А защо никой не написа #WeAreRussians?

Дискусията около причините за катастрофата на руския пътнически самолет над Синай показва ясно колко сериозни проблеми има Западът в комуникацията с руснаците.

Обратно в новината

Коментари - А защо никой не написа #WeAreRussians? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що? Щото аршина е различен! И в двата случая загинаха хора, човеци ... ама според западните гобелсови мерки едните са по-малко човеци щото са славяни.

Напротив, много хора изразиха подкрепата си към Русия, особено след като самите руски власти обявиха, че става въпрос за атентат, а не нещастен случай. Просто по различен начин се изразява тази подкрепа, защото например и самите руснаци не излязоха на масови шествия в подкрепа на жертвите, но това не означава, че не скърбят за тях. Няма нормален човек на земята, който да прави разлика между руските и френските невинни жертви.

може би защото не знаят руски???

Защото: 1. със събитията на площада французите превърнаха трагедията в показност. 2. със същите събития искаха да направят (настроят) света съпричастен към тяхната трагедия. За която сигурно си има причини. 3. руснаците си скърбят за трагедията. Който иска да бъде съпричастен, може да напише, че е руснак в този ден.

нима руснаците не хора , маже, деца или жиени загиналите----да моите саболезнованя още веднаж за останалите фамилии без тяx ... вината е в големите играцi на пари и капитали , но има бог и те ща бадат там кадето са и патниците от самолета

Убеден съм, че Бог ще намери много по-лошо и подходящо място за играчите от колкото това, където са невинните пътници!

"Жертвите бяха туристи" Руските туристи не са част на народа. Обикновен руснак не може да си позволи да ходи на екскурзия в Египет. Напротив френските жертви са част от народа. Не искам да кажа, че е хубаво, че са убити представителите на руската "аристокрация". Но е естествено, че съчувствието не е същото както за французите.

Ама вярно ли? Ти колко руснаци познаваш лично? Роднини в Русия имаш ли? Може да не ми отговаряш, защото е ясно, че просто си чешеш езика. Всичките ми роднини и приятели в Русия са "обикновени руснаци", и ходят на почивка в чужбина по два пъти в годината. Всички до един. С целите си семейства.

Египет е евтина дестинация. Средната класа и нагоре не я ползват.

Щом загиват хора аз казвам "Да. Сега аз съм французин!", "Да. Сега аз съм руснак!", "Да. Сега аз съм американец!", "Да. Сега аз съм украинец!", "Да. Сега аз съм германец!", "Да. Сега аз съм българин!" и т.н. - зависи от коя държава са загиналите.

А каза ли някога "Сега съм либиец, иракчанин или сириец"?

И удара по кулите в Ню Йорк ме потресоха, но тогава нямаше американски знамена. Сега обаче това е в центъра на Европа , в която сме и ние. тази Европа, която приема мигранти. Това е разликата.

То интернет нямаше още, за ФБ да не говорим.

Мен терористичния акт в Париж ме потресе и защото те приемат мигранти, както и на нас се налагат тези мигранти. И тъй като отдавна си мисля , че мигрантите са проблем и че с тях влизат и терористи, се притеснявм за Родината. Иначе аз казвам "Да. Сега аз съм руснак!" И ще оставя цветя пред руското посолство! Ще го направя!

Защото никой не знаеше, че е терористичен акт. Това че сега се сравнява с парижките събития е много съмнително, ама много

Защо ли ? 1. Защото първоначално не беше ясно какво е станало 2. Защото Путин до последно се чудеше кого иска да обвини за катастрофата - Египет, ЦРУ или ИДИЛ 3. Защото хората очакват управниците на загиналите да са първите възмутени, не последните

а руснаците по какво се различават от терористите .. след като те свалиха пътнически самолет над Украйна и и за разлика от тях нямат смелоста да признаят този факт.. ами то не бяха ЦРУ украински пилот и какви ли не глупости не изписаха ..

А вие, ^3DAttack , откъде сте толкова сигурен/а, че са руснаците, поинтересувайнте се повече за резултатите от разследването и изявленията на специалистите.

Тъпотата, злобата и неграмотността вървят ръка за ръка, миризливецо.

