Синя и кървава суперлуна зарадва хората по света (Видео)

Изключително рядко заради размера на спътника ни лунно затъмнение осигури впечатляващ спектакъл на много места по света.

Обратно в новината

Коментари - Синя и кървава суперлуна зарадва хората по света (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак Бойко ще стане "ВАМПИР".

Синя, червена, пембена и по това време текат едни реклами и всички си чакаме синьото и гледаме с отворена уста рекламите , после синьото, после рекламите и аре стига толкова!

Нещо не е наред с терминологията,може би преводът на някои понятия не е правилен.В английско-българския речник"blue moon" не е преведено като "синя луна",а означава"нещо,което се случва рядко","от дъжд на вятър".Но-за много от коментиращите явно астрономическото явление представлява интерес дотолкова,че да изпишат поредните глупости.

Луна, като луна, видях я преди малко, нищо и няма, същата си е, ни червена, ни синя.

Астрономи от обсерваторията в Смолян са наблюдавали тази вечер Луната и са видели другарката Нинова да се разхожда по кървавочервената лунна повърхност под ръка с товарищ Решетников. Тя е помахала с ръка,отрупана със златни пръстени на наблюдателите. България е изпаднала в умиление от събитието!

Другарката Нинова е поръчала на Изпълнителното бюро на БСП да разпространи слово срещу ГЕРБ,което тя щяла лично да произнесе от кървавочервената суперлуна тази вечер. Тя е заминала за Луната тази сутрин и вече посрещната от лунни руски журналисти в червени одежди.

Тази вечер българите ще наблюдават червена луна ,като в средата на Луната ще се виждат сърпа и чука на комунистите.Те са изпратили тези инструменти,за да напомнят,че са проливали народна кръв с цел да управляват "цветно".

Нали на 1.1.2018 г. имаше суперлуна. Тази нощ - 31.1.2018 г. пак ще има, т.е. след 30 дни. Нали пълнолунието е на 28 дни? Нали по лунния календар се изчиляват църковните празници и бременността на жените? Някой може ли да обясни тези аномалии?

Синя луна е второто пълнолуние в 1 календарен месец. Супер луна е когато Луната е максимално близо до Земята.

Дрън дрън пророчества. Одеве я гледах, не е червена.

малии , отивам да режа брестови колове и към парламента , на лов за вампири

Библейското пророчество за кървавата луна: Това е краят!

Надявам се. Очаквам вече порочния гаден свят да се срине и да се появи един нов, чист свят, в който хората - които останат ще живеят, спазвайки Божиите, Христови закони...