17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен тези така наречени Господари на Ефира са се самопровъзгласили се имитатори , кото трупат рейтинг от всичко което може , но никой от тях не гледа коректно и адекватно на ситуацията , а всичко е въпрос на рейтинг , на гърба на фирми и физически лица , които се обзалагам че просто не са си платили за изнудване. Няколко човека вече коментират в vbox , че представители на предаването им искат пари, за да не правят и пускат репортажи...което е за жалост българска практика , и не ме учудва.

Не съм почитател на Симеонов, но за съжаление трябва в този случай да се съглася с него за тенденциозните , избирателно насочени "разследвания", за компроматите и преиграванията , заради което предаването олеква и отблъсква.

Чия позиция защитава Валери Симеонов и кои му пригласят? И в качеството на какъв: високопоставен представител на правителството, персонално засегнат , или "дълбоко" загрижен за обществото? Отговорете си сами. [въпросът НЕ Е с повишена трудност]. И да напомня: Преетикирането върви с пълна сила, необезспокоявано от никого!

Гузен ли си,притеснен ли си за далаверите си?

БЕЗПЛАТНИ УРОЦИ ПО МАНИПУЛАЦИИ, ЛЪЖИ И ИЗМАМИ СЕ ПРЕПОДАВАХА ПУБЛИЧНО ОТ БСП, ОТ КОРНЕЛИЯ НИНОВА И ОТ ЕЛЕНА............................НИКОЙ НЕ ГИ НАКАЗА !

Боко Тиквата, твоят чорбаджия е върхът на манипулациите и лъжите, а ти си едно дребно, дребно камилче.....

Още ли сънуваш нощем Бойко та с голи гърди (ако е останало нещо) се хвърляш срещу опонентите му?

За пари,някои телевизионери са готови на всички.Викаха,сърдиха се на другите само и само да издигнат статута на професията си да бъде с определяща роля в живота на страната и разбира се за собственото си заплащане.Хайде да направят сравнение колко получава един пенсионер и колко са им хонорарите за репортаж или участие в предаване.

Прав е Валери Симеонов

Маргарита Михнева правеше същото.

Всичките тези режисирани репортажи започнаха от Дейвид. На няколко пъти идваше в "Мусагеница" да си прави репортажите. Няма да забравя скалъпения и режисиран репортаж срещу един от учителите на сина ми ( в Немската гимназия - 91-во у-ще). Ученичка, която я мързило да учи(и най-вероятно е щяла да получи ниска оценка), го обвини в сексуален тормоз. По време на репортажа се появи и друга, завъшила преди повече от 2 години, със същото обвинение - тя "съвсем случайно" се е оказала се в репортажа. Гледах този репортаж - видя ми се скалъпен. Говорих със сина ми - каза ми, че учителят им е давал съвети - как да защитават правата си в училището. Няколко месеца по-късно учителят е бил съкратен - не е получил подкрепа от колегите си. Преди много години бях на почивка в Царево(преди 14-15 год.) - на плажа, близо до едно заведение, Дейвид заедно с гаджето си се съблякоха дибидюс голи пред малките деца и въобще не им пукаше за нищо. Така че тези режисирани репотажи са от мно-о-ого години и Арменецът да не се прави на ощипан.

Бе, то Валери може да е всякакъв но в случая е прав и е крайно време , това предаване на недосегаемите господари, на тия лигльовци, да изхвърчи от ефира..........................

Подкрепям Валери Симеонов.

Видяхме в софийска гимназия колко е върнал учениците в клас хахаха, такъв разпад на държава няма и в Африка....тъпаци, некадърници и престъпници на власт от 30 години

браво Валери! - То благодарение на теб, лятото си отиде и налегна едно поголовно и всеобщо кръчмарско затишие. Време е, да се огледаме за нови лоби цели.

Важна е комисионната

Поздравления за “Господари на ефира”, единственото предаване, което следя и ми харесва в България! Едно голямо ЕВАЛА от мен! А грешки винаги стават и ще стават, така се става по-силен и добър!

След като нивото ти е за това измислено предаване, манипулативно и клоунско, кофти само за теб, стюпид!

Човече, ти на това грешка ли му викаш..........?

Правилно гусин Симеонов. Да извадим свяко трънче от петата на властта, че да може да мачка безнаказано. Аферим, машаала. Само не разбрах, какво ти е мнението гусин Симеонов за храните с изтекъл срок на годност?

Като се отвори тема за тех и го питат със сигурност ще ръсне , сега хротува за мурдари едни имащи се за журналисти !

Храните с изтекъл срок на годност са от западна Европа , за източна Европа, само че препакетирани ........................

Алоо...как е конкуренцията,добре ли ви дойде ?

Валери Симеонов, който е доста засегнат от "Господарите" използва случая да им го върне тъпкано ! Изчака и сега е лесно. Все едно да нариташ боксьор припаднал при епилептичен припадък !