Множат се уликите, че зад мощната атака срещу компютърната мрежа на Бундестага, за която се разбра през май, стоят руски хакери. А работодателят им може да е само един, твърдят експерти. същия сайт защо руснаците не излязоха на една манифестация против гадната външна политикана путин Защо???

от "протест" не различаваш, вярваш на експерти от агенция "Клю-клю", не си наясно с реалностите, къде си тръгнал упреци да ръсиш, сметка на руснаците да дириш?!Какви улики, какви експерти, каква "гадна" политика на Путин бълнуваш?! Чети, информирай се от няколко източника, сравни, анализирай, открий първопричината за реалностите и сам ще отговориш на въпроса си "Защо"!

Руската пропаганда сега и комунистическата пропаганда в миналото са като невинна детска лъжа в сравнение с промиването на мозъци, извършвано от западните и повечето български медии (тези на Пеевски, Прокопиев и известните телевиззи БНТ, БТВ, Нова и т.н.)...

Прави са от Дойче Веле. Това с руския самолет,дори да не бе терористичен акт,ами катастрофа поради техническа неизправност,то пак беше редно пред руското посолство да се положат цветя и свещи,както го правим,когато се е случвала някаква беда със западни граждани...!

описанато само показва до каква степен пропагандата е завладява европа по най високите нива станало е модно да се правиш на идиот в политиката ,а уместно ли е

ВЪПРЕКИ, ЧЕ ИЗКАРВАМ ДОБРИ ПАРИ В РУСИЯ, НЕ БИХ НАПИСАЛА WE ARE RUSSIANS, ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО. ТЕ КАТО ЦЯЛО НЕ СА ТОЛЕРАНТНИ КЪМ КАКВИТО И ДА Е ЧУЖДЕНЦИ И КЪМ МЕН САМАТА, ВЪПРЕКИ, ЧЕ МНОГО ОТ ТЯХ ЗАВИСЯТ ОТ МЕН ДА ГИ ОБУЧАВАМ. БУТАТ СЕ КАТО ГОВЕДА В МЕТРОТО И ДАЖЕ ИДВАТ ДА ТИ ПРАВЯТ ЗАБЕЛЕЖКА КАК ДА ХОДИШ ПО УЛИЦАТА И КАКВО ДА ПРАВИШ. НЕПРАВО НЕЧУВАНО, НО ФАКТ. ПРОСТО ТРЯБВА ДА ГИ ТЪРПЯ, ТОВА Е.

закарал на сила в Русия, нали така? Това е твой избор! Не си длъжна да търпиш! Ти си от "оплюващите" Русия българи и няма как да напишеш:" we are"... С този изказ, правопис и голо самочувствие, е странно как и на какво ги "обучаваш" там, при това срещу "добри пари"...Връщай се веднага в "кочината" и пробвай да излезеш вечер на женския пазар в центъра на София... Ще "изтрезнееш" за секунди и ще ти "светне" защо руснаците не са толерантни към чужденци...

РУСНАЦИТЕ НЕ СА ТОЛЕРАНТНИ КЪМ ЧУЖДЕНЦИ ЗАЩОТО СА ФАШИСТИ И ШУВИНИСТИ. ТЕ СА ЕДНА ПАСМИНА ОТ РОБИ И МОШЕННИЦИ, КОИТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ МИЗЕРНАТА ИМ ЗА ЖИВЕЕНЕ ДЪРЖАВИЦА Е ВЪРХЪТ НА СЛАДОЛЕДА.

Вярно е.

Да ти кажа българска поговорка за гвоя случай - "Черджето на суджук, чорбаджията друг!".

Е, ако си черна, нагла и смръдлива, няма как да са толерантни.

Русия е вредна за интересите на България, подкрепя и финансира антибългарски организации като БХК, докато фондацията "Америка за България" финансира талантливи български ученици!!!

ти промили мозъка до степен, да не знаеш какви ги дрънкаш?! С какво Русия навреди на личните ти интереси? За общобългарските- да не говорим, едва ли да си в час... Всички хамерски фондации са от "един дол дренки": манипулират, лъжат, мажат и си гонят интереса... и БХК е в "кюпа с дренки", ама се иска акъл, за да "вденеш", а твоят е промит... Не пиши! Направо "лъсваш" и се излагаш!

