Синът на Гълъбин Боевски се договори с прокуратурата и отърва затвора

26-годишният Пол Боевски бе обвиняем за държане и разпространение на наркотични вещества

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали този шкембелия, приличащ на 46 годишен чичка,не работи за същият работодател,освободил тате от бразилският кауш.

Достоен син на баща си,но има още върху какво да работи.Къде е куфар с дрога, а той се занимава с няколко десетки грама."Дерзай момче можеш и повече"-това са му казали прокурора и съдията.

Заради такива решения на "съда", държавата ни е за посмешище.

Спазари се, викате...

Нямали кой да ги спре тия нагли корумпета - прокурори ?? , преди време осъдиха инвалид от стара загора за 3 грама !!! марихуана с която се лекувал , на ефективен затвор , а тоя помияр пласьор с условна . НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЧЕ ПРОКУРОРА НЕ Е ПОЛУЧИЛ ТЛЪСТА ПАЧКА , ЩО НЕ СЕ СПОРАЗУМЯХА С ИНВАЛИДА ?? ЩОТО ОНЯ ПАРА НЯМАА

Е, тука е Бългерия, не е Бразилия. Тук като те гепят, плащаш, черпят те едно кафе и айде - кой откъде е.

Цацаратурата си знае работата

Отпадък. Пак ще пишете за него..

Според мен, това е изключително малко количество, общо са 46 грама! Това и по обем е нищожно, и би могло спокойно да се подхвърли! Не казвам че така е станало, но не мисля че е качествено основание за присъда. Трябва да има доказателство за разпространение, видеозапис, обществени камери и т.н. Затова: ходете със закопчани джобове, затворени чанти, и надалече от нашите "DEA"-ци.

че тия 46 грама струват два пъти повече от жалката ти заплата на трол

Вярвам на Гълъбин, че 9-те килограма наркотици в куфарите в Бразилия са били случайно подхвърлени, и той няма нищо общо с това. Явно в тяхното семейство за наркоразпространението отговаря синът му Пол...

Садисти! За дилър на наркотици цели 3 години условно! При тези присъди скоро няма да има кой да продава наркотици на учениците! Това е направо нечувано!

ciganska darjava

гълъб циган ли е?

какъв срам за България

Пазарлък за какво? За пазарлък с такъв следва да се иска да топне дилър на по-високо ниво, да осигури доказателства, информация, както и да свидетелства по делото и оня да бъде осъден яко. Иначе какъв пазарлък да се прави с такъв!

Е, как така се споразумява с прокуратурата и оттърва зандана!? Тойзи нагъл отровител на деца, тази нагла мутра, дето иска да печели на гърба на родителското нещастие! В съда и прокуратурата работят само хора, които трябва да бъдат назначени в СОЦИАЛНИ ГРИЖИ!!! Там да обгрижват безпомощни! А за съда и прокуратурата да се намерят хора, дето не се притесняват да прилагат строгостта на закона!

Крушата и дървото!

Съвременен вариант - крушата не пада по далече от тиквата.

Нищо, внукът му поема наркотрафика.

Крушата не пада по-далеч от дървото. А колко рева бащата някога, че бил натопен.

Баща и син Боевски разпространяват смърт сред децата - при това, те не се променят и ще продължават да гоо правят, докато има търпимост към безобразията им. Обществото не трябва да търпи подобни изроди и не трябва да допуска компромиси в строгостта на отношението си към тях.

"Договори" не е точната дума ... "спазари" подхожда повече.

Все ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !

Правото си е право , ама договарянето е с пари. Иначе каква правова държава ще сме беа обезвъзмездена проракуратура. Нали правото трябва да тържествува . Така е нали Гешев ?

Боевски баща - общински съветник от ГЕРБ макар и бивш; Боевски син - на свобода...

Че се е договорил, това е ясно, но кажете за цената, на която се е договорил. Иначе статията стои недовършена.

подкрепя семейния бизнес...

Това "се договори" ми звучи, като плати на прокуратурата.

Или е изпял някого. Но твоята версия има по-голяма вероятност.

Епа сигурно имат подписан Договор ...нали са се догово-рили...скоро журналистите ще публикуват съдържанието на договора...

И сега синчето ще си намери работа, ще бачка по 8 часа на ден и ще забрави какво е наркотик. Вервайте ми! След 2-3 години отново ще го хванат и ще духне за чужбина.

Аз му давам 1 година

Защо децата на изтъкнатите и успели хора са винаги боклуци?

Гълтбин в момента не е точно "изтъкнат и преуспял". По-скоро е цъфнал и вързал...

