Коментари - Русия обвини бунтовниците, че не спазват примирието в Гута | Днес.dir.bg

Русия обвини бунтовниците, че не спазват примирието в Гута

Руската армия обвини сирийските бунтовници, че са нападнали силите на режима на Башар Асад в анклава Източна Гута по време на въведеното от Русия примирие.

Обратно в новината

Коментари - Русия обвини бунтовниците, че не спазват примирието в Гута | Днес.dir.bg

Коментари

тия американци стават ужасно противни с тази наглост и арогантност. В момента са в позицията на която преди беше ссср въпреки, че кукловодите са им едни и същи , тоез мразени от повечето хора и неминуемо ще залязат но не искат без бой:)

РУСИЯ ВИНАГИ ЩЕ Е ВИНОВНА - ДЕЙСТВА ЗАКОНА ПРИ КАП -МА .Прост пример напрмер с продаване пици на площада в малък град - всеки ИСКА Дда продаде повече пици ! така Е С САЩ И РУСИЯ - ГАЗ ,НЕФТ ,ТРАНСНАЦИЛОНАЛНИ КОРПОРАЦИИ И Т.Н. ТРЯБВА ПАЗАР !НАЛИ за иова и направиха ЕС да осигури пазара от бившите членки на СИВ- КЪДЕ са чушките прасковите доматите и даже магдоноза ( по зиде сме циганите) а и се перчим - а всичките щяхме да се миещо средсво на немците - простаци.

Примирието течало всеки ден от днес от 07.00 до 12.00 ч. по Гринуич! А от 12.00 ч. днес, до 07.00 утре руската авиация спокойно може да бомбардира бунтовниците! Гадовете пък не искали да се предават и отвръщали на огъня! Никаква милост към гадовете, които с огън отвръщат на мирните хуманитарни руски бомбардировки!

единственно руснаците за заинтересовани да спре нахалните американски идиловци (с въртолет забраха пашибузуците - каточели не знаят че има сатилит и всичко се вижда кой какво прави - вижда се и когато пис пис правят !!!!!хуманизма и няма да има вече тези който трябваше да спасът са вече изнесени с въртолетите

Кви идиловци бълнуваш, нали шамана Шойгу дважды уничтожил, пък и Президента Путин еще раз!

Естествено, че бунтовниците са виновни! Русия най-хуманно и благонамерено ги бомбалдира с най-новите си Су-57, а те вместо да оценят този жест на добра воля стреляли със всички видове оръжия!

ПАК ИМАЛО ОПЕЧЕНИ РУСКИ НАЕМНИЦИ.

Русия:кой ми се изака в гащите

На ген. Воутъл не му озлизат сметките, затова хвърля къчове...

Излизат му, излизат му и още как. От 600 вагнеровци, 300 са убити и още толкова сакати.

До Инженерче...прочетох коментара ти с интерес, но първо има известни неточности в него и второ плъзгаш се само по повърхността..относно по големия син на Хафес Асад имам спомен че той загива в автомобилна катастрофа а не вследствие на атентат...възможно е катастрофата да е инсценирана дори съм почти сигурен, че е така с цел преследването на някаква дългосрочна стратегия от комшиите с черните бомбета и масурестите бакембарди...но от тогава до момента когато по малкият син на Хафес Асад на пожар поема кормилото на Сирия в свой ръце, ситуацията в света е променена кардинално...Русия сломена и срината след предателството на висшата номенклатура в лицето на върхушката от КПСС едва диша и ако вследствие стартираната от САЩ Арабска Пролет се активизират мюсулманските малцинства от южна Русия тогава от РФ щеше да останат само руини...това е и първата причина да се изнесе битката извън пределите на РФ като цената в жертви и разход на фин.средства е калкулирана внимателно затова и се дава безрезервна подкрепа на доктор Асад...втората причина е заради Газпром(златната кокошка на кремъл)...разглеждайки нещата дотук по всичко личи, че преценката на Кремъл е правилна, обоснована и перспективна...загубите естествено са неизбежни, но и те са калкулирани...САЩ отдавна нямат онзи потенциал, който имаха преди 30 години , за пример давам най големият им танкостроителен завод в Денвър Колорадо който в момента е в руини и не само, че нищо не произвежда но местните власти дори нямат пари да го съборят и така е с повечето заводи произвеждащи бронирана техника вСАЩ да не говорим пък за това , че ракетите им Минитмънт и Трайдънт 2 са по на 30 години и т.н все в тоя дух, затова и не смеят да го вадят голям щото си знаят дереджето както се казва и имат какво да губят...

на всички е ясно за какво става дума с това 5часово примирие. Просто путлерчета се правят на ударени. На всички е ясно че ИСТИНСКИ ХУМАНИТАРЕН КОНВОЙ за 5 часа не може да се достави и разтовари. Виж... "хуманитарните конвой" на Русия в Донбас бяха друга работа. Щото бяха пълни с вода и сол, а навътре с оръжие.

С интерес наблюдавам как "свободните демократични медии" се превърнаха в такава пропагандна машина, която ако бяха живи Гьобелс и комунистичските лидери щяха да гледат с широко отворени очи и да не повярват до какви висоти е достигнала тяхната "наука"... "Режимът използва газ", "кадри, предоставени от Белите каски", "както съощи Сирийската обсерватория за защита на правата на човека, базирана във Великобритания", "туитиращо 7-годишно момиче" и т.н... А защо никой не пише какво стана с Алепо след като правителството възстанови контрола там? Защо никой не казва, че огромна част от сирийците избягаха от районите, контролирани от "демократичните джихадисти" и отидоха точно при Асад?... А какво става в Либия, Афганистан, Ирак? И там ли "руснаците са виновни"? А в Йемен? Судан? Колко хора загинаха там?

Абсолютно си прав ! Западът съвсем освирепя и изтрещя ! ЕС = СССР ! Трябва да се пазим и да внимаваме с тая сган !

Преди години бях прочел някъде , че Руснаците (актуалното правителство в момента не прави изключение) са особено чувствителни, когато става въпрос за предателство от хора считани за СВОИ ...и тъй като от гледна точка на това обстоятелство съм убеден , че Българският елит(самопровъзгласил се за такъв), който беше обгрижван от Москва, като рохко яйце , гален с перце, позволяваше му се да репресира, които си иска преди 1989г. ....заради това , че зае вражеска позиция срещу МАсква, ще хапне ЗДРАВО дървенцето, НЕМИНУЕМО рано или късно ....ако пък нашенските връткаджии усетят какво им готвят Руснаците и решат да си врътнат по стар Български обичай трътката и да го играят предатели на запада, към когото са поели ангажименти, тогава Американчетата и Англичанчетата пак по стар англо-саксонски обичай ще насметат нашият ПСЕВДО-елит...така , че ситуацията е цуг-цванг ...просто е необходимо технологично (от 3 до 5 години) време за да сработи или, единият или другият вариант...Що се касае до обслужващата роля на СОРОСОИДНИТЕ ТРОЛОВЕ, то без всякакво съмнение и те ще последват ТРАГИЧНАТА съдба на шефовете си и лично мен тези изводи, ме правят изключително щастлив и доволен....

Искам да попитам САЩ каква точно роля играе в Сирия ???

Ролята, която му се полага в света - на ЛИДЕР !!! Аз да попитам, каква роля играе Раша там и къв го дири там, след като Асад е незаконо на власт и фамилия Асад са дошли на власт с преврат ?

Стой си в Канада и не се бъркай в неща на хиляди километри от теб!!!

баце Коко

За сведение на канадското плъхче, изпълзяло от канализацията ,САЩ са се САМОПРОВЪЗГЛАСИЛИ за лидер, в международното право не съществува документ, който да позволява която и да било държава да се кичи с такъв статут...относно Асад той е законен президент след законните избори проведени съвсем неотдавна в Сирия...