Когато руснаците си напишат НиеСмеУкраинци тогава и другите народи ще се напишат НиеСмеРуснаци

колко млад народ загина в Украйна.... или те не са хора за тях

Да! Много млади хора РУСНАЦИ от Донбас и други места загинаха. Също жени и деца. За зверски горените живи и душени с кабели над 100 души, между които и бременни жени (Руснаци) в Одеса от УКРАИНСКИЯ ПРАВ СЕКТОР , също не се говори много. Както и за организаторите на тези касапници и ролята на някои велики"демокрации" в тях.

Идиот...

Аха,кога ти се напишеш Македонец

Добре, трагедията на загиналите от руския самолет е голяма. Руснаците, или платените журналисти (та дори отДВ) питат защо шаг тага не се свързва с тяхната трагедия, а с французите, чиито жертви са по-малко на брой? Защото руснака е свикнал, че той е ненадминат навсякъде, няма по-голям, по-велик, та дори и по-изстрадал и по-трагичен образ от него. ОК, съчувстваме им, но те, които сега са разочаровани, че не са споменати, излязоха ли поне веднъж с шагтага #WeAreDutch? Защото ракетата изпратена от тяхната(или на тяхните диверсанти в Донбас) система Бук уцели също невинни хора? Това е реалния свят, когато лично ти не си засегнат, съчувствието е проформа, дори отсъства.

боинга, който руските пияници свалиха в Украйна?

а те какво правят с украинците???? те сложиха ли си НиеСмеУкраинци?????

никои не написа защото се смяташе че е авиокатастрофа каквито за съжаление се случват и никои след това не пише нищо.русия потвърди че е бомба повече от две седмици след катастрофата т.е след като първоначалната емоция вече е преминала и след касапницата в париж където и днес вси4ки видяха стрелбата.част от пътниците в самолета са били живи при удара на самолета в земята.падали са около 5 километра и са знаели че умират.отврат.смърта на невинни хора е наи гадното нещо което може да се случи хеле пък да е имало бомба.зверство.съчувствам на близките и бих искал да им помогна.единствената мисъл която ме топли че русия ще им скъса га.тези атаки парадоксално сплотяват русия и франция въпреки факта че франция отказва да приеме асад като политическо решение.атаките във франция са от полза на асад и индиректно на русия независимо че ид пое отговорност.сега позициите на франция спрямо асад са смекчени след 129 убити и з00 ранени от които в много тежко състояние 99 човека.

Не очаквайте JE SUIS ......каквото там трябва да е. Съпричастност, и съболезнования (даже и да са лицемерно-дипломатични), не е предвидена. Руснаци сте, и това обяснява всичко. За вас такова нещо в западните медии, няма предвидено. Сухо-служебни съобщения, че самолетът на тази и тази авиокомпания от там до там е паднал в Синай, няма оцелели, и точка.

В името на елемнтарната справедливост е добре, че DW повдига този въпрос. Добре е, че и Цачева се сети да спомене тази трагедия в НС днес. Не е хубаво, че Патриархът не спомена гибелта на братята Християни, загинали в руския самолет. Да не говорим за Плевнелиев, който все повече събира съжаление за поведението си. Съболезнования на семействата на всички загинали, на тези в руския самолет, в Париж, а също и в Бейрут няколко дена преди това.

Ако имаше Ум в главата и защитаваше интересите на народ и родина, щеше да спазва правилото:" Не казвай нищо и не предприемай никакви действия, преди да си наясно с последствията от това, което се каниш да кажеш, или да направиш"!

Статията отразява очевиден факт и не зная на какво се чуди:Елементарно е, хората не харесват Путинова Русия и могат да кажат: Ние сме Русия, а съчувствиет към жертвите е друго нещо.Това не стана ясно само на шепата путинсчета и платени тролове, които задръстват форумите с присъствие и се мислят, че са много, а всъщност това е илюзия, всъщност си приказват глупости в тясна група изолати, а партията на русифилистиците не взе и процент на местните избори.

