Синът на Миню Стайков е в "Пирогов" след отвличане и побой

Стайко Стайков се издирва с червена бюлетина от Интерпол от началото на октомври м.г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От Пирогов в ареста

Панаири, панаирии..... Имаше такава песен на Лили Иванова.

Интерпол търси само тези, дето са си в България

Интерпол немож го откри,но мафията

Че то винаги мафията е работила по-ефикасно от офциалните служби. Иначе нея нямаше да я има.

А официалните служби за какъв съществуват?

Официалните служби са си мафията!

Кой го търси? Кой го намира? Къде се намира? Като го изпишат, пак ли ще го търсят с червена бюлетина... и те така

Подреили са го тези дето искат да сплашат баща му да не си отваря устата за гешефтите им.. И как така го ''търсят'' ама не го намират а пък взели че го пребили в Бояна?????

В ръцете на КДС-рите.

Според моето скромно мнение,това е изценировка,измислена от Миню.Първо Стайко ходи с по 10 човека охрана.Така,че такива сме ги слушали.Миню е гений,що се касае до схеми и простотии.В Тибет започна да ходи човека,уж да стане добър,прощаваш и духовно богат,а си е все същият боклук.Но лично на Миню ще му кажа,че духовните закони са истинските,а не физическите.Каквото си причинил,ще бъде платено.А Миню е извършил такива злодейства,че три живота няма да му стигнат да си плати греховете.Но истинското наказание предстои в деня на страшният съд Там ще бъдеш сам с греховете си.

Този, страшният съд, нещо като българския съд ли е?

то богатите и лошите не ги лови никакъв съд! До сега в БГ-то доста народ да бяха измряли, ама като гледам бая са си добре!

Ще им се връща чрез децата, внуците и тн., не го мисли! Има висш съд на тоя свят и рано или късно, по един или друг начин всеки си плаща.

браво бе..интерпол го издирва от 6 м,нашата мафия по -спец от тях...

Тъпанарите не са сетили да го потърсят в къщи

Няна начин да няма информация кой с какво се занимава и кой къде се намира............. :)

Това ли ви е акцента на деня??? Синът на миньо АПАША???

Истинските играчи спонсорират всички партии

Като прочели новината, "компетентните органи", занимаващи се с "издирвателни мероприятия", пуснали спешно съобщение по всички официални и неофициални канали: Моля да ни доставите по същия начин "Ветко и Маринела" и "братя Галеви". Впоследствие, след набиване на чемберите, коригирали исканията си само до Ветко и Маринела;)

Те са си пуснали съобщението ама иначе бая са го държали за да го пребият накрая че нещо ако баща му си отвори устата може да се стъжни на шайката...

Напудреният мвр-шеф и главния му секретар ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА ПОДАВАТ ОСТАВКА! Тоя издирван от половин година с Интерпол си бил у нас и кротко си седял?!... Какво работят тумбаците в МВР?!

предупреждение баща му да не говори !

Абсолютно! И предупреждението е от оня, който разправяше вицове в НДК за сини и червени ламБи!

Търсили, търсили - не го намерили. Другите се изнервили - отвлекли го, пребили го и сега е доставен на разположение. Разни хора, разни маниери...

Га крадохте не ривахте, нали?!? Онези от Пловдив, Арабаджиевите още ги чакат да се върнат. Като няма съд ще ядете дървото

Айде сега оставка на всички Ушеви, поради пълна некадърност и немощ!

Мафията не прощава.

Нападнали са го във вилата му защото мислелиу, че е получил голяма пенския от 250 лв., той не искал да даде парите доброволно, затова и са го пребили с тояги двама братя Хасан.Ц., 17 г. и Асан Р.,23 г. криминално проявени.

Абсолютна инсценировка!!!!! На МВР и прокуратурата това трябва да им е основната версия.

Леле... майко...какво става в тази държава. Дано успея съвсем скоро да си тръгна от тук и дано да е завинаги. За жалост ме е срам да кажа, че и аз гласувах за тази партия, която ни доведе до тук.

Вече трябва да си претръпнал - която и да е, всички останали са като нея. Призовавам всички за които не е прекалено късно, да хващат пътя и да не поглеждат назад!

Напълно съгласен съм с вас. Още не сме видяли най-лошото, предпочитам да не го виждам. Скоро и аз ще съм напуснал. Пожелавам ви успех.

И аз хващам пътя...Тук ще става много лошо и то много скоро!

