Асад нарече завоеватели войските на САЩ в Сирия

Сирийските войски са много близо до Ракка - града, контролиран засега от джихадистите от "Ислямска държава", смятан за тяхна неофициална столица в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Асад нарече завоеватели войските на САЩ в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не са завоеватели, а обикновени цензур-педераси, сър.

пише се рEторика. некадарници, неграмотници, дирници, простаци, идиоти, малоумници. нема по-малоумнi от дирниците.

Двете форми "риторика/реторика са дублетни и могат да се употребяват равностойно.

Тия долни америkанци АМЕPИKАНЦИ навсяkаде саздават хаос и войни тероризма те го саздадоxа

Сирийските демократични сили SDF , съюз на милициите, включващ кюрдските YPG, са основният партньор на САЩ във войната срещу ИД в Сирия. От ноември работят съвместно с коалицията водена от САЩ за обкръжаване на Рака. Говорителят на SDF съобщава, че очакват до няколко седмици да се ватвори обкръжението на града.

Тъй де, ..те са незаконни и не представляват законното правителство.

симо

Асад е дипломатичен,много дипломатичен за разлика от тъпите и нахални соросоиди тук.

че изгони хората си в други страни с "дипломация"

Хората ги изгони този който започна войната.

Победата е близо другарю Асад ! Прогони всички окупатори и техните главорези от страната си !

я кажи колко пъти превзехте Палмира? нИ рИвахте ли че преди седмица пак я бяхте превзели... уж? пак ли 50 човека ви изгониха от там и то без самолети и танкове?

ваш говнокомадующй.

КИТАЙ ТРЯБВА ПО-РЕШИТЕЛНО ДА ПОДКРЕПИ СИРИЯ,ЗА ДА НЕ СЕ РАЗПРОСТРАТ ДЖИХАДИТЕ И КЪМ ТЯХ!!!КРАЯТ НА СЪЗДАДЕНАТА ОТ ЗАПАДНАЛИТЕ ТЕРОРИСТИЧНА"ДЪРЖАВА",Е БЛИЗЪК!!!СИЛНА РУСИЯ,ПО-ДОБЪР СВЯТ ЗА ЖИВЕЕНЕ!!!

Еб...си законно избрания президент наследил баща си.Каквото и да ги говори по негово управления Сирия е срината със земята.

Mаи за краварите сирия ще стане втори виетнам,където ще дадът хиляди жертви.

Засега се очертава втори Афганистан, жертвите на руските окупационни войски надхвърлиха хилядарката!

Заедно със състава за песни и танци "Александров" дето се канеше да татцува казачок върху костите на децата на Алепо утрепани от руските бетонобойни 500 килограмови бомби! Май Господ се намесва навреме, когато му писне от демагози!

Просто и ясно го е казал Асад, за да разберат тъпите евреи. Сирия има законно избрано правителство и всеки, който спазва правилата на ООН трябва да се съобазява с това. Значи ли това, че ако някой не харесва управляващите в САЩ, Великобритания ли Германия може да изпраща безнаказано самолети да ги бомбардират или да им изпраща военни формирования завоалирани под верска принадлежност. Наглостта еврейска е безгранична.

След 6 години гражданска война и милиони избягали от домовете си е направо смехотворно да се говори за законна власт. Между другото, какво прави съпруга на путин в сирия. Него кой го е канил и то при положение, че именно ердоганова турция е в основата на войната там.

Ами вашият вожд спазваше ли правилата на ООН като нападна Украйна въпреки,че Русия е гарант за целоста и и изби и продължава да избива хиляди жители на Донбас и Сирия?

Щом сам се е избрал, в страна дето е останал 30% от електората, а 70% са избягали, няма начин да не е законно!

уса са нашественици-терористи-престъпници, за тях международно право няма, за морал и дума не може да става; в мосул избиват мирното население наред, при това с химическо бойни газове

След свалянето на 800 хеликоптера на мужиците с ракетите Стингър, кремълските окупатори се изтеглиха от Авганистан. Муджахиддините завързаха Наджибула за военен джип и го влачиха 40 км по асфалтов път. Останалата на стоманеното въже мръвка от Наджибула, бунтовниците закачиха на едно дърво, а гарваните я отнесоха...

Разбира се ,че опората на демокрацията никога няма да остави угнетените в беда. Точно за това тогава помогна на борците за свобода и демокрация в Афганистан, в резултат на което страната стана образец за демокрация и просперитет

Нищо друго не може да се очаква да каже сирийският сатрап прогонил толкова много хора от страната си, които създадоха бежанската криза в Европа. Това е вероятно част от злокобният план на неговият съучастник Путин по разрушаването на ЕС и НАТО.

