Симеонов: Бардаците в Слънчев бряг получиха още министерска подкрепа

"Спалнята", "Единият", "Какаовият плаж", "Кубинката" и ресторант "Морето" са НЕЗАКОННИ", заяви вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е прокуратурата да започне проверка кой е издал разрешенията и срещу какво.Кметицата на Младост я направиха диарбекирска заточеница,заради подхвърлени в служебната кола пари, а тези които са заграбили Слънчака се правят на министри.Борисов да не се прави на разсеян, ами да ги гони,че ..........

тоа па, колко бързо се ояде...... на прасе прилича на снимката.

Бардак - парламента, също уж е законен, ама от десетки години е запълнен със стари к-ви и крадци . Няма кой да изрине бардаците в тази страна. Държава отдавна абдикира.

Нама как да затворят заведения, приходите от наркотици и курви трябва да напълнят черната каса за следващите избори. Че гласове с две кебапчета вече не се купуват. Инфлация, брат

Това е тест за правителството и с действията си "великият кормчия" ще покаже дали е подчинен и зависим от мафията !

То всичко отдавна е ясно!

Валери просто иска да се нареди и той на софрата, че не му дават. Това е. Ще млъкне тихичко като му дадат и на него едно заведение да хрупа милиони.

Едни хора взеха едни пари.

коалицията да се разбива, но си има премиер да отсъди кой крив, кой прав. Знам, че то метра от морето е държавна земя и там не може да се строи, но министерката казала, абе мадам заради някакви келяви пари ще докараш БСП на власт. Но може и това да целиш?

Чудесно. Ако винкела ни докара до властта, ще го приютим. Сл. бряг е негов.

охлюв, кво виеш? Подавай оставка, бутай кабинета де! да, да , ама не!

Тези въпросни заведения са като ракови заболявания... Трудно ще бъдат премахнати, защото с милионите които въртят всеки месец, могат да си купят държавата, прокуратурата и съдът. Жалко, много жалко, че тези мафиотски структури, функциониращи като заведения имат такава нагла и неограничена власт!!!

Какво по-хубаво от това, че могат да купят държавата. Значи работят добре. Какво друго работи? Това ни направиха велможите. Сега да си пращат данъците, а не да се съсипват.

Вече са купени, по-точно там навсякъде е дялово участие имат тиквата, тетка цецка, физкултурника и тп Симеонов само ни заблуждава, прави шоуто, мисли, че ще му вЕрваме и ще си го нагласим вместо тиквата... а всъщност те са комбина

Девизът на Република България гласи: СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА. Това е ДЕВИЗЪТ СВЕЩЕН НА НАШИТЕ ДЕДИ Това се отнася и за нерешените проблеми на Слънчака, където нещата вече се изясняват и това е добре. В тази връзка, мислите и предложенията на user и на юрист-а са лаконични, но съвсем точни и навременни и на място, което също е добре. От цитирания девиз на България, пък и от практиката за намиране на решение за даден проблем е доказано, че СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА се отнася и за натрупаните през годините нерешени въпроси за цялото наше Черноморие. От тази гледна точка, обединението на хората, на българската общност около наболелия проблем и тяхната твърдо изразена воля за неговото решаване, в крайна сметка ще доведе до неговото окончателно приключване в полза именно на БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО. Да бъдем единни и настоятелни в нашите искания към легитимните власти, за да постигнем така необходимите промени навсякаде в България.

Симеонов кога ще дойде във Варна. Там положението е по кофти и от Слънчев бряг. Всички съблекални и кенефи на изградените през 1928 Варненски морски бани сапревърнати от мутрите в дискотеки и кръчми на 50-100 метра от жилищни сгради

Както върви - идва края на коалицията.

Гн. Симеонов, парите от тези заведения отиват на най - високо ниво по партиите, всичките. И ГЕРБ и БСП и останалите сателити тихичко ще ви финтират по нанадолнището защото става въпрос за много пари. Добре дошли в България. Като не произвеждаме нищо, продаваме кекс, алкохол, наркотици и тн. Тук дори обикновенните хора ще скочат срещу вас, защото това ги храни.

Свят ми се зави от платените драскачи,подкрепящи г-н Вице Симеонов.Този г-н хвърли ръкавица на зелените в Европа с толкова просташко държане никой,НИКОЙ до тогава не го е правил,независимо от коя политическа партия са.Това ли му е работата-Слънчев Бряг не е семеен курорт отдавна.Изхаби енергия за Хазарта,за Пирин,за Морето колкото да си напълни джобовете -СРАМ!!!

Няма никакъв бетон, а далавери на Симеонов. Само Сл.бряг има проблеми. Що не отиде да събори незаконната постройка на Плевнелиев? Защото няма дупе за това. Сл.бряг обаче е голяма далавера.

Младоженец е и чака бебе - да не го разстройва, затова не го закача.

Всички ходим на други места да си почиваме. Слънчака да си затъва във фекалиите си.

Дано Валери бъде здрав , силен и несломим, за да докара работата докрай. Вече двама се опълчиха срещу него, чакаме изявленията на Б.Б. и Цв.ЦВ. като последна инстанция.