Преди 70 години един друг лунатик си беше въобразил, че му се полага ролята на лидер.

А кой го запали тоя конфликт????Кой го заложи в дългосрочен план????Все познати високо хуманни герои-САЩ Англия....много велики демокрации пънещи се да дават акъл на глупавите хора по света!!!!!!

Няколко думи за русофобите..На 6 май 1945 г., според някой публикации, българска противотанкова бригада съставена от Българи доброволци в състава на немските СС-войски (Panzer-Zerstörer Brigade), взема участие в заключителните боеве край град Щокерау срещу части от 46-а армия на ІІІ Украински фронт !?!?!? бройката на доброволците възлизат на около 700 българи, това е документирано безспорно от всички изследователи. Защо споменавам този фактми защото най вероятно толкова са били реалните русофоби тогава ,а изобщо не се съмнявам да са и толкова сега ...Мбу-а-ха-хааааа

Сега са един файтон от 5 соросопитеци. Другите до 700 (т.е. 695) са платени предатели, като секнат кинтите - обръщат резбата, все едно е кой им плаща, само да плати.

предател е този който величае друга държава и пише с/у България. Т.е. ти. ТИ СИ ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ!!!!

Батко, няма да споря за числото на русофобите, защото такива в България няма. Повечето българи /включително и аз/ не харесваме имперската политика на Путин и сие, но ОБИЧАМЕ руснаците и тяхната култура. Не само защото пишат с нашите букви и се кланят на нашия бог. Ние наистина сме братя. За това ги и съжалявам, че в по-голямата си част мислят първосигнално и вярват на путиноидната пропаганда, която между другото ти развоняваш в България. Колкото до историята, айде малко да те просветя, защото путиноидите, като цяло сте адски задръстени и не четете, а само пишете опорните точки на Кремъл по форумите... Та преди 130 години е написано това:"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския. Русчук, 1-й Март 1886 г. З.Стоянов" КАКВО ЩЕ ОТГОВОРИШ, безродник???

Евроатлантиците не разбират от дума, от преговори и от човещина. Те разбират само от бой!

Същото твърди и Яков Кедми.

"Руский мир": Имало е ново нападение над руски инструктори и руски наемници в Сирия. има жертви. На печелившите русофили, честито!

Те не свършиха ли бре?? Нали всичките досега бяха избити? :)))

пара домой, товаришутко. иначе ....а ми груз 200.

Чета тука, как СУ-57 можел да се бие с 8 самолета наведнъж !!! Абе може и с 28 да се бие....ама ако са пътнически. Ако му излезе един американски изтребител напред, Близкия изток ще му се стори тесен !!!

Оди пикай, па си легай, да не те ошамари баща ти, дето пак си му пипал лаптопа.

Спешно ординареца Бойко да занесе на генерала от САЩ туби с вазелин!

По всичко личи , че на вас русофобите озлоблението яко ви размътва главите, но има и нещо по лошо и то е , че във вашият русофобски отбор сте се събрали предимно хора с гладки полирани мозъци , които на две магарета сено не можете да разделите и по никой начин не сте в състояние да прозрете на къде сочи вектора на бъдещото развитие от една страна на възраждащата се от пепелта като Птицата Феникс-Русия и от друга страна бавно и безвъзвратно потъващата в мрака и пепелищата на историята САЩ , Англия и присъдружните на тях западно-европейски пудели , подобно на загиналите преди тях великия Картаген, великия Рим, великите Вавилон, Персийското и Мидийското царство, великият Александър Македонски с неговата необятна империя, Юдейското царство ,Чингис хан, Хуните и т.н....през втората световна война Руснаците загубиха 22 милиона човека , но наложиха волята си и забиха РУСКИ нож в сърцето на Германия родила такива велики личности като Рихард Вагнер, Лудвиг ван Бетховен, Йохан Себастиян Бах, Георг Фридрих Хендел, Мартин Лутер, Георг Фридрих Хегел и мн.др...Тогава СССР победи в най великата война на всички времена най многобройната събирана за бой военна групировка от 7 200 000( седем милиона и двеста хиляди войници събрани под знамената на третият райхот цяла Европа включително и България...а тук русофобията скачате от кеф за гибелта на 20 наемни войника !?!?! Няма лошо щом морала ви позволява скачайте , кефете се на тяхната гибел ...В крайна сметка рашъните за отмъщение и вразумление изпратиха 4 броя СУ57 и за няколко дена зтрупаха под развалините на източна Гута не по малко от 2 000 наемника, само че АМЕРИКАНСКИ -вагнера и неизвестен брой съветници от страни от НАТО ...що не се радвате сега а????

Те са 5 екземпляра в тукашната територия. Да беше видял какви шамари ядоха на изхода на Бургас от БЪЛГАРИ при идването на "Нощните вълци" ... :))

Нощните вълци - хахахаа.....да не ми говориш за ония русначета, където и брада нямат ами само мъх по лицето ??? Ония с меките китки, събраните рамена и обръснати задници, които ги наричат "Вълците на Путин"....за тия кифли ли говориш ве, галош ???

Времето на приказките свършва, наистина... Путин е в момента малко с вързани ръце, поне до изборите на 18 март. След това обаче ще хвърчи американска перушина, май...

Както вече е добре известно в Сирия се намират 4 броя Су-57 и същите само за 2 дена интензивни бомбардировки с термобарични бомби изравниха със земята напълно източна Гута...по данни на разузнаването на Сирия там(преди бомбенето) е имало около 2 000 американски войници( повечето от които вече са при девиците) от състава на така наречените ВЧК и отделно внушителен брой съветници от армиите на НАТО...след страховитите бомбардировки от СУ-шките загубите сред американските солдати са ужасяващи(говори се 4-ри цифрени загуби) ...От Държавния департамент на пожар започват да звънят в Кремъл за спиране на бомбардировките но там никой не отговаря щото Путин нали се разболя точно тогава а когато човек е болен пие топъл чай , пие хапчета и спира да се занимава с телефонни разговори ...ха ха хааа...междувременно Павров съобщи в Мюнхен , че времето за преговори приключи и дойде времето за възмездието...нещо повече военните в Русия са бесни на американците за глупавата им авантюра преди 2 седмици и са се заканили, че нито един американец няма да излезе жив от котела в източна Гута...видео в Тубата има достатъчно ...русофобията почвайте да ревете на умряло...

Т.е. русия спира мира?

Спира го я. Един мир на сирийците от 2011-та година с пари на западните говеда - стига.

коко, таралясниците су-57 евентуално са само два, но когато ги свалят, лавров ще каже, а захарова ще потвърди: их там нет, и не были никогда!

Абе факт е, че 4 самолета ви попиляха, вас - говеждите свине. Сега квичите на умрело и искате примирие!

Хахаааа......4-ри цифренни загуби на САЩ - Хахахааааа......Аве лепилар, то ако е така, те САЩ ще изпепелят Раша от земята ве - хахахахаааа

Ше изпепелят, а между Канада и Мексико ще се образува пролив.