Абе добитък ако хамериканците не си бяха навряли гагата в Сирия и един бежанец нямаше да има!!!да въ е.ъ в боклуците американски!!!

Не ме учудва никът ти - само демократ може да пие такива глупости.

Всички демократи ли сте педерасти? Нашествениците от къде са, след като нямат документи. Има и черни африканци. Явна е програмата изпълнявана от тъпите, създаване на бойни групи на база ислям в Европа. Подарък от САЩ.

не ме гледаи какво правя слушаи ме как те лъжа ..... щатите са изградили такава тоталитарна ситема на международно ниво че сталин направо изглежда смешен ...

не знам как е у вас ... у нас в чечня е спокоино ! взехме си крим , сега и донбас , сърбя е наша , освободихме алепо , палмир , сега ще издухаме и ракка :)) а вие се напънете да освободите мосул . само по полечка да не се посерете от напъване :)))

Евалла Рамзанка!Добре си се устроил на издръжка на руският бюджет!Ти и Кавказкото ти царство яко рекетирате Путин,но той освен вас трябва да издържа и Крим и да помага или направо да държи на власт с цената на много милиарди американски долари приятеля на сшрийският народ Башар Асадов! Ама ти Рамзанка не се коркай!Путин ще ти плаща и занапред данък ,,спокойствие",че позорът на руската армия от първата война в Чечня още се помни!

червени боклуци-путлерофили.

мълчи бе говедар :)) отиваи да помагаш в мосул на геи воиските , и като го вземете ела и ми се обади ...

червен боклуk-путлерофил.

да де ... но имахме олимпяда , имаме формула 1 , догодина световно по футбол , качваме в космоса американските и евро геиските космонавти , изнасяме много оръжие ... и всичко това за 27 години ... а вие бре ... лаите си като кученца и скачате от трън та на глог !

Бо Бо

Не само Асад нарича войските на САЩ в Сирия "завоеватели"...

а и путлер.

Асад цял свят знае че ФАЩ не са завоеватели те са мародери,крадци,бандити и идиоти!!!!!!!!!!!! ФАЩ са чумата за съвременното човечество!!!Без тази чума светът щеше вече да е мирен ,спокоен и преуспял!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Щяхме да си пием лосиона, да се наслаждаваме на развития социализъм, вноската за кола щеше да е излязла, да сме преизпълнили плана за 15-тата петилетка и .т.н.

Путлерово мекере!

ти чие мекере си ? хаиде отиваи да освобождаваш мосул ... нали сте там вече 10 години ...

Асад иска да остане на власт, сирийския народ иска мир на всяка цена. Ако, американците се преборят за мир , къде остава Асад ? Да не догорим , ако има мир в Сирия, откъде ще минат тръбите за нефт и газ за Европа и какво ще стане с руските интереси ?

Наивно и невярно!!! Нито сащ, нито русия се стремят към мир!!! Нито сащ, нито русия се борят срещу тероризма!!! Всички се борят за интереса си!!! Затова и идил/даеш просъществуваха толкова години!!!

Много удобно намесвате Русия там където не и е мястото.Всъщност сащ създават терористи и даже ги обучават.А после се борят с тях.

Голям бой яде запада в Сирия, още ги сърбят задниците заради пленените в Алепо западняци.

Израильские F-35 разбомбили в Сирии батарею С-300 и склад с Панцирями Верно голям пердах пада

Това ,ако е вярно просто потвъждава истината ,че израел е гангстерска държава,подкрепяна от сащ.Кой им дава право да нападат независима държава и да убиват хора там?И това не е за пъви път.Явно те се считат за "изключителния"народ и могат да правят каквото си искат безнаказано.

Военно-космически сили на Рассия са космически благодарения на баба Яга, която е рускиня

те още един летящ на метла

Модератора.. що скри истината бе? и дума не казахте за това как С-300 горят като факли след атака на Ф35. Мълчите да не засегнете другаря Путин, а? :))))

на селекцията в новините..и пак му викат демокрация....

Eeeee. Не е така. Виж как хубаво свалиха пътническия самолет над Украйна. Вършат работа.

Напротив, новината е за свалени два ф16 израелска собственост над Голандските възвишения.

такава новина няма. Има една за 1 свален + един дрон, само че после се оказа просто пропаганда на Башар Асад. А и новина от преди половин година едва ли е новина напротив. В случая обаче става въпрос за новина от 7 март. Даже и Башаровите СМИ косвено го признаха

ф35 ли,ама това корито лети ли въобще

Я кажи къде Ф35 са ударили C300? Първо Ф35 не е приет официално на въоръжение в нито една армия дори тази на САЩ. Второ, като те гледам как си се напънал за Израел... Границата на Сирия с Израел се охранява от С200, които регулярно свалят Ф16-ки на Израел.... последния такъв случай (известен ми на мен) беше от преди 2-3 месеца....

