Коментари - Идат стачки заради годините за пенсия и добавките | dnes.dir.bg
назад

Идат стачки заради годините за пенсия и добавките

КНСБ започва подготовка на национален протест срещу намерението на финансовия министър Симеон Дянков да се увеличи възрастта за пенсиониране от догодина. Ако парламентът приеме това предложение, ще има стачки.

Обратно в новината

Коментари - Идат стачки заради годините за пенсия и добавките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо чак сега синдикурците се сетиха да подстрекават народа да се вдига на стачка.Кьде спахте,а се сьбудихте след толкова години.

А ти ако си ходил на училище нали си изучавал моето стихотворение "Стани,стани юнак балкански,от сън дълбок се събуди". Така е не само в България,а по целия свят,повечето хора спят,а единици се сещат да зададат "правилните" въпроси. Затова в училище изучават моето стихотворение,за да се сещат хората,а не само да задават смешни въпроси "Защо 500 години спахте под турско роство, а не скочихте да се освободите! Не се чуди

КЪДЕ СА НИ ПАРИТЕ КОИТО НИ УДЪРЖАХТЕ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ГОДИНИ ЗА ПЕНСИЯ,СЕГА ГИ НЯМА ЩЕ ЧАКАТЕ ДА УМРЕМ И ТОГАВА ЩЕ НИ ПЕНСИОНИРАТЕ,НИКОЙ РАБОТОДАТЕЛ НЯМА ДА НИ ДЪРЖИ НА ТЕЗИ ГОДИНИ НА РАБОТА, ЖАЛКО ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ СА МЛАДИ И НЯМАТ ТОЗИ ПРОБЛЕМ ,НО НЯМА ЛИ КОЙ ДА ИМ ДАДЕ АКЪЛ ,ЧЕ ТОВА КОЕТО МИСЛЯТ НЕ Е ПРАВИЛНО НЕ МОЖАХТЕ ДА ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТКРАДЕНИТЕ ПАРИ И СЕГА НАРОДЪТ ПАК ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ ПЛАЩА,МИСЛЕХМЕ ,ЧЕ БОЙКО ЩЕ МИСЛИ ЗА НАРОДА НО И ТОЙ ПРОДЪЛЖАВА ПО СЪЩИЯ НАЧИН ПАК НАРОДЪТ ДА ПЛАЩА. МИСЛЕТЕ БЕ ХОРА АКО СТЕ ТАКИВА НАРОДЪТ МИЗЕРСТВА НЯМА РАБОТА А ВИЕ УДЪЛЖАВАТЕ ГОДИНИТЕ ,И НА СИНДИКАТИТЕ НЕ ВЯРВАМ ВЕЧЕ,КАРАТ СЛУЖЕБНИ КОЛИ ПРЪСКАТ ПАРИ И ЗА НИКОГО НЕ ИМ ПУКА.

ВСЕКИ ДЕН В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ,КЪДЕТО СЕ КОВАТ ЗАКОНИТЕ,ПРИСЪСТВАТ ПО 40-50 ДЕПУТАТИ.АКО СЕ НАМАЛИ БРОЯТ ИМ ОТ 240 НА 120 ЕТО ТИ ГИ ПАРИТЕ ЗА ПЕНСИИ.ОНЯ С ПЕДАЛСКИЯ ГЛАС ДА НЕ ГОВОРИ,ЧЕ НЯМА ПАРИ.

синдикатите си живеят в сговор с управляващите ..... не им вярвам ...познавам доста председатели на синдикати...уреждат си живота без да им пука за останалите !!

Май се задава, идва нещо, което не сме го правили до сега. Дано да го направим.Въпрос на оцеляване.Дано го разберем, преди да посетим телом и духом "Парка на покойника".