Заминете бе руссолюбци, постойте си в рус сията, кому сте нужни по света та и в българския дир. стига раздавахте мозък където не ви го търсят, яжте си и ги пийте оръжието и бомбите и с тях се лекувайте дива нета такива:)

И за атакис-путинис е тъпо! Руските Су-та избиват само жени и деца в Сирия!А Су-57 е прототип на неосъщественият руски проект за пето поколение изтребител!А когато някой като руснаците се опита да убива американци му се случва случката на ихтамнет-ите край Дейр ас Зур

Истината е някъде по средата, приятелю ... Русия определено от морална и човешка гледна точка е с едни гърди напред пред западняците, но не след дълго в този петгодишен конфликт се убедих в следното: 1) Ако САЩ искаха Асад мъртъв, той щеше да е мъртъв, каквото и да говорят. 2) Ако евреите искаха Асад мъртъв, той щеше да е дваж по-мъртъв. 3) Ако руснаците искаха Асад мъртъв, щеше да е изпил чашка плутоний и вече никой нямаше да си спомня за него. Та ... няколко факта са почва за размисъл - нека започнем от Башар Ал Ассад. Първо - този човек въобще не е трябвало да стане ръководител на държавата Сирия. Поради случаен "бомбен" атентат умира най-големия син на Хафес Ал Ассад, който е прекия наследник. Нека не влизаме в подробности, според мен почерка не на МОСАД, и това е планирано много отдавна. Може би ЦРУ и дори КГБ са помогнали. Нека си спомним за операция "Орчард", при която беше унищожен ядрен реактор на сирийците. В последствие генералът-мозък на сирийската армия беше ликвидиран от МОСАД. Та ... офтамологът, който е учил и работил в Лондон се налага да се върне и да ръководи държавата Сирия. Има источници в Уикипедия, където е описано точно какво се случва първите години - семейство Асад е попило от западната култура и желае повече права за жените, и промени водещи към даване повече права на сирийците. Това трае година и половина. От там нататък режима спира опитите на семейство Асад за това, и поема нещата в свои ръце. Но ... вече на кормилото на държавата е човек, който желае мир със съседите и просперитет за страната. Проблемът са цялата армия и децентрализацията. И за това трябва обща кауза - и ето я "Сирийската пролет". Колкото за империите ... Русия винаги е имала проблеми с радикалния ислям, и намаляването на чалмите и е приоритет, САЩ ... те винаги са мислели за война и за тях това е бизнес, отделно параноята вкоренена в техните политици не допуска появата на радикален ислям на тяхна територия. Израел искат да си предат техните кадели и само гледат от страни. Как да се случи това? На всички е известно от къде идва радикалния ислям - ОАЕ, Пакистан и всички там държави. Как да го катализираме на място, където съответните биха се били "за честта на Аллах?". Ами, много лесно. Надъхваме нашите приятелчета саудидци да сформират армия от главорези, наричаме ги ИДИЛ, предварително получаваме инфо за важните инфраструктурни обекти на армията на Сирия, правим диверсии и вземаме територия, която желаем. И от там всякаква сволоч, желаеща да се бие за честта на Аллах се лепи като желязо на магнит. И после отгоре със СУ-та, дрони, Томахавки, Калибри ... абе каквото дойде, но при всички случаи загубата в личен състав да не надхвърля 1:1000. Та ... няма начин да не са се разбрали Русия и САЩ. Просто трябва да има добро и лошо ченге. А това, че само Русия има загуби ... Хах ... ами през последните 15 години САЩ имат 1500 убити войничета в Афганистан. Някой да говори? На три дена - един. Един тук ми спореше, че в катастрофи на година умирали повече хора в България. Е да, ама от контингент 30 000 човека 1500 фира са си 5%. И всеки би се замислил дали иска да е между тях. Хайде със здраве ... ето ви храна за размисъл!

От септември 2015-та говедата се надяват да има много убити руснаци в Сирия, за блата лаеха, за хиляди избити, пък то - 42ма ВОЕННИ руснаци са убити при 28000 убити чалми и 2000 говеда :))

"Русия трябва да признае, че не е способна да сложи край на сирийския конфликт..." А, бе женерал Воутъл, я по-добре ни разкажи, да речем, как САЩ успяват да спрат конфликтитите (запалени от самите тях) в Афганистан, Ирак и другаде? За един подход знаем: назначаване на военни хунти, ама това беше на мода в Латинска Америка и отдавна.

Американците от 2001 година са в Авганистан и бойните действия продължават и в момента там...значи ли че и те не са в състояние да победят и завършат военната си операция...колко години са там я ги сметни...

А Югославия, Корея, Германия? Там няма конфликт. Да не говорим, че в Афганистан вече хората са свободни и дори има момичета в училищата.

Хмм... Странно! А тъпите германци, белгийци, холандци, французи, шведи продължават да дават убежище на повечето афганистанци, добрали се до тяхна територия и не екстрадират насилствено афганистанци и иракчани, защото "имало опастност за живота им"... Нещо опорните точки куцат, джендъри...

Войната за голямо съжаление не е нито балет нито пък кулинарно или някакво друго шоу...всеки военен знае , че може да бъде ранен или убит и да полегне в гроба, което междувпрочем очаква и всички нас включително и теб-коментиращият...

В Сирия, Раша претърпя същия срам, позор и загуби, както в Афганистан, че може би и по-голям. Знаем, как след Афганистан, Брежнев обяви мироволюбива политика на СССР, защото добре си свери часовника и видя колко струва руската кифленска армийка !!!

Здравата си се напушил, пъпеш.

Пиши на майчиния си английски език и не срами славянската общност.

тъпи, ние българите не сме славяни, а русские алкаши изобщо пък не сте!

Нека да направим кратка равносметка за загубите на воюващите в Сирийският конфликт до този момент...Близо 60 000 (шейсет хиляди) тарамбуки заедно с огромен брой западни инструктури са изпратени при девиците...лелейййй , т,ва си е яко трепане(ефективност)...освен това унищожени над 1000(хиляда) бензиновози прекарващи откраднатия петрол, да не говорим за огромните количества пленени (трофей) медицински консумативи - лекарства (пълни складове) и модерна медицинска апаратура, (цели окомплектовани полеви болници с най модерно оборудване), освен това пленен(трофей) огромен арсенал оръжие и боеприпаси за милиарди долари включително най модерните американски комплекси BGM-71 TOW а най важното вслучая е спечелването на огромен престиж (пред лицето на целият свят елита на Сауди Арабия се вдигнаха та отидоха на крака и коленичиха да целуват ръка и да молят за милост най великият държавен ръководител раждал се и управлявал през последните 50 години) ...всичко това Русия направи само с няколко самолетчета модел 1971 година и с една шепа военни специалисти офицери и войници...срещу съвсем скромни загуби понесени от Руска страна включително и загубите понесени от т.н. наемници от частната военна организация Вагнер съставена от криминалци(ср.) пуснати предсрочно от затвора...тук някакви незнайно откъде изплували влечуги изживяващи се като русофоби се опитват да джафкат срещу РУСИЯ само дето джафкането ви там високо в Кремъл не само че не се чува ами дори ТАМ и не подозират че съществувате бе абни нещастници...

това е прекрасно! а сега ни кажи, как в източна гута не само са останали тарамбуки и западни инструктори, ами и изтрепаха русские наемници, и иранските руснаци? и като как хем са при девиците, хем бомбардират дамаск, и това три месеца след окончателната победа на путин?

Абе то си казва:::::::::::::: Хомс, Хама, Абу-Кемал, Алепо, Палмира, Меядин, Акербат, още 23 по- малки града и над 2000 села СА ОСВОБОДЕНИ. Дамаск също е свободен, с изключение на източната част на един квартал (Гута). Братята навряха чалми и говеда в кучи ГЪЗ. Остана ви единствено да лаете, защото краят ви се вижда, ама така се вижда, че свят ви се върти!!!

баце Коко

вече отговорих на подобен въпрос но специално за теб повтарям отговора ми още един път...първият етап от военната операция (най трудният) за унищожението на най агресивните групировки на численост около 60 000 чалми приключи спобеда и президента Путин я обяви...голяма част от руснаците бяха върнати(ротация) и бяха заменени с други за втория етап от военната операция(по лесен) ...това е

Давай, Русия ! Мачкай всички умерени и неумерени терористи и всички техни поддръжници ! Аз те подкрепям !

