Краят на халифата на ИД се вижда, уверява Тръмп

След възстановяването на контрола над сирийския град Ракка, самообявилата се столица на Сирия, "краят на халифата на Ислямска държава вече се вижда".

Обратно в новината

Коментари - Краят на халифата на ИД се вижда, уверява Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Краят на ИД ще се види едва тогава, когато се види края на СеРеУ-то и ФАЩ.

коментарите на бантускотовете отдолу само потвърждават защо ганювците са сред най простия и най беден народ не само в Европа...една латинска Америка е светлинни години пред булгаристан

Тръмп,идиот грозен.Не ти а рашъните ги смачкаха.Циркаджия..

къв бургазлия си ве селтак странджански глиган плиткоумен ...блядовете се гъбаркаха 7 години а бай Тръмп ги приключи за няколко месеца ...факт

у-у-у-у-у-у-у-у-у

иди се прегледай при психиатър! Ама побързай, защото яко си изтрещял!

Всички процъфтяващи държави са с помоща на САЩ,включително и Китай!Всички изостанали държави са все бивши подопечни руски сателити!Днес виетнамците са пример на прогреса с решаващата американска помощ,а до вчера-врагове!

Нямам никакво съмнение, че Тръмп е твърдо убеден, че лично той е унищожил ИД ( е с малка помощ от ЦРУ, кюрдите и някакви си там руснаци). Сега в Сирия чакаме мир, при който САЩ както при края на Втората Световна война ще се опитат да разпределят баницата, смятайки че всички останали или пасат трева или са твърде слаби или слушкат като европейските им съюзници.

САЩ имат задължението да въстановят областите под техен контрол,пък и имат капацитет за това!Но ми е чудно как Путьо ще намери средства да въстанови безобразията,които е натворил,като няма средства, а руският жизнен стандарт се е сринал драстично!?

щерев днес ти ли си на смяна?

Как да наречем тук демокрацията -какви права на словото може би фашистки-комунистически.

За II Св.война - гледайте Via sat History , за да сте наясно.

На САЩ светът е техния. Естествено и победата е тяхна. Няма да се съгласят, че има други силни и достойни държави.Те дори не се сещат,че създаденият от тях Интернет ги разобличава. Той дава възможност хората да намерят истината там и от САЩ това вече не зависи. Макар, че хартиените медии все така лъжат и са се превърнали в фабрики на фейк новини.

Интернет разобличава, да, но те ускорено работеха дълги години да преформатират мислещия човек в зомби-консуматор на тамошната медийна плява, която е всичко друго, но не и обективна журналистика. Като резултат се оказаха най-тъпата нация, същевременно заемаща класациите в света за най-престижни университети. Излишно е а казвам че лъжата, включително и като първи места в рейтингите, е първата природа на мириканите.

Благодарение на руската армия Сирия е освободена на 90 процента и САЩ към това нямат никакво отношение. Дори обратното, ако САЩ не биха пречили щеше да стане много по-рано.

В Рака не е имало никакви боеве. Американските главорези от ИД се прекръстиха на опозиция.Нищо повече. Сега западът ще даде пари на тези джихадисти с цел разцепването на Сирия. Стара политика от която и досега пати България, разпърчосана на 8 части от Берлински, а не от Московски конгрес. Западът забогатя чрез избиването на цели народи и ограбването им. Те са генетични убийци и мръсници.

Първото правило на САЩ е, предай съюзника си. Създадоха талибаните в Авганистат, предадоха ги и сега са врагове. С Бин Ладен търгуваха 20 години, създадоха Ал Кайда, след това "удавиха" Бин Ладен, сега пак са съюзници.Финансираха Иракските кюрди сега ги предадоха и Ирак влезе в Киркут.

Въпреки пуската армия САЩ и съюзниците им разгромиха ИД!

Негрите от Сарафово ти разгромиха задника, нищо повече уса боклуците не могат да направят

я,пък ти???верно???

Само мъжка любов,задници и любовно опиянение от простотиите Путинови ви е на вас ,,мъжкарите" в главата!

