако знаеш какво е това. А за газа от Катар за Емвропа и елеминирането на Русия като голям доставчик за Европа не се бой. До 2025 г. Европа ще се снабдява от ГОЛЯМОТО находище Израел-Кипър през Гърция, АНАДЪКМО!!!!!!!!!!!!

Не мога да разбера, защо така нагло лъже една кохорта хора (или може би рептили ?), че руснаците няма какво да ядат и магазините им са празни. ТОВА Е ЛЪЖА ! Преди две седмици бях в Русия и мога да ви кажа, че техните квартални супери са заредени значително по-добре от нашите кауфланди, пикадилита, били т.н. Да не говорим, че са много по-просторни, незахабени и като че ли в тях няма толкова много ГМО ! От къде ви идва идеята, че тези хора гладуват ? И видимо масовият руснак е с по-големи доходи от масовия българин !

Започвам да си мисля, че в държавната доктрина на САЩ е залегнала идеята за унищожаването на света, може да е свързано с малтусианството, пренаселеността, ограничените провизии... но определено всички действия на Вашингтон навяват на идеята, че се цели непрекъсната редукция на човечеството, в Европа (за сега) с налагането на либералния капитализъм като единствена алтернатива за съществуване на обществата, в арабския свят - с унищожение чрез войни и с издигане на най-регресивните, фанатизирани прослойки от тамошните общества. Между другото, казах ли, че има една по-мракобесна система от социализма, комунизма, тоталитаризма и т.н. и това е либералния капитализъм.

Виетнам 2!

Току що съобщиха за нов химически удар в Сирия. Може би това е друг "склад с химическо оръжие". Няма ли кой да спре двамата самозабравили се фатмаци - алеповския и питерския...

Де юре - изкара си 10-те долара.

ПО АЛ ДЖАЗИРА ? --- ТЕ СА КАМИЛАРЧЕТА НА САУДИТСКИТЕ ХХХЧИ НА КОЗИ :))

Наспи се бе човек.

Зат фсичко стои Израел

Русия не е натрапник в Сирия,а е там по покана на законния президент, за да се бори с ИДИЛ и всякакви изроди, посягащи на страната! САЩ са нежелани агресори и натрапници.

Кое му е законното на тоя? Баща му е взел властта с Майдан. Тоя я държи с много убийства. Ако Боко беше убил 5000 позитановеца вместо да подаде оставка, щяхте ли пак да викате, че е законен?

Къде Путкин се бие с ИДИЛ чикийо? С ИДИЛ се бият само САЩ и съюзниците - виж Мосул и Ракка

Непревземаемият Мосул, нали?

В България явно има една прослойка наследствени лизачи, които твърдят, че едно време са обичали САЩ, обаче са ги намразили и сега обичат Русия. Работата е ясна. Едно време, когато Русия СССР падна, те веднага се ориентираха по инстинкт да лижат най-силния на деня. Обаче се оказа, че американците за лизане не плащат и това силно ги е огорчило. Сега си мислят, че като лижат руснаците отново, ще получат същите благинки като едно време. Мъчен е животът на подметколизеца! :))))))))))))))))))))))))))

Ти още ли си жив? Говорят тука хората, че си изпадал в кризи и си искал да се самоубиваш. Съветът ми е да не чакаш, а да слагаш край на мъките. На никого няма да липсваш.

Ами научи ги като тебе да са праволинейни американогъзолизещи соросоиди!

Каквото и да се говори сащ си подкрепиа бунтовници терористи то нали те си ги саздадоха

кадесе-кагебе отрочета, които живели с родителите си по посолства и представителства, понаучили чужд език и това благодарение на азиат-болшевишкия окупатор, комуто са слуги до гроб.

Доста тлъста прослойка са тия лизачи и много Народна пара откраднаха от Народната република. Затова не можем да се оттървем от тях толкова десетилетия.

Сега разбрахте ли, че Хитлер е бил прав за Всичко! Желанието му да унищожи евреите, комунистите и европейските либерални идиоти!

Хитлер е бил голямо ку-ку, ша знаеш! :))))))) Виж Дучето е бил пич :)))))))))))))))))

СПОКО БЕ , НЯМА ДА ТРЕПИМ ЕВРОГЕЙСКИТЕ И АМЕРИКАНСКИТЕ МЪСТИИ ... ЩЕ БАЧКАТ НА МОРСКИЯ КАНАЛ БУРГАС АЛЕКСАНДРОПОЛИС :))

Имаш предвид рашняците ?

