Симидчиев: Няма да съм кандидат за премиер, това е спекулация

Спешно трябва да се направят стратегически и законови промени в сферата на здравеопазването, да се приоритизира профилактиката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо кандидатствай за президент на Световната Здравна Организация както си я подкарал, дано поне бившите ти пациенти са излекувани ...

колкото и Мангъра...

Троловете налазиха, значи добре се справя.

Смешко

От този страхливец, ако зависи ще ни затворят месеци.....

Затова ли не излизаше от студиата, бе червеноско..... И ти ще се сравняваш с проф. ГОРЧЕВ! Чалгар!

Скрий се на майка ти... бе чалгар

цялата пара в свирката като дойде време да правят нещо се крият като бълха в гащи правете бе изборите минаха

България е парламентарна република!? От 10г си мисля, че начело на държавата е джипката на Борисов.

PEYTSCH

Нова Калинка, старо гюбре! Папагалщината от протеста избива остатъка от разума - АнтиГерб е идиотсщина срещу милиони българи !

Локдаун + Истамбулска конвенция + всичко, което кажат от САЩ

Да извикаме онова младо докторче от АБВ дето се изавяваше по тв-та в предизборнат кампания. Голям смешник беше.

Господаря ти иска да стане главен прокурор. Фиксиран е в това!

Ако чакате този измислен герой да оправи здравеопазването много се лъжете.Ще слушате празни приказки тип"бля-бля" и това ще бъде.При наличиета на такива доказани светила и авторитети в медицината,най малкото е несериозно да се разчита на този.На царските монети пишеше отсрани БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

същият трол, личи си по унисона с българската граматика :)

Ама човека е фен на чалгата и на увредени майки. И блюдолизец

От кога пък ти взе да разбираш от политика?

Преекспониран пулмолог, който поднасяше лесно смилаума информация на плебса. И когото, нещастниците от де-бъ издигнаха в култ, поради солствената си тъпота и безпомощност. ПОБЕДИТЕЛИТЕ НА ИЗБОРИТЕ СА ЕДНИ!! Всички останали са истерични и малоумни клоуни, удавени в собствените си лиги за власт и пари! НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ИМ СПРЕТНЕМ ПРОТЕСТЧЕ! Ковчезите ще им се видят като пролетни китки!

Ше спретнеш протесче на дедовия- София е тъмно синя и най-много да изядете един един як бой ! Времето ви мина вече-няма Бойко, няма ГЕРБ, свиквайте с това !

Ти пък какво знаеш за София. Платил си да те водят на екскурзия да видиш мавзолея

Премиерът се казва Бойко Борисов и това е.Аз съм лекар от 1984г и този палячо нито го зная ,нито го познавам,нито къде работи.Медиите го направиха известен ,а той е най обикновена мижитурка,гладна за пари и постове.Само съм чувал от колеги ,които го знаят ,че обичал много да яде баничка с боза.

много е зле правописът Ви за старата гвардия :)

ПО СЪЩЕСТВО! Очеивдно, вие имате проблем с граматиката, след като анализирате като двойкаджия!

"Само съм чувал от колеги ,които го знаят ,че обичал много да яде баничка с боза." Нямам какво да кажа по това "същество" :)

Кое е зле,след като всичко е в унисон с българската граматика и няма една правописна грешка.

НЕ ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ГРАМАТИКА И ЛЕКСИКА! КАЖИ МУ УМНОКРАСИВ И НЕ ГО ОБИЖДАЙ ПОВЕЧЕ!

Ти пък какво разбираш от правопис,виж от дрога сигурно разбираш.

и уж специалисте по българска граматика, сравнителните частици се пишат с чертица след тях, а интервал има след запетаята, а не - преди. Дежурете си, малко ви остава!