Ако съумеем да оцелеем заедно, значи ще сме го разбрали

Ще го търсите Тато.Иначе го плюхте по стар бг обичай,а то се оказа,че при него сме живяли в Рая-сравнително интегрирани цигани,добро и задължително образование,добро здравеопазване и профилактика,висока продължителност на чов.живот,пенсия на 50-60 години,парите ти стигат, почивки,санаториуми,работа...щях да забравя получаваш чисто нови жилища,евтини и качествени,за разлика от сега.И това е мнение на човек,нямащ нищо общо с БКП,както и моите близки.Въпреки това живеехме повече от добре,пари никога не са ни липсвали.Като минус определям условната невъзможност да си купиш западна кола и да пътуваш по света.Но и това е условно.Айде кажете кое от изброеното е по-добре днес--при бленуваната "демокрация".И пак повтарям никога никой от роднините ми не е бил и обикновен член на БКП.Просто мисля трезво,имам добра памет,анализирам,сравнявам,обективен съм.Оказа се,че и Т.Живков е защитавал интересите на БГ по най-добрия начин до сега,щом накрая се е заиграл с ФРГ и Япония.

Национален протест къде в тези думи виждат стачка?Синдикатите=на управляващите те не разчитат на пенсия и нищо няма да направят освен много шум в медиите.Хубавото в случая е че в природата действа законът на Нютон и това рязко повишаване на възрастта ще срине пенсионната система която е архаична и ще трябва да се изгради нова и действаща.Още след освобождение от турско сме имали по добра система като всичко се е облагало с 2% данък който е отивал за пенсионни осигуровки.Въвеждането на подобно осигуряване ще реши всички пролеми както с плащането на осигуровки,така и с ниските пенсии,но това правителство от примати ще остави това решение за тези след тях ведно с проблемите от това.

Малеее,тоя алкохолик как се държи неадекватно.Наистина ли това е синдикален лидер. Това е един ненормалник,който не те чува какво говори и който няма елементарна култура на изслушване.Срам,сраммммм

Дълбоко съм убеден, че има от къде да се намерят средства за пенсии - къде са парите от приватизацията? Недоумявам кой им прави анализите и кой дава такива абсурдни съвети за пенсионната реформа - явно хора, които нямат пряк контакт с обикновения българин - нито има работни места за хора в зряла възраст, нито пък те са пълноценни на работните си места. Да се спре с този тормоз над хората, на които им остава малко до пенсия. Защо не се обръща внимание на фирми, които от години - над 2 - не изплащат възнаграждение и не внасят осигуровки на персонала?

Дядо ми е бил уважаван и достоен човек. А аз не пия защото хобито ми не го позволява и те така. не ви минава пропагандата комунистически дупета. Разкрит си чичо ;-) това д-р е съкращение вероятно от другар щот за доктор нямаш акъл ;-)

От край време синдикатите са организация която навсякъде се меси и за нищо не отговаря. Доста хора ще изгорят покрай тая стачка..

Герберите ще ги трепети или ще отваряте Белене и Скравена отново

Хората чакаха да чуят твоето мнение за стачката и сега взеха, че се уплашиха. Може и да не стачкуват,а? Може пък добре да си вършиш работата, а малкото "п"?

синдикати..всяка година едно и също..шум, шум ..и от коледа за месец в чужбина с изнуденото. и те царуват. мафията първо купува синдикатите...и боклукчиите. помня как станишев помагаше на бб за боклука..

Хахаха тъпи профсъюзни деятели.... Ако ви изритаме работниците за 1 месец всичкио пролетариат ще му се е.. май...а. Така де банки , заеми... е ще се научите да бачкате ... а профсъюзите ще умрете от глад ..то и на снимката с таз малоумна физиономия накъде е тръгнал

В тъги, в неволи, младост минува, кръвта се ядно в жили вълнува, погледът мрачен, умът не види добро ли, зло ли насреща иде... .......................... "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога измамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи. ........................... Тъй върви светът! Лъжа и робство на тая пуста земя царува! ............................. И в това царство кърваво, грешно, царство на подлост, разврат и сълзи, царство на скърби - зло безконечно! кипи борбата и с стъпки бързи върви към своят свещен конец... Ще викнем ние: "Хляб или свинец!"

Благодаря Ви за прекрасното стихотворение на Ботев и за жалост...така актуално и днес.