нд Ха какво име, каква подкрепа, безценна, разбира се, конечно.

Не се подлъгвай по името, драги..

Ама американците в Сирия още ли дишат?

от твоите разсъждения разбираме, че руснаците са в пъти по ценни и стойностни като човешки материал от отрепките населяващи САЩ...напълно съм съгласен с тези разсъждения

Айде бе? Ма верно ли?? Ма нещо не квичиш против говеда??

Великобритания и Франция искат и заплашват да извършват незаконна военна агресия, нарушавайки международното право пригласяйки на САЩ и 60 държави срещу суверенна Сирия, обаче вече ги няма 90-те на 20 век! Светът се промени, Европа, Азия, Близкия Изток се промени! През 90- те хората наивно мислеха, че западните автомобили с кожен салон, Тв, дънките, дъвките с картинки, цветните списания и реклами са върхът на " цивилизацията" и подкрепяха всичко свързано с Запада дори военните агресии на Запада срещу суверенни държави! След военната окупация на Ирак, Афганистан с претекст " хим. оръжия", - военната агресия срещу Сърбия за отцепване на Косово - хаоса в Либия - хибридния тероризъм и военна агресия срещу суверенна Сирия светът и хората осъзнават, че може да са следващата жертва на военната агресия и окупация на " цивилизования Запад"!

От 2011-та година западните свине се мъчат да свалят Асад. И понеже не им дреме за сирийците, оставиха брадатите главорези да превземат 90% от Сирия. Дойдоха БРАТЯТА и навряха в задните отвърстия на кучетата чаршафи и чалми. Сега се вижда края, и западните свине квичат неистово - след Хомс, Палмира и Алепо, губят и Дамаск.

АМЕРИКАНСКИ ОТРЕПКИ,ВИЕ ИГРАЕТЕ ИГРАТА НА ПОДПАЛВАЧИ И ПОЖАРНИКАРИ,ЛИЦЕМЕРИ СМОТАНИ.МАРШ В АМЕРИКА

русолюбци, до обед сте смешни, привечер направо сте жалки! кончината на рф ще е още по трагична от краха на ссср!

е, и? Успокои ли се?

че що да се нервя? в сирия трепят твоите братя, не моите.

А колко говеда бяха разчекнати при Гута? Или те не се броят, щот са говеда...

Не, бе, броят ги от Енимъл Райтс Уоч (ARIWA, чете се "ари 'уа").

Убитите руски наемници са по-малко от загиналите в една училищна стрелба в САЩ, вече рутинна

не били 200, а 2000, но накрая се оказли 200 хиляди според Рами Абдул Рахмани от бакалницата му в Англия! Попитали Рами Абдул Рахмани в бакалницата му в Англия: "Вярно ли е, че България е изнесла за Япония 500 компютъра?" Рами от бакалницата си в Англия казал: "Има нещо вярно, само че не са били 500, а 500 хиляди, и не са били компютри, а компоти, и не са били за Япония, а за Германия, и не са били изнесени, а са били върнати."

В Бенгази като имашв "бунтовници", САЩ и Франция удариха Кадафи. САЩ приеха НУЛА либийски и сирийски бежанци и пак "подкрепят" бунтовниците - не им пречи. На нас европейците само ни пречи, ама малко смелост и разум се искат да им го кажем.

За първия етап, най трудният от военната операция в Сирия в който "рашъните" изпратиха при девиците около 60 000 тарамбуки с придружаващите ги западни инструктори завърши с победа и Владимир Владимирович Путин я обяви , сега започна втория етап, който е далече по лесен от първият...

Където са стъпили задокеанските говеда - само проблеми. Проблеми в Сирия, проблеми в Либия, проблеми в Косово, проблеми в Украйна, проблеми в Афганистан, проблеми в Ирак, ... край нямат. Добре, че БРАТЯТА са на път да ги наврат в задните отвърстия на кучетата. А говедата и без това са фалирали и освен железария - друго нямат.

За Президент Путин ли питаш? Щом си толкова любопитен, ще ти кажем. Президент Путин пише списъците, кои да бъдат конгресмени на новата си губерния РАЩ. А ти спри да питаш, че с много питане ти на. БЯХА жената, или каквото имаш, че сигурно си ТРЕТОПОЛОВ.

Тоя е 100 % третополов ! От пидоРосия е .

Руската дипломация е игра на лъжи и не трябва да и се вярва!САЩ и оалицията и трябва да се задействат по твърдо и да неутрализират всички руски опити за противодействие!Русия ще трябва да напусе Сирия и региона,както напусна Авганистан!Полезен ход за Кремъл няма,а жертвите му ще се множат!Сирийците няма да забравят руските золуми и убийства!

То затова външният министър на Франция бе днес в Москва. Щото вярват, още от времето на Де Гол, много на САЩ - ните.

Те сирийците, ако не искаха руснаците досега да са ги изгонили! Викат, руснаците дошли 1877- 1878 година като агресори на Балканите да поробят българите! Местните българи толкова ги било страх от руснаците, че да вземат да направят опълчение вляло се в руската армия,и заедно с руската армия воювали срещу османците!

Нека си починат малко, че не остана мирна държава в региона

Вижда се какъв мир донесоха намесите на САЩ в Ирак,Авганистан и Либия.

Раша където е стъпала, никъде не е имало спокойствие, сигурност и просперитет. Хората винаги са живеели в страх и мизерия. За справка - България, Румъния, Чехия, Полша, Унгария.....много са !!! Раша никога не е решила проблем....тя само създава такива. Всичките каши които е забъркала с "помоща си", взимат десетилетия да се оправят

Затова сега Унгария в ЕС ще си строи руска АЕЦ- щото я е страх от Русия! Затова чешкия президент Земан отиде в Сочи и подписа с Русия икономически споразумения за 20 млрд. $!

Пропусна и, че немците строят заводи в Русия, както и Северен Поток 2.

САЩ и 60 държави съюзници са военни агресори в суверенна Сирия, осъществявайки военна агресия, без резолюция на ООН, нарушавайки международното право! Същите бомбардираха Сърбия, както сега Сирия, за да отцепят Косово! Същите са окупирали Ирак и Афганистан вече над 14 години! Същите подкрепиха преврата на нацистите от " Десен Сектор" на Майдана в Киев! Същите подкрепят хибридните терористи чуждестранни наемници в суверенна Сирия!

Тоя американски генерал май съсвсем е изкукал.Май сащ са се настанили в Сирия и не се махат.Никой не ги е канил там,че даже се изказват.Пречи им Русия да крадат.Курдисали са се до голямо находище на нефт и не мърдат,сякаш е тяхно и който дойде бомбандират.Такава нагла държава едва ли има друга.

Истината е проста-руснаците осигуряват коридор за цивилните да напуснат Гута, но бандите на Ал Нусра подкрепяни от американските "миротворци" стрелят по тях защото децата и жените са им нужни като щит. Затова има толкова жертви сред цивилните!

Винаги е било така

Никво примирие! Мачкай терористите до крак. И да изгори някое чаве, най-вероятно е с баща-терорист и ще стане терорист като порастне. Никаква милост към краварските подлоги! И кво ощбо има червения кръст, нали си имат полумесец? Що пак от омразния евриоеец идват парите а не от Турция или СА?

Че те американците си играят на пироман и пожарникар още от времето на Труман- какъв му е проблема на този Воултър? Баба ми казваше- курва все за чест плаче.

Това е лъжа защото казаха точно обратното че бунтовниците подкрепят!