"Господарите" бяха станали фактор , с който всички се съобразяваха. Полиция, прокуратура, политици, бизнес-всички. Обръщаха се към тях за помощ повече от колкото към която и да е друга институция. И сега с тази гнусна измама репортерчето им се изсра в лицето! Щетата е непоправима ! Години няма да възстановят доверието, ако изобщо го възстановят !

Изобщо няма такива нещо, само идиотите генерализират нещата - навсякъде стават грешки! Изобщо не ми пука от тази история и това продължава да е любимото ми, и всъщност единствено българско предаване, което опитвам ДС следя. Поздравления за големите симпатяги д предаването - много сте готини! А хейтърите, троловете и тези от властта като Далавери да го духат и да се пръснат от злоба!

това въобще не беше грешка. това леке се опита съзнателно да прати двама в затвора. не, не двама дупетати или бизнесмени. двама бачкатори-охранители.

Грешки стават, но когато се прави умишлено не е грешка. А за да се установи какво е имало в склада тази инсценировка по скоро е попречила. Аз мисля, че за "господарите"са по важни сеирите и парите. И не ви ли омръзна преиграването и отвратително кикотене?

На ТЕБ може да не ти пука, но на властимащите вече им е даден мощен автоматичен отговор на всеки опит да се извади на показ поредната мизерия: „Ама помните ли случая Върбанов?“ Драсканиците на Симеонов са предвестник на точно това.

Браво само така тези паразити журналисти ни заливат само с помия

Това предаване е мега гнусно. И Валерката е прав в случая. На мен впечатление ми направи друго - че този гейтак спретна цирка, за да се измазни на Халваджиян. Което пък води на мисълта, че там в техния кръг подмазвачеството се толерира и награждава щедро. Еми ... кой квот си надроби ...

Ми нали искате СЕИР И ФЕЙК НЮЗ! ГОЛОТИИ, ПРОСТОТИИ, ЦИНИЗМИ, ШОУ И ТОНОВЕ ЕФЕРНИ ДОЛНОПРОБИЯ! Ха лапайте мухите със здраве! И ЛАЙКВАЙТЕ КАТО СИ ПЛАЩАТЕ ЗА ТЕЗИ ТЪПИ НЕКЪДЪРНИ ТЕЛЕВИЗИИ.

ТО НЕ Е САМО ГОНЕНЕ НА СЕНЗАЦИИ А И ГОНЕНЕ НА ПАРИ.ИМАТ СИ ЦЕНА ЗА ВСЯКО НЕЩО,ПРИТИСАТ ХОРА С ИЗМИСЛЕНИ СЦЕНАРИИ А КОЙТО НЕ СИ ПЛАТИ ГО "ИЗЛЪЧВАТ"

Той Халваджиян отдавна се е вмирисъл ,но си пасва идеално в МЕДИИНАТА обстановка в България.

Тук и там чувах името на този Валери Симеонов, но някак ми беше убягнало, че е вицепримиер. Та, само с първата си точка ме отврати довода му. Какво общо има сексуалната ориентация на журналиста?? В кой век живеем, че ще се обиждаме и ще съдим за професионалните умения на някого по сексуалната му ориентация? Това е изказване на пошъл популист, а не на вицепремиер. Освен това, много лошо, че обърнаха скандала към журналиста (не че е невинен, но все пак си изтърпя последствията, а и вече няма кой да го вземе на работа), а смотолевиха историята за склада. Сега децата продължават да ядат храни с изтекъл срок на годност, а всички гледат сеир.

Няма спор, че 'Господарите.." , както и шоуто на Слави се поизпразниха от съдържание в гонене на сензацията и борбата за рекламни пари. НО, един вице-премиер би следвало да бяга от дребно темието за битието на артист - репортери да наблегне на голямото - проблема с корупцията, шуро баджинащината, Бих дори го посъветвал да подсказва теми и проблеми. Например какво стана с онзи прословут кран в СИС Индастрийз. Какво намери или не намери митницата ? Все когато си там "горе" , следва да мислиш малко от малко по глобално и разбира се не толкова отмъстително, ако някога са те настъпили по мазола.

Престанах да ги гледам преди доста години след като в едно предаване се опитваха да манипулират полиция, прокуратура, общество и администрация с "тъжната" история на една тетка от Смолян (ило там някъде беше), която си беше изкарала по мошенически начин "натурален акт" (според нейните думи) за градски парцел, но виждаш ли, общината не и го давала. А историята беше съвсем проста - беше съдила общината и спечелила на първа инстанция собсвтеността на парцела. Но общината беше обжалвала и решението на първата инстанция беше отменено. Така че в действителност "Господарите" трябваше не да помагат на мошеничката, а да разследват кой е този нотариус, издал фалшив нотариален акт.

