Синодът наследява милиони от митрополит

Светият синод на БПЦ е единствен наследник на милионите долари, които застрахователна компания от САЩ трябва да изплати по полицата на митрополит Иларион Пенчев от началото на XX век.

Обратно в новината

Коментари - Синодът наследява милиони от митрополит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли някои да каже колко завещания са намерени, от това което прочетох разбирам , че са две Не може ли аз да напиша третото зажещание и да включа и себе си.Така както сжетоя синод цъфна в второто завещание.

някой ще ми каже ли кой е Иларион Пенчев или по-точно кой е бил? какви са тези хиляди ??? за онези години значи доста милиони сегашни и от къде едно попче е било толкова богато?!

Няма лошо Св.Синод да получи завещанието,но да го използва ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА РЕТАВРАЦИЯ НА ЦЪРКВИ И МАНАСТИРИ!В съседна Румъния новия Патриарх е наредил реставрация на всички църкви иманастири/те са намерили пари/ето сега е шанса на нашите манастири/освен ако владиците не си купят по един служебен Майбах и незнам си какво още в този порядък на мисли.

Леле,да е знаел на кого оставя.Дано направят нещо, например за болни деца.На тях им стигат и европарите

Това се казва истинска застрахователна компания-за разлика от мошенниците- застрахователи у нас.Преди време на едни мои близки умряла кравата която била съвсем законно застрахована но застрахователните разбойници видели ,че става дума за бедни ,кротки хора и не признали застраховката.Казали ,че кравата била болна и не платили нито стотинка.И накрая за подигравка ги пратили да си търсят правата в съда.Всеки който би послушал такъв съвет знае ,че ако си търсиш правата в нашите съдилища трябва да имаш излишни пари за хвърляне ,нерви за трошене и накрая пак ще пиеш една студена вода докато псуваш държава и институции...

4ernite leschoyadi ve4e to4at 4ovki sa nasledstvoto

Разбира се, че адвокатите ще подкокоросат роднините да водят дела-нали са като лешояди, гледат от всякъде да откъснат нещо, не наяли се...