Все повече американци са против нова военна операция на САЩ

Все повече американци се обявяват против военна операция на САЩ срещу Сирия, сочи допитване на Ипсос, цитирано от Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Все повече американци са против нова военна операция на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

о, бомба ако не вярва, че света не му иска талибанкината демокрация, поне може да се вслуча в американския народ, нали тях представляава или изсраел? а, о, бомба?

Удар трябва да има за да си ходим дома...Тук ляб няма

Все повече американци, но и сред американските поданници в България. Те представляват най-втвърдената част на упоритото магаре САЩ, което точно в момента не знае какво иска! Тази групичка е представена от дебили и импотенти , с жажда за кръв и насилие, стига да не е в техния двор.

Сигурно много хора виждат,че това са само провокаций на Обама,за да ударят Сирия!Не минава тоя номер с химическите оръжия вече!

Много хубава новина , но надали ще се откажат да си реализират "продукцията" си над сирийците !

Прав съм, като не съм расист. САЩ-ците, колкото и да са видиотени от образователна система и пропаганда, са като всички хора и този път не лапнаха подготвената очевидна идиотщина.

sawo

Вижте епизода на South Park - I'm a Little Bit Country. Излъчен е 2003-та и принципно е адресиран към войната в Ирак, но ще се изумите, колко огромна прилика има с войната сега. Ако просто заменят Ирак със Сирия, ще помислите, че е епизода е от преди седмица, а не преди 10 години.

Реално ЗА войната са една шепа хора на високи постове и лапащи големи суми пари. Можем да вкараме в бройката и една група военни които просто искат да убиват, а даже им и плащат за това.

Като прибавим към тази бройка хамериканоси и 99% от останалите хора по света, извода се налага - Обамата да си гледа работата и да не прави на по-важен отколкото е.

Абе, демократи и хуманисти не се отчайвайте - война ще има. Ще изфабрикуват някоя друга провокация. Нищо не им пречи да спретнат една заринова атака в някой американски град и случайно да намерят подписа на Асад върху останки от бомбата.

Сбъдват ли се най-лошите ни страхове за Сирия? link Tuesday, 10 September 2013 01:27 Източници, запознати с обстановката в Сирия са коментирали за няколко водещи руски медии, че опозиционните сили планират изпълнението на атака за провокиране, в която ще бъдат включени и химически оръжия. Атаката вероятно ще бъде насочена срещу Израел, което

Линкът е фрии-бг.нет

Джон Кери, 1971 - САЩ трябва да се махнат от Виетнам, това не е НАША война Джон Кери, 2013 (вече като държавен секретар) - bomb Syria !!! p.p. Тоя е служил само 4 месеца във Виетнам и пак е бил отвратен.

Вчера из форумите на дир-а изобилстваше от Ентелегентни, които безрезервно вярваха на Обама. Излиза, че родните лумпени са по-тъпи и от американците. Браво, пак сме първи по тъпотия.

Това са платени драскачи, или постове от съотвените служби. В посолствата си има едни хора които следят форуми и настроения. Само един откровен идиот може, да иска война. В САЩ се организират ежедневно митинги, просто никъде не ги отразяват. Света е против американската политика, не срещу хората.

KGB, Хан Тутку, Иречек, още 2-3 са от американското посолство. Няколко други са от БСП. Имаме един "умен циганин" който от един прякор говори културно, а от другия псува българите. това е нормалната среда, облъчват ни докато почнем да светим на тъмно.

Кога пък мистър Президент и охранените кърлежи от сената са се интересували от хорското мнение? Нали точно по тази причина изборния принцип в САЩ е такъв че от хората нищо не зависи. Война ще има, ако ще Турско да стане :-) Толкова много техника и войска отиде до сирийските брегове. Военните заводи имат нужда от нови поръчки. Как си я мислят тази работа мирните ГМО жители в северна америка? :-)

Гадни комунуиди. Тъпи червенократунковци. Продадаха се на руските мужици. Не искат да нападат Сирия. Не искат да нападат Иран. Не искат да слушат нашите заповеди. Предадоха светлата еврейска идея. Гоите трябва да се бомбардират и избиват помежду си. Ето това е. И американците станаха кратуноиди. Остана само Израел и Уолстрийт с ФЕД.

Дори зомбираните гмо-мутанти дават някакви индикации за остатъчно мислене. Единствено чехъллиев ще остане твърдо зад вашингтонските си началници, т.е. пред тях и наведен смело до ъгъл от 90 градуса! Явно отново смелата фрегата Дръжки ще реши изхода на войната, както беше в Либия.

ВАЙ, ТИ ИЗКАРА НАШАТА РОКСАЛАНА ДВУМЪЖКА - НЕДЕЙ Я ВКАРВА ТАКА В ГРЯХ - ТЯ ВИНАГИ СИ Е ОБИЧАЛА ЕРДОГАН ВЕЛИКОЛЕПНИ

!

И СЕГА КВО ЩЕ ПРАВЯТ ЯНИЧАРИТЕ НА ОБАМА БЕН ЛАДЕН И ЕРДОГАН ВЕЛИКОЛЕПНИ В ТАЯ МЪГЛА ? - Я БЕГОМ ДО УЛИЦА КОЗЯК ЗА ИСТРУКЦИИ ОТ ГЕНЕРАЛ-ГУБЕРНАТОРКАТА МАРСИ РИЙС

Както в България , според инструктажа и интереса на определен кръг от хора . Това е американската "демокрация" и ни казват че друг вариант няма.

Дават задна нещо американците, само Соломон Паси, Николайчо Младенов и Чехълчо Плевнелиев са твърдо за войната. Да ги изпратим по живо и здраво да воюват на стрната на Ал кайда да спасят Сирия , за България явно не стават.

Да видим сега Конгреса как ще гласува, дали както желаят избирателите им или както са ги инструктирали.

Конгреса изобщо няма да гласува (за Сирия) :))))