Защо имам чувството, че си написал тук 20 коментара под различни никове? Или си трол, или мнооого заблудена личност... Колкото до Путин, западните ръководители на искат да има силна Русия, затова не го харесват. Те предпочитат "демократ" като Елцин, когото могат да манипулират и да източват богатствата на държавата. По това време заплатите в Русия бяха по 100 долара, а пенсиите - по 30...

Това са два различни въпроса : за съчувсъвието към жертвите и за идентификацията с Путландия. Може да съчувствам на загиналите деца и то не само руски , но и на загиналите от самолетните атаки сирийчета, но не се идентифицирам с ислямска държава и путландия. Путин доста нагло и цинично иска да се отъждествяваме с него , като използва смъртта на невинни. Гнусна е тази манипулация. И путинисчетата , които се пресдатавят за много влиятелни , всъщност разбират грозната истина, че путя не само е никой , но и злодей за хората и им е създал нечовешки образ, с които никой не иска да се отъждесъвява.

Абе фес, пиши в турските форуми, какво се разписваш тук под 20 имена. Това е форум за българи, не за турци!

.. отколкото Французин!

Защото Русия е окупирала страната ни, ето защо идиоти!

Лекувай се!

а аз доколкото знам е ОТкупирала България от падишаха, а западните европейски държави заради геополитическите си интереси са ни прецакали. Историята не можем да върнем, но поне да не се плюе срещу фактите.

каква окупация бе идиот, имало ли е Руски войски тук - НЕ! Сега има ли чужди войски ДА! ...Е от кого сме окупирани????

Вместо да обиждаш другите, почети малко история и тогава говори за окупация

защо се обиждате един друг. просто четете и веднага се вижда и разбира - руснаците жалят европейците, но обратното не става. въпрос на човешка солидарност и ниво на светоусещане - а кажете сега от първия път кои са по-цивилизовани и хуманни - ама не лъжете и не го увъртайте - не е въпрос на двойни стандарти, по-скоро е човещина и солидарност. излиза, че обвиняваните в авторитарност и диващина са по- отворени към страданието на другите и по-склонни да жалят. може би защото се хранят с по-малко химикали?????

Абе Daskal ти доказваш на 100 % Българската народна поговорка, че зелен кон и умен даскал НЕМА...Та само до преди три дни говореха за техническа повреда, а не за атентат, едноклетъчното ти мозъче прави ли разлика между двете събития...Бог да прости невинно загиналите и в двата случая!!!

според твоите думи треба да си ДАСКАЛ. Така по темата, днес Руснаците обявиха че е тероризъм свалянето на самолета, но все още не съм чул или видял некой да каже, или да се изпише на екраните : Аз съм Руснак:

Двуклетъчното ти мозъче прави ли разлика между хипотези и доказателства. Или те кефят изхвърлянията? Правиш ли разлика между бързаци- дърдорковци и сериозни мъже? 40 ГОДИНИ НЕ МОЖАХ ДА ВИ НАУЧА ДА НЕ ПАПАГАЛСТВАТЕ И ТО ВОЙНСТВЕНО. Айде оди да сложиш цветя на паметниците на европейските генерали служили в османската армия.

Абсолютно съм съгласен за двойния стандарт. Аз тъгувам повече за руските жертви,жащото ги чувствам по-близки.Освен това те не са виновни за мигрантите,за разлика от лицемерните Западни лидери.

Само ако Западът прати Потрошенко/ Прасенко/ в Близкия изток ще може да се справи с ИД! Е какво направи от Донбас- остана там само кюмуро! А от Ислямка ... може да остане само синайски пясък!?

Възможно е. Първо ще им показват шоколадчета и....веднага ги бомбят!

Твърде дълго антируската пропаганда пееше соло - промити са много поколения, дехуманизираха се прекалено много души.

Подценяваш българите, дори и младите - да манипулирани са, но все още могат да мислят! В последните месеци ясно се вижда, че българското общество като цяло не е толкова овчо, колкото им се иска на някои задокеански кукловоди.

Твърде дълго РУСКАТА пропаганда пееше соло - промити са много поколения, дехуманизираха се прекалено много души. Троянският кон е доказателството.Хибридната война продължава.

