Синът на самоковски бизнесмен твърди, че е пребит, нападателят го обвинява в насилие над сестра му

Христо Гуцалски е бил в "Пирогов" със счупени крак и ръка, според Людмил Джелепов е паднал сам

Обратно в новината

Коментари - Синът на самоковски бизнесмен твърди, че е пребит, нападателят го обвинява в насилие над сестра му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самоковските селяндури не могат да рзделят една дърта вмирисана Минджа...ей булгаре минджи колкото искате не се трепайте за тях ! Йо, че ви пратим в Самоков единственият оцелял Брат Галев да ви вкара в релси...опичайте си празните глави, че ....

Селска свада

Самоковските сводници откога ги водите че са бизнесмени ? Напълниха Солун с курвите си

Пак за курви се разправят! Защо ни занимават с това!

Моят питон на Цветелинка между силикона!

Твоя питон и той да не е пълнен ... с цимент. Един доктор ми разказа за такъв като тебе - искал да пори силиконови цветелинки с малкия питон. Напълнил го с цимент за да порасне и като гангренясал му го резнали.

Потърсих инфо за въпросната силиконка - работи в общински съвет Самоков. Нищо чудно въпросният бизнесмен освен силикон да и е купил и топла служба, а сега да си търси парите от изневерилата му.

Ти пък... не живееш ли в България? Голямо разкритие си направил. Да ти дадем награда...

Берем плодовете на толкова години демократичен преход, евроценности и подобни - батки, курви, "бизнесмени" и т.н. и т.н.

Берем плодовете на комунизма. Сичкуту ДС агент и ченгета станаха "бизнесмени". Ще се изчистим след още едно поколение..

Така се прави, когато са намесени напомпана силиконова гювендия, "бизнесмени" спонсори, роднини и други такива отпадъци...

Джелепова си сложила силикон и пътувала до работните дестинации...

Февруари си сложи силиконови гърди, синът ми е един от спонсорите", разказва Гуцалски. Не знае дали синът му е вадил оръжие и е искал да стреля. Знае обаче, че една вечер Христо е ходил пред къща в града, за да заснеме среща на Цветелина с друг мъж, за който не знае в какви отношения са. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Тази селяндурска драма е за Холивуд!!!!

падна сам и так 7 пъти...

Браво на брата! Така се прави! Че ни писна да четем за хора следили, тормозили и накрая убили половинките си без полицията нищо да направи, въпреки че е имало сигнали! Следващия път другите ръка и крак и ако продължава да не чува, да му строши и главата накрая!

Февруари си сложи силиконови гърди, синът ми е един от спонсорите ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Какво ни ги бутате тези ненормалници бре!?! Да се трепят, колят и убиват. Егати Отпадъците.

Мила родна картинка

На тоя "бизнесмен" не бих му дал и куче да гледа. Отгледал е разглезено шопарче...

Каква е тази дива държава и тези диви бизнесмени обикалящи с оръжие по улиците. И какъв бизнес върти след като е все по почивки или следи жена си. Направо се разпада тази държава.

Ако имаше държава и институции нищо от това нямаше да се случи. Обаче си имаме нарко хъб и мафиоти в парламента и се налага да следваме законите на Дивия Запад.

Дреме им в парламента за няколоко милиона ровещи клошари. Следващия път пак тичайте да галсувате за този, или онзи Боклук и Цървул