Имах предвид, че все пак има постижения в спорта

Заради липсата на възпитание. Въпрос на семейни ценности. Както се казва - от кратунки - кратунки, от маймунки - маймунки.

Крушата не пада по-далеч от дървото, а?

Булгаристан - условна присъда на наркодилър!!!! Смях!! В САЩ ще го осъдят на 5-10 години затвор веднага!

Всички мутри и престъпници-вън,всички кокошкари и журналисти-вътре

Напишете имената на тези прокурори - стига анонимност. От народната любов ли се страхувате, или се опасявате, че ще станат обект на Наглите4,5,6,7,8...... П.С. Мисля и аз да стана прокурор вече - явно е доста вкусно.....

И като ги напишат, какво ще направиш бе, келеш? Ще удариш по масата в гаражната кръчма ли? Или ще ходиш да се саморазправиш с тях? Или ще чакаш някой друг да се саморазправи, докато ти се жалваш, а?

Препоръчвам ти лекар - явно си тежко болен.... жал ми е малко за теб

Човекът пита за да знае на кой да плати ако обърка конци те. Ти ако си от тях напиши си и фамилията

объркали сте заглавието: "...се договори с прокурорката..."

cъдия Aлeĸcaндpa Йopдaнoвa Dano tazi prosta kurva ima deza koito da otidat da si kupjat narkotizi ot tozo bokluk

Синът на Гълъбин Боевски се договори с прокуратурата и отърва затвора. Вече ще делкат 50%/50%

Тъкмо като се завърне баща му от Бразилия и двамата ще са закоравели престъпници и ще кръчнат няколко човека преди да сключат сделка за 30 години. Ако ги хванат разбира се! Егати държавата, поощрява тежките престъпления. Тези двамата като се съберат ще се чувстват безсмъртни и недосегаеми! Ще завземат доста територия преди някой друг нарко дилър да ги гръмне а те колко народ ще избият преди това не ми се мисли. Б О К О Л А Н Д И Я

Баща му отдавна си е тук и там договорки.

Бащата отдавна се е завърнал

Абе на тоя баща му не беше ли един от лидерите на една от партиите в нашия парламент?

Как така се договори с прокуратурата ?? Тук закони няма ли?? Има определено престъпление,което се наказва ветно! Какви са тези сделки?! Ами то сега и Баневи, и Арабаджиеви и там какви още бяха могат да се договотят. За какво сате,и закони¿???????

Има закони, разбира се и точно според тях са сключили споразумението. Какво се правите на неразбрали? Тия споразумения са гласувани в НС много отдавна и съдилищата и прокуратурата се съобразяват с тях. Когато ги прокарваха мълчахте, като да не казвам какво, а сега виете. Също и когато Любен Корнезов прокарваше отпадането на доживотната присъда за убийство никакви ви нямаше. Сега даже и питате кой го бил измислил това.

А ти да не би да се възпротиви бе, селяк?! Предпочете да запазиш службицата, а? Не е нормално да обвиняваш обикновените хора, които често нямат представа от нещата, които ти разбираш.

Аз на тъпана ли да вярвам или на онази си ..........,че се оправяла държавата

И каква е договорката? Защо не кажете? Едва ли става само с 2500 лв. и обещание, че повече така няма да правиш!

"се договори" с "прокуратурата"....какво да се коментира след такова заглавие?

Фамилна обремененост. И баща му страда от същото.

И баща му и той така излезе от панделата в Бразилия без никой да разбере как стана. Помня ги местните пандизчии като злобееха, че никога няма да излезе, ама на …

Затова страни като Иран, САЩ, Саудитска Арабия, Бразилия, Турция и други решават нещата по съвсем друг начин. Режат по нещо, като се почне от ръка, през глава и до крак...

Боевски да го изберем за Софийски кмет. Ще разреши всички видове дрога....особенно политическата.

Гешев, Гешев, калинко долна!

А ти да видиш! Каква изненада;)) И де го Единственият Кандидат тук да налапа микрофоня и да ни заобеснява напоително как ще ни връща "усещането за справедливост";))

Договорил се е.... дава едни пари и го пускат. Е поне кажете тарифите, че да си правим сметката....

Споразумял се с прокурорката е по-точно. И е обещал, че повече така няма да прави.

срещу колко лева под масата се е договорил. Да обявят цената да се подготвим .Новият прокурор знае ли мизата или ще определи друга.

Luna0102

Няма точна миза - на всекиму според възможностите.

А бе какви са тези споразумения с прокуратурата,само в България ги има! Само ефективни присъди трябва да има!