Глупости и нагли лъжи. Пак си чел някакви руски блогъри или псевдо новини от страна на Башар Асад

консултанта и петков с ДОЛНАта черта Израел приеха първите два самолета F-35 Avir миналата година декември! Никогаш сирийско ПВО не е своляло F-16 на Израел! Даже през седемдесете години над долината Бекаа в Ливан израелците унищожиха над 70 МИГ-а и Су-та без да дадът загуба!Ако сте чували или чели за безславнота история на съвецкото оръжие? Нещо такова се е случило и на супермодерните за времето си съвецки танкове Т-72! През време на гражданската война в Сирия Израел многократно е отвръщал безкомпромисно на провокации на джихадисти по границите си и е унищожавал и унищожава цели в Сирия които смята за заплаха за своята сигурност!

а бе боклук ... кои натика немците на маика им в задника бре ... а вие като сте 10 години в ирак с наи модерното оръжие хаиде освободете мосул де ...

Интересно, защо чичко Гугъл не знае нищо по въпроса...

бомбардирали са боеприпаси за с-300 и ракети скъд за да не попаднат в ръцете на хезболá, сирииците пак ще купят.израел едва ли ще предприеме нещо без да го съгласува с руснаците, иначе моисеи пак ще ги поведе из пустинята

Браво на Асад, самата истина е казал!

Мислех, че войната свършва, но не решили са да сбъднат предсказанието на Ванга, за падането на Сирия.

Асад си напълни страната с терористи, а сега не бил доволен.

Ислямистите от Мосул в Ирак бяха прехвърлени в Рака, Сирия. Американците струпват всички от Ислямска държава в Сирия, а Руснаците и Асад бяха на път да се справят, изпращат им подарък, бандитите от Мосул.

Ми, на тъп въпрос - тъп отговор. Какво очаквате друго да каже официално Асад? Всъщност, той си го знае - изпращането на американците там е за да предотврати местните "ребелси" да не се избият помежду си още преди да са свършили с Ислямска държава. А и турците да не удрят по кюрдите, християните, язидите и арабите от Сирийските демократични сили. Щото точно това беше обявил пред медиите Ердоган - че турската армия ще превземе Манбиж... Е сега няма да стане.

То няма да стане, ама не заради САЩ, а заради факта че Кюрдите предадоха граничните с Турците райони под контрола на правителството, като гарант на сделката е Русия...

Ми ся, там вече има поне 2 бази на САЩ с летища... Но говорим за Манбиж - кюрдите предадоха контрола на местния съвет, а турците и ССА правиха 2 настъпления към него. Даже показваха видеозаписи как са го превзели, но... реалностите са "малко" по-различни.

Само един въпрос: Русия като е пръв приятел на Сирия, стожер на мира и сигурността, защо по дяволите не прибира сирииските бежанци?! Що ги чета в Стокхолм, Мюнхен, София, но не и в Москва?

питай сбръканата бабичка меркелица

Какво общо пък Меркел има? Ако си ги взимаха в Русия, нямаше да ги има в Европа.

как да ги взема? Насила ли?

сирийските бежанци са само една част от бежанците в Европа и като ,че ли са най-образовани и свестни .проблемите е основно с пакистанци и афганистанци

за сирийците на Асад, не за останалите.

Ми по три основни причини: 1. Организациите на Сорос плащат само за мигриране в Европа. 2. Ислямистите не искат в Русия - няма безплатен живот, няма масови и групови изнасилвания, няма толерастия. 3. Щото Путин може да е всякакъв, но няма сам да вкара в страната си милиони навлеци, които да паразитират и ислямизират, както го правят в ЕС.

Военно_космически?!

Да, вече от 2 г. втората дума -въздушни е заменена с -космически.

те са си такива- какво търсят в чужда държава без покана?!

Ех, малоумници. Ако няма контрол при такива допотопни режими, във всяко мазе атомна бомбичка може да има.

Казва се законно правителство, а не режим. А това, че на теб не ти харесва, Асад го боли дедовия!

колко имаше и химически оръжия в ирак,айде лове гората

"поканите" за руски войски в Унгария, Чехословакия и др.

Малката разлика е, че съветските войски бяха поканени от законни правителства. Същото и по отношение Афганистан. Тук обаче нещата не стоят така. Американците не бяха канени нито в Югославия, нито в Ирак, Египет, Либия и т.н. В Сирия - също.