Паднели ти овца стрижи,докога.Тия сменят правилата всеки път,няма сигурност за народеца с герб.Отмятат се както си искат,само и само да надцакват.БЪЛГАРОУБИЙЦИ,ХОРА БЕЗ ЧЕСТ...

Този виц е от вашите вицове - Пенсионер влиза в сексшоп. - От две неща съм най- недоволен - от икономическата политика на правителството и от сексуалният си живот! Да имате надуваема кукла на Симеон Дянков?

Беше умишления хаус на изборите,което говори за преднамереност от страна на управляващите.Мисля че е крайно време да се запознаят с затвора.

А кажи сега като си толкоз умен и отворен колко правописни грешки имаш в написаното?

Ти се научи да пишеш правилно името си ! Съществителните собствени имена се пишат с главна буквичка!:)

Бях инструктор в ЦС на БПС. Срам ме е за това. Профсъюзите са водач на класата. Вместо да водят народа на протести като тези в Гърция, нашите чиновници в БПС наричани сега КНСБ, водят кабинетни словестни баталии без смисъл и цел. Трябва борба, палки, арести, трябва да бъде изметен този тъп нагъл и противен авантюрист и простак-пожарникар и неговите подметки измажду най- изпадналите антизападни типове и ченгета на ДС. Трябва бунт, настъпление, лишаване от спокойствие и измамно благополучие, за да си отидат тези кърлежи отдясно и фалшиви леви, настоящи милионери. Няма да мине само с лафове. Няма.

Христо Ботев ( нерегистриран ) 18.11.2011 19:13 В тъги, в неволи, младост минува, кръвта се ядно в жили вълнува, погледът мрачен, умът не види добро ли, зло ли насреща иде... .......................... "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога измамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи. ........................... Тъй върви светът! Лъжа и робство на тая пуста земя царува! ............................. И в това царство кърваво, грешно, царство на подлост, разврат и сълзи, царство на скърби - зло безконечно! кипи борбата и с стъпки бързи върви към своят свещен конец... Ще викнем... още ние: "Хляб или свинец!"

Тия измислени герой ,освен да се борят срещу народа си, да унищожават резерва,и да строят пътища по които не можем да минем защото домакинствата ни фалираха,друго май не правят.

След Арабската пролет иде и българската. Гледай Бойко и мисли за Кадафи! Победата е неизбежна, а Бойко да отива при Кадафи. И България може да стане свободна и демократична държава!

Ще се включа в протеста ,защото това е безобразие.Сега съм на 58 г.и очаквах с нетърпение да се пенсионирам след две години.Стресът е огромен.А сега изведнъж държавата решава да си го изкара на нас.Нека да режат от техните си заплати!

Стачка..... и всеки да си плаща осигуровките ако иска . Стига са ни прибирали парите, а те да си купуват нови мерцедеси .Не можем и да доживеем да ги похарчим и те отиват пак в тях. Мизерници .

УПРАВЛЯВАЩИТЕ НА СОФРИ - НАРОДА ГЛАДЕН И БЕДЕН . БРАВО НА СИНДИКАТИТЕ - МОЖЕ ДА СА ВСЯКАКВИ НО ТЕ МОГАТ ДА ОРГАНИЗИРАТ СТАЧКАТА

Браво на синдикатите- най после всички разбрахме кой какво цели,но може и грешна да им излезе сметката.подигравка към поколението което ги отгледа .подигравка и геноцит.ИЗРОДИ УПРАВЛЯВАЩИ.

дир-ници, не пускате по-остри мнения,нали? пускате само такива от които не боли. дупедавци.

и мойте не ги пуснаха

аз съм за стачка всеки да си плаща осигуровките стига са лежали на гърбовете ни прост народ слаба държава

че няма никакви основания да бъде нарушавано споразумението за развитието на пенсионната система - ТИ В ЧАС ЛИ СИ: Ами самия ти казваш че в НОИ има дефицит. Това е решението и в ЦЯЛА ЕВРОПА до прилагат.

