Броят на бежанците от Сирия е надхвърлил 4 милиона

Броят на бежанците от Сирия е надхвърлил 4 милиона, обяви Върховният комисариат на ООН за бежанците (ВКБООН).

Обратно в новината

Коментари - Броят на бежанците от Сирия е надхвърлил 4 милиона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОКАТО РУСИЯ СЕ УПРАВНИЧИ ОТ ТАКИВА НИЩОЖЕСТВА КАТО МИНИКА ПУТИН, КОЙТО ПОДЪРЖА БАШАР АСАБ, И ДАВА ОРЪЖИЕ НА ТОЗИ УБИЕЦ НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД, В СИРИЯ НЯМА ДА ОСТАНЕ НИКОЙ

престъпните фашистки държави САЩ и Израел, съответно техните пудели Турция, Катар и С.Арабия. Цял свят знае, че по този начин хем се борят срещу доблестния народ на сирия начело с Асад, хем прецакват ЕС като го пълнят с бежанци, хем държат района в напрежение на границата на хаоса, хем стимулират своето творение ИД, хем заплашват единствената руска база извън Русия, хем притесняват Иран, хем не дават в Ирак и района да има стабилизация и мир.

От милионите бежанци нито един не е приет в Израел. Дори не се е упътил за там, защото от там стрелят на месо срещу всеки съмнителен и нелегален. Дотук Ок. Но защо САЩ, ЕС, Русия, Хелзингския комитет, 'Отворено общество' и подобните НПОта мълчат по въпроса. Дори да си във война си длъжен да се погрижиш за цивилните бежанци. При това между Сирия и Израел има обща граница и по всички параметри на международното право и разбирания мигрантите ще са бежанци от Сирия към Израел. Та интересно къде са и защо мълчат по въпроса международните организации. Къде са и милионите, които виждат Израел и евреите като най-хуманистично настроеното общество. Местните величия на хуманизма в България които същевременно се прекланят пред величието, мъдростта и хуманността на евреите къде са ? Не че нещо като питане, но на какво се дължи такъв двойнствен аршин? p.s Атакаджийте и комунделите да мълчат, че те са първи еврейски подлоги, макар и на тези с московски акцент.

да размишляваш, не ти се получава, но за трол ставаш!

4 млн. избягали от "демокрацията", която западът се стреми да наложи в Сирия. Е защо така хората бягат от хубавото????

в сирия няма демокрация има тиранин поддържан от путин

Вие НПО помиярите много лесно жонглирате с понятия като "тиранин", "диктатор" и др. Общо взето принципът е следния: който не играе по свирката на САЩ обезателно е тиранин, без значение какво мисли собствения му народ (к'во разбират тия от демокрация)....

Молете се Сирия да не падне, че тогава ще стане страшно за всички!

Като падни Сирия ще го отнесе най-вероятно Турция, а за нея не ми дреме да ще ще бъда щастлив.

Доста късогледо от геополитическа гледна точка изказване. Турция работи усилено по анексирането на част от Сирия и предоставя логистика и финансиране на ИД.

латентен гьоверен и подсъзнателно искаш Турция да ни включи в нейните територии!

От тези 4 милиона ила поне няколкостотин хиляди боеспособни мъже. Вместо да бягат като мишки и да ги оплакваме и съжаляваме, нека се върнат и се сражават за Родината си. Ясно е, че целта им е друга.

В този регион думата родина едва ли има същия смисъл като в Европа. Границите там са изкуствени и са очертани от Британската и другите колониални сили.

И това благодарение на американо-ционистките терористи!

са побягнали тия,защо не си стоят в страната и се борят за нея.Кому са нужни.Това са отпадъка,да бягат при себеподобните си.Значи са с цел,няма друг начин.Тия ще ни превземат 100%.Идват с по 4 жени и 68 деца .Всяка води за ръка,носи на ръка и е бременна.Тия като пораснат тук и какво .Не Косово ами барабия ще се казва държавата ни ,защото ще ни превъзхождат по численост.Колкото и да са купени и алчни нашите управници,не им ли трепва поне малко,за това ,че все пак са българи.Като ги гледам по зарите наредени,честващи загиналите за свобода...? -има ли смисъл.

