Симеонов: Знам, че истината боли, но не се отказвам от думите си

С децата инвалиди се спекулира, след като кабинетът прие законопроект, заяви вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига креслива соросоидна демагогия. Валери Симеонов каза болезнената истина- деца се използват за политически цели. Ако бяха толкова болни нямаше да са навън, но тези деца са с тежки дегенеративни заболявания и техния живот е в опасност ако бъдат държани навън в студа. Ако тези майки не бяха вързани с политическата цел на една градска организация нямаше да поддържат анимация с балони и да скандират срещу системата, от която получават пари и искат привилегии. А Валери Симеонов ги изобличи. Чисто и просто, а можеше и по сложен начин да покаже всяка една от тях как злоупотребява, но щеше да е още по- срамно за тях. И сега защо бил говорил против тях? Демократично може да говорят само те! Само те могат да викат и само те могат да имат думата. Валери Симонов- не! И като казал нещо сега полудяват, че може да повикат още известно време.

Погледнете му физиономията на този. Това е образа на Сатаната. Плюя на това изчадие.Гнусна твар

Снимката на симеонов до снимката на Хитлер!!! Идеите на Хитлер и симеонов за болните и непълноценните се препокриват 100 на 100%!!! симеонов крайно време е да откриеш конц. лагери и крематориуми за непълноценни,като изтребиш тях на 100% почвай със инакомислещите!!! накрая ще останат само привърженици на НФСБ / българският еквивалент на германския НСДП / със райхсфюрер симеонов и министър на пропагандата касабов!!! Но не забравяйте как свършиха те!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Толкова простотия на куп във властта до сега не е било!!!!

И к'во праим ся ? Борисов няма да иска оставката на Симеонов, който вместо извинения, продължи да сипе хули срещу майките !? Следователно Борисов подкрепя Симеонов ! Ох, тази пуста власт ! Как са се вкопчили в нея, като удавник за сламка ! Нямат нито съвест, нито морал !

Що не се земат с Дуди и Сайдера и любофф да настъпи?

Валерката е един нагъл дебил.

Доброто и лошото ченге. Иначе какво се случва с рейтинга на ББ и сие.

Този е толкова долен нещастен плазмодий който заслужава публично пребиване с камъни!

правителството остава

Валери Симеонов трябва да подаде оставката си незабавно!!!

защото каза истината

Валери Симеонов каза болезнената истина- деца се използват за политически цели. Ако бяха толкова болни нямаше да са навън, но тези деца са с тежки дегенеративни заболявания и техния живот е в опасност ако бъдат държани навън в студа. Ако тези майки не бяха вързани с политическата цел на една градска организация нямаше да поддържат анимация с балони и да скандират срещу системата, от която получават пари и искат привилегии. А Валери Симеонов ги изобличи. Чисто и просто, а можеше и по сложен начин да покаже всяка една от тях как злоупотребява, но щеше да е още по- срамно за тях. И сега защо бил говорил против тях? Демократично може да говорят само те! Само те могат да викат и само те могат да имат думата. Валери Симонов- не! И като казал нещо сега полудяват, че може да повикат още известно време. Фарисеите само това чакат. Тези родни лицемери, които по заръка на градската организация на безскрупулни мошеници изведоха децата си сега имат повод още да подскачат. Те вършат политическа поръчка, но обществото мълчи. И преди да получат пари пак мълчеше същото това общество. Няма логика в получените пари и въпреки това обществото стои и гледа. За всички е ясно, че БСП повече никога няма да спечели избори и сега си търсят жертва, която да скрие безпомощността им. БСП е аут от политическия живот и също по заръка на едни приятели от север пробва да проваля живота на хората в България. Странно и не чак толкова.

А ако бъдат държани без средства за лечение и грижи техният живот не е в опасност? Децата просто нямаха друг избор и за разлика от нас здравите излязаха навън и си извоюваха правата.

Дори и да е така / все пак не съм много уверен/ един заместник-премиер не би трябвало да дрънка такива простотии като каруцар от бургаските села. Можеше и по друг начин да го каже без да настройва хората срещу себе си. Ама бургаския селянин си е селянин......

По-голямо леке от винкела е само болен сидеров и дудука.