"атаки срещу терористите от "Ислямска държава" се предприемаха без взаимодействие със сирийската армия или консултации с правителството. Това е незаконно" Е после някой да ми разправя че Асад не е създал ИД, а САЩ са били... взе да ги пази вече. Сигурно заради 9000 поданици на Путин. Него го интересува само опозицията да смаже... ИД са му приятели както се вижда.

Пак си злоупотребил с фармацевтичните препарати.

ами прочети статията бе капут.

Ем, те тия са си световен терорист номер 1. 200 военни конфликта в над 130 държави, след ВСВ. 15МИЛИОНА души избити. 1000 военни бази по света и у нас. Трилионен военен бюджет. И всичко това, разбира се, в защита на "мира", "демокрацията", "хуманизма" и "правата на човека" от "агресивната" Русия с 50млрд. военен бюджет и 3-4 бази извън страната.

400 са военните конфликти в над 600 държави а избитите са над 4 млрд . Базите са около 100 000 по света, като само 200 са на южния полюс :)))

Междудругото това са американски данни. Не по СНН, де.

Асад е прав, но какво от това? Правото няма сила, силата е право.

А ва Башаре?Защо след кото ,,Хизбулла"е твой и на Путин сАюзник и е Иранска военна организация,а Иран е ваш съюзник... Та защо питам когато Израел е бомбардирал техни позиции миналият месец към 10-12 със чистак бърсак новите си F-35 вий не сте защитили вашият съюзник ,,Хизбулла"? Въпреки ,,безаналоговите" и н'ам кви си още руски космически противоракетосамолетовъртолетни комплекси С-400?

Еф 35 НЕ присъства в Израел.

Израелските Отбранителни Сили или IDF.Да земът да вземат минал'тъ година да получат една двойка от тези F-35-ки раиш?И ейговна одма шамаросаха Иран...ската терористична организация и пръв съюзник на ,,миротвореца"Путин и ,,демократично избрания със 101%" касапин Асад!Мхм!

konsultant@dir.bg

Шамаросали са баба ти. Нетаняху отиде да се моли на Путин да не му сваля щайгите. а Ф-35 още не се произвежда серийно, щото има куп дефекти.

Нетаняху не се е молил на Путин,а му е казал,че Израел макар и малък по размери има по голям ,,рейтинг"от на Путин! А за F-35 си го сбъркал с ПАК-ФА-то което не се произвежда поради липса на технологии!От F-35 има произведени 170 бройки,а може би и повече!И наистина израелски самолети F-35 са атакували президентският дворец на Асад и са унищожили батареи С-300!

konsultant@dir.bg

кога бе???? ДАЙ ИЗТОЧНИК!!!! ВИЕ ЛАЙНЯНИТЕ СОРОСКИ НЕЩАСТНИЦИ само с лъжи можете да боравите.

Израелско F-35 са проникнали на територията на Сирия от към Ливан и са бомбардирали целите си в Сирия!Космическите и Асадови сили и прехваления С-400 не са гъкнали биля! Пише го във рускоезичната преса на Израел! Там хич не им цепят басма на кратунковците диктатори Асад и Путин и казват всичко както си е! А пък ако можеш да четеш французки раиш прегледай ливанската преса!(Аз не мога ама знам руски)

Явно Путин ги е поканил в Сирия. Асад да се разебере с него кой е завоевате,кой поканен помагач.

Я помисли още малко.

Оня ден защо се срещаха генерали от Русия, Сащ и Турция?

Защо половината сирийски народ се вдигна против тебе и да си запазиш тиранията,почна да лижеш задника на Путин.Твойта е свършила отдавна.Ти си вече тотално зависим и те чака пътя на Саддам Хюсеин и Муамар Кадафи.Тъп и упорит.

Тоя половината народ в Либия, Йемен, Русия, Западна Европа и катар ли живееше?

Мохамед Фарис.

"половината сирийски народ" - касапи и канибали от по света и у нас, с парите на СА, с "инструктори" от Израел, САЩ/НАТО, с въоръжение от бандитската коалиция.