за българите! След хиляди разкрити машинации от всякакъв вид, с които никоя институция не си даваше зор да се справи, сега Господарите го отнасят за един-единствен гаф... Защо, защото ВСИЧКИ трябва да бъдат омаскарени, че да не се откроят истинските маскари ли? А Валери Симеонов поведе "хорото". Защо ли?

Всички, така наричащи се "журналисти", са научени да съчиняват всякакви фантасмагории, само и само да стреснат и да уплашат зрителите и четящите техните свободни, но и умишлено преиначени, и много пространни "изследвания" по техните си, по-точно зададени от шефовете, "теми". Не искам да посочвам имена, защото няма изключения от техните словоизлияния по всякакви въпроси и проблеми. Но щом са толкова напористи и компетентни по абсолютно всички проблеми /те ги наричат, отново за да блеснат, "казуси"???/, да вземат да поканят разследващите от други радиа, или телевизии, защо не и от пресата, за да се разследват едни други. Да започнат от така наричащите се "Национални" и да стигнат до края. Какви ли чудосии, черни и отвратителни материали, кирливи ризи и др. и др. ще се изкарат за чудо и приказ... Хайде, да ви видим. Пуснете разследващите журналисти във вашите, затворени за обикновенните хора покои, да видим и вас без маска и без грим. Ако не се решите на такъв граждански показ, това ще означава, че вие сте замесени от същото тесто, имате същите отрицателни качества и не струвате и пет пари. Очакваме вашето решение.

Какво всъщност казваш. Че на всеки трябва да му се търсят някакви кирливи ризи, докато се намерят такива? А ако не успеем веднага, то да викаме на помощ специалисти в журналистическото разследване? Не може да няма нещо, за което да омаскарим всеки! Това е подходът на вербуващите агенти, знаеш ли? Ти от тях ли си?

Стар виц: Дядото арменец лежи на смъртно легло. Около него наследниците чакат последни думи заръки. Дядото казва - Деца, пазете евреите . Дядо , ама ние сме арменци. Дядото пак повтаря- Пазете евреите , защото ако се свършат евреите , ще се сетят за нас.

Право Куме у Очи! Браво Симеонов, Браво!

Крадеца вика: "-Дръжте крадеца!".

никога не трябваше да забравят, че за всяка свиня идва Коледа.

Беше хубаво предаване - спомням си в началото му, как искренно се забавлявахме на изцепките на канал 2001, вечния проф. Вучков, Гала и другите, които си бяха повярвали, че са нещо повече, само защото ги дават по телевизията. Но нещата се изродиха. На Халваджиян не им стигаше, искаха да бъдат истински господари. Да отсъждат кой е добър и кой е лош. Еднолично да раздават Златен Скункс или Бяла Лястовица. Да награждават и да наказват. А второто носи и пари, ако бъде насочено където трябва. Едва ли всичките им репортажи са поръчкови, но някои от "журналистическите разследвания" направо си бяха наказателни акции. Репортерите им влизаха в собствеността и в живота на хората без грам уважение към закона или личното пространство на набедените от тях хора. Жертвите им винаги бяха малки хора с техните прегрешния, които не можеха да се защитят. И резултатите не закъсняха - Халваджиян започнаха да превземат ефира на Нова подобно на медиини мутри. Водещите си накупиха прилични имоти. А адреналинките сбъднаха мечтата на всяка старлетка, като "танцуваха" в ефира без всякаква хореография, но станаха известни и се обзаведоха със заможни съпрузи. Един от репортерите им дори реши да материализира успеха си като рекламираше компания за бързи кредити, която дебнел, но все не можел да хване в крачка. И така едно приятно и лежерно шоу се превърна в медиина бухалка за всеки с достатъчно платежоспособни врагове. Проблемът с последната ситуация беше не че е прецедент, а че другата страна се оказа подготвена, а самозабравилия се репортер се оказа немърлив.

Айде, бе, Валерка, ти ли точно се извъди най-големия стожер на морала? Присмял се Хърбел на Щърбел... Едвам чакате някой да сгази лука и веднага се нахвърляте като лешояд на мърша. Щото в политиката всички сте цъфнали и вързали ли? Особено ТИ. Само че при вас нещата стават задкулисно и е трудно на обикновения човек да ви хване в крачка. А като ви хване, отричате до последно - като онова момченце с пистолета - "не съм го вадил бе"...

кога къде с какво и как Валерката е сгазвал лука?

Самият факт, че подкрепя това управление на Бате Г(Б)ойко, трябва да ти говори много! Веднъж го плюе, после го хвали... С "перхидроленото джудже" ту са приятели, ту врагове... бе въобще циркове за пред публиката. Бие се в гърдите като "патриот", ама и той далавери върти. Доказано или не, това е друг въпрос. То и за банкянския вожд нищо доказано няма, но хората си знаят ;)

Патриот е Валери душа дава ,но не свойта душа братя ,а душата на народа.

