България застана срещу режима в Сирия на срещата в Истанбул

Призоваваме всички групи от опозицията да застанат зад представения от Сирийския национален съвет "План за преход в Сирия".

Обратно в новината

Коментари - България застана срещу режима в Сирия на срещата в Истанбул | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До изборите в Сирия остават 37 дена та защо аджебаТурция която има териториални спорове със Сирия бърза толкова много;)

Еми как, щом султана е на тази позиция, значи и еничарите му ще са на същата. България отдавна няма външна политика и своя позиция, а тия мекерета от ГЕРБ всеки ден доказват, че нямат и национално достойнство. То не бяха метани на Ердоган, не бяха венци за Ататюрк, не знам, вече започвам да се съмнявам в Супермен, май е минал на другия бряг при тая междусъседска любов...

Коя опозиция на Сирия са подкрепили нашите дипломати? Сирия има 15 опозиционни групировки, една от тях е подготвяната от Ердоган, върху самата позиция на Турция има влияние САЩ. Тъй като наш първи дипломат е спуснат също от американско произраелското лоби на САЩ, следва, че е сложил България на страната на Турция. Срам и позор за нашите политици, които управляват най -недемократично без допитвате до народа си, но смело се изкарват от негово име.

сър

За лекето няма какво да говорим. То е илюминат.Гадина мръсна.

Голяма новина! Че то е ясно, че ние правим това, което и САЩ, дори още преди те да са го направили и в десеторен мащаб. Дупедавството на това леке Младенов минава вече всички граници...

Това е съдбата неамериканските сателити като България- да следваме машинално посоките на външната политика Белия дом. В това състояние обаче ни докара нашия посттоталитарен политически елит от прехода, които продължава да има мисленето на тоталитарната държава и да управлява най -НЕдемократично без допитване до народа си. За Младенов казвам, че е млад човек със старческа кожа.