Коментари - Русия обвини бунтовниците, че не спазват примирието в Гута | Днес.dir.bg

Русия обвини бунтовниците, че не спазват примирието в Гута

Руската армия обвини сирийските бунтовници, че са нападнали силите на режима на Башар Асад в анклава Източна Гута по време на въведеното от Русия примирие.

Обратно в новината

Коментари - Русия обвини бунтовниците, че не спазват примирието в Гута | Днес.dir.bg

Коментари

тия американци стават ужасно противни с тази наглост и арогантност. В момента са в позицията на която преди беше ссср въпреки, че кукловодите са им едни и същи , тоез мразени от повечето хора и неминуемо ще залязат но не искат без бой:)

РУСИЯ ВИНАГИ ЩЕ Е ВИНОВНА - ДЕЙСТВА ЗАКОНА ПРИ КАП -МА .Прост пример напрмер с продаване пици на площада в малък град - всеки ИСКА Дда продаде повече пици ! така Е С САЩ И РУСИЯ - ГАЗ ,НЕФТ ,ТРАНСНАЦИЛОНАЛНИ КОРПОРАЦИИ И Т.Н. ТРЯБВА ПАЗАР !НАЛИ за иова и направиха ЕС да осигури пазара от бившите членки на СИВ- КЪДЕ са чушките прасковите доматите и даже магдоноза ( по зиде сме циганите) а и се перчим - а всичките щяхме да се миещо средсво на немците - простаци.

Примирието течало всеки ден от днес от 07.00 до 12.00 ч. по Гринуич! А от 12.00 ч. днес, до 07.00 утре руската авиация спокойно може да бомбардира бунтовниците! Гадовете пък не искали да се предават и отвръщали на огъня! Никаква милост към гадовете, които с огън отвръщат на мирните хуманитарни руски бомбардировки!

единственно руснаците за заинтересовани да спре нахалните американски идиловци (с въртолет забраха пашибузуците - каточели не знаят че има сатилит и всичко се вижда кой какво прави - вижда се и когато пис пис правят !!!!!хуманизма и няма да има вече тези който трябваше да спасът са вече изнесени с въртолетите

Кви идиловци бълнуваш, нали шамана Шойгу дважды уничтожил, пък и Президента Путин еще раз!

Естествено, че бунтовниците са виновни! Русия най-хуманно и благонамерено ги бомбалдира с най-новите си Су-57, а те вместо да оценят този жест на добра воля стреляли със всички видове оръжия!

ПАК ИМАЛО ОПЕЧЕНИ РУСКИ НАЕМНИЦИ.

Русия:кой ми се изака в гащите

На ген. Воутъл не му озлизат сметките, затова хвърля къчове...

Излизат му, излизат му и още как. От 600 вагнеровци, 300 са убити и още толкова сакати.

До Инженерче...прочетох коментара ти с интерес, но първо има известни неточности в него и второ плъзгаш се само по повърхността..относно по големия син на Хафес Асад имам спомен че той загива в автомобилна катастрофа а не вследствие на атентат...възможно е катастрофата да е инсценирана дори съм почти сигурен, че е така с цел преследването на някаква дългосрочна стратегия от комшиите с черните бомбета и масурестите бакембарди...но от тогава до момента когато по малкият син на Хафес Асад на пожар поема кормилото на Сирия в свой ръце, ситуацията в света е променена кардинално...Русия сломена и срината след предателството на висшата номенклатура в лицето на върхушката от КПСС едва диша и ако вследствие стартираната от САЩ Арабска Пролет се активизират мюсулманските малцинства от южна Русия тогава от РФ щеше да останат само руини...това е и първата причина да се изнесе битката извън пределите на РФ като цената в жертви и разход на фин.средства е калкулирана внимателно затова и се дава безрезервна подкрепа на доктор Асад...втората причина е заради Газпром(златната кокошка на кремъл)...разглеждайки нещата дотук по всичко личи, че преценката на Кремъл е правилна, обоснована и перспективна...загубите естествено са неизбежни, но и те са калкулирани...САЩ отдавна нямат онзи потенциал, който имаха преди 30 години , за пример давам най големият им танкостроителен завод в Денвър Колорадо който в момента е в руини и не само, че нищо не произвежда но местните власти дори нямат пари да го съборят и така е с повечето заводи произвеждащи бронирана техника вСАЩ да не говорим пък за това , че ракетите им Минитмънт и Трайдънт 2 са по на 30 години и т.н все в тоя дух, затова и не смеят да го вадят голям щото си знаят дереджето както се казва и имат какво да губят...

на всички е ясно за какво става дума с това 5часово примирие. Просто путлерчета се правят на ударени. На всички е ясно че ИСТИНСКИ ХУМАНИТАРЕН КОНВОЙ за 5 часа не може да се достави и разтовари. Виж... "хуманитарните конвой" на Русия в Донбас бяха друга работа. Щото бяха пълни с вода и сол, а навътре с оръжие.

С интерес наблюдавам как "свободните демократични медии" се превърнаха в такава пропагандна машина, която ако бяха живи Гьобелс и комунистичските лидери щяха да гледат с широко отворени очи и да не повярват до какви висоти е достигнала тяхната "наука"... "Режимът използва газ", "кадри, предоставени от Белите каски", "както съощи Сирийската обсерватория за защита на правата на човека, базирана във Великобритания", "туитиращо 7-годишно момиче" и т.н... А защо никой не пише какво стана с Алепо след като правителството възстанови контрола там? Защо никой не казва, че огромна част от сирийците избягаха от районите, контролирани от "демократичните джихадисти" и отидоха точно при Асад?... А какво става в Либия, Афганистан, Ирак? И там ли "руснаците са виновни"? А в Йемен? Судан? Колко хора загинаха там?

Абсолютно си прав ! Западът съвсем освирепя и изтрещя ! ЕС = СССР ! Трябва да се пазим и да внимаваме с тая сган !

Преди години бях прочел някъде , че Руснаците (актуалното правителство в момента не прави изключение) са особено чувствителни, когато става въпрос за предателство от хора считани за СВОИ ...и тъй като от гледна точка на това обстоятелство съм убеден , че Българският елит(самопровъзгласил се за такъв), който беше обгрижван от Москва, като рохко яйце , гален с перце, позволяваше му се да репресира, които си иска преди 1989г. ....заради това , че зае вражеска позиция срещу МАсква, ще хапне ЗДРАВО дървенцето, НЕМИНУЕМО рано или късно ....ако пък нашенските връткаджии усетят какво им готвят Руснаците и решат да си врътнат по стар Български обичай трътката и да го играят предатели на запада, към когото са поели ангажименти, тогава Американчетата и Англичанчетата пак по стар англо-саксонски обичай ще насметат нашият ПСЕВДО-елит...така , че ситуацията е цуг-цванг ...просто е необходимо технологично (от 3 до 5 години) време за да сработи или, единият или другият вариант...Що се касае до обслужващата роля на СОРОСОИДНИТЕ ТРОЛОВЕ, то без всякакво съмнение и те ще последват ТРАГИЧНАТА съдба на шефовете си и лично мен тези изводи, ме правят изключително щастлив и доволен....

Искам да попитам САЩ каква точно роля играе в Сирия ???

Ролята, която му се полага в света - на ЛИДЕР !!! Аз да попитам, каква роля играе Раша там и къв го дири там, след като Асад е незаконо на власт и фамилия Асад са дошли на власт с преврат ?

Стой си в Канада и не се бъркай в неща на хиляди километри от теб!!!

баце Коко

За сведение на канадското плъхче, изпълзяло от канализацията ,САЩ са се САМОПРОВЪЗГЛАСИЛИ за лидер, в международното право не съществува документ, който да позволява която и да било държава да се кичи с такъв статут...относно Асад той е законен президент след законните избори проведени съвсем неотдавна в Сирия...

