Синът на загиналия пилот Валентин Терзиев съди "Граф Игнатиево" за 70 000 лв.

Става дума за 2967 допълнителни работни часа, за които летецът не е бил компенсиран с почивка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лъже !!!!!! няма как да знае кога и колко е летял щом тва копеле знае? кво остава за чувствителни данни тя и пачата знае з а мишена и ЗА ЧАСОВЕ И ЗА МНОХОГО ДРУГИ ВОЕННИ НЕЩА... т,нт kopeleto съдело а че е най некадърния и най наказван миндил? потрошил з а милиони техника? КЪДЕ СПИ КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕТО?

_stankow

Тези пари нищо не са. Ако се полагат, ако е станала грешка - ще му ги дадат. Но въпросът е в застраховката. Изплатена ли е вече ? Какъв е размерът ? Ако не дадат поне 300,000 лв. на семейството - няма да е справедливо !

ЧАК ПА 300к БИ ТРЯБВАЛО ПАЧАТА ДА ИЗПЛАТИ ВОЕННАТА ТЕХНИКА ПОТРОШЕНА...

Със съд няма да върнете човека, бащата, съпруга, няма да станете и богати с кървавите пари…съдете началниците, които са виновни за смъртта на пилота, съдете Румен Радев, който е бил началник на бойната авиация и който е въртял секс, коремни и лицеви опори, вместо да се грижи за обучението на пилотите, а след това разруши държавата и насъска хората едни срещу други. Нека един огромен народен пмрук се стовари върху това нищожество.

Не са уведомили счетоводителката,за извънредните часове от дежурство,за да бъдат начислени към крайното обезщетение.

На 49 години, отдавна е трябвало да бъде в пенсия, обаче как да се лиши от 3 000 лева заплата, така излиза според законите! Интересното е, че никой не признава тази да него за човек! Пред Бог и закона, тя е никоя!

Няма добър пилот, който би се навил да работи за заплата от 3000 лв. Не е чудно, че в BGAF са се събрали некадърниците. В Райънеър пилотите взимат по 7000 паунда и повече на месец. За справка: The starting salary for a captain with a medium-sized airline may range from £54,000 ($87,000) to £75,000 ($120,000), while those with the major operators could earn from £97,000 ($156,000) to over £140,000 ($225,000).1

Прав си, ама онези се скъсват от летене. Даже не гасят двигателите!

Истински пилот се става с много летене/нальот. В българските ВВС пилотите са аматьори в сравнение с комерсиалните пилоти. EXPERIENCE IS MOTHER OF KNOWLEDGE.

Нали хората Ви предложиха да съберат пари, за да ви помогнат след трагедията, а вие отказахте с мотива, че сте добре финансово и нямате нужда от пари… Защо ще съдите “Граф Игнатиево”? Валентин Терзиев не беше наемник - бойната авиация беше животът му, за който той си даде и живота… за да се плати на Вас, на адвокати, съдилища и т.н. Ще се наложи да се орежат парите за безопасност, обучение и т.н. На останалите пилоти - в резултат бойните другари на Терзиев ще рискуват още повече живота си… всеки отдаден на работата, а й не само, си работи повече от минимално изискваното от него…

Не е възможно с толкова много часове допълнителни, да не се е научил безопасно да лети, или само разни бавно загряващи дебили стават пилоти в българските ВВС. Тоя не биха го наели за пилот в гражданската авиация, където пилотите правят хиляди часове нальот, кацат и излитат безопасно години наред и летят на много по-сложни самолети от руският миг 29. Пилот некадърник е Асеновград скрият самоубиец. RIP (REST IN PIECES)

_stankow

Къде е управлението на изтребител, къде - на транспортен самолет, къде - на граждански ... Изобщо не знаете за какво става дума !

Тоя направо се е преработил! 12 часа полети на година, през останалото време нищо! Че и извънредно е правил нищо! Явно някой отвътре им казва какво да правят!

Колко мърши коментират тука. Те си мислят, че да караш изтребител е като да караш своята 20-годишна пърдяща бричка. Летец с жалите няколко часа нальот - сравнено с 200 часа на американските пилоти. Началниците му са го пратили на смърт, той е изпълнявал заповеди !