Так не се живее нормално. Държавата е отдавна абдикира, мафията ръководи всичко

Пожелавам на всички нормални хора успех , където и да отидат. Тук място за нормалните няма. Нека остане електората , Миньовци , Арабаджиеви и Баневи... Да си спретнат резерват.

Недейте бе, хора, не им подарявайте красивата ни страна! Останете, можем да се справим с всички боклуци, вярвам в нормалните българи!

Няма как - животът ни мина и силите ни и надеждите ни свършиха! Който иска - нека се бори, но духът е изпуснат от бутилката и ако не минем през диктатура, ще става по-зле...Само погледни циганите колко са и как скоро ще се сринат всички социални системи! Аз продавам всичко и вече купих на по-хубаво място имот, пък дано поне старините ни са по-спокойни. че тук ни пенсии, ни спокойствие ни чака!

Криста, бях много надъхан да променям нещата, когато бях на 20. Тогава бачках не толкова за заплатата, а за благото на фирмата, надявайки се да израсна в нея. Тогава членувах в различни оганизации с надеждата да променя нещо. Тогава се доверявах на хората и споделях мечтите и страховте си. И какво стана... получих още повече работа за да може човека над мен да почива, организациите се оказаха източващи пари балони, хората се оказаха лицемерни готови да ме стъпчат за да се издигнат още малко. Когато подавах ръка ми плюеха в очите и винаги репликата беше: "Какво ти пука за другите"!!! Опитах се, но точно те ме отказаха, след година и половина ще се оправят без мен.

е като не може държавата да го намери, народът ще помогне... Как не ви е срам бе! Търсите престъпник който си живее спокойно в столицата и трябва някой да го пребие, за да го намерите в болницата! Пълна пародия, не е държава а коптор!

Дали не е исценировка?

PEYTSCH

Каиш...самонабил се ?

МВР май трябва да наема "ловци на глави" че явно те се справят по-бързо от тях...

съм го повтарял от поне 20-тина години вече ! Защото полицейското "издирване" е пълна порнография ... !

Е, то преди сума ти години един варненски мафиот, Бацата му викаха, го гръмнаха в главата в едно от вървежните заведения в близост до Морската градина. И чак когато журналистите взеха интервю от него в болницата полицията сложи пост пред стаята в която го лекуваха. И той беше обявен за издирване с разните му там цветни бюлетини, и него полицията не можеше да го открие... а горкият скромно си призна че не се крие, не знае че го издирват, живее на адреса на който се е регистрирал в общината ама така от полицията така и не са го търсили там.

Баце пак успя да заглуши речта на президента! Браво ,Баце! Сущий Живков си! Хитрец!

Мафията работи, а Цецо се оправдава по телевизиите, че разследванията били добри, само с малки грешки. Бойко сриваш държавата, само с твойто име май институциите работят, иначе никакви ги нема, на цигарка и кафенца, обсъждат увеличението на заплатите си и поредното уволнение на висш чиновник, който не е вършил никаква работа, дори напротив!

Това не е моята България! Тук преследват олигарси, даже ги арестуват. Честни журналисти ги преследват за някакви си 660 хиляди лева - че това пари ли са?! Дано някой независим и умен човек да напише една бърза Стратегия за развитие на България, че иначе по една гола Визия ще ходим!

Ако умните ви хора за 10 години не могат да напишат стратегия, не я чакай и след още 10. Едно баба знае, в същност дядо, едно си и бае. Грабеж и ламтеж за още, това е стратегията на борците, вифаджиите и прочие герберистанска измет.

Много искам сега да видя 'плачещата' физиономия на вътрешния ни министър, и тази на подопечния му ТЪП главен секретар. И да заразправят, че видидиш ли се скъсали да го търсят с костенурска скорост, ама видиш ли някой прелетял покрай тях и ... го пребил. За такова смехотворно събитие, поне десетина минци трябва да се строят пред Боко с оставка ръка, с наведени глави за ШАМАР зад врата и ШУТ по дебелия г.з за изпроводяк.

Сигурно е бил пуснал брада. Както знаем за МВР хората с бради стават невидими :)

SU-152

Нещо слабо ни информират напоследък. Ония в телевизора не си вършат работата само лапат май................

Нали вече полицията може да прави тайни арести, на когото си поиска? Да не би това да е бил някой от тайните арести, за които се разбира в последствие, след като арестувания се озовава в Пирогов?

