Сирия предупреди, че ще използва химическо оръжие при чужда агресия

Сирия ще използва химическите си оръжия само в случай на чуждестранна агресия, заяви говорителят на сирийското външно министерство Джихад Макдиси, цитиран от световните агенции. Междувременно ЕС задълбочи санкциите срещу Дамаск.

Обратно в новината

Коментари - Сирия предупреди, че ще използва химическо оръжие при чужда агресия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сирия та Сирия, Дир-а за загиналите над 90 човека в Ирак днес нещо ще напишете ли ?

Това не е интересно, нали не са загинали "борци за демокрация" от Ал Кайда, а обикновени хора :)

Интересно, какво ново и учудващо има в тази новина? Това важи за всички държави. Или може би САЩ няма да използват ядрено или химическо оръжие (коет притежават в ОГРОМНИ количества), ако бъдат нападнати, и държат хиляди ядрени бойни глави ей така, за идеята?

Абе нали Китай и Русия са му зад задника човека се таралежи стабилно!

Те са му зад заднка, докато не им стане неизгодно. А той се таралежи на принципа "ако мине".

Докато Русия и Китай стоят зад гърба на страни като Сирия, няма да има спокойствие. Дядо Рейгън-НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ В НОВО ВРЕМЕ назова преди години кои старин олицетворяват ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО-СССР, ЛИБИЯ КНДР. Първите две длини изчезнаха от политическата сцена, третата се самоизяжда от глад. Но РУСИЯ върви по пътя на СССР-НИЩО СТАРО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НОВО НЕ Е НАУЧЕНО...ТЕЖКО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!

А па на мене баба Гица от съседното село ми каза, че империята на злото са САЩ. Тежко на народа ни, докато чалгаджии като теб са мнозинство...

От индивиди с псевдоним АЗИС акъл не искам........

С какво Сирия е нарушила спокойствието ти? Или на света? Помисли коя/кои държави имат най-агресорската политика, всъщност?

Проблема и Упадъка на Америка започнаха когато изчезна "Врага" ..... Вече 20 години, след разпадането на СССР, американците си търсят врагове за да могат да праскат милиарди във военнопромишления си комплекс .... В този смисъл Рейгън и Горбачов вместо "да избодат очи изписаха вежди" :)

Американците са си пробвали психотронните оръжия върху Сирия вече

Абе, този примат случайно ли се казва Джихат???

До колкото си спомням, ЕДИНСТВЕНИТЕ, които някога са използвали оръжия за масово поразяване СРЕЩУ ЦИВИЛНИ, са САЩ - срещу Япония (ядрени бомби) и Виетнам (напалм). А обедненият уран го немат за нищо - използват го с повод или без повод.

Уранът дори и ние го усетихме покрай Сърбия.

Между другото, малка разлика има между ислямистите и Западът. И едните, и другите налагат или се опитват да налагат фанатичните си идеологии насилствено на света - едните исляма, другите - "демокрацията". Те затова са съюзници и се поддържат един друг. Ал Кайда беше създадена от САЩ, а сега, след временно разединение, отново са обединени - срещу Сирия, Либия и други страни, опитващи се да отстояват независимостта си...

Ако найстина използват хим.оръжие ще бъдат затрити от лицето на земята. Ще се стовари цялата мощ на ЕС и Нато и ще започне великата световна война между християнството и мюсюлманските радикални общности.

Защо пишете глупости?! Защо коментирате неща, които не са ви ясни?...

Защото, ако се напънат да помислят, най-много да нацапат гащите.

Всяка страна има право да се отбранява с всички възможни средства от чужда агресия. Ислямски изверзи са тези от опозицията, подкрепяни от Запада, не правителството. И стига сте плашили гаргите с това НАТО, ясно е, че са се насрали и не смеят да тръгнат срещу Бук-овете и Панцир-ите на Асад. Това сами си го признават.

как дойде:))

Как от къде дойде? Садам ми го даде, за да му го "пазя".

Точно така! И ние така излъгахме!