17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега французите ще разказват на техните сънародничи какви диваци живеят в България.

Уелком ту Булгериъ

Ще се радвам ако идиота с Поршето получи 25г и това се разгласява по всички медии 2 месеца да им влезе в дебелите глави

Няма да получи. Това е БГ.

4 сина? Е значи нашия е тръгнал да ги съкращава малко. Тъкмо няма да чакат за наследство.

прост и бездушен

Ще е добре, дори ако получи и 12 години без право да бъдат намалени. И да ги излежи! Дано се оправи госпожата!

Освен че е тъп и бездушен, човекът си е написал, че е "дрогиран и нерегистриран". К'во да очакваме от такъв?!

Един малко “по-страничен” въпрос. В България е веме ясно, че и полиция, и прокурори и съдии не си вършат работата, че както в обществото, така и на пътя битуват човекоподобни, които са се замогнали по незнайни и често криминални начини (защото няма правосъдие и много прокурори, полицаи и съдии са подкупни и зависими, начело с началниците им) и тези са над закона, и тормозят хората, дори ги осакатяват и убиват, СТРАХУВАТ ги - а страхът е много важен за властта на чонекоподобните! Но имаме случаи на човекоподобно, убило на пътя човек и употребило наркотик (онзи ден една я бяха хванали след употреба на кокаин на пътя). И моят много наивен въпрос е - защо е толкова трудно и невъзможно за българската полиция, служби и прокуратура, освен обичайното разследвате и повдигане на обвинение за пътно-транспортното произшествие СА РАЗСЛЕДВА и РАЗПЛЕТЕ и РАЗБИЕ и целия канал за вкарване и разпространение на наркотика? Толкова ли е невъзможно за всичките ни полицаи, прокурори, служби поне веднъж да го направят, в малка България, където всички се знаем и всичко се знае, където всички сме братовчеди? За какво им плащаме техните големи за България заплати и бонуси, и са с ивутитета и куп привилегии? Къде е онзи боклук Гешев, къде са корумпираните и зависими недоразувения от т.н. ВСС? Къде са нефелните ни поритици и управници. Нещастнизите от Конституционния съд? Бългапия е в демографска катастрофа!

Ако въпроса ти е риторичен добре, ако не знаеш наистина защо не може и няма"да се спре в малка България "трафика на "наркотика" - лошо,почети малко .Поучи икономическа география например, пробвай да навлезеш в материята и току виж сам/а си отговориш И проумееш,че и да спрягаш на случаен или не принцип имена на заемащи постове роптаейки и призовавайки - НЯМА ДА СТАНЕ

Тоя нема се отърве, съга.

“"Съжалявам. Не съм искал да стане така. Извинявам се на семейството ми. Това ми е за първи път", Забележете нещо на пръв поглед маловажно, но всъщност много показателно. Аз успях да го зърна този по телевизията, докато полицаи го водеха към съдебната зала. Той само каза, че си извинявал КЪМ (да, не употреби НА) … СЕМЕЙСТВОТО и ПРИЯТЕЛИТЕ СИ?!?! Разбирате ли, този боклук дори не намери поне грам ако не съвест, то поне малко акъл (защото сега “големият пич е напълнил гащите”) ДА СЕ ИЗВИНИ на ЖЕРТВИТЕ! На семейството на убития!!!! А знаете ли на кого той всъщност се извини? На ТЕЗИ, КОИТО ДОСЕГА СА ГО ОПРАВЯЛИ, защото от всичките му нарушения е нидно, че този е рецидивист (на пътя)! На тези като него… Тоест - това всъщност бе молба за помощ към анерите (вкл. полицайчета, прокурори, съдии,..,), които ще ги познаете по луксозните коли, къщи, ваканции, ботокс и силикон, пачси, кюлчета, и с “имунитет” и “над закона” ПАК ДА ГО ОПРАВЯТ!!! Последните 30 години управление на мафията в България и беззаконието създаде тази “елитна прослойка” но псевдоелит, замогнал се по някакъв намин - почти винаги и престъпно или в съдружие с престъпници, които са над закона! Ето за това става дума!

България е демократична държава с либерални закони , не като Франция ...

Виждате ли как гледат на това там нормалните хора? Убийство! В прав текст! Без шикалкавения, да...ама...и но.....! И че бил едикакъв си, баща му бил еди-кой си и т.н. Край. Прас, и в затвора, пълна конфискация за изплащане на кръвнината. Защото сега пак ли ние, т.е. чрез бюджета, ще им плащаме? Кога най-сетне един, поне един изрод ще си плати лично и това ще стане обществено достояние???????