Издиша Интерпол. Как не можа да намери младежа, а някой си го намерил...???

Който сее ветрове, жъне бури. Изобщо не ми е жал за тая бандитска измет. Ако разбира се това не е някаква фина маневра за измъкване или ненаказаност / не че мисля , че българския съд ще накаже някого, а не / Да пукне и той и баща му ...

PEYTSCH

Само така !!!

Брей, Интерпол не мож го намери, но някой го е намерил..... Той Б.Б. ще се окаже прав. Ако не беше се "крил" щеше да е ОК. А сега - бит и в ареста!

Пак се готви кражба на бизнеси.

PEYTSCH

Защо бе, демагог ?

Фенотип е външната проява на комбинацията от Генотип и Среда на развитие (Теория на еволюцията, учи се някъде около 8-ми клас, или поне по мое време беше така). Та, ако Генотипа ти е Миню-вия, а средата ти е България от 21-ви век, нормално е Фенотипа ти да е одухотворената физиономия на снимката.

Веднага да се назначат в МВР "бандитите", открили, пребили и доставили търсения от Интерпол "гражданин"! Да се уволнят - същи брой служители- търсили "гражданина" - така де, няма само да лапате парите ни, пък бандитите да ви вършат работата!

Да не се окаже накрая, че е отвлечен и пребит само на документи. Отвличането да е инсценирано за да оправдае укриването му от закона досега, а тежкия побой да е причина да не влиза в ареста ами да се лекува у дома.

На такива , там им е мястото .

Пак някой друг е свършил работата на полицията. Те го търсели, ама той не знаел и си седял кротко на вилата, докато едни лоши хора не го познали и набили. Боже слез и си вземи вересиите.

Сега интересното е дали полицаите ше се сетат да идат да го арестуват

Хахаха ами аз мисля, че това е била целта на набиването - да нямат изход полицаите, които явно не са искали да го намерят.

Ами още се чешат за задниците защото не е снет от издирване .

Щото още го издирват - хахахахах

аебалилисаго

PEYTSCH

провери...

И тоя не се е отчитал на Б. Тези хора не разбраха ли, че ако 90-те си плащаш месечната вноска и не те закачат сега това не е достатъчно, защото рекетът се ръководи от Глваният Б., а той не се задоволява с месечна вноска. Той иска дялове и дивиденти...

тези са от контингента на ДПС - Сопола и Свинята ги тръскат

Има ли здравни осигуровки този син?????? Мафията си работи, но плаща ли си осигуровките???

тоя който го е отвлякъл и пребил - сега МВР трябва да го издири и награди! току виж че и другите "бегълци" се появили :)

ЗАЛОВИХА, ПРЕБИХА И ПРЕДАДОХА НА ВЛАСТТА СИНЪТ МУ. С две думи една мафиотска структура взема бизнеса на друга мафиотска групировка.

Интересно.

Човека обявен за издирване от интерпол, а той си живурка в България. И не само това, ама явно който трябва е знаел къде да го открие. Нещо ми намирисва че синът е бит, за да прехвърля дялове, бизнес и т.н. Явно силните на деня са хвърлили око на биизнеса им. СЪщото е и с арабаджиевите - някой се е огледал в хотелите им, все пак хотел маринела е на топ място, и не само хотела а и прилежащите му парцели. Интересно кой от тримата дебалаци оказва влияние на службите, и ги ползва за лично облагодетелстване.

Че как ?! Така ами. Лошите искат да отнемат бизнеса на честните, червени хиени. А другарката Йончева е тормозена по политически причини...Ако е за суджук- ужас. Там е ясно. Ама щом е за нашите другари....Абе, пуста гьостерица за вас....

Слушам аз,че ставали разни лоши неща, къде палели коли и сгради,къде пребивали за да прехвърлят дялове,та да питам : Срещу пари ли го искат това или подарък за добро дело? Питането ми е сериозно. Имам и аз нещичко, което преди няколко месеца с големи премеждия си го взех. Не би трябвало да има "обидени",ама знае ли човек...все пак ние сме от простосмъртните.

И кое точно е интересното,че е дори на първа страница? Не мисля, че се интересуваме как мафиотите се саморазправят ! Какво толкова, всеки му според заслугите,дори им е малко!

Да не би да е катастрофирал с Ламборджинито?

Е, сигурно много хора са му набрали на това леке, та са се възползвали от ситуацията. Няма лошо. Едва ли ще ги осъдят, поне да ги ошамарят