Сигурно сте прав, щом сте в тези среди отдавна. Обаче да го сравнявате с една изключително глупава и необразована мутра не е разумно. Борисов кой го направи известен? Разбира се, че медиите и силните на деня тогава. Голямата разлика е, че Борисов е прочел една книга, ако и това е истина, а лекар се става с малко повечко усилия в тази посока. Въобще всякакви сравнения на нормални хора с Бойко Борисов няма как да са в негов интерес. Той е квинтесенцията на мутренската арогантност и безпардонност, съчетани с почти пълна липса на образование. Разбира се притежава качества като балканска хитрост, подлост и безпардонност, които по нашите земи помагат в политиката, но да не го бъркаме с лекари все пак - мутрата е доста далеч от тях.

Хареса ми вашия интелигентен коментар,но не мога да се съглася с това ,че Борисов бил глупав и необразован.Завършил е Висшата школа на МВР.Глупав и необразован човек не може 12 години да е на власт,15 пъти да бие всички партии,да е кмет на София без да има тогава собствена партия и да го приемат всички западни лидери.Да преобрази България към по добро и да продължават да гласуват за него 30% от гласуващите.

А, сега се сетихте, че трябва да се ваксинираме. А кога Чалгарят проповядваше, че КОВИД няма, защо не му опонира? Кога ресторантьори и хотелиери ревяха и горяха маски, защо не излезе да им го обяасниш? Сега НОЩ виновен защо ваксинирането вървяло бавно. Ваксини има за всички желаещи, желаещи няма!

точно така тоз мишок сега взе да повтаря каквото говореха 1 година НОЩ, а преди точно обратно.хамстер

Челгаря ги говореше тези неща защото таргета му беше този. Целта му беше да им събера гласовете както 20 години събираше парите.

идиот като теб не става и за чеп за зеле!

скоро ще видим вие, герберските тролове, за какво ставате :)

Че какво общо имат тук герберските тролове? А, нищо, карай да върви, брои се един пост, те плащат на постове, не на смисъл.

Понеже пост " хаха идиот като теб не става и за чеп за зеле!" е изключително смислен, аргументиран, градивен, полезен и хич не е тролски, явно и Вие сте трол, ако не същият, то негов колега :) А че плащат на постове нямаше смисъл да ме информирате, не ме интересува. По-скоро, ако ми кажете докога ще ви плащат, ще ми е полезна информация, че много, ама много ми омръзнахте.

Еба го, колко премиери ще има тая комунистическа държава ?

Профилактиката е културата, а не в болниците. Това трудно ще го разберете.

започне НЗОК да плаща на лекарите за здраве, а не - за болест, ще видим дали няма да е работа на болниците профилактиката.

то остана и този хамстер да стане примиер

В гласуването за комисията по здравеопазване победи проф. Григор Горчев, толкова за новите калинки.

Този от къде изпълзя

... от телевизията..

Привърженик на най-тежките колдауни, кретен с обвивка на демократ.

Защо ти трябваше,докторе , да нагазваш в.......политиката.Много смислено обясняваше преди това какви са последиците от ковид , беше точен и ясен. А вчера , два пъти председателката те пита за името , там си никой , дори не слушаха декларацията, която изчете. Използваха те.

защото е гладен за пари и постове

Да се ваксинират В една институция (не споменавам име) организира ха ваксинация по желание с Пфайзер. Отидоха 20%. Втори опит- още 1 човек се записа. Един!!! Е, как ще принудиш хората когато давахте думата на всички антиваксъри и пишман доктори????

Ваксинацията не върви заради такива хора като тоя тук...Тия всичките повтарят някакви мантри написани от друг. Ето и този човек повтаря едни и същи неща, сякаш някой ги е събирал някъде и им е казал какво да говорят. ТОЗИ АКО МУ ДАДАТ ВЛАСТ НИЩО НЕ БИ НАПРАВИЛ, ДОРИ В НЕГОВАТА ОБЛАСТ...НЯМА ТОПКИ ТОЗИ ЧОВЕК...НЕ СТАВА....

Възпитан и компентент с много ясни и разбираеми послания.

Крайно време е да се премине към електронно здравеопазване, това брутално източване на здравната каса трябва да спре!