Преди 70 години един друг лунатик си беше въобразил, че му се полага ролята на лидер.

А кой го запали тоя конфликт????Кой го заложи в дългосрочен план????Все познати високо хуманни герои-САЩ Англия....много велики демокрации пънещи се да дават акъл на глупавите хора по света!!!!!!

Няколко думи за русофобите..На 6 май 1945 г., според някой публикации, българска противотанкова бригада съставена от Българи доброволци в състава на немските СС-войски (Panzer-Zerstörer Brigade), взема участие в заключителните боеве край град Щокерау срещу части от 46-а армия на ІІІ Украински фронт !?!?!? бройката на доброволците възлизат на около 700 българи, това е документирано безспорно от всички изследователи. Защо споменавам този фактми защото най вероятно толкова са били реалните русофоби тогава ,а изобщо не се съмнявам да са и толкова сега ...Мбу-а-ха-хааааа

Сега са един файтон от 5 соросопитеци. Другите до 700 (т.е. 695) са платени предатели, като секнат кинтите - обръщат резбата, все едно е кой им плаща, само да плати.

предател е този който величае друга държава и пише с/у България. Т.е. ти. ТИ СИ ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ!!!!

Батко, няма да споря за числото на русофобите, защото такива в България няма. Повечето българи /включително и аз/ не харесваме имперската политика на Путин и сие, но ОБИЧАМЕ руснаците и тяхната култура. Не само защото пишат с нашите букви и се кланят на нашия бог. Ние наистина сме братя. За това ги и съжалявам, че в по-голямата си част мислят първосигнално и вярват на путиноидната пропаганда, която между другото ти развоняваш в България. Колкото до историята, айде малко да те просветя, защото путиноидите, като цяло сте адски задръстени и не четете, а само пишете опорните точки на Кремъл по форумите... Та преди 130 години е написано това:"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския. Русчук, 1-й Март 1886 г. З.Стоянов" КАКВО ЩЕ ОТГОВОРИШ, безродник???

Евроатлантиците не разбират от дума, от преговори и от човещина. Те разбират само от бой!

Същото твърди и Яков Кедми.

"Руский мир": Имало е ново нападение над руски инструктори и руски наемници в Сирия. има жертви. На печелившите русофили, честито!

Те не свършиха ли бре?? Нали всичките досега бяха избити? :)))

пара домой, товаришутко. иначе ....а ми груз 200.

Чета тука, как СУ-57 можел да се бие с 8 самолета наведнъж !!! Абе може и с 28 да се бие....ама ако са пътнически. Ако му излезе един американски изтребител напред, Близкия изток ще му се стори тесен !!!

Оди пикай, па си легай, да не те ошамари баща ти, дето пак си му пипал лаптопа.

Спешно ординареца Бойко да занесе на генерала от САЩ туби с вазелин!

По всичко личи , че на вас русофобите озлоблението яко ви размътва главите, но има и нещо по лошо и то е , че във вашият русофобски отбор сте се събрали предимно хора с гладки полирани мозъци , които на две магарета сено не можете да разделите и по никой начин не сте в състояние да прозрете на къде сочи вектора на бъдещото развитие от една страна на възраждащата се от пепелта като Птицата Феникс-Русия и от друга страна бавно и безвъзвратно потъващата в мрака и пепелищата на историята САЩ , Англия и присъдружните на тях западно-европейски пудели , подобно на загиналите преди тях великия Картаген, великия Рим, великите Вавилон, Персийското и Мидийското царство, великият Александър Македонски с неговата необятна империя, Юдейското царство ,Чингис хан, Хуните и т.н....през втората световна война Руснаците загубиха 22 милиона човека , но наложиха волята си и забиха РУСКИ нож в сърцето на Германия родила такива велики личности като Рихард Вагнер, Лудвиг ван Бетховен, Йохан Себастиян Бах, Георг Фридрих Хендел, Мартин Лутер, Георг Фридрих Хегел и мн.др...Тогава СССР победи в най великата война на всички времена най многобройната събирана за бой военна групировка от 7 200 000( седем милиона и двеста хиляди войници събрани под знамената на третият райхот цяла Европа включително и България...а тук русофобията скачате от кеф за гибелта на 20 наемни войника !?!?! Няма лошо щом морала ви позволява скачайте , кефете се на тяхната гибел ...В крайна сметка рашъните за отмъщение и вразумление изпратиха 4 броя СУ57 и за няколко дена зтрупаха под развалините на източна Гута не по малко от 2 000 наемника, само че АМЕРИКАНСКИ -вагнера и неизвестен брой съветници от страни от НАТО ...що не се радвате сега а????

Те са 5 екземпляра в тукашната територия. Да беше видял какви шамари ядоха на изхода на Бургас от БЪЛГАРИ при идването на "Нощните вълци" ... :))

Нощните вълци - хахахаа.....да не ми говориш за ония русначета, където и брада нямат ами само мъх по лицето ??? Ония с меките китки, събраните рамена и обръснати задници, които ги наричат "Вълците на Путин"....за тия кифли ли говориш ве, галош ???

Времето на приказките свършва, наистина... Путин е в момента малко с вързани ръце, поне до изборите на 18 март. След това обаче ще хвърчи американска перушина, май...

Както вече е добре известно в Сирия се намират 4 броя Су-57 и същите само за 2 дена интензивни бомбардировки с термобарични бомби изравниха със земята напълно източна Гута...по данни на разузнаването на Сирия там(преди бомбенето) е имало около 2 000 американски войници( повечето от които вече са при девиците) от състава на така наречените ВЧК и отделно внушителен брой съветници от армиите на НАТО...след страховитите бомбардировки от СУ-шките загубите сред американските солдати са ужасяващи(говори се 4-ри цифрени загуби) ...От Държавния департамент на пожар започват да звънят в Кремъл за спиране на бомбардировките но там никой не отговаря щото Путин нали се разболя точно тогава а когато човек е болен пие топъл чай , пие хапчета и спира да се занимава с телефонни разговори ...ха ха хааа...междувременно Павров съобщи в Мюнхен , че времето за преговори приключи и дойде времето за възмездието...нещо повече военните в Русия са бесни на американците за глупавата им авантюра преди 2 седмици и са се заканили, че нито един американец няма да излезе жив от котела в източна Гута...видео в Тубата има достатъчно ...русофобията почвайте да ревете на умряло...

Т.е. русия спира мира?

Спира го я. Един мир на сирийците от 2011-та година с пари на западните говеда - стига.

коко, таралясниците су-57 евентуално са само два, но когато ги свалят, лавров ще каже, а захарова ще потвърди: их там нет, и не были никогда!

Абе факт е, че 4 самолета ви попиляха, вас - говеждите свине. Сега квичите на умрело и искате примирие!

Хахаааа......4-ри цифренни загуби на САЩ - Хахахааааа......Аве лепилар, то ако е така, те САЩ ще изпепелят Раша от земята ве - хахахахаааа

Ше изпепелят, а между Канада и Мексико ще се образува пролив.