Победата има много бащи, а поражението винаги е самотно. С цялата си наглост САЩ начело със своята безсмислена коалиция от 64! държави (64 - не по-малко) започнали да присвояват чужда победа.Нищо чудно.Сега ще видите как западната преса ще започне да възхвалява своята победа. 4 години САЩ бомбардирали пясъци, снабдявали с оръжие и инструктори ИГ, обучавали бандитите, снабдявали с развед.данни и по всякакъв начин пречили на Русия и сирийска армия, използвайки бандитски сили срещу тях, изравнили с земята град Рака, който е станал като изпепелен от тях Дрезден. Там са унищожени почти всички жители. САЩ организирали операция срещу руски полицаи, САЩ са предоставили на бандити точна наводка на местонахождение на руски генерал, който е бил убит с тяхно участие.Те са влезли в Сирия като окупатори без покана и без разрешение на ООН. И сега поредното им престъпление е присвояване на чужда победа. Впрочем, народът на САЩ е сигурен, че Втора световна спечелили САЩ, които са се включили в войната 11 месеца преди окончанието й и когато въпросът вече е бил решен и руската армия водила боевете в Германия.

Както обикновено Русия подкрепя диктаторите които водят война с народа си!А ислямска държава ИД е разбита благодарение усилията на САЩ и съюзниците им и въпреки Русия и Асад!За Рака най малкото вие руснаците имате право да говорите защото сринахте Алепу до основи и едва го превзехте! Със сигурност ще продължавате да разпалвате конфликти в Сирия и след падането на ИД като воювате със опозицията срещу Асад и срещу кюрдите,но срещу САЩ и коалицията от арабски и европейски държави нямате шанс!Путин настъпва същата мотика която разпадна СССР!

Толкова си истинен, та чак смърдиш на сяра от стотици километри. Да ти се връща тъпкано тая лъжа!

тази ли е новата опорна точка от козяк??? добре,че има интернет и светът знае истината...

Аз пък се чудя на какво основание ще разкъсват Сирия? Ирак си е в същите граници, но понеже Русия помага а не напада ще отцепват територии...

Големите пак се разбраха. Този път за сметка на Асад. На колко държавици ще се раздели баницата Сирия ?

Лъжеш.Русия държи Сирия да остане в същите граници и много пъти декларирала за това.Русия винаги е последователна и не променя решенията си.

Вместо да се карата и да си спретвате взаимно хибридни войни и войнички-покайте се, подайте си ръка и работете за доброто на човечеството, а не за своя егоизъм и своите кастички и властички. Пожелавам ви го от сърце.

Тогава вече на всички ще ни се разкаже играта. Няма ли опозиция, тези ще правят каквото си искат и ще видим демокрация и права на човека през крив макарон. Стане ли световно правителство, спукана ни е работата.

По-добре за Българския Народ да го управлява световно правителство, вместо туземните прорашистки мутро-олигарси.

Реджеп Ердоган: САЩ не могат да се смятат за цивилизована страна

3a мен, Tръмп страда, че създаденото от тях, изчадие "ислямска държава" го смазаха руснаците!;)

Когато дойде краят на САЩ, тогава ще настъпи мир на земята.

Kакто, по времето на Bтората Cветовна Bойна, Aмерика, се намеси накрай, за да може да лапа и дели, така и сега!! Pуснаците, свършиха работата, както и в предишната война, но после те станаха Bиновни, че са победили и Aмерика, трябва да дели с тях!!;)

сирийската армия свърши работата с помоща на руснаците.

ами аз почвам да мисля, че и в предишната война те са били просто субконтрактори

САЩ доставяха на Русия оръжие,самолети,камиони,храни,жито и пшеница,спирт за мириарди долари а хиляди търговски и военни моряци загинаха в потопените транспорти от немски подводници?А вермахта беше принуден да държи милион войници в Западна и Северна Европа в очакване на англоамериканска инванзия и по този начин съветите си поеха дъх за спиране на хитлеровите армии и изтраскването им до Берлин?

уса обновяват регулярно терористичните си организации - ще преименуват и предислоцират ислямистите, после ще почнат отново "борба" с тях, докато руснаците ги унищожат

Той халифатът е като салама. Има два края. Та кой точно край вижда Перчам-бой? Този, който те създадоха или този, който не знаят как ще изглежда?

На майка му топките на Доналд Тръмп..

Ей тази америка няма си седне на гъза!!! И кой от тези освободители е живял в Рака? Или САЩ подготвят ново разпределение на държавите в региона. Нали имаше условие Сирия да не се разкъсва, какво стана с това съглашение или САЩ продължава да дели държавите на две както рдно време.

И как ще стане? Като си сменят името от ИД на СДС? И пак същите главорези. Има народна мъдрост: Вълкът козината си мени, но нрава не. Та и сирийските американски Седесари като нашите, много пъти ще си сменят козината, но все тая.

