В Сирия свалиха МиГ 29 на ВВС на Асад

През уикенда бе съобщено за свален изтребител на правителствените ВВС.

Обратно в новината

Коментари - В Сирия свалиха МиГ 29 на ВВС на Асад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, как да покажат снимка на МИГ-29 , като току що нашият министър-патриот сподели, че руснаците ще ни ремонтират нелетящите ни такива - грешни пари от грешни за още по-грешни хора.

Алооооооо..., това на снимката е МиГ 21 а не Миг 29 приятели "журналисти"...!?! Някоя мацка или пич са ви взели и малкото акъл който имате...

А докато не избием всички русофили в България, хайде да сме по хуманни, да ги пратим в любомата им Русия, НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ КАТО НАРОД...!!!!!! То това е също и важи и за партията мафия БСП, на която и Русия чрез ген. Решетников днес каза, че не им вярва на червените сълзи... Той каза че Русия вярва най-вече на Борисов и ГЕРБ - такова е положението на Волоколамското шосе...

По- скоро русофилите ще избием соросовите предатели, сега уточняваме - с какво.

...Т'ва на снимката е МиГ-21, ама карай!... То, всичко ни е такова - аматьорско...

пука ли ти? Поредната руска бракма.21, 29, су... все тая

Точно руските "бракми" направиха западните инструктори в Източна Гуга на ФЛАМБЕ. И западът веднага орева света.

Към русофилския хор! Другари! При гражданска война няма ЗАКОННО ИЗБРАНО ПРАВИТЕЛСТВО!!!!! Та нали великата ви октомврийска революция свали ЗАКОННИЯ ви ЦАР.

и нас реално ни освободи държава, която отдавна не съществува, беше тотално обезглавена и унищожена, мина и СССР после, и ОНД, и нз си кво, сега путиландия е съвсем друго нещо, докога ще крепим тия паметници в центъра на София, конници разни надничат в НС, мочове и т.н. и попове ще се гаврят с нас, докато сами не си направим нещата все ще имаме "покровители" разни отнякъде си

БРЦК

Това не е гражданска война. Сирийците се бият с чуждестранни наемници от целия свят.

Можем спешно да продадем нашите на сирийците и да се освободим от варшавската техника.Колкото вземем -все файда е!

И да свалят след това американци с нашите аероплани ли?

Според Пресслужбата на "Свободната сирийска армия"самолета е не СУ-24-бомбардировач,а СУ-22 изтребител-бомбардировач на ВВС на Сирийска арабска република.Пилота е катапултирал и се намира на територия,контролирана от правителствените войски на Башар Асад.

МиГ 29 е изтребител а срещу про-американската паплач се ползват щурмови самолети, от изтребител няма полза. И още, сигурни ли сте че изобщо Сирия разполага с действащи МиГ 29?

Забелязъл съм, че когато руснаците най-истерично отричат нещо, то в най-голяма степен е вярно. Така че и в момента следи реакциите на висшите кремълски велможи и ще разбереш какво точно се е случило.

МИГ-29 е многофункционален самолет, който с лекота носи до 6 (ако не се лъжа) КАБ-500 (авиобомби за поразяване на укрепени огневи позиции и складове). В този ред на мисли няма нищо нелогично да се използват 29-тки срещу джихадистите, предвид ограничените възможности на сирийската щурмова авиация. В Сирия е развита повече изтребителната авиация, а не щурмовата, по тази причина основания самолет за нанасяне на удари използван от Сирийските ВВС е МИГ-21 (имат около 200 бройки от тях, за сравнение от Су-24 имат около 20-25 броя, а 29-тки имат около 60)

НА СНИМКАТА Е МИГ 21

тъпако това е су.

Какво ще стане с това място от където е свален ...пустиня.

Ха ха ха, няма такова нещо. Никога тя закани не са се материализирали в нещо реално.

Господа, текстът е беден на подробности и изводи не могат да се правят. Затова пък снимката показва два МиГ-21, а не МиГ-29...

С какво е свален? Това е изтребител, не щурмовак, който да лети едва-едва и низко над земята, че да се ползва преносима ракета.

С Новичок. Току- що експертите го установиха.

БРЦК

Свален е силно казано щото е ударен докато кацал. Сирийците трябва да си подобрят охраната около летищата.

Не сирийците. Руснаците им охраняват летищата.

Новина за Сирия, уж свален СУ-24, който после уж се оказва МиГ-29, а придружаващия "снимков" материал - подозрително прилича на български... МиГ-21. Последно?...

Така, както е написана новината, не става ясно дали е свален самолета, или е паднал заради технически проблем.

Абе преди три дни в Сирия свалиха американски хеликоптер с 9 жертви- съюзници и никой вопъл не обели, а сега за асадските мародери тука проглушихте ушите. Всяка седмица падат американски свидни жертви в Ирак и Сирия - тук, в тоя комунистически сайт - НИЩО, ама като паднел един руски и сирийски самолет и тука помен правим! Защо?

