17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли малко по -ясно да е заглавието. как да се разбира "...издаде баща си,защото го насилваал! Как го е насилвал!? Задна прашка, свирки, мастурбиране, или ш шамар е принуждавал ината да отиде на заден план! Научете се да назовавате нещата в прав текст за да се разбере принуда или насилие

повечето неглижирате истински сигнал, защото предпочитата да няма проблеми?!! Ами ако това дете наистина е системно насилвано ,както и другите деца в семейството? Това поне с лекар и добър психолог е лесно доказуемо. Нещо забравяте как да сте хора от толкова гледане на екшъни по телевизията май!

Хайде бе вие сте най умни, другите не,вече всеки средно интелигентен е информиран и само смелост трябва за да се задействаш, смелост! А иначе боят само вреди, възпитанието се гради с примери от семейството.

не знам какъв е случея, но ми се струва възможно да е тенденциозна статия със цел да се маниполира общественоста към приемане на разните там истамбулски конвенций и стратегий за правата на децата. но ако е вярно нека бащата си поеме послецтвията.

Лелееее това нарочно ли го написа толкова неграмотна

ами ако детето лъже

Традиционно и православно ми е...

Дали не ти е традиционно и мюсулманско?

баце там православни нема!

На Тъмнозеления Павел Марозов.....

Малко аритметика трябва - баща 40 годишен , син 15-годишен - това прави 25 години станал тате. Имало и други деца, в множествено число, да предположим поне две - да кажен на 13 и 11 години. Един баща, евентуално жена и трима нехранимайковци невръстни в Разград. Най-големия дангалак, ял може би бой от бащата и се оплакал - тате е в районното, може би ще ходи в затвор. Добре сега, тате все пак е докарвал някакви пари, освен ако не е бил пияница. Сега - какво става с мама и трите деца? Не ми се мисли какво става, ако разчитат само на себе си. То не е ясно за какво е бил ял боя дребния - може да е имало за какво, може да се е забъркал с бандюги. Трябва да се разберат повече подробности, за да се изрази мнение. То много лесно така - да се вкара глава на семейство в затвора и на практика да се утрепе цяло семейство. А - пардон, то нали се е модерно да няма семейства, ами така да си джиткат.

Ако това ти е защитата по-добре спри да насилваш децата си. Никой хляб не заслужава това...

Е? Не се ли разпада това семейство и няма ли да станат отпадъци при мойта хипотеза? Иначе - готино - окошарват го, тълпата реве на арената с палец надолу? И? Нищо ново от времената на Римската Империя. Императорите си управляват, тълпата доволна - има хляб, има зрелища. Но за съпответното семейство си е трагедия. Българинът е сеирджия - той се радва. Че не е той на арената. До момента, когато не застане той.

Начи боя помага и има файда от него до към десетата, дванадесетата година. След това биеш магаре, то по-магаре става. Тук работата обаче прилича като на да ае прибира морука на три, четири ракии, следва строева подготовка на цялото стадо и бой по азбучен ред. За трепане е!

Айде исанбулските конвенци стратегии за детето в действие . Почнаха ни.

сменете си заглавието, биел е думата която търсите

Що реши, че знаят разликата в думите?! За простолюдието няма никаква разлика в думите. Ей така да се правим на интересни само имаме различни думи за "едно и също"...

Ами използвайки "насилвал" е много по-четящо заглавие във вестник! Търси се сензацията. Това не е нито новина, нито някъква полза от медиите за обществото! Отделен въпрос е и самата "новина" - ей така си блещят така наречените журналя. Като махленски клчкарки, чули - недоразбрали, но...разпространили!

Много лаконички, от тук натам може да почнат предположенията за и против насилието над деца. А ако този 15-тина годишен е наркоманче, обирджийче... малко му е, ако бащата за избиване на комплекси е друга работа.... А сега де, за конвенцията ли сме или не?

АКО много мирише и често цапа! ако било наркоманче, обирджийче - а ако не е, дай пак да го набием, в случай че си помисли да стане, а?

Ако е наркоманче и обирджийче, нали се сещаш бащата, какъв ще е? Никое дете, което е отгледано по нормален начин в добра семейна среда няма да натопи баща си за такова нещо.

павлик морозов втора серия!

Отвратително заглавие, без връзка със съдържанието.

И аз това щях да кажа - издал го е, все едно е пушил в тоалетната. Липса на всякакво уважение не смао към детето, но и към всички жертви на насилие!