Случайно да не си росенчо сламата????

Това е естествено - когато загине близък човек, тъжиш. Когато загине познат - изказваш съболезнования. Когато загине непознат - не тъжиш. Това не е лицемерие, това е нормална човешка реакция. Нормално е европейците да се интересуват повече от други европейци, особено при атентат - чувстват се и застрашени. Лично аз смятам, че българите бяха потресени не по-малко от загиналите руснаци, даже може би повече, но не можем да направим такава световна трагедия от това, нямаме ресурса!

"Когато загине непознат- не тъжиш" Тъжах, плаках и страдах, когато загинаха поляците с Качински, сърцето ми се скъса, когато преди две седмици руският гражданин каза "загина синът ми, внучката ми и снаха ми", когато загинаха американците на 11 септември, холандци, французи и всички невинни жертви на уродливия тероризъм. Националността на жертвите няма значение, ако си човек и мозъкът ти не е промит.

Глупако, тук става дума за БГ медиите и БГ пискюлите, дето те управляват, не за европейците. Майната им на европейците, те се оказаха по-големи глупаци и от теб. Нямали ресурс, чуваш ли се кви гвацни българаниш? Могат ТВ-тата да пратят взвод журналя на разходка до Париж, да ни покажат цветятя и свещите, до Петербург нямали ресурс? До руското посолство пак трудно ли се стига? Е, вярно, франсетата са ни освободили от читаците, затуй се тръшкаме за тях.

Всеки чувства Париж като част от Европа, ЕС от който сме част! Руснаци, турци и други ни интересуват по-малко. Съвсем нормална реакция...а тези статии са повече от странни, западна русофилшина

Естествено е само, че си тотално сбъркан!!!

,,Естествено !", ти си грешка на природата, благодарение на тоталната грешка на родителитети през една емоциална нощ.Простотията и примитивното политизирано мислене и практики на някои българи са безгранични.

Естествено, Русия също е в Европа. Това, че не са в ЕС не ги прави по-малко европейци. Както и това, че ние сме в ЕС, не ни прави по-добри и по-хуманни, нито по-цивилизовани. Твоят коментар например е доказателство за това.

Руснаците са велика и достойна нация. Те ще се справят и е сигурно, че това повече няма да се случи с руски самолет. А двойният стандарт при отношението към загиналите само показва нивото на "цивилизована Европа" - за нея хората се делят на първа, втора, трета и т.н. категория.

са хората от боинга, който руските пияници свалиха в Украйна?

Са от категорията жертви на политически задкулисни игри за манипулация, на база властови и финансови интереси. БОГ да ги прости!Мир на душите им.

пустите им двойни стандарти ще им изядат главата- и много им личи вече- само двуличие

Има една добра украинска приказка. Когато някой пръцне винаги казват, че за това виновна снаха. И понеже тя понякога не е вкъщи, тя пасе овците, отговарят, че точно оттам духа вятър - "а звiдтiля вiтер несе". Така че винаги, винаги, когато лошо мирише, виновна тя.

А защо никой не написа "аз съм украинец" ?

Ми защото украинците, макар и много да драпат да влязат в ЕС, забравят, че предателите никой не ги обича. Те само да знаят след 25 години на какъв хал ще са ...

Доста по- скоро от 25. и 5 няма да има даже!Най -големия им шанс е да се покаят и да менят посоката докато е време, ама едва ли ще ме разберат сега. Съвета е напълно приятелски и без никаква злоба.

ЗАЩОТО е въпрос на човещина. Тя е присъща на много хора и народи, но и на много е чужда - на около 90% от пишещите тук. Ако трагедията се бе случила в Столипиново, колко от българите щяха да кажат "Аз съм циганин" или поне да ги оплачат? Човещината , като я няма , няма я.

никой не очаквал Дойче веле да каже добра дума за Путин.Според тяхната, западняшка пропаганда във всичко винаги ще е виновен той. Нищо ново!

Плевнелиев не е ли еврогей?