Ами не са обелили вопъл,, защото не се е случило. Къде го прочете това? Ако са руски медии, спираме до тука.

ей журналя....... другия път да качите снимка на хеликоптер като става дума за самолет...

Абе...коментиращи разбирачи. Без да чета кометнарите знам че сега ще тръгнете да защитавате/атакувате колко качествен е МИГ - 29. Айде да опитаме нещо друго преди да се праиме на експерти? Погледнете документалният филм (Американски) по Тубата за руските и американски самолети. По време на виетнамската война, америкниците се чудат защото руските пилоти печелят по често от американските. САЩ решава че руските самолети са по добри технологически и успавят да откраднат един (забравих му марката...Су ли беше или Миг...нема значение). След като го разглобяват, откриват че не само не превъзхожда американските самолети но е и технически по изостанал. Възниква върпроса тогава "Как са по добри?" Отговора е в качеството на пилотите. Тогава, руските пилоти за били по добри поради една много проста причина....ВСВ!!! 60те е имало още ветерани от войната които Вермахта е отсеял като най добри (другите не са останали живи просто)...тоест теорията на Дарвин в действие...оцеляват най добрите! Американците го разбират това и правят академия за по специализирано обучение на техните пилоти за да им повишат ефективноста. Днешно време, руснаците нямат ветерени от конфликти с мащабите на ВСВ, нито пък американците. Опира до подготовката на пилота и до някаква степен и качеството на самолетите. Има някъде баланс в който опитен пилот с малко по стар самолет може да постигне повече от неопитен пилот с по хубав самолет...разбира се, колкото и да е добър пилота ако е на самолет от 45г срещу новак с Ф35, тогава вече техниката ще си кажа думата. Но докато и 2та самолета са сравнително на едно ниво, тогава ще опре до качеството на пилота.

Какви качества бе? Важното е кой има по добър радар и ракета.

по-вероятно е да е паднал сам, никой не го е свалял

Нормално, след 6 годишна война, трудно се поддържат самолети.

Като ви гледам коментарите, ми става ясно колко сте вещи всички, включително и този който е писал (преписвал) статията. . . . На снимката е показана двойка излитащи самолети, като и двата са МиГ-21. Няма какво повече да коментираме. Хора без работа . . . . . и без елементарна култура и интелект.

Няма никаква философИя в това да се свали конвенционален изтребител - дали ще е Миг 29 или F 16, все тая. Затова именно близкото бъдеще е на дроновете и на стелт самолетите. Всъщност на комбинацията от двете.

дрелт-ове.

Те въобще не падат и никой друг дрон не ги сваля.

Дроновете може да ги свалят дори само с дистанционно управление и смущаване на сигнала. Самото предаване на сигнал и радарите се ловят от други радари. Уж Иран бе приземил американски дрон. Така че съберат ли им информация за тях, то те може да се окажат в ръцете на противника, след като ги хакнат.

Всичко хуаво, но на снимката показвате два изтребителя МИГ-21. Толкова ли нямате снимка на МИГ-29 в редакцията или не правите разлика между 29 и 21?

Преди години журналистите бяха измежду най-грамотните хора в обществото ни. Днес са утайка. И всъщност, този, който е лепнал снимката не е виновен, че не знае, но е виновен, че не си е направил труда да погледне какво въобще качва. Утайка.

5, 10,15, 20 и т.н., колко? Или общи приказки, ей така.

Уж свален Миг29,пък снимките на Миг 21.Дали е само "илюстративна"или нещо някъде се къса...

Смениха руският със сирийски

Веднага наш'те да се свържат с Асад и да искат части втора употреба от сваления Миг. Така ще ни излезе най-евтино.

Цялата статия е за да се употреби думата МИГ, останалото е бърборене. Скоро ще видим как падат други, но дали ще има статия за тях е под въпрос.

пердашилникът продължава, момчета. никакви илюзии не бива да се хранят по въпроса-ако не е там, ще е другаде- до пълно изтощение на всички въвлечени противници. ама така ще е, като за мир се готвите чрез война.

Кой ли го е опраскал? Ф-16 или Ф-18 или Ф-22? Интересно.

Зенитна стрелба от Земята! Има видео! Самолета е ударен по време на заход за преземяване!

Може, а сирийски ли е?

Давай народе да те захраним как едни ''добри'' терористи взели че свалили самолет на избрано правителство защото видите ли не е право на хората да си избират управляващите защото ''демокрацията'' изисква от вън според интереси да се назначава такъв:(((( Ако бяхте добавили че е и по ''заповед'' на Путин щяхте да сте по ''реални и интересни''

Асад изби над 500000 сирийци, то там няма нужда от други терористи. Асад е най големият терорист там с Путин. Я кажи другите терористи колко сирийци убиха? 10000? Или по малко?

А алаакбарските интернационални главорези, т.е. "опозиция" са "ангали" и никой не са убили! Така ли, мозък...

През уикенда, Асад е посетил източна Гута (там където сега се водят най-интензивните боеве" с личната си кола, шофирайки сам, без ескорт и охранители в самия трафик в Дамаск (без да се налага да отцепват движението) - имаше кадри за това - около 10 мин филмче как Асад дава интервю докато шофира на път към Гута.... Я кажи бат Бойко, кога последно го вижда на улицата без ескорт?????

В Сирия няма бунтовници, а има ислямистки главорези и терористи! Ако те не бъдат очистени в Сирия, те ще стигнат и до България! Въпроси има ли?

същите като в Украйна. Дори каПутин го потвърди за 5000 от тях дето ги пренесал точно 2014 от Украйна в Сирия. Въпроси има ли?

Въпроси няма, но има разлика между Украйна и Сирия. В Сирия бандити се бият срещу законното правителство , а в Украйна народа се бие срещу незаконно правителство взело властта с помощта на въоръжен преврат.

ти май си на страната на Асад който е причина за смърта на 500 000 сирийци?!

А утре Ердоган ако влезе в Кърджали ти на страната на Ердоган ли ще си, явно да?

отивай да защитаваш сирииския народ от руския окупатор :) мъжле..

Су-тата приятел са там за да спасяват живота на невинните сирийци, които вече 6-та година биват мародертсвани от подкрепените от Фантомите джихадисти!!!! Руската армия се намира в Сирия по молба на законно избраноо правителство на Сирия, което има постоянен предстваител в ООН и член на ООН, докато Ф-ките се намират в Сирия в противовест на всички международни документи и норми и явно извършват агресия спрямо суверенна държава!!!!

ЗАКОННО ИЗБРАНО???? ИЗБРАНО??? Я кажи м/у АСАД и КОЙ ИЗБИРАХА???? Едно именце??? Аман от тъпаци дращещи на ишлеме без грам познаване на ситуацията.

Точно така законно е избрано, а не като Меркел назначена.

А ти да кажеш името на еди... ЕДИН "демократичен" опозоционер, мозък... Който не е чалмосан алааакбар с изцъклен поглед!? Да видим алтернативите на "сатрапа" Асад!

Ще ти кажа две имена Хасан ан Нури с около 4% удобрение и Махер Хаджар с около 3%. Това са втория и третия. Доволен ли си ? Иска Ви се или не, Сирийците (в по-голямата си част) си искат Асад..... добър, лош, диктатор или какъвто искате си го наричайте.. хората си го искат...

'Асад разполага с около 30 броя МиГ 29' - вече са 29...

Може и да е свалена 29-тка... Да, появи се инфо за свален сирийски самолет но никой не каза какъв е.. Сирийската армия има на въоръжение около 60 такива самолета, така че може и да е свален.... Тук обаче става въпрос за друго.... Когато преди няколко дни падна F-18... той американски ли беше или самолет на Тръмп??? А когато сирийсците свалиха F-16 израелски самолет ли свалиха или свалиха самолет на Нетаняху, който между дургото управлява по-дълго от Асад и от Путин.... и казано по друг начин.... перфектно се вписва в категорията на диктаторите... Свален е самолет на Сирийската армия, не на Асад!!!!! Армията е на Сирия, не на Асад!!!!! И между другото Миг-29 е на въоръжение и в Република България и не е много трудно д асе намерят общо достъпни снимки на този самолет дори и в архивите на ДИР!!! Самият факт, че не сте си направили труда да сложите дори коректна снимка на модела самолет, за който става дума идва да покаже колко ниско е нивото на информацията, която сте публикували и колкко са жалки опитите Ви за манипулиране на общественото мнение!!!!

ох миличкия... толкова бързо изкара език да почисти, че дори статията не е прочел.

Така ли, и кое не съм прочел на статията???? Я кажи прочелия....? Това, че в статията казват, че Сирия разполага с 30 МИГ-а? ами не са 30, 60 са!!! Част от тях са учебни да.... но са 60 и всичките са в бойна готовност (не като нашите), защото миналата година бяха на ремонт в Русия (пак не като нашите)!

още черни забрадки. тъпата война за мижавата сирия.

На снимката е МИГ 21, не МИГ 29, не се излагайте и поправете грешката си !

Всеки път я вадят тази снимка, когато има статия за МИГ 29 :))) С изключение на случая, когато м.г. румънски МИГ21 падна на учение и тогава показаха МИГ29 :))

21-29...все калпаво тенике. Все падат

Моля ви, бъдете по-толерантни! Толкова могат хората... . Все пак е самолет , нали - хвърчи. А можеше да е конска каруца ... :)

Самолета на снимката е Миг 21 :)