Сама едно Ла..но може да каже това...Потресева съм политическата част не ме интересува

Предлагам всички загрижени за тези майки да се бръкнат и заделят по стотина лева и да им ги дарят! Аз не давам, смятам, че са доста наглички, не смятате ли? Или в България трябва да се задоволяват само по-гръмогласните? Така че вместо да се "борите" по форумите, дарете нещо, щом сте загрижени!

Майките да подадат иск в съда, той да реши дали децата им са болни, въпреки че и на пръв поглед им личи.

Мръсен цигански боклук е Симеонов ! Проклет да е !

Не съм гласувал за него, но вече се замислям. Всички го оплюват. Но си говорят помежду си. че искат тишина и спокойствие в къщи и в хотела. Да се приберат от работа след 10-15 минути, а не след 2-3 часа. Подкрепям го.

Симеонов казва мнението на 70 процента от българите, но във форума сам само хейтъри

Като ти смятам плюсовите и минусите този процент не е повече от 26-27!

защото такъв е форума но дори и тук има хора които се осмеляват да кажат че са против протестите

Не си прав, Винкел! И сега се извърташ като ортака си-дебелата ковра от Банкя! Всички мислещи хора разбраха какво имаш предвид, не се опитвай да кажеш на черното бяло... Знам, че няма голям смисъл да пиша, ти в последните две години продаде избирателите си, ще продадеш и майка си и децата си и най-близките си, това е ясно! Парите наистина са много, запознат съм, но твоето достойнство вече е под нулата и ковчега няма джобове-запомни го ако искаш...

Боклук

Борисов няма да се освободи от този вицепремиер, макар че при други обстоятелства, поиска наведнъж, оставката на трима министри, които бяха много по стойностни от Симеонов. Борисов ще го защитава, ще се извинява от негово име, но няма да го освободи, защото ще се разпадне коалицията. Това е отношението на българските политици към народа си - тези, които протестират срещу политиката им са "кресливи" хора, с "уж болни деца" и уж бедни пенсионери, и уж социално слаби граждани"

Най-после да се каже истината,такава,каквато е.Браво на Валери Симеонов.

Дай Боже и на твийте деца да им се случи същото...моля се да ти дойде на главата...идйот...

А здравите деца - тях кучета ги яли. Така и не разбраха, че трябва здрвите деца да са добре за да отделят когато пораснат за болните, за циганите, за депутатите, за пенсионерите, за инвалидите и т.н. Когато здравите деца не са добре те ще си тръгнат по света и какво ще правят другите? Ето това не е ясно на нито едно правителство.

Нищо, нищо ти слагай минуси, но като си тръгнат всички нормални от тази държава, ще си скубеш косите, а кУрнелия ще е в ФАЩ при синът си.

Ти да не се имаш за нормален?

Боклук.

няма да си дадем правителството на тези кучки дето КУРнелия е довела заедно с малоумните си "деца" които освен да с елигавят друго не могат като са ги родили недъгави защо не са ги оставили в сиропиталище и там да беа умрели мръсни боклуци само изцеждат живителните сокове на държавната хазна смърт на всички бедни, болни и грозни да живее демокрацията само САЩ смърт на комунизма ахахахах

И теб ли те е майка раждала? Горката, създала е духовен изрод.

Да се беше научил да пишеш поне. На се беше научил какво е точка, запетая, главна буква, пък после да даваш мнение. Аман от тъпи идиоти, мислещи се за нещо.

Болката е малка, срама е голям нещастнико

Този не е човек. Да си подава оставката и да си гледа хотелите.

Подкрепям Валери Симеонов, ПРАВ е, това са истерични подходи за изнервяне на правителството, те не знаят какво искат освен Пари, и като им ги дадат висят по кафенетата, а си оставят децата на други да ги гледат. БОЛНИ МАЙКИ, БОЛНИ ДЕЦА!!!

Изнервят правителството,казваш.страхотна глупост,нямам думи. Ами то,за това е избрано,за да решава проблеми ,ако това го изнервя- да си ходи

Защо бе идиот,децата са уж болни??Здраво дете там не видях.Само болен и недоучил човек може да ги говори тези неща..Какво правителство имаме,когато се крепи на такива недорасляци.Борисов и сие се излагат,ама много с този идиот.

Не се излагат - те са същите идоити

Племеннико Валери сИМЕОНОВ Балевски ,ЗАЩО БЕ СИНКО,АЗ ПРЕДИЗВИКАХ ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС,СЕГА ТИ ОТНОВО ПРОСТОТИЯ,ДОКОГА????????.Стига ПРОСТУТИИИИИИ.