Молете се всеки божи ден,Бог да раздаде правосъдие ,защото по отвратителна гледка едва ли има някъде другаде по света.на пясъка,на дюните бетон и това не било нарушение.Дано Бог им спретне една перфектна буря и всичко прочисти от пясъка.,защото тук няма закони ,даже няма кой да ги приложи.ве бива алчност ,но в такава уродлива форма не бива.

Rushveta e po silen ot zakona. Jasno koi e podloga na gadnata morska mafia.

Как са "редовни" тези заведения, след като са разположени на пясъка и са заели голяма част от плажа (държавна собственост) !? "The 1" е един отвратителен бункер, който ограничава и загрозява прекрасната плажна ивица! Всички мошенници ли са "законни" у нас !?

"Бардаците в Слънчев бряг получиха още министерска подкрепа" Валери, а това което правиш на Корал, бардак ли ще е , що ли ?

Абе тези министри не се ли срещат на заседания на мин. съвет да си говорят и да вземат решения, та общуват през фейсбук? Що за коалиция са като не си говорят, а само сипят обвинения. Прокуратура и съд няма ли га кажат кой крив, кой прав?

До АХЕ. Браво,компетентен сте. Такива хора харесвам,познават законовата и подзаконова нормативна уредба. Кадры решают все. Човек може толкова колкото знае. Знанието е сила. Човече , имаш "експертиза",отивай на работа в някоя общшина,че там е зле с кадрите. Много "еколози" дено не знаят що е закон и що е наредба.

Бай Тошо като го попитали при едно посещение във ФРГ (за лаиците Западна Германия), защо в България няма публични домове, той отговорил - не ни трябват, защото си имаме курорти! Но тогава наистина Сънито беше курорт - много зеленина, пясък, въздух, а сега е само бетон!) А да не говорим за цените, от които жителите на Несебър през сезона са пропищяли - плодовете и зеленчуците са в пъти по-високи от страната!

да се възстанови до проекта от преди 50 години! НЕ ИСКАМЕ БЕТОН, А ПРОСТОР! МАФИЯТА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!

Отново ще кажа, че конструкциите на т.н."преместваеми обекти" на плажа се нуждаят от конструктивни проекти, защото са тежки метални конструкции, а това директно ги изважда от члена в ЗУТ за "преместваеми обекти". Те трябва да се проектират като инвестиционни проекти, земята под тях да е урбанизирана, в регулация и с предназначение за някакво строителство, трябва да влизат в ОУП като такива. А при изключителна държавна собственост или частна държавна собственост, това се случва с т.н."Отстъпено право на строеж, което в никакъв случай няма връзка с преместваеми обекти. Относно парите, наеми плащания - това си е задача на Държавата. С две думи, ако са такива, каквито ги показват, със сериозни метални конструкции, са НЕЗАКОННИ защото подлежат на проектиране, одобрение и разрешение за строеж, като минимум.

Одъртя пиргиша не му става и са ще затваря бардаците а що не мрънка га му ставаше ?

А бардака на жълтите павета кога ще го разтурим?

другари-парашутът ви няма ,да се отвори...

Плаче,а сам се е хванал на хорото с криминалните престъпници от "лидерската партия"!!!

Ти както си ги захванал вярно там ще излезе всичко незаконно, само че това не е изникнало там от дъжда, кога най накрая фактора превантивен контрол ще заработи, сега било незаконно те са там от 15г. кога щом е незаконно но е доживяло до сега ще бъда ударени баш мафиотите по общини и министерства па и на теб да ти дойде реда един ден, щото не може хем да лапате хем да са ви виновни филанкишиите.

Когато се лапат огромни пари, един вицепремиер е нищо. Още повече, че доколкото се вижда Баце се прави, че не "чува" и ще каже, че не "знае" за тези неща. Ерго, въпросът ми е, дали не му е "пълна" и на него устата, от тези пари.

И какво ще направиш сега Валери? Нали си вицепремиер, нали твоята коалиция крепи властта на тия дето правят "бардаците" законни? Или ще помрънкяш малко, пък после ще идеш да преброиш заработеното като управляващ и ще се кротнеш?

Това което прави Валери, го прави на Корал, но за там ни вопъл, ни стон.

А друго освен лаене по медиите ще има ли ? И на децата е ясно, че тези заведения правят огромен оборот от наркотици и проституция, който се споделя с правилният човек и стига до министъра ! Е намерети ги тези "правилни" хора бе - мутрите от герП ги е страх само от едно - от публичност ! Дайте имена - ангелкова е на върха на тази пирамида, как стигат до нея и КОЙ я назначи на този пост, без да има нито образование нито опит за министър ? Останалото е само прах в очите на хората ... да не мислят за гинка, АЕЦ Белене и предстоящото приемане на хиляди бежанци ...

Един Вице Премиер VS двама Министри. Коренно различни тези. Прокуратура в БГ-Симеонов,не ставай смешен! Нещата около този скандал добиват абсурден и институционален характер."Законът"-начин на употреба.Или как Дяволът чете Евангилието.Как обикновените хора да тълкуват или разбират случката-Вицето твърди"Незаконно",Министрите са на 100% обