Син на пакистански шофьор стана вътрешен министър на Великобритания

Семейството на Саджид Джавид пристига на Острова през 60-те години на миналия век

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧЕ АНГЛИЯ СЕ МАХА ОТ ЕВРОПА,ТЕЗИ ВИСОКОМЕРНИ ХОРА НИКОГА НЕ СА НИ ХАРЕСВАЛИ И ВИНАГИ СА БИЛИ ПРОТИВ НАС

Пакистанец ще е, какъв да бъде министър в Малкия Пакистан?! Да не би да искате да е англичанин?

кметът на лондон - ислямист, министрите - индуси, а конците дърпат арабските шейхове, дето владеят собствеността и парите; добре е, че ще излизат формално от европа, щото дефакто отдавна са някаква етнокултурна сбирщина с мерзки лъжци за главатари на режима

Кмета на Лондон пакистанец, сега министър пакистанец, а наскоро писаха, че кралицата им има мюсюлманска кръв!? Затова толкова са правили дослук с османска империя навремето, та ИД е вече на острова!

франсетата си избраха за жана дарк мулатка, да чакаме в следващите филми робин худ - негър

но хамериканците направиха филм с Орфей-негър! Така, че нищо не ме учудва, вече!

паки се издигнал бързо до върховете на Консервативната партия... КОНСЕРВАТОРИТЕ, карл!!!

Син на шофьор, пък станал вътрешен министър ... То и у нас имаше май подобен случай ...

Примитивна нация, примитивни политици.

но комент :-)

Schilo

Много лют модератора, бре! Кое е извън темата или спам? Че все повече пакистанци навлизат в управлението ли? И Великобритания рано или късно с тези темпове ще стане Ню Пакистан?

Schilo

А, вземам си думите назад, възстановиха коментара. Явно е станала грешка някаква.

Schilo

Ню Пакистан със столица- Лондон

Всеки в Британия си заслужава Управляващите ! Двама психически болни побъркаха Европа ,време и те да си ходят от Политическата сцена ! Тери и Бори ,хайде , бааах мауму Чао !

Какво стана с британския аристократизъм и високомерие?

Честито!

Честито на ингилизите. Подготвени са. Вече почти нямат християнски управници.Догодина закономерно ще кажат бай-бай на ЕС.

be wellcome на исляма!

Хора, Великобритания е империя, над която слънцето никога не залязва! Тази империя сега се нарича общност на нациите, наследник на Британската общност, в която влизат всички бивши колонии с изключение на две - Руанда и Мозамбик, като общия брой на държавите членки е 53! Защо бъркате тази велика империя с някакава дребна европейска държавица като България или Румъния, примерно!

Няма нищо вечно , всичко е преходно дключително империите. Жалкото е че ОК губи идентичността си.

споко, джончо. изобщо не я бъркаме с други "държавици". безнаказаният, продължителен и прикриван от всички ад със стотиците изнасилвани британски момичета в родърхам и телфорд от "общността на нациите" им, предимно с пакистано-бангладешки произход, под ясно огрялото "незалязващо колониално слънчице", се случи именно в любимата ти британийка, а не в други балкански или европейски държавици! и докато си пишем мазни лафчета за великиата британийка тук, в много други британски градове се слува същото!

Прочетете ми книгите, засега само на английски за да ви се отворят очетата!

Без малко щяха д аимат министър председател пакистанка , засега с еразмина , но след Бркезит друго не ги очаква , преди Великобритания да се отвори за Източна Европа в Лондон си беше Илсамабад след коато с еотвори за Източно Европеиците и другите народи от Европа заприлича н Европеиска столица, но с Брекзит , нещата бързо върят къ отправната си точка. Питаите Иво Христо той ще има силен коментар за да зарадва 1 процент дебили радващи се на анти европеиски настроения....

Ха-ха-ха, след пакистанеца кмет на лондон, сега пакистанец вътрешен министър, след колко ли време цялото правителство на ингилизката кочина ще е от пакистанци, явно скоро ще е! Ха-ха-ха!

По-добре честен и компетентен пакистанец, отколкото крадлива и некомпетентна фризьорка за кмет.

Машаалаа

То за UK нещата са ясни, но да не забравяме че и България си имаме принц Симеон-Хасан Муньос Сакскобургготски. :)

България няма царе и принцове. След османското робство, реално са ни спуснали някакъв "цар". Те са ни насели едни от най-големите щети, като Първа и Втора национални катастрофи (реално ПСВ и ВСВ), след което губим територия (ПСВ), плащаме милиарди обещетения и отпадат десетки милиарди лева дълг на Германия към нас. Не случайно Чърчил се е удивлявал, как България винаги застава на грешната страна.

Абе важното е, че може да се пазаруват банани през цялата година, не като по соца само за Нова година! Има всякакви дъвки с картинки, картички с манга герои, смартфони и коли втора употреба 4-та ръка, нов внос и сме в ЕС, със средна заплатка от 300- 350 евро за цяла България, а в западен ЕС е 2200- 2500, но няма икономическа дискриминация в ЕС! Пък Виетнам, Китай, Турция, Азербайджан, Унгария, Чехия, Мароко, Алжир ни задминават по годишен икономически растеж, а БВП на глава от населението е колкото на Габон!

МРЗ е 520 лева. В края на 80-те започнах работа като „млад специалист“ с висше образование със 170 лева брутна заплата. Ходи да се...

какво е могло да се купи със 170 лева тогава и какво сега с 520.

Само най-необходимото. Да пестиш беше на практика невъзможно. А да не говорим, че по магазините нямаше почти нищо.

Аз почнах като инженер 1979 година със заплата от 105 лева. Минималната тогава беше 80 лева. За спестяване не става. Виж барманите, келнерите, таксиджиите, певци, артисти, ТВ воджещи и естествено най-вече богоизбраните нямаха проблеми с парите.

Естествено! Това го чака всеки дебил!

На тия 2200 евра знаеш ли колко са им данъците? В България, ако си докарваш 2000 лв. На месец си по-добре отколкото в Германия, ако взимаш 4000 евро.

Пкистанците затова гласуваха за Брекзит ,мразят Европеиците, питайте Иво Христов сега умни ли са Британците, защото той твърдеше ,че Британците били умни гласували за излизане от ЕС,а българите били дебили , разправяше, че Борис Джонсън бил умен също. Лидера на политиката за излизане на Великобритания от ЕС също беше Мюсюламанин и лидер на консерваторите в ЕС, Дажамбазки го аплодираше, няколко години докато всички не разбраха че алтернатива за ЕС няма и че ЕС е шанс ..... та дебилите дали са 80 българи или 1 процент политици ....

За какво точно е шанс ЕС? За нас, разбрахме - шанса да се срине цялата икономика на България, образованието, здравеопазването и всичкото производство и селско стопанство. Сринаха се! Същото стана и в другите бивши соц. държави. За какъв шанс говориш? Или не знаеш смисъла на думата???

:) Ако не си разбрал още сърди се на лидерите ти Иво Христов , Джамбаски и .... икономиката се срина заради Костовцит и сие , никоя икономика не се е сринала заради ЕС , а заради САЩ кризата ... но понеже Христов, и всички анти ЕС са хора на САЩ, под прикритие че са Русофили , включая и Орбан човека на военпромишления комплекс на САЩ, Радев човека искаш 1 милиард на година от бюджета ни за Америкаснко оръжие ... а сриването на икономиките заради ЕС са приказки на 1 процент дебили политици , като Иво Христов ....

Тоя министар на какво не е бил? Как може да изпълнява толкова различни функции? Показва пълен непрофесионализъм. И за вътрешните работи да назначиш мюсюлманин, е леко казано странно. Кмет на Лондон също стана такъв. Те назначават и в други държави жени за министри на военните. Странно е, но май на запад политиците са по-зле и от тукашните.

Прав сте! Ето на, аз съм мюсюлманин, но руски, православен мюсюлманин.

Ингилизите искат нещо да си сменят боята на кожата-къде отидоха рижите,луничави,дебелогъзи отврати?!

Ако заслужава и го изберат , може да стане и Министър Председател ! Без значение откъде е баща Му !

Абе като знам как ЕС( ЕК, ЕП, СЕ), САЩ, Англия подкрепят у нас правителства само от " бивши комунисти, комсомолци, доносници на ДС, грантаджии на Сорос и роднините им", едва ли ще се случи! Но ако е минал през някоя от фондациите на Сорос може и да стане крал на Англия несъмнено, стига финансовите спекуланти зад Сорос да пожелаят!

вече ще е така ще си назначават пакистанци,афганистанци и всякакви други щото оригинала англичанин е или пиян и дрогиран футболен фен без значение пола и не се интересува от политика-ами то като погледнеш навсякъде е така -ние им работим в земеделието други им работят в промишленоста и за тях остава пине дрога и правене на глупости и интриги

Значи ингилиците през вековете се изнасят по света, а пък в Ингилизия се изнася сичкото бангладеш.

Чудя кой от кого взима пример. Дали ние от англичаните, като си назначихме физкултурник, а след това и социоложка за министри на вътрешните работи, или англичаните от нас, като си назначиха финансов спекулант за министър на вътрешните работи.

Просто партията на Мей и Жонсъна ще загуби изборите!

Предната министърка не си подаде оставката заради скандал с мигранти защото голяма част от поколението "Уиндбръш" отдавна са британски поданици... а заради това че се опита покрай тези които не са поискали британско поданство да лиши останалите от британските паспорти в навечерието на местните избори, и действията и бяха окачествени от опозицията като изборна манипулация;)

За това Англия е велика Без значение дали е в Футбола , Икономиката или държавното Управление се наемат НАЙ - ДОБРИТЕ ! ние си живеем в кочината за нас Бай Ганьо е най-велик , най - готин , най - хитър пример за подражание !

след като си роден тъп,няма да умреш умен

Фройд

Продължавай да опитваш !

Е кое му е доброто на МВР да му е министър банков чиновник, учил за финансов спекулант??????? Все едно да сложиш за шеф на банка шеф на РПУ, учил за полицай- затова Англия затъва все повече!

Велкика .... минало бешело! сега е сбирнщайн, по-зле и от ... Бангладеш. А Скоро и това няма да е.

И? У нас вътрешен министър е бил физкултурник. Премиер е бивш пожарникар, частен охранител на олигарси и какво от това? У нас Нихат Кабил е бил министър на земеделието, много преди инглишмените и америкъните да си назначат пакистанец за министър или афроамерикън за президент! У СССР откога си имаха грузинец за генерален секретар Сталин или външен министър- Шеварнадзе, а съединените- обединени щати чак през 2008 си назначиха афроамериканеца за чиновник- президент? Тия чак сега ли се сетиха да си направят един мултикултурен ПР слагайки за министър на вътрешните работи банков чиновник?

Затова България е на това дередже- духовно и материално! Натам, но с по голяма пропадаща сила са се запътили Англия, САЩ, Франция, Канада, Япония и кастата на нереализираните глобални англо- сакси! Щото то само с грантове, медийно облъчване, спекулативни пазарни икономики, военни агресии и подкрепа на тероризма не стаа, требе си и акъл!

веднага боко да даде поръчка на меркелицата да повика пакистанци да ни станат министри

За това те винаги ще са най водеща държава Избират най - добрия , а не шурата на баджанака . България държавна служба взима тоя който е наш човек , без значение дали може да чете и пише !