Големият летец не биха го взели на работа в Райънеър или Изиджет. Некадърник с връзки, а не летец, че и инструктор бил. Хахаха

Да бе да! На 49 години още майор! Пълен некадърник! Явно се е натиснал за полета! То с такава в къщи, не извънредно, ами как ли се е прибирал!

хващали го да продава и керосин има много наказания...

Да караш истребител е хубаво. Ама да го подкараш и да го разбиеш, като междувременно се утрепеш не е много хубаво. Под въпрос е компетентността на въпросният летец/камикадзе.

не е хубаво така да се говори за загинал летец, но преди два месеца , жена му твърдеше, че не е направил необходимият нальо сега има претенции за неизплатен извънреден труд! та не разбирам, какво работи един военен летец през времето когато не лети

Чистят тоалетните на Графа и лъскат чеки*

ти това ли правиш когато си на работа?! А с коя ръка пишеш тъпи си коментари за които ти плащат стотинки!? Или говориш на микрофона!

Пилота дежури на самолетната стоянка в готовност при откриване на нарушител да излети .Дежурството е по тежко от това да летиш,защото не знаеш по кое време през ноща могат да ти дадат команда да излетиш.Явно като по опитен пилот са го писали него и още някой друг,редовно да носят бойното дежурство,което се нарича Air Polising.

Знаем как се дават дежурства на стоянка! Бичат карти и гледат филми! Пък с малко дете , кой ще му даде много дежурства!

продава керосин, нафта части...

Заради баща му българските ВВС са с един истребител по-малко. Расходите на държавата огромни, а репутационните щети непоправими. Айде да беше война щях да разбера, ама в мирно време, без други самолети наоколо да се забие в морето значи, че пилотът е зяпал през прозореца вместо да си гледа инструментите. Абсолютен аматьор некадърник. Семейството дължи пари, а не Граф Игнатиево!

А с колко сме назад заради управляващата шайка на Борисов?! С по 20 милиарда за всяка година през последните 10. Смени си дилъра на дрогата.

Да наближава една година без Борисов, тоест си с 10 милиарда напред, а догодина ще станат 20. Наистина си смени дрогата или да ходиш на вечерно училище не знам с какво образование си.

New (нерегистриран) Трябва да минат поне 5 години без Борисов и ОПГ Герб, та България да се приближи до равнището си отпреди ОПГ Герб и Борисов. С некадърното си, за сметка на това дългосрочно управление, те нанесоха огромни щети и върнаха България в мутренските години от миналия век.

За Бога братя, ни са стискайти за 70 000 лева кръвнина оти е срамно чи дадахте 20 заплати на куп на Ушатия га са уволни и ся зима и още 8 000 месечно за да си клати ушите в ШЕРАТОН

Семейството трябва да получи помощ заради загубата на бащата

Дребосъкът първо да плати щетите направени от некадърният му баща, после да съди Граф Игнатиево. Може да му приспаднат 70000 лв от 5000000 долара, колкото струва един такъв миг 29.

Мислех си, че плъховете са много гнусни животни - ядящи мърша и екскременти, ама ти ги биеш по всички показатели.

Да плаща дребосъкът лаком гъз и лакомият гъз жената на некадърният пилот! Ти може да им помогнеш! На българските ВВС трябват кадър и пилоти, а не дядки, които не знаят как се лети безопасно. Всеки един пилот от гражданската авиация е по-доблестен от летящият самоубиец.

А кой ще плати самолета? Възрастен , пенсионер, тръгнал да кара през ноща!

тези дето го свалиха. АМЕРИКАНЦИТЕ

Защо имат извънредни работни часове, като нямат достатъчно часове за полети? Нещо не се връзва...

Добре, разбирам - това е трагедия. Но защо правят всичко публично? Вече създават впечатление, че правят всичко за пари? Едва ли 12 годишно дете ще се сети да води дела.... Също като онази от Пловдив, дето мъжът и беше загинал в катастрофа - дето първо ходи да прегръща убиеца, и да му прощава щото бил млад човек, после някой я светна, че може да изкара пари и осра всички медии с изявите си.... Определено на тези хора не им е лесно, но правейки всичко това публично - създават лошо впечатление. Това са си лични неща, които не трябва да бъдат обявявани пред обществото.

Медиите ги правят публични.