Заминете бе руссолюбци, постойте си в рус сията, кому сте нужни по света та и в българския дир. стига раздавахте мозък където не ви го търсят, яжте си и ги пийте оръжието и бомбите и с тях се лекувайте дива нета такива:)

И за атакис-путинис е тъпо! Руските Су-та избиват само жени и деца в Сирия!А Су-57 е прототип на неосъщественият руски проект за пето поколение изтребител!А когато някой като руснаците се опита да убива американци му се случва случката на ихтамнет-ите край Дейр ас Зур

Истината е някъде по средата, приятелю ... Русия определено от морална и човешка гледна точка е с едни гърди напред пред западняците, но не след дълго в този петгодишен конфликт се убедих в следното: 1) Ако САЩ искаха Асад мъртъв, той щеше да е мъртъв, каквото и да говорят. 2) Ако евреите искаха Асад мъртъв, той щеше да е дваж по-мъртъв. 3) Ако руснаците искаха Асад мъртъв, щеше да е изпил чашка плутоний и вече никой нямаше да си спомня за него. Та ... няколко факта са почва за размисъл - нека започнем от Башар Ал Ассад. Първо - този човек въобще не е трябвало да стане ръководител на държавата Сирия. Поради случаен "бомбен" атентат умира най-големия син на Хафес Ал Ассад, който е прекия наследник. Нека не влизаме в подробности, според мен почерка не на МОСАД, и това е планирано много отдавна. Може би ЦРУ и дори КГБ са помогнали. Нека си спомним за операция "Орчард", при която беше унищожен ядрен реактор на сирийците. В последствие генералът-мозък на сирийската армия беше ликвидиран от МОСАД. Та ... офтамологът, който е учил и работил в Лондон се налага да се върне и да ръководи държавата Сирия. Има источници в Уикипедия, където е описано точно какво се случва първите години - семейство Асад е попило от западната култура и желае повече права за жените, и промени водещи към даване повече права на сирийците. Това трае година и половина. От там нататък режима спира опитите на семейство Асад за това, и поема нещата в свои ръце. Но ... вече на кормилото на държавата е човек, който желае мир със съседите и просперитет за страната. Проблемът са цялата армия и децентрализацията. И за това трябва обща кауза - и ето я "Сирийската пролет". Колкото за империите ... Русия винаги е имала проблеми с радикалния ислям, и намаляването на чалмите и е приоритет, САЩ ... те винаги са мислели за война и за тях това е бизнес, отделно параноята вкоренена в техните политици не допуска появата на радикален ислям на тяхна територия. Израел искат да си предат техните кадели и само гледат от страни. Как да се случи това? На всички е известно от къде идва радикалния ислям - ОАЕ, Пакистан и всички там държави. Как да го катализираме на място, където съответните биха се били "за честта на Аллах?". Ами, много лесно. Надъхваме нашите приятелчета саудидци да сформират армия от главорези, наричаме ги ИДИЛ, предварително получаваме инфо за важните инфраструктурни обекти на армията на Сирия, правим диверсии и вземаме територия, която желаем. И от там всякаква сволоч, желаеща да се бие за честта на Аллах се лепи като желязо на магнит. И после отгоре със СУ-та, дрони, Томахавки, Калибри ... абе каквото дойде, но при всички случаи загубата в личен състав да не надхвърля 1:1000. Та ... няма начин да не са се разбрали Русия и САЩ. Просто трябва да има добро и лошо ченге. А това, че само Русия има загуби ... Хах ... ами през последните 15 години САЩ имат 1500 убити войничета в Афганистан. Някой да говори? На три дена - един. Един тук ми спореше, че в катастрофи на година умирали повече хора в България. Е да, ама от контингент 30 000 човека 1500 фира са си 5%. И всеки би се замислил дали иска да е между тях. Хайде със здраве ... ето ви храна за размисъл!

От септември 2015-та говедата се надяват да има много убити руснаци в Сирия, за блата лаеха, за хиляди избити, пък то - 42ма ВОЕННИ руснаци са убити при 28000 убити чалми и 2000 говеда :))

"Русия трябва да признае, че не е способна да сложи край на сирийския конфликт..." А, бе женерал Воутъл, я по-добре ни разкажи, да речем, как САЩ успяват да спрат конфликтитите (запалени от самите тях) в Афганистан, Ирак и другаде? За един подход знаем: назначаване на военни хунти, ама това беше на мода в Латинска Америка и отдавна.

Американците от 2001 година са в Авганистан и бойните действия продължават и в момента там...значи ли че и те не са в състояние да победят и завършат военната си операция...колко години са там я ги сметни...

А Югославия, Корея, Германия? Там няма конфликт. Да не говорим, че в Афганистан вече хората са свободни и дори има момичета в училищата.

Хмм... Странно! А тъпите германци, белгийци, холандци, французи, шведи продължават да дават убежище на повечето афганистанци, добрали се до тяхна територия и не екстрадират насилствено афганистанци и иракчани, защото "имало опастност за живота им"... Нещо опорните точки куцат, джендъри...

Войната за голямо съжаление не е нито балет нито пък кулинарно или някакво друго шоу...всеки военен знае , че може да бъде ранен или убит и да полегне в гроба, което междувпрочем очаква и всички нас включително и теб-коментиращият...

В Сирия, Раша претърпя същия срам, позор и загуби, както в Афганистан, че може би и по-голям. Знаем, как след Афганистан, Брежнев обяви мироволюбива политика на СССР, защото добре си свери часовника и видя колко струва руската кифленска армийка !!!

Здравата си се напушил, пъпеш.

Пиши на майчиния си английски език и не срами славянската общност.

тъпи, ние българите не сме славяни, а русские алкаши изобщо пък не сте!

Нека да направим кратка равносметка за загубите на воюващите в Сирийският конфликт до този момент...Близо 60 000 (шейсет хиляди) тарамбуки заедно с огромен брой западни инструктури са изпратени при девиците...лелейййй , т,ва си е яко трепане(ефективност)...освен това унищожени над 1000(хиляда) бензиновози прекарващи откраднатия петрол, да не говорим за огромните количества пленени (трофей) медицински консумативи - лекарства (пълни складове) и модерна медицинска апаратура, (цели окомплектовани полеви болници с най модерно оборудване), освен това пленен(трофей) огромен арсенал оръжие и боеприпаси за милиарди долари включително най модерните американски комплекси BGM-71 TOW а най важното вслучая е спечелването на огромен престиж (пред лицето на целият свят елита на Сауди Арабия се вдигнаха та отидоха на крака и коленичиха да целуват ръка и да молят за милост най великият държавен ръководител раждал се и управлявал през последните 50 години) ...всичко това Русия направи само с няколко самолетчета модел 1971 година и с една шепа военни специалисти офицери и войници...срещу съвсем скромни загуби понесени от Руска страна включително и загубите понесени от т.н. наемници от частната военна организация Вагнер съставена от криминалци(ср.) пуснати предсрочно от затвора...тук някакви незнайно откъде изплували влечуги изживяващи се като русофоби се опитват да джафкат срещу РУСИЯ само дето джафкането ви там високо в Кремъл не само че не се чува ами дори ТАМ и не подозират че съществувате бе абни нещастници...

това е прекрасно! а сега ни кажи, как в източна гута не само са останали тарамбуки и западни инструктори, ами и изтрепаха русские наемници, и иранските руснаци? и като как хем са при девиците, хем бомбардират дамаск, и това три месеца след окончателната победа на путин?

Абе то си казва:::::::::::::: Хомс, Хама, Абу-Кемал, Алепо, Палмира, Меядин, Акербат, още 23 по- малки града и над 2000 села СА ОСВОБОДЕНИ. Дамаск също е свободен, с изключение на източната част на един квартал (Гута). Братята навряха чалми и говеда в кучи ГЪЗ. Остана ви единствено да лаете, защото краят ви се вижда, ама така се вижда, че свят ви се върти!!!

баце Коко

вече отговорих на подобен въпрос но специално за теб повтарям отговора ми още един път...първият етап от военната операция (най трудният) за унищожението на най агресивните групировки на численост около 60 000 чалми приключи спобеда и президента Путин я обяви...голяма част от руснаците бяха върнати(ротация) и бяха заменени с други за втория етап от военната операция(по лесен) ...това е

Давай, Русия ! Мачкай всички умерени и неумерени терористи и всички техни поддръжници ! Аз те подкрепям !