Все пак е наивно да се търси интелект в хора с написани опорни точки срещу де що има различни хора на света - гейове, мюсюлмани, по-черни, по-бели, по-кривославни и т.н.

Съгласен. Да повтаряш едно и също, което предварително е изследвано от социолозите, че ще се хареса на определен кръг хора, не те прави добър политик, а популист. Добър политик е този, който прави добро за всички хора - за своите, за съседите, за противниците дори. Прави непопулярни мерки, за доброто на всички хора по света. Или Великобритания не трябва да мисли за всички, а само за себе си. Или Америка не трябва да мисли за всички, а само за себе си. Или пък Русия, Холандия, Дания,... От десетилетия никой не казва - нека направим добро за всички. Кой тогава да мисли за всички ако не държавите лидерите и техните политици? Опитват учените да дават идеи, опитват журналистите, дори бизнесмените, но политиците все по-рядко ги слушат. За мен е популизъм да нарочват българи, румънци и да ни представят за по-лоши хора, по-лоша култура или традиции. А в същото време да са напълнени с всякакви имигранти от всевъзможни държави, особено техните бивши колонии, които имат специален статут за получаване на право за пребиваване. Добре де, бъдете еднакви към всички, и към нас.

Абе, баш за Англия да го кажеш! Дето благородническите титли/властването над графствата се предават по наследство, без избор на най0добрия. И дето върховният управник на комънуелта е такъв по рождение, а не по заслуги или умения.

Не само, ако си богат можеш и благородническа титла да получиш, а ако ски купиш и някое имение, то и децата ти ще са благородници по наследство. А май и във Франция е така закона с имуществото на благородниците...

Водещи са в манипулациите и в бомбардирането на мирни държави. В нищо добро не са водещи. Станаха за смех на цел свет.

е пълно. Държава управлявана от муджахидини и психолабилни баби, да ми е за пример...

Такова е падението, че де що има работещи хора, всички заминават натам или мечтаят да заминанат.

при пакита и арабели ли ? Не благодаря.

Мечтаят само малоумните и алчните, ама после, като видят каква е хавата, реват. Държат ги с договори и заеми и а да на пуснеш, да ... ама не може. РОБИ до десето колено! Не, благодарим!

В САЩ е същата история. Само, че там повече са латиносите.

Това е най хубавата новина. Кметът на Лондон мосюлманин, сега и министър. Умирам от кеф. Какво нещо са джедърите, а? Англичаните на 80% са гейове, научно доказано. Е,браво!!!!!

Молодец тавариш - 20 копеек.

нещо пак ли не са давали грантовете с помията а джендърче

Тц ,следващият принц ще е чернокож ,като баба си ,чакам сеира с нетърпение!

КГБ

Тия ги събират от кол и въже

Ха, докъде стигнаха надутите англичани.

Бай Ганьо гледа умно и неразбиращо. Ама така е, с комунистическа тъпота от 19 век.

Бъдещето на Велика Британия е това - пакистанци и др. мургави англичани.

ЕДИН ДЕН,БОРИС ДЖОНСЪН Е ПОЛОВИН ТУРЧИН,КМЕТА НА ЛОНДОН И ТОЗИ НА СНИМКАТА СА ПАКИСТАНЦИ А , АНГЛИЯ СЕ МАХА ОТ ЕВРОПА ЗАРАДИ ЧУЖДЕНЦИТЕ ,ИДВАЩИ ОТВЪН ,АМИ ТЕ ВЕЧЕ СА ВИ ПРЕВЗЕЛИ БЕ ДЖЕНДЪРИ ,ВИЕ СТЕ СВЪРШИЛИ БЕ НЕЩАСТНИЦИ....

Че пакистанец или индиец ще е какъв друг да е, то в UK друго "коренно" население има ли? :)

кмета на лондон,пакистанец,вътрешния министър пакистанец,сега очакваме и престолонаследник пакистанец и картинката е пълна,великата британия станала колония на колониите си