Всеки един политик трябва да може да отдаде чест достойнство и уважение,към народа си . както и всеки един човек,рстествено.ако не може,по добре да си потърси друга работа,и среда в която да живее.ако изпитваш омраза и гняв,към които и да било нормален човек,най добре е да си живееш сам.просто ти си ненужен и вреден за което и да е общество

Алоооо,къде сте бе "РАНОБУДНИ,МЛАДИ И КРАСИВИ" ПРОТЕСТЪРЧЕТА БЕ? Защо не ВРЕЩИТЕ КОЙ,КОЙ,КОЙ??? Къде е белия роял,къде е оная с голите цици??? Ама тогава ШАЙКАТА ПЛАЩАШЕ,а сега ви е наместила на топли местенца в държавната ясла.. НАЙС А? И утре като някой изрод ви отнесе на пешеходната пътека,или изнасили вас,или още по добре дъщеря ви,БЛАГОДАРЕТЕ НА НЕГО И ГО ДРЪЖТЕ ЗА ШЛИФЕРА....

Ако в понеделник тоя изрод още е вицепремиер, значи случаят Северин ще се повтаря все по-често. Просто се ще разбере, че на кретените им е дадена пълна свобода плюс власт и пари.

Симеонов обяснява, че смисълът на изказването му бил неразбран!?! Ами тогава научи се да се изразяваш ясно, зам.министър-председател си.

Чудя се как все с конкурс по кретенизъм ги избираме !

...

Чудя се как все с конкурс по кретенизъм ги избираме !

След изявленията му за "майтапчийските снимки", които си бил правил на територията на някогашния концентрационен лагер "Бухенвалд", Валери Симеонов не може да ме изненада с нищо. Включително с днешното си изявление, напълно в унисон с вече позабравеното негово нападение на възрастна жена на граничен пункт "Капитан Андреево".

Странно ми е . По - навик , ако държавата дава пари - цига..е са първи там . Защо ли сега ги няма ???

Докато не захвърчат паветата наглеци като този ще ни се надсмиват.

Пет некадърнички въртят държавата на пръста си! Е те това не е за разбиране! Цял живот да лочиш от системата и накрая да я наплюеш!

Пропусна да си 6-тата .

Що за беззаконие!!! Кресливите майки, вече КОЛКО месеца правят креватни упражнения с децата!!! И всичко това минава като МАЙЧИНСКА ГРИЖА!!! Това е лицемерие на квадрат, а обществото е глухо и сляпо!!!

Прочетете цялото изказване на Симеонов, а не само удобно подбраните от "услужливите медии" изрази. Не се втурвайте презглава да критикувате, защото така просто потвърждавате теорията за 80-те процента. Прави чест на Валери Симеонов, че нито веднъж не се отказа от думите си и винаги отстоява позицията си, колкото и да се стараят някои да го очернят.

Ти същия болен мозък като него

Може и да му прави чест, че отстоява позицията си. Но думите му не му правят чест.

Симеонов и ЧЕСТ? Спрете се бе, хора. Какво го тълкувате тоя душевно болен.

Този кретен не го казва това за пръв път, че да е неразбран.

ТОВА Е ЕДИН ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН !!!

на име мюмюн ?

Какви хубави дрехи има царят! Царят е гол, царят е гол! Некадърнички!

Значи аза така разбрах: Да си мълчим, да лицемерим , да се усмихваме подло! Това трябва да е етикет!

ИДИОТ,ИДИОТ,ИДИОТ.

ФАКТ !

Психар с тежки отклонения. Мястото му е в специализирано заведение.

За по - сигурно около 2м под земята - да спи и да сънува вечно .

Объркана държава! Всички плюят че е казал истината на висок глас! До сега никой не е отрекъл, че е точно така! Никой, даже некадърничките!

Вулгаризъм е изказването на Симеонов, вулгаризъм е поведението на Сидеров и като цяло усещането за непрекъснато заливане с вулгаризъм, отвсякъде, залепва като слуз по кожата...За жалост, извода е, че щом си позволяваш такова поведение, значи няма реално противодействие...Възмущението - то е по "дефолт"...

Викаш поведението, а не че не е истина!