както в BG-то,.. бе-ка-пето, стана бе-се-пе и след това стана герб и.т.н....;)

Един сринат до основи град не може да се нарече освободен - той просто е анихилиран - сега дали от военна неграмотност или по цивилизован навик, това е друг въпрос. И с анихилирането на един сирийски град не се унищожава цял халифат. То не че тоя човек има големи познания в географията де... за жалост географски неграмотни са 90% от народа му и няма да могат да ви покажат Сирия на картата.

По-добре мир, отколкото война. Но нито един от основните противници не е способен на това. Е,нищо- всяко зло- за добро...

"Краят на халифата на ИД се вижда, уверява Тръмп." А кога ще видим краят на САЩ?!

Лошото е, че нито една официална медия в САЩ няма да каже истината за всъщност руско-сирийската победанад това зло ИДИЛ, създадено от САЩ. Ще продължават да ги лъжат, че докато те са побеждавали халифата (не смешите мои тапочки!), руснаците и Асад са пречели. Добре че има интернет, та поне част от американците да се информират малко по-адекватно, ама за беда пък те не знаят руски, а руската информационна медия (РТ) в САЩ на английски правителството на тая фашистка диктатура бърза да я забрани. Погнусяваща цензура и неспирни лъжи!

Тоя пък и той се намести първа кипра с победителите. нищо не се е променило в американската наглост - по същя начин си присвоиха и победата през ВСВ, при условие че приносите им бяха не само незначителни, ами и те я подпалиха задкулисно. пак Русия изнася тежестта и пак разни военни самозванци се опитват да будалкат народите, че тяхна е заслугата. Добре че поне историята днес ни показа нагледен урок кой побеждава и кой арогантно си присвоява заслугите. Пфу!

Будалкат, ако си прост. За нормалните и мислещи хора, това е поредната изцепка на бай Дончо. Брашното е още в мелницата, а той седнал да чака баницата.

Аз не съм прост, ама масовата американска култура и медийни затъмнения отдавна си е свършила работата с т.нар. "американски народ".

Но в учебниците по история ще пише че коалицията водена от САЩ е разгромила ИД, и че руснаците са бомбардирали болници, а войските на Асад са тровили мирните жители с бойни отровни вещества. Никъде няма да пише че Рака и Мосул са сринати до основи а в Алепо почти няма разрушения. Нито пък ще се казва, че ЦРУ и Мусад снабдяват ИД с разузнавателна информация. А бе чифутска му работа.

Важно е,че руското влияние в България намалява,остават само продажните рубладжии,които станаха копейкаджии,защото рублата струва 2 стотинки

Първото правило на САЩ е - предай съюзника. Кюрдите в Ирак бяха съюзници на САЩ, но ги предадоха и Иракското правителство ги мачка за да вземе петрола в Киркут.Така, че за победата над ИД, САЩ нямат никаква заслуга ,защото са победената страна, създала ИД.Самият Тръмп го призна !

90% от българите са русифили, иначе няма да бъдат българи. Името българин и България се споменават единствено и само поради Русия, която е нашата Освободителка. 10% са гьотверени като теб

Не бой се, американците пак ще ни продадат на Русия, както са го правили. Но то може да е за добре, защото с Русия има икономика, развитие, а с сащ сме само бананова република и мизерия.

Всеки истински българин първо е българофил и после русофил. Е има и отрепки американофили.

Излиза генералът пред войската, строена преди решителната битка да държи реч. Говорил, говорил.... и накрая завършил с думите: - И помнете войници! Тези от вас, които ще загинат в битката нека знаят, че ние оцелелите ще славим имената ви и ще помним винаги героизмът и саможертвата, направена от вас. САЩисаните.... и те така. Сега се подготвят да засилят скоро следващите балъци (кюрдите) срещу.... познзйте кого. Хахаха

:))))Като чета новините в българските медии стигам до извода на моя учител по история-не е важно кой е победил в играта на табла,важно е кой първи се похвали

Тръмп е пратен с мисия защото има златна карма и принципи които винаги отстоява и за това винаги печели и побеждава ..... сатанистите като сорос,Хюсеин обама,маккейн и килъри са се устремили безвъзвратно към ада и след тях ще настъпи ера на мир и благоденствие

От кого е изпратен? Да не е от докторите в тяхното Карлуково? Действията му са непоследователни, импулсивни и нелогични. Мимиката му издава особени проблеми, а за политика не може да се говори.