В Канада получаваш тикет(глоба). Плащаш веднага или получаваш писмо от съда ако искаш да оспорваш. Плащаш или се съдиш. Ако те осъдят Плащаш и разноските.

В Америка при такова голямо превишение на скоростта в много щати ще те арестуват, дори и без да си употребил алкохол или наркотик. А ако си употребил арестът е задължителен.

Канадецът със сигурност има предвид неплатените от нарушителя фишове, а не самото настоящо престъпление.

В Дания за едно и също ПТП глобата е пропорционална на доходите. Фишът отива директно в общината, а там всичко се знае, защото е дигитализирано и сумата надлежно се удържа, за което получаваш фактура.

че е убийство и то умишлено! Но след 5 години ще го пуснат тоя и тогава трябва да сте тук, за да го довършите защото българската демокрация не е като Френската!

България е една пропаднала държава.

народът е пропаднал,искаш да кажеш

В европейските държави не може да не си платиш глобата от нарушенията по пътя ! При просрочване от 10 дена тя се утроява, а ако се правиш на тарикат, ти блокират сметката в банката или идват и ти взимат колата. Не мога да разбера в бг-то защо не успяват да вземат 29 глоби от това гюбре и престъпник ??!! А после хленчат и се вайкат, и говорят за война по пътищата. Айде спрете с този театър от МВР-то, ами започнете да работите като хората в Европа. Няма нужда да измисляте нещо ново- всичко вече е измислено.

Профилът на тези, които внасяха разврата и пробутваха наркотиците като лайфстайл много прилича на тези , които идвайки от САЩ или Франция се наричат я Давид, я Самуел, я Соломон...

Тези, които знаят, че написаното е вярно се дразнят от тази истина. Тези , които не знаят, не могат да те разберат.

Ами цар Самуил, бе, игнорант и аналфабет? В България и в цяла Европа и САЩ е пълно с такива библейски имена. Класика.

Е, и? Самуил какво име е бре ? Нито е българско, нито е елинско, нито е тракийско, нито е славянско! А е еврейско! Както и имената на роднините на царя Самуил - братята му Арон и Моисей. А че ти и милиони са приели библейските имена за изконни за народа им е или заради невежество или щото са евреи. А може и защото без библейските вярвания народът им не е бил съществуващ.

Уникалено неграмотен и РАСИСТ! Не случайно БИБЛЕЙСКИТЕ имена било то Християнски, Еврейски или Мохамедански са стандарт в ЦЕЛИЯТ СВЯТ! Само наш Ганчо, расистчето е недоволен! Отивай си при езически народи от третия свят, нямаш място между просветени хора! Езикът ни също ни е даден от ХРИСТИЯНСКИ АПОСТОЛИ, ако не знаеш! Или чак до там не стигнал в историята???

комунделски пудели, които продължават да джафкат небивалици насранници проклети, намерете си кофите в които са ви изсрали и ходете да умрете там :) за всички е ясно, че корупцията на първо място е в милицията!!!

Самюел, видя ли какво ни докарахте, еврогейски ценности.

Цяла България е Възмутена , всички Знаем че е Убийство . Това го пише в Подкрепа на Децата на Загиналия Французин . Но всички знаем че Убиеца има Чадър от Полиция , Прокуратура и СЪД .

Ние тука сме като руснаците - зомбита с промити мозъци

!

Що за народ сме? Пияни и дрогирани ни избиват. Никой не се оплаква. Харесваме Путин и си избираме Борисов? Живея в Германия от доста време. Тука ако те хванат пиян: - първо си без книжка - второ голяма глоба - трето ходиш на курс за идиоти задължително, дето сам трябва да си го платиш - а пък ако те хванат, че караш без книжка, жална ти майка Аа да, глобите си ги плащаш. Ако се забавиш - отиваш на съд. Разходите са за твоя сметка.

Ми то за това там никой не се прави на келеш. Тука синдейства проКУРатурата на боко тъпото.

Прав си. Много неща са ни кусур и това е едно от тях. наистина следва да се вземат мерки. дори с цената на ограничаване на определени права /слободии/. Иначе - браво на вас в Германия. Харесва ми реда, дисциплината и трудолюбието. А, че преди време /и сега/ едни араби ви ебаха жените, посред Нова година, на площада и нито полицията ги арестува, нито медиите посмяха да го отразят -е случва се и това.