Викаш половината са се вдигнали.... Оки няма да навлизаме в конкретика каква точно половина и колко точно "половината"- по официални данни 70% от населението на Сирия подкрепя правителството, а от останалите 30%, 60% са кюрдите, 30% ИДИЛ и само 10% Демократична опозиция, подкрепяна от Турция, Катар, СА и т.н., като с кюрдите Асад има споразумение за частична автономност в рамките на Сирия и затова Турците реват толкова - но казах без да влизаме в подобна конкретика, останалите 50% какво ги чакаше....Видяхме- масови обществени екзекуции, изгнанничество... Имаш ли си на идея, че ако в Турция има 2 мил сирийски бежанци(нещо което дълбоко ме съмнява, има но не вярвам да са толкова) в самата Сирия има над 12 мил. бежанци и че от 1,5 мил. град в началото на войната, в момента Дамаск има над 5 мил. жители, от къде са избягали тези хора? и като е толкова голям касапин Асад, защо бягат при него? Преди няколко седмици бяха пуснати няколко много готини снимки-съпоставка между освободено Алепо (невъобразими тълпи от радващи се хора) и "освободен" от демократичната опозиция Ел-Баб - един репортер на фона на празни улици и изравнени със земята сгради.... къде са жителите на Ел-Баб, защо не се радват, че демократичната опозиция ги е освободила от ИДИЛ?

Без краварите светът ще е по-добър, мирен и справедлив.

на някои ще им светне пред очите.

асадчо да си мери приказките малко повече щото Trump не е Oбама. по добре ще е вместо да плямпа и да се мисли за важен, да се изниже по наи-безболезнения начин преди да е станало касно. дори и великия му приател путкин няма да може да му помогне.

Изгледах цялото интервю(almasdarnews). И други интересни неща казва. Каза, че Оскара е връчен на Ал Кайда, заради филма за Белите каски, че войната в Сирия би приключила бързо, ако няма външна намеса... И си пердаши на английски, няма това онова.

Асад е очен лекар, учил и специализирал с години в Лондон. Нямал е абсолютно никакво намерение да се занимава с политика. Обичал работата си на лекар, даже е нямал намерение да се връща в Сирия. Но ред обстоятелства са го заставили да оглави страната си. Сирия, както и повечето арабски страни е изкуствена държава, с начертани в началото на миналия век граници от французите. Многоетническа, многоконфесионална страна, която подобно на другите арабски страни е невъзможно да се управлява по друг начин освен авторитарно. В противен случай противоречията избуяват като тероризъм и гражданска война. САЩ не можаха да разберат това.

Благодаря ,много верени неща си написал, но аз това го знам. Покойният му брат Басил трябваше да оглави Сирия,след Хафез Асад. Но по някой път неразумното шофиране се плаща скъпо.

биографията на Радев, който е бил на курс в Америка.

симо

Напротив , САЩ много добре разбират това и го използват.Прокси война-вие се трепете,ние печелим.

Поредната агресия на САЩ. И през ІІ световна когато руснаците са пред Румъния тогава се сещат да правят десант. За да участват на софрата

много са ти познанията за западния фронт и боевете там.... кой ви е учил бе нещастници! Нямате късмет да сте на мястото на мобилизираните.

Да живеят Башар Асад и героичния сирийски народ!!!

Американците винаги идват когато замерише на победа- точно както през втората световна война. После нагло искат да диктуват.

Без англичаните и американците, сега в Москва щеше да се говори на немски.

Без англичаните и американците сега Франция щеше да има космически войски.

Тоя си унищожи държавата, наводни Европа, целият свят с него се занимава, какво изобщо му дават думата??

Стоял си президента Асад години на поста президент, избран от народа на Сирия. Един ден се събудил и решил да си разбие сам държавата. Започнал да си бомбардира градовете,да реже глави на хора и т.н.... Не ни подценявайте толкова,соросоиди бездарни !!

Започна с побоища на и арести на мирно протестиращи - рязането на глави беше малко по-натам.

цру не спи,веднага са активирали подопечните си и веднага атентат в дамаск,а после квичат че никой вече не им ще демокрацията

чакайте малко бе... нали уж го бяхте "превзели"... за 3-ти път и вече го разминирахте. Как така става че пак се плюнчите с град колкото Подуене????

Типична цензурирана, проамериканска статия, характерна за нашите измекярски журналисти. Отсъствува абзаца, цитиран от Ройтерс, където Асад нарича Русия, единсдтвената сериозна сила на практика Бореща се с ИД

каква е тази сериозна сила дето не може да превземе от 230 терориста град голям колкото Подуене??? Я виж как се мачка в Ирак. Само погледни на isis. liveuamap. com По дни се вижда кой каква работа е свършил срещу ИД.

Мечтите са безплатни!

няма да е първия и няма да е последния изригнал срещу демократорите,надявам се доста държави със военно присъствие на кравари да се дигнат срещу тях и да си ги пратят по живо по здраво и со малко кютек де в краваристан

Какво против руската свиня

Кой те бръсне теб за слива бе разпутен путеняко ?