и Плевнелиев и анализаторите са еврогейове, даже повече еврогейзери са те. Такива тъпотии отдавна не бях чел .... "можело да смятаме" кой си ти че да ми казваш какво да смятам бе мекере

Мани го тага, поп култура. Но някои медии, вкл. тази, излязоха със заглавия "Русия призна за взривения самолет". Едва ли не Русия го е взривила. Много грозни намеци, не е по човешки !

ли говориш?

за този боинг някой друг трябва да се признае.

Много пишман анализатори тук и навсякъде обвиняват Путин за подхода му в случая с терористичния акт срещу руския самолет. Ще бъда кратък. По най- бързия начин и със страхотна организация, Путин установи контрол по Египетските летища. Извози ДЕСТКИ ХИЛЯДИ! Руски туристи от Египет със специализирани руски полети и самолети. Багажа на туристите беше превозван със специални транспортни самолети ОТДЕЛНО! За да се предотврати всякаква възможност за нови атентати! И едва, когато РУСНАЦИТЕ бяха защитени ОБЯВИ официално терористичния акт, заяви,че всички, които са свързани ще бъдат открити и ликвидирани независимо къде са по света. Като изрично подчерта (специално за Катар и сие), че всички които подкрепят терористите ще се считат за врагове. И веднага след това започна тройни удари по ИДИЛ! Блазе на руснаците с такъв ръководител!!!! И жалко за нас по същия повод!

напълно съчувствам на убитите туристи, мразя ислямския фундаментализъм,но простете,трябва ли да забравяме 1933 Хлебомора,1940 Катинското клане,1956 Будапеща,1968 Прага,2013 Крим?

Всичките изброени "геройства" са в ИМЕТО НА ЗАПАЗВАНЕТО НА ВЛАСТА ОТ КОМУНИСТИТЕ В РУСИЯ. Всико е оправдано в името на тази цел.А действията на ислямистите не са ли пак в името на госпоството на техните тартори над своите народи.Да виждаш нещо общо?Както казваше едно свинарче от правец:"кое е основното,кое е главното..."

Добре, тогава да продължим - завоевателните войни на Западна Европа и САЩ в Далечния Изток от началото на 20-век, Първата световна война, започната от Западна Европа, войните през 30-те и 40-те години на Зап. Европа и САЩ в Далечния Изток, Втората световна война, започната от Западна Европа, войните на Франция през 50-те и 60-те години в Далечния Изток, около 50 агресии на САЩ по целия свят от 1949 г. насам, вкл. войната във Виетнам ,... да не споменаваме Британия и други, че много стана...

Ясно.Всички са виновни само Путин е прав(е,и Волен Сидеров де).

къв хлебомор бе ? да не е мухомор? с хляб ли са ги морили ? от "голодомор" си го превел на "хлебомор"? така ли го превеждат древните укри ?

тап ,комунистъ,тап комунист и пак тап комунист,тап промоит мозак

Майната им на руснаците. Толкова ли не можете да се сетите защо никой, никога няма да напише WeAreRussiands....hahaha! Тъпаци.

Тъпакът си ти. Но не го разбираш. Защото си тъп. Затова си безнадежден случай и не си заслужава човек да си хаби мастилото, за да ти го докаже.

В няколко коментара по-долу се казва много ясно становището на управляващата върхушка в кремъл: АКО ДИКТАТОРСКИТЕ РЕЖИМИ В АРАБИЯ НЕ БЯХА СВАЛЕНИ,ВСИЧКО ЩЕШЕ ДА Е ОК.Така кремъл защитава своя диктаторски режим. Защото едва ли има разумен човек койда не разбира същноста на режима на путин.Режим,които беше и преди 1989г.Режим от който комунистическата върхушка в кремъл ужким беше се отказала.За комунистическата върхушка в русия няма никакво значение че вече сме 21в.И че диктатурите са един неприемлив анахронизъм в днешния свят.А ако за миг си представим какво е било положението на арабските народи по времето на садам, на "кадаифчо", на асад.Идил това е репресивния апарат на садам.Представете си какво са правили с народа си когато са били безконтролни в ирак.И според кремлинци това трябва да продължи до безкрай,само и само никой да не поглежда какво става русия. Никой да не поглежда в канчето на руската върхушка.21 век било-много важно че е 21 век.НИЕ СИ ИСКАМЕ ВЛАСТА НА ВСЯКА ЦЕНА.Ето какво става означава да си против времето в което живееш.Да но времето е най-безжалостния фактор в този живот.То не познава никаква милост.И този който върви срещу него бива пометен.Ако кремлинци успеят да победят времето те ше са първите в човешката история.Макар че на мен не ми се вярва щото това е против логиката на здравия разум .А логика наистина има.Никой не трябва да се съмнява в това.