Как да ти трепне нещо, щом капитала е инвестиран на сигурно, вилата е далече в Латинска Америка, и самолета винаги те чака с куфарите и семейството ти...

Добре дошли в ЕС! Къде другаде да идат... А, трябва! Трябва, този който надроби кашата да си я сърба, всички по корабите и към САЩ! Който сее демокрация, да си храни децата на демокрацията!

Обективно: Миграционен проблем не се решава с: -огради -граничари -миграционни центрове -помощи за бежанци Решава се с: 1.Мир в проблемните държави 2.Ред в проблемните държави, бил той и тоталитарен 3.Социална стабилност в проблемните държави 4.Самостоятелни силни икономики на проблемните държави Защо се сещам за няколко велики сили, които не им отърват тия 4 точки.

Тъй то . Ама ако сметнем процента на избягалите от Сирия и от България ? Ще се окаже , че БГ-демокрацията е по-страшна от войната в сирия . Честито !

има и друго, нашите мигранти не са терористи, докато тези са петата колона на ИД

Так.нар. "бежанци" са още един удобен повод да се заселят в Европа максимален брой мюсулмани и да се измести бялото християнско население. Операция "ислямски кинжал" на ЦРУ върви по план. Даже по-добре от очакваното, поради съдействето на дебелогъзите бюрократи от ЕС.

прав си, само грешиш, кой стои зад това...има едни с плитчици и черни шапчици, те са кукловодите

Едното не противоречи на другото. Тези с плитчиците отдавна са узорпирали властта в САЩ и ЕС. Жокер: в България ВСИЧКИ външни министри след 1989 са евреи или полуевреи, няма нито едно изключение

Спомням си една история от местния вестник отпреди 22-23 години. Студентче сирийче - хубаво момче по бай Тошовите програми дошло да учи медицина. Една нашенка му се вързала. Оженили се направили си деца всичко перфект. Взели че заминали за Сирия и там хубавото момче тотално се променило - жената ханъма в харема. Решила да си взема децата и да се връща в България, а хубавото момче сирийче й отрязало главата. А майката на девойката се жалваше, че поне внуците си искала да прибере, ама от сирийска страна - ЙОК.

*Коментарът е изтрит, защото казва БРУТАЛНАТА истина в прав текст...

Има една престъпна държава, наричаща своите войници, които сеят смърт, миротворци и тя е почти изцяло отговорна за случващото се в Сирия, Либия, Ирак, Египет и др.

тази държава, освен с войници, сее "мир и демокрация" с платени цветни революции и майдани, финансира джихадисти, фашисти, екстремисти и фанатици, после претендира за спасител и блюстител на мира и човешките права. Дори после се обявява срещу създадените от тях групировки и бомбандира макети на танкове и автомобили на същите.

Да благодарят на чичо им Сам.

В Бг без война, само Демокрация, избягаха долу горе толкова!!!

Още като отвориха границите 90-та преди първите избори, хората хукнаха да бягат от НРБ-то и комунистическата ви простотия, комундета!

Избягали са защото са искали да бъдат бежанци в прекрасната и силно развита България, да бъдат убивани по пътя, да бъдат обирани по граници, да ги ядат вълците в балкана, децата им да няма къде да учат, всички да ги мразят. Въобще си е кеф да си бежанец.

Ти нали не ги мразиш - какъв е проблема? Дори можеш да си вземеш няколко у вас за отглеждане.

Иван Петров

Таман ще си имаш и терористична клетка от петата колона на ИД, ей така, като домашни любимци, тероистчета

не си ги поделиха САЩ и Русия, виновниците за това, а наводниха Европа! И както няма квоти, големия "печеливш", пак ще се окажем ние!

И за какво точно е виновна Русия.

Иван Петров

Виновна, е че не усмири САЩ. Трябваше да закара Варшавския договор в Канада и Мексико, а не НАТО до Русия