нд Ха какво име, каква подкрепа, безценна, разбира се, конечно.

Не се подлъгвай по името, драги..

Ама американците в Сирия още ли дишат?

от твоите разсъждения разбираме, че руснаците са в пъти по ценни и стойностни като човешки материал от отрепките населяващи САЩ...напълно съм съгласен с тези разсъждения

Айде бе? Ма верно ли?? Ма нещо не квичиш против говеда??

Великобритания и Франция искат и заплашват да извършват незаконна военна агресия, нарушавайки международното право пригласяйки на САЩ и 60 държави срещу суверенна Сирия, обаче вече ги няма 90-те на 20 век! Светът се промени, Европа, Азия, Близкия Изток се промени! През 90- те хората наивно мислеха, че западните автомобили с кожен салон, Тв, дънките, дъвките с картинки, цветните списания и реклами са върхът на " цивилизацията" и подкрепяха всичко свързано с Запада дори военните агресии на Запада срещу суверенни държави! След военната окупация на Ирак, Афганистан с претекст " хим. оръжия", - военната агресия срещу Сърбия за отцепване на Косово - хаоса в Либия - хибридния тероризъм и военна агресия срещу суверенна Сирия светът и хората осъзнават, че може да са следващата жертва на военната агресия и окупация на " цивилизования Запад"!

От 2011-та година западните свине се мъчат да свалят Асад. И понеже не им дреме за сирийците, оставиха брадатите главорези да превземат 90% от Сирия. Дойдоха БРАТЯТА и навряха в задните отвърстия на кучетата чаршафи и чалми. Сега се вижда края, и западните свине квичат неистово - след Хомс, Палмира и Алепо, губят и Дамаск.

АМЕРИКАНСКИ ОТРЕПКИ,ВИЕ ИГРАЕТЕ ИГРАТА НА ПОДПАЛВАЧИ И ПОЖАРНИКАРИ,ЛИЦЕМЕРИ СМОТАНИ.МАРШ В АМЕРИКА

русолюбци, до обед сте смешни, привечер направо сте жалки! кончината на рф ще е още по трагична от краха на ссср!

е, и? Успокои ли се?

че що да се нервя? в сирия трепят твоите братя, не моите.

А колко говеда бяха разчекнати при Гута? Или те не се броят, щот са говеда...

Не, бе, броят ги от Енимъл Райтс Уоч (ARIWA, чете се "ари 'уа").

Убитите руски наемници са по-малко от загиналите в една училищна стрелба в САЩ, вече рутинна

не били 200, а 2000, но накрая се оказли 200 хиляди според Рами Абдул Рахмани от бакалницата му в Англия! Попитали Рами Абдул Рахмани в бакалницата му в Англия: "Вярно ли е, че България е изнесла за Япония 500 компютъра?" Рами от бакалницата си в Англия казал: "Има нещо вярно, само че не са били 500, а 500 хиляди, и не са били компютри, а компоти, и не са били за Япония, а за Германия, и не са били изнесени, а са били върнати."

В Бенгази като имашв "бунтовници", САЩ и Франция удариха Кадафи. САЩ приеха НУЛА либийски и сирийски бежанци и пак "подкрепят" бунтовниците - не им пречи. На нас европейците само ни пречи, ама малко смелост и разум се искат да им го кажем.

За първия етап, най трудният от военната операция в Сирия в който "рашъните" изпратиха при девиците около 60 000 тарамбуки с придружаващите ги западни инструктори завърши с победа и Владимир Владимирович Путин я обяви , сега започна втория етап, който е далече по лесен от първият...

Където са стъпили задокеанските говеда - само проблеми. Проблеми в Сирия, проблеми в Либия, проблеми в Косово, проблеми в Украйна, проблеми в Афганистан, проблеми в Ирак, ... край нямат. Добре, че БРАТЯТА са на път да ги наврат в задните отвърстия на кучетата. А говедата и без това са фалирали и освен железария - друго нямат.

За Президент Путин ли питаш? Щом си толкова любопитен, ще ти кажем. Президент Путин пише списъците, кои да бъдат конгресмени на новата си губерния РАЩ. А ти спри да питаш, че с много питане ти на. БЯХА жената, или каквото имаш, че сигурно си ТРЕТОПОЛОВ.

Тоя е 100 % третополов ! От пидоРосия е .

Руската дипломация е игра на лъжи и не трябва да и се вярва!САЩ и оалицията и трябва да се задействат по твърдо и да неутрализират всички руски опити за противодействие!Русия ще трябва да напусе Сирия и региона,както напусна Авганистан!Полезен ход за Кремъл няма,а жертвите му ще се множат!Сирийците няма да забравят руските золуми и убийства!

То затова външният министър на Франция бе днес в Москва. Щото вярват, още от времето на Де Гол, много на САЩ - ните.

Те сирийците, ако не искаха руснаците досега да са ги изгонили! Викат, руснаците дошли 1877- 1878 година като агресори на Балканите да поробят българите! Местните българи толкова ги било страх от руснаците, че да вземат да направят опълчение вляло се в руската армия,и заедно с руската армия воювали срещу османците!

Нека си починат малко, че не остана мирна държава в региона

Вижда се какъв мир донесоха намесите на САЩ в Ирак,Авганистан и Либия.

Раша където е стъпала, никъде не е имало спокойствие, сигурност и просперитет. Хората винаги са живеели в страх и мизерия. За справка - България, Румъния, Чехия, Полша, Унгария.....много са !!! Раша никога не е решила проблем....тя само създава такива. Всичките каши които е забъркала с "помоща си", взимат десетилетия да се оправят

Затова сега Унгария в ЕС ще си строи руска АЕЦ- щото я е страх от Русия! Затова чешкия президент Земан отиде в Сочи и подписа с Русия икономически споразумения за 20 млрд. $!

Пропусна и, че немците строят заводи в Русия, както и Северен Поток 2.

САЩ и 60 държави съюзници са военни агресори в суверенна Сирия, осъществявайки военна агресия, без резолюция на ООН, нарушавайки международното право! Същите бомбардираха Сърбия, както сега Сирия, за да отцепят Косово! Същите са окупирали Ирак и Афганистан вече над 14 години! Същите подкрепиха преврата на нацистите от " Десен Сектор" на Майдана в Киев! Същите подкрепят хибридните терористи чуждестранни наемници в суверенна Сирия!

Тоя американски генерал май съсвсем е изкукал.Май сащ са се настанили в Сирия и не се махат.Никой не ги е канил там,че даже се изказват.Пречи им Русия да крадат.Курдисали са се до голямо находище на нефт и не мърдат,сякаш е тяхно и който дойде бомбандират.Такава нагла държава едва ли има друга.

Истината е проста-руснаците осигуряват коридор за цивилните да напуснат Гута, но бандите на Ал Нусра подкрепяни от американските "миротворци" стрелят по тях защото децата и жените са им нужни като щит. Затова има толкова жертви сред цивилните!

Винаги е било така

Никво примирие! Мачкай терористите до крак. И да изгори някое чаве, най-вероятно е с баща-терорист и ще стане терорист като порастне. Никаква милост към краварските подлоги! И кво ощбо има червения кръст, нали си имат полумесец? Що пак от омразния евриоеец идват парите а не от Турция или СА?

Че те американците си играят на пироман и пожарникар още от времето на Труман- какъв му е проблема на този Воултър? Баба ми казваше- курва все за чест плаче.

Това е лъжа защото казаха точно обратното че бунтовниците подкрепят!