До дупка съд и присъда!!!

Разбира се, че е убийство! Но в България май не го виждат така. Нелепо е. И питам аз докога, ще е това.

ДО КОГАТО НЕЩАТА СЕ ЧОПЛЯТ ТУК (В НЕТА) Разбирай - гарантирано дълго : ( Друго си е да правиш революции и промени седейки пред екранчето- блага работа 1 Левски сме имали и ако си чел НИЕ СМЕ ГО ПРЕДАЛИ

Кой нормален французин ще дойде сега в България?

Хаха, за францизите може и да е убийство, но за бълхарите си е въпрос на подкупче и следващия месец мутрата ще е пак в Ревю-то. Сори, майна! Да не си женил за българска помиярка в помиярска бълхария. Сега последствията за теб.

Убийците се разхождат на свобода

Убийство е във Франция. В България е ежедневие.

софииски боклук!

Бас държа, че тоя е от "присадените" софиянци.

Геле, в софето всички сте присадени баце

Софиянец е колкото теб. Това, че не си бърше гьза с орехова шума, само в твоите очи го прави столичанин.

Случаят щеше да бъде заметен под килима, както с Милен Цветков случая, но...., не щеш ли за беда, се оказало че убития човек не е български гражданин, а французин. Малшанс Поршетко.

Нищо не е заметено. Делото върви, но бавно. Маневрите на адвокатите. Трудно ще го заметат при този обществен натиск.

Именно. Чуждия гражданин е малшанса на "бизнес-мена".

Убиецът е невинен бе, той бил херувим

Тоя трябва да го изтърват да избяга във Франция.

Туй е убийство по всички закони на Земята обаче в България не се счита за такова. А законите се прилагат по мястото на което се е случило. Само американците имат изключение и ако някой техен гражданин загине се прилагат и американските закони. Ама те това са си го извоювали защото имат споразумения с повечето държави. Ако някоя държава иска нещо от тях те оп първо подпишете това.

Добре дошли в България

Не петни името на България с тази кочина тук! Тук България отдавна я няма! Има ШОПландия !!!

Не е Шопландия, а Бетония (след 12 години гербави успехи и развитие).

Съжалявам ги тези пичове, защото тепърва ще разбират, че съгласно българската съдебна практика, животът на баща им струва колкото пакетче семки.

Това не е просто убийство. Това е предумишлено убийство. Убийство с ясна умисъл. Да се преквалифицира обвинението в по-тежко и тоя да лежи до живот с убиеца на Милен Цветков, Семерджиев. Ако има място в килията да натикат и убиеца от Борисовата градина при тях. Да има за какво да си лафят, че бая време ги чака заедно.

Да ама не и в българската правосъдна система, 8/9 месеца арест и после 3 години условна с 5 изпитателен, новото Порше и газ с 200

Но според българското законодателство, всичко е въпрос на бизнес. И колкото повече убити, толкова повече пари, без значение, как ще отсъдят съдиите

боже ква трагедия...дошли на рожден ден

Шофирането пиян и дрогиран да се счита за умишлено убийство.

Утре след пороя да чакаме ли нови жертви? Парламентът да промени законите и да се следи за изпълняването им! Не може тупан с вид на бияч на наркобос от 10-торазряден филм да има 30 неплатени глоби и да ми джитка надрусан с Порше, има 3 къщи за коли....тоя си е чиста хлебарка от автомафията у нас, закриляна от МВР. Сега синовете да почнат дело за убийство и тоя да хваща сапуна поне 40 години занапред!

Сега сделката на тоя ще каже че е гледал френският филм такси и е решил че то там е нормално така да се кара и затова.... А наркотиците са грешка. Нали приятелката му каза че не шмъркал.

Във Франция може и така да е, ама тък при нас си един обикновен ден. Ежедневие дет' се вика...

Не трябва да се продават коли за масова употреба нас 400 к.с..Панамерата е 620.Всеки богат дришльо ми кара кола която вдига 300 без да ги усети

Какви 400 коня?! Ако човек не се състезава, повече от 150 коня не му трябват, моят паркетник е толкова и е по-пъргав, отколкото имам реално нужда. Айде да кажем за по-тежък джип 200 коня. Но 400 е абсурд.

Синът като е бил женен за нашенка, е трябвало да ги предупреди че идват тук на собствен риск.

И на този фон г-н Гешев пледира да не се отнемат возилата на собствениците, предоставили автомобилите си на пияндета и наркомани.