17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИМХ няма никаква работа при баняджиите, ама НИКАКВА. 15 МИЛИОНА им отпусна държавата на баняджиите, а те оставиха един от най- важните институти без пари. Вчесто това, дават пари за пълни глупости - хванали са се да произвеждат козметика - ширпотреба - която не става за нищо. Харчат пари за простотии, а колегите им стоят без пари за основната си дейност. Борисов да не се ослушва, ами да драсне клечката тая некадърна сбирщина, получила за последните 20 години над МИЛИАРД И ПОЛОВИНА български лева от данъкоплатците, а не свършила НИЩО.

Има интересна статия на тази тема от Веляна Христова: http://www.duma.bg/node/173478 Трудно е отстрани да се прецени кой крив и кой прав ....

Ако се отцепят от БАН, мястото им не е в МОН, а или в Министерство на земеделието, храните и горите, или в Министерство на околната среда и водите.

разсмиваш хората с егото си, бе, човече! Тръгнал си да преценяш работата на хора, доста над тебе по интелигентност. Не е по силите ти, бре, отивай да се гордееш из Европата, ама не се прави на научен разбирач, смешно е. Знам, че ние на тази територия "разбираме" от всичко и затова сме цъфнали яко по всички човешки показатели, ама все пак има си мярка...

Доста над мен е само простоията им. Имам ЛИЧНИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ, в този структура ДВЕ ТРЕТИ са УМСТВЕНИ ИНВАЛИДИ, попаднали по случайност в академия!!

и НАПИШИ КОЕ ОТ НАПИСАНОТО НЕ Е ВЯРНО???

За БАН и НИМХ, не знам. Ама редакторчето ви е от най-неграмотните бе Дир. За посмешище станахте.

Добре, бе мама му стара, какво ги дундуркат още тези сини птички. Айде вън! Да видят как се вади хляба. България е колкото една въшка на картата - поне двайсе чужди прогнози я покриват. Па то и нашите синоптици едни - от три седмици са запрогнозирали дъжд, капка не е паднало. Като стане наводнение все ни изненадва. За снега да не говорим. Марш навън мързеливи некадърници!

Прочетох статията. Г-жа Велиана Христова - "журналистката" - е определено пристрастена към БАН. Ака беше погледнала и мако и информациата от сайта на института (и ако имаше нещо между ушите) вероятно би видяла и другата страна. Това е. ... и по-здрави за авторката...

За нивото на работа, което вършат родните синоптици и минимална заплата е много. Не разбирам на какво отгоре протестират. И отделени от БАН ще са на същото жалко ниво.