Бо Бо

Добре, че ги има рашите за балансьор на земята. А иначе краварите са майстори на забъркване на конфлити... и следващият хаос е само въпрос на време...

И на Исус Христос ще му мине царство другарьо тръмб, змаем ви какви сте в вашингтон - манафи и еснафи.

Що ли ми се струва , че май няма да е далеч времето , когато Бай Доньо ще ХОДИ ЛИЧНО НА КРАКА в Кремъл , за да целува ръката на Товарищ Путин ! Така както наскоро направи Кралят на Саудитска Арабия ...

хахаахах...ми щото комунягите сте на изчезване вече...не сте интересни..псе долнопробно...

ТИ ПО ДОБРЕ ГЛЕДАЙ ДА НЕ ТЕ ПОНЕСЪТ С КРАКАТА НАПРЕД .

Взехте ми думата от устата - на опашка ще се наредят да целуват ръката на Путин :)

"Краят на халифата на Ислямска държава" щеше вече да е факт, ако политиката на САЩ в Ирак не бе претърпяла ПРОВАЛ. Иракската армия и кюрдската Пешмерга от няколко дни такава война водят та пушек се вдига. Вместо да воюват срещу ИДИЛ, те воюват помежду си. Жертвите са стотици. Кюрдите загубиха Киркук, а иракчаните много хора и техника(вкл. 1 бр танк М1 Абрамс). Загина и легендарния шиитски боец Абу Азраил(иракския Рамбо)... В гр. Ербил недоволни демонстранти издигат плакати-" Меркел и Тръмп ние воювахме с ИДИЛ , заради вас, а вие ни изоставихте" ИДИЛ определено са доволни.

кво се фалиш. Добре, че са руснаците!

за седем години при килъри Хитлер и обонго що не победиха руснаците ти !? а при бай Тръмп за шест месеца ги приключиха

Ако почакаме още няколко президента да се сменят може за два дни да свърши последния. Тряя си мнооо тъп за да ги твърдиш тез глупости!

Шило

Вижда се, естествено, но какво общо имат американците с това?

"Краят на халифата на ИД се вижда, уверява Тръмп." А ние се уверяваме, че с чужда пита помен прави. И всъщност не го ли тревожи въпроса как така въпреки редовните американски оръжейни доставки за халифата, края му се виждал?

Типично по американски се опитват да се присламчат към победата в самия край също ,като през ВСВ !? В действителност ИД беше рожба на глобалистката мафия в Америка ,които стояха зад травестита Клинтън на изборите !

как може тоя проклет Тръмп.... една от гордостта на нобеловият лауреат за мир Хюсеин обама и килъри Хитлер да приключи само за шест месеца а проекта войната в Сирия стартира веднага след като сорос назначи обонго на власт март 2011 година и отидоха хиляди убити,милиони бежанци заляха Европа и струва 10 трилиона долара на американските данъкоплатци

Дали вавилонските медии ще могат да заменят вавилонският халифат с новото северно корейско ядрено плашило?

+10 Поне неистово ще се напъват, бъди сигурен. Ако преди това не са махнали Тръмп и не се насочат в някоя друга посока.

Сега следва заигравка с кюрдите...

Кюрдите сами се заиграха със Сатаната!

Лошото е, че ни гласят следващия халифат много по-близо до нас. Бойците са вече в Европа. Остава да се инструктират командирите от различните нива, получили опит в Сирия и Ирак. ЦРУ-то си ги прибра преди около месец, ще починат и пак... Пари за лежане никой не дава. Жалко за пропуснатата възможност да ги изловят и върнат обратно, та Путин да ги избие всички. Като поканиш вълка в кошарата, знаете...

С чужда пита помен прави. Тигрите и руснаците на ден опукват по толкова, колкото американците за два месеца не са виждали, а бая ти Доню тръгнал да се хвали, като наш Бойко на чужд завод.

сорос наля 18 милиарда и куклите му обама ,Клинтън,медиите и останалата сволач ще минават в партизанска война ...айде всички либерални зомбита на барикадите парите от сатаната са осигурени

Какво стана с Кимчо, нищо не се чува за него, къде е, болен ли е, жив ли е, ще изстрелва ли, на почивка ли е. Къде се загуби тоз шиши.

СеРеУ-то ще създаде нова ИД, този път на пъпа на Европа.

Добра новина.