Хайде първо да приложат доходите средно поне както са в ЦЯЛА ЕВРОПА а после да режат като тях...

аиде първо да вземеш да даваш производителност колкото европейски работник и тогава да искаш европейска заплата

В следващия Парламент никой няма да гласува за вас .НИКОГА ПОВЕЧЕ !

Ти депутатка ли си.Или тъй по инерция.Това пенсийте си големи кукута-не може да пресечете улицата сами,ама на изборите-първи кипри.Акъли да давате кой да управлява държавата.Вие за вас си нямате-на държавата давате.Затова се пускаха ...аман

Тия синдикати и гаргите не могат да уплашат.Ама вие журналистите им популяризирайте акциите...нали и вие червени

Съгласен съм с оценката ВИ за форумеца "павел". При този начин на мислене, ЧАЛГАТА е най-новата религия. Нейната "църква" е днешната българска държава, нейните свещенослужители са полицаите - милиционери, съдии, политици, БАН-яджиите, голяма част от учителите и лекарите. А нейната автентична идеологическа "вяра" е А Т Е И З М Ъ Т.

За протокола слушам само Рок и Метал. А чалгата и комунистите са изпили вашите мозъци. И да Неспасяем съм, защо ли? Ами защото сам си се спасявам и нямам нужда някои да ме спасява, нито синдикати нито комунисти. Въпрос на планиране и на познаване на процесите. Ходете да учите още за да ви се изясни и да спечелите от ситуацията ;-) по-здрав от мен и до чукане ..т.е. до чуване .

Метал ли слушаш? МетЪл, драги! Ти и от метъл толкова разбираш , колкото си успял да се ограмотиш... А чалгата възникна точно след освобождението-1989година.

Абе какво е това правителство,веднъж решат и кажат едно а после се променя на друго.Боже,пази ни какви хора ни управляват.Те не виждат ли че Българите са болни,гладни хора.ние сме една застаряваща страна,младите хора избягаха и бягат,ние ще трябва да работим ,че да не можем след време да си получим и дочакаме пенсията.всички трябва да сме единни и да докажем на управляващите ни ,че не сме съгласни с тяхните приумици.ние ги избрахме и пак ние можем да ги катурнем.

Вдигането е добро за България и за всички хора под 53 и над 62г. В момента се плащат големи осигуровки за пенсия. 17.8%( от заплатата) х 40г = 12г( при 60% пенсия от предишната заплата ) - При пенсиониране на 65г + 12г = 78г ( при средна продължителност на живор 70г ) = МНОГО ВИСОКИ ОСИГУРОВКИ 1. За хората под 53г ги хваща увеличението след 2020г така или иначе, и е по-добре сега да има по-малко разход за пенсионата система 2. За хората над 62г - са пенсионери и колкото по-малко други пенсионери има толкова повече пари за тяхните пенсии има. - за хората м/у 53-62г - съжелявам, но е по-добре да има стабилна финансова система а не да стане като в Гърция.

Ура! През 2012-та ще починат 110 000 пенсионери, а нови няма да има! Ето ти повишение на пенсиите с 5%, колкото е годишната инфлация! Чисто и просто като къпан Дянков!

нЯМА ДА ТЪРПЯ ПОВЕЧЕ , ХОРА ИЗЛИЗАМ НА УЛИЦАТА ИМАТЕ МОЯТА ПОДКРЕПА . САМО СИНДИКАТИТЕ ДОБРИ ИЛИ ЛОШИ МОГАТ ДА НИ ИЗКАРАТ .

Урааа само твоята подкрепа чакахме ;-) Отдъхнах си и се успокоих ;-)

Досаден си! Има един български израз,който ти отива:"на всяка манджа-мерудия".

с тези повишавания на възраста за пенсия правителството ,герб и бате бойко на следващите избори остават извън парламента ,гласувайте за който и да е само не и за тия.......

Няма държава, има олигархия. Решавайте сами.

Олигархия. Решихме!