МОЙТА ПОЗИЦИЯ ВСИЧКО КОЕТО Е ЛОШО ЗА ТУРЦИЯ И ТУРСКИЯ РАДИКАЛЕН ИСЛЯМИЗЪМ (ОСМАНИЗЪМ) И ИЗРАЕЛ Е ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ :)) ... ПРЕДИ ДА НАПРАВИ НЕЩО ВСЕКИ ИСТНСКИ ПАТРИОТТРЯБВА ДА СЕ ЗАПИТА "ЛОШО ЛИ Е ТОВА ЗА ТУРЦИЯ ":))

Подкрепям те! Между другото,именно по този начин действат още от стари времена англичаните -чрез антипозиция на Русия -винаги правят това,което е против Русия,или някоя друга държава,за да не може никой да е щастлив ,става силен и да расте. Това си е стара държавническа стратегия ,а ние трябва да правим същото,но срещу нашата си опасност -Турция. Англичаните стигнаха дотам,че по време на Руско-Турската Освободителна война,участваха (неофициално) на страната на Турция с оръжие, военни кораби,военни тактици,офицери и т.н. Турците имаха огромна армия,но далече в Африка чак (в днешна Либия) ,и по разчет на руснаците,тя нямаше как да се придвижи до България на помощ. Но тогава обаче от Малта (тогава английски протекторат) ,потеглиха (английски) стотици кораби,които взеха този аскер,сложиха му командири,въоръжиха го и го пренесоха в Дедеагач (дн. Александруполис), Това е прословутата армия на Сюлейман паша. Тръгнаха към обсадения Плевен и по пътя си избиха (под ръководството на Сюлейман паша,който е всъщност английски генерал,това не му е истинското име) и опожариха всички християнски селища,особено в долината на Тунджа. Както и града на Петко Славейков -Ст. Загора. Същите бяха спрени със сетни усилия чак на Шипка! Ето така правят те винаги. Аз лично не се учудвам,че сега помагат на джихадистите...!

tochno taka Anglia e nai goliamata kurva na sveta

Какво общо имат Турция и Израел бе чикийо?

ДЬОНМЕ Дьонме от Уикипедия, свободната енциклопедия Дьонме (тур. dönme) така турците са наричали вероотстъпниците християни и евреи, приели исляма. Сред евреите има такива, които външно (формално) приели исляма, но оставащи по същността си скрити юдеи юдейска секта дьонме, изповядваща криптоюдаизъм. Основана е през втората половина на 17 век (1683) в Солун, Османска империя. С времето се разделя на 2 клона солунски и измирски, образувайки и 2-те основни групи дьонме (на турски) каракашлари и капанджилари. Етимология[редактиране редактиране на кода] Името и на османотурски означава обърнати, т.е. ренегати. Към нея принадлежат евреи, външно (формално) приели исляма, но оставащи по същността си скрити юдеи. Сектата е основана от лъжемесията (лъжепророка) Якоб Керидо (първото му име може да се чете и като Яков), последовател и брат на последната жена на кабалистичния пророк Шабатай Цви. ... Криптоюдаизмът е тайно поддържане на юдаизма при външно, публично (понякога и демонстративно) изповядване и спазване на религиозните ритуали на друга вяра (християнство (Шаблон:Нп5,конверсос) и ислям (Дьонме)). Практикуващите криптоюдаизъм се наричат крипто-евреи (от гръцкото κρυπτός - скрит/и). Терминът крипто-евреин се използва за означение на низходящи родственици, които поддържат вътрешнообщностно някои еврейски традиции на предците си (в най-ново време недемонстративно), а публично се придържат към други религии, най-често към католицизма.[1][2][3][4][5] Най-известният конверс, който тайно продължава да изповядва юдаизма, е Родриго Лопес (португалски евреин и личен лекар на английската кралица Елизабет I), чиято личност и дела послужват на Уилям Шекспир за прототип при изграждане образа на Шейлок във "Венецианския търговец".

Асад ще се бие за кокъла на властта до последния сириец!

за еврогейските ценности до последния сириец

...и до последния български соросоид русофоб също...

... Навсякъде има една колизия Изтокът срещу Запада. ... ---- Навсякъде има една война Животът (Изтокът) срещу Лудостта/Смъртта (Запада).

По-подготвени кадри от него по тази тема почти нямаме! А ти как разбра,че той не разбира? За да оцениш някой,трябва и сам да имаш някакви познания по въпроса.То не става така като тебе -говорене наизуст-:)))

Забележка: това беше реплика към един форумец по-долу,който е написал,че г-н Чуков нищо не разбирал от арабски въпроси . Съобщението ми попадна тук погрешка.

И какво като свалят Асад...ще стане с тази държава същото което стана С Ирак и Либия! Но точно и за това Америка и нейния народ ще бъдат преследвани и избивани от арабите, както всички техни сателити и слуги от Европа!

СЛЪНЦЕТО ИЗГРЯЛО ОТ ИЗТОК,СТИГНАЛО ЗЕНИТА СИ НАД СИРИЯ,СЕ ГОТВИ ДА ЗАЛЕЗНЕ НА ЗАПАД!!!ЗАПАДНАЛИЯ СВЯТ Е В АГОНИЯ,ВОЙНАТА В СИРИЯ Е ПРЕЛОМНИЯ МОМЕНТ НА КРАЯ НА ЕДНА ИЗЧЕРПАНА,ЧОВЕКОНЕНАВИСНА СИСТЕМА!!!БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВЪЗРАЖДАЩАТА СЕ РУСИЯ,БЪЛГАРИЯ ОТНОВО ЩЕ БЪДЕ НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА!!!