най-накрая наеха няколко несретника да блъскат минуси и да ги възхваляват. Късно е либе, за китка, оплескахте се и рейтингът на Помияри на ефира съвсем ще отиде на кино. Призовавам за ПЪЛЕН бойкот на тъпото предаване. Не ми стигат къчовете, подскоците и простотиите на Рачков, а сега се оказва, че имаме откровени лъжци, манипулатори и симуланти в предаването.

Ей за такова изказване, вече се иска ОСТАВКА. Защото Господарите са единствената институция, която взема отношение по важните въпроси в мизерната ни държава.

Гласувайте за новото име на халваджийските леки кучки под наем. + Помияри на ефира - Господари на сеира

Само помияр може да говори така за Господарите.

Ама вие сериозно ли?

Вместо Господари на ефира, не може ли да пуснат гей порно, както правеше СКАТ?

Кой кого ще ебе или и Сидеров и Симеонов ще се плющят взаимно?

абе , друго си е ? от ефира на националните телевизии да възпяват ;правото; на милиционерите , да ни убеждават колко са ;човеколюбиви; канибалите , и как доброволно-задължително трябва да сме роби , тоя / журналиста / поне си е направил труда да изглежда като полуистина , а вие / политиците / направо нареждате какво да ни лъжат

На този вице-премиер министър са му дали да играе тъпото ченге. Премиера винаги е играл доброто ченге - като охранител-застраховател и недеполитизиран комунист-служител на МВР, е решавал проблемите, които наказателните бригади на съдружника му създават. Като негов естествен съучастник, Цветан играе лошото ченге - напада Президента и лае срещу всеки противник на доброто ченге. Някак си естествено на Валери му се падна да играе тъпото ченге - все нещо не е разбрал, все има особено чувство да се шегува, все не разбира като му говорят на български, него също рядко го разбират, винаги намига на журналистите все едно знае истинския контекст, ама не може да го каже... абе идеално тъп е, като билярдна топка. Ама да играеш тъпото ченге пред Цветанов?! Накъде е тръгнала тая държава?!

Не съм вярвал, че ще го кажа, но Семеонов е прав! Сега ако има СЕМ, няма да има повече никакви Господари на ефира.

И СЛАВИ !!

Съгласен на 100% , за много от казаното. Жалко само ,че покрай сухото гори и суровото.

Дразни ме много факта , че В.Симеонов се мъчи да се изявявя като основен лобист на Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев от Държавна сигурност с псевдоним Камен !

А вие помните ли Кремена - съпругата на цирковия клоун (за това е учил в СССР, впрочем) от Плевен, какво беше написала преди време за градинката зад Народната библиотека, където е нейното заведение? Какви ги диплеше за 5 поколение софиянка и селяндурите, които цапали и хвърляли боклуци, пък тя чистела след тях? Колко било хубаво едно време, когато София била за софиянците, а селяните копаха и садиха пипер на село? Ето с това си имаме работа - халваджии парвенюта, забогатели, взели се на сериозно, все едно са хванали Мойсей за жезъла, с който разцепил Червено море и му го клатят. Жезъла, не морето. Хак да им е сега, беше въпрос на време да лъснат манипулациите на „репортажите“ на Помияри на ефира. И най-точният удар на Симеонов е именно тук - кой знае колко души за изгорили с постановките си. Никой уважаващ себе си човек не бива гледа повече Помияри на ефира.

Бедни ми, бедни Симеонов! Сега ли се усети. Манипулативните, платени и тенденциозни репортажи са ивестни на широката публика отдавна. Всезнайковците "лекуват" хора имам в предвид предаването за лекар неврохихург от Велико Търново(абсолютно манипулативно) и за един скенер в бившата окръжна болница в София, който бил купен, пък можело да струва по малко. Ако малко се замисля ще изкарам още пет такива предавания. ...П.С. грешка не е"широката публика" публиката е достатъчна за да разбере продъжните им манипулативни продавания.

Браво ! Най-накрая някой да го каже. От години се “прехласваме” по позабравилата фамилия - двама братя и съпруга...

Добре бе, не мога да разбера защо като напиша, че Валери и Бойко са цигани и ми триете коментари - ми те видимо са такива.

Трият ти коментарите щото на цигани като тебе не трябва да им де дава трибуна

Лапай...

Като ти гледам "ника" и ти си си мангал отвсякъде, така че не се учудвам, че ги подкрепяш, гъзолизецо!

ТИШИНАТА се възмущава?ЗАЩО ЛИ?

Дразни ме много факта , че В.Симеонов се мъчи да се изявявя като основен лобист на Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев от Държавна сигурност с псевдоним Камен !