Г-н Борисов, не мълчете ,спрете нагнетяването на недоверието към Вас. Не позволявайте хората да бъдат поведени от синдикати или други и да Ви сринат.Всички, които гласувахме за Вас, сега ще трябва да се обърнем срещу Вас.Това, което се съобщава по медиите относно вдигането на възрастта Ваше решение ли е, защото ако е Ваше не се сърдете на никой.Помнете това ще Ви срине от власт, защото ние няма да сме с Вас.

Сиске, чак сега ли се усети за какви си гласувала бре шматарано? Ха, честито ти ма то акъла като женския цикъл - не ти ли дойде навреме, не го чакай! Умните хора разбрахме още първите 2-3 месеца след като гласувахме за това бедствие ГРОБ каква грешка сме сторили като ги качихме на престола ... ма пък нали трябваше комунягите и циганягите да изритаме от там ... а то докарахме още по-нагли комуняги в лицето на ГРОБ!

Крайно време е всеки да разбере: ПЕНСИОННА СИСТЕМА У НАС НЯМА!!! Това, което слабата държава НАЛАГА над платците си, се описва със следните думи: ГРАБЕЖ на средствата от хората; ГЕНОЦИД; НАГЛОСТ и БЕЗУМИЕ на шепа лумпени над цял един народ. Пенсионна система просто НЯМА. На лице е изваждане на едни пари от работещите и прехвърлянето им към все още живите старци. Младите хора са малцинство и техните пари никъде не се заделят. Живее се месец за месец. Кой и защо тогава говори ЗА РЕФОРМИ и СИСТЕМА?!? Нито нещо се променя, нито има ефективна и справедлива система! Това си е чистата ИСТИНА.

А сега попитай агент Гоце и СерГЕЙ Нестаналшев къде скатаха парите като ги открадна тяхната партия?

Абе, Павелчо, що не си затвориш смрадливата уста? Или така си чешеш пъпчивото его?!

Павелчоооо, шматко глупава, и теб ли те заблудиха гробарите бре? Не че ги долюбвам комунягите и циганяците, ама айде да ти отговоря на въпроса - парите отидоха във фискалният резерв, който го предадоха на любовника ти Бойко Рапона със салдо 8,4 милиарда!!! Е, сега скъпата ти ненагледна мутра е стопил този резерв до малко повече от половината! Друго да попиташ? Заблуден нещастник!

В България синдикати няма. Има касички за събиране на членски внос и словоблудстване по медиите ..

В България и опозиция няма.Но все от някъде протестите трябва да започнат. А инъче е ясно е, че не може да се разчита много на синдикатите да защитят хората...Ние трябва да се научим сами себе си да остояваме!

Трябва да има тристранно спорузамение,но вие винаги се опъвате като магаре на мост/х=не проябявате ни най-малко разбиране/Че няма пари го знаем всички,само вие не можете та го схваните .И понеже няма пари -предлагам всички депутати,министри,синдикални лидери и всички които имат заплата от ръководните кадри на държавната администрация по-вече от 3, минимални заплати да се намалт. Е ТОВА ДА СЕ ГЛАСУВА,ДА ВИДЯТ как се живее с малко пари,а не да всявате смути анархияв страната.Май няма да ви хареса моето предложехие

Трябва да има тристранно спорузамение,но вие винаги се опъвате като магаре на мост/х=не проябявате ни най-малко разбиране/Че няма пари го знаем всички,само вие не можете та го схваните .И понеже няма пари -предлагам всички депутати,министри,синдикални лидери и всички които имат заплата от ръководните кадри на държавната администрация по-вече от 3, минимални заплати да се намалт. Е ТОВА ДА СЕ ГЛАСУВА,ДА ВИДЯТ как се живее с малко пари,а не да всявате смути анархияв страната.Май няма да ви хареса моето предложехие

Трябва да има тристранно спорузамение,но вие винаги се опъвате като магаре на мост/х=не проябявате ни най-малко разбиране/Че няма пари го знаем всички,само вие не можете та го схваните .И понеже няма пари -предлагам всички депутати,министри,синдикални лидери и всички които имат заплата от ръководните кадри на държавната администрация по-вече от 3, минимални заплати да се намалт. Е ТОВА ДА СЕ ГЛАСУВА,ДА ВИДЯТ как се живее с малко пари,а не да всявате смути анархияв страната.Май няма да ви хареса моето предложехие

Точно така, не става. не може един министър или мениджър да е само3 пъти по-отговорен от една метачка. Заплата се плаща за отговорност и свършена работа. Що не викате против футболистите и кавгаджийките дет прибират безброй лев ами срещу хората които работят.