...ДА ЖИВЕЯТ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ : САУДИТСКА АРАБИЯ ОБЕДИНЕНИТЕ АРАБСКИ ЕМИРСТВА И Т.Н.

Всеки по реда си момче,всеки по реда си...По интересно е под кой номер са путин и господарите му,тези дето го поставиха за президент.Щото нали не се заблуждаваш че путин е президен само щото това е била детската му мечта.

Проблемът не е в "диктаторските режими". А в това, че един "демократичен" режим си е присвоил правото да определя кой е "диктаторски", кой "демократичен".

Ама наистина беше голям майтап врътката с "менкането" между путин и медведев.Е те на това му се вика "менкане".Тези с майчин руски които са доста у форума ше се затруднят с термина "менкам".Но нали това е целта.Да бъдат макс. затруднени в лъжите си

е форма на управление за свръхителигентните, за хората с висок морал, за тези които са преодолели животинските си страсти. Простите и простаците само унищожават демокрацията." Моля зя прошка от великия българин Стефан Цанев, ако цитатът е неточен. Тези народи не са дорасли за демокрация, те я превръщат в тероризъм.

у-ние,при която държ.власт произтича от народа чрез: консенсус, референдуми, или избрани представители! 120 са изборните демокрации в света от съществуващите 192 страни и представляват 58,2% от населението на света.Почти всички държави претендират да са демократични. Ние, също! Да, изборите, трябва да са свободни и честни, полит.процесите да се развиват в условия на конкуренция,на политически плурализъм... БГ е парламентарна република!Парламентът и институциите имат ясно разделение на властта, с механизми за между институционален контрол, но Правителството се крепи на парламентарна коалиция, или мнозинство сред което има "вкарани"много некадърни и неинтелигентни, които излъчват Правителство.Това е така, защото БГизбиратели са крайно неинформирани по много политически въпроси, особено отнасящи се до икономиката и в същото време имат силни предубеждения по малкото въпроси по които имат познания, лесно се манипулират и "купуват"и така демокрацията стана илюзорна. Тя служи само да прикрива реалността от управлението на елитите, на елитната олигархия...Демократ.институции не правят нищо повече от упражняването на властта чрез подтисничество, манипулация... няма икономически растеж, бедността не намалява и демокрацията става отврат.нежелателна...

Невинните жертви и техните близки навсякъде заслужават съчувствие. Просто западняците са свикнали от много време да занимават света със своите проблеми и да подминават чуждите.

напално сачуствам на убитите туристи, мразя ислямскя фундаментализам, но простете да каJя че сам от страна с наи-силната емиграця в света, че сам от хората които се чудят как да се махнат от собствената си дарJAва и да я обичат от разтояние - мерси. коGaто американците почнат да емигрират в руiся, а не обратното, тогава ,пази боже пак да се наложи, ще нaпиша че сам руснак.

то двойните стандарти на запада са световно известни, пък после олеле майко стрелят ни и ни мразят

РУСЕЯ СВАЛИ ДВА ПЪТНИЧЕСКИ САМОЛЕТА И ДА ЧУХТЕ НЯКАКВО ИЗВИНЕНИЕ-НЕ И ЗА ТОВА НЕ ЗАСЛУЖАВА ПОДКРЕПА.

децата не са сваляли самолети...подкрепата трябваше да е за близките на загиналите , а не за политиците, не смесвайте нещата

NIKI NIKOLOV

РУСИЯ Е ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ И СЛЕД КАТО СВАЛЯ ПЪТНИЧЕСКИ САМОЛЕТИ Е ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА - КАКВО ПОВИКАЛО ТАКОВА И СЕ ОБАДИЛО.