Вярно е това, което казваш, но не хората са виновни в крайна с/ка, а онези, които умишлено "отгледаха" този манталитет у тях. Същите тези в момента предлагат да се приеме един безумен закон за правата на малолетните, който на практика цели окончателното унищожаване на нормалните семейние и обществени връзки м/у хората. Та, давай го по кротко с тези претенциозно-профански квалификации...Явно не си достатъчно умен , за да направиш по-смислен коментар.

Земната реалност е двойствен и полярен свят, затова гледната точка (перспективата) към нещата е много важна. Едно нещо можем да го възприемем и тълкуваме по различни начини, и в крайна с/ка да се окажем в положението на тримата слепци и слона (според онази притча).

Я да видим дали идат или както обикновено огън по 3-тата възраст, нея няма кой да я защити!!

Като активист на ГЕРБ се намразих и искам да се самолинчувам.МРАЗЯТ ме и колегите,сигурно и Бог ме мрази вече.ИСКА МИ СЕ да се извиня на хората които убеждавах да гласуват за "светлото бъдеще"...Потресен съм и се ненавиждам.ДАНО ИЗДЪРЖА ...КОЛКОТО ДО СИНДИКАЛИЗМА-В БЪЛГАРИЯ ГО ИМА САМО КАТО ПОНЯТИЕ ...БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ...

По лесно е да се гръмнеш не се мъчи бе човек. Така и така не вдяваш какво са ти говорили щом само си повтарял като грамофон....и пак не си разбрал за какво става въпрос

павелчо, иди си бий една в банята мойто момче... и лягай! Разбрахме, че и при военните не са те взели, няма нищо! И за комунистите не се притеснявай, те вече няма да те карат да декламираш пламенно. Хайде, тука големите батковци и какички си обсъждат важни работи!

Ще ти простим защото си прогледнал. И баща ми гласува за тях и сега се проклина. Дано повече и по бързо прогледнат и да станеме да спреме този абсурд. Герб са за затвора и за публично линчуване начело на най голямият престъпник и мафиот , техният вожд Б.Борисов в подземния свят известен като Рапона.

като си толкоз отворен що не станеш партизанин ме мамин сладък? Взимаи пушката и ходи се бори против ГЕРБ.Само лаеш по форумите. Всички сте мноооого големи зад комповете , ама кат ви плеснат по едно шамарче полицаите или ние дето не сме съгласни с вас ревете от полицейски произвол мамини синчета недоклатени.

При Хрушчов пристига негов познат и го моли за работа. Предложенията на Хрушчов за отговорни постове са отхвърлени. Накрая познатият се съгласява с предложението да бъде наблюдател от кулата на Кремъл да гледа кога ще дойде комунизмът със заплата 300 рубли. Пристига делегация от САЩ. Бизнесмени и журналисти забелязват човека на кулата и любопитни го заобикалят. - Какво правиш на кулата? - Гледам кога ще дойде комунизмът. - И колко ти плащат за това? - 300 рубли. - Ела при нас. Ще ти осигурим по-добри условия, заплащане 500 долара. Ще гледаш кога идват кризите. - Не, не съм съгласен. - Защо? Не си ли доволен от това, което предлагаме? - Не съм съгласен, защото при вас кризите идват често, а при нас комунизмът я дойде, я не ...

Така е и колкото повече хора го разберат толкова по-рано ще си стегнат в кръста и ще заработят , и няма да се водят от тъпотията "От всекиго според възможностите на всекиго според потребностите" Не може едни да ядът свинско други само зеле и да се каже е всички са яли свинско със зеле. Които е произвел зеле да си го яде и да не гледа в чинийката на тия дето са произвел свинско.

Неразбра вица!-ама нищо!!

"повече хора да разберат"?! Съжалявам много, но едва ли ти, ПАВЕЛ, може спокойно да се каже, че ще разбереш НЕЩО, от случващото се. Чалгауправлението, чалгакултурата, чалгапропагандата, ... в Чалгария е отровила над 70% от българския народ. А по повод на "вица" мога да посоча едно име: ВОЛФ ГРИГОРИЕВИЧ МЕСИНГ. Преди да почине, през 1974 година, на 57-мата годишнина от ВОСР, предрича 73 години и 3 месеца тази революция да продължи, т.е до 1991 година.

Толкова очеваден е вица:)))))))

Хапчето! И Побързай!!!

Репликата е за Павел!!!

аз си ги пия бе шефче, Тик -так хапчета, А ти да не забравиш твоите , че като гледам как се пените като бясни кучета човек си мисли ,че ви е ухапало нещо или че гарга ви е изпила мозъците

Еи как не измряхте бе комунистчета скапани. нали се сещате ,че вие като излезете на стачка . ние ще излезем срещу вас и ще стане гражданска война. Тогава съвсем ще цъфнем и вържем. Но може би така е по-добре които остане да си направи държавата както иска. като ви гледам електората обаче нямате много шансове.

Стига с тази гражданска война. Тя е почнала на 9-ти юни 1923 година. С някой затишия, войната се възобнови на 23 септември в с. Катуница. За сега гръмна Ловеч, но не се знае къде ще е следващият неин епицентър. Както се предполага, при някой следващ "трус" може и на площад "Народно събрание" да е, най-сетне ще се сключи МИРЕН ДОГОВОР - ПАКТ ЗА НАРОДНО БЛАГОДЕНСТВИЕ.

напротив не стига. Писна ми от малоумни комунисти както и на повечето работещи хора. Аз лично съм готов да се включа с всички сили и средства, та най-после да се изрине тая комунистическа зараза. Няма страна в която комунистите да са донесли нещо добро. Искам децата ми да живеят в нормална европейска държава а комунистите и прочие сган пречат да се постигне това. Затова съм готов даже на убийство.Аман от Недоволни мрънкачи. Няма угодия. Които не му изнася да хваща или терминал 2 или гората и да става шумкарин както едно време. Поне ще заяви ясна позиция вместо само да мрънка по форумите .

КГБ-нце, пак ли си под прикритие! Не можеш се скриеш! Глупостите ти те издават под всякакъв ник!!!

Шефче, няма как да съм от КГБ щото за разлика от теб аз никога , се съм бил партиен член , и даже не отидох да ме приемат в комсомола, та се наложи другарката да идва да ме приема в къщи както бяхме седнали с баща ми на кана вино, че план имала да изпълнява пък аз съм го провалял и те така.

Продължителност на живота в Европа: Австрия-79,21 год.,Великобритания -78,70 год ,Германия- 78,95 год.,Гърция- 79,38 ,Испания-79,78,Италия--79,94, Холандия-79,11, Франция-80,59,Швеция-80,63,Швейцария-80,62 ,БЪЛГАРИЯ-72,57.Средна възраст за пенсиониране в Европа -62 години,във Франция на 60.

СТИГА ВЕЧЕ СТРАХ БЪЛГАРИНО , НЕКА СЕ ИЗПРАВИМ И ДА СЕ ПОСТАРАЕМ ДА ДА ПОКАЖЕМ ЧЕ НИ ИМА И ЧЕ НЕМОЖЕ ДА СИ ПРАВАТ С НАС КАКВОТО СИ ИСКАТ ТЕЗИ РАЗБОЙНИЦИ. НЕКА ИМ ПОКАЖЕМ ЧЕ НЕ НИ Е СТРАХ ОТ ТЯХ И ЧЕ ТЕ ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ ЗА НАС А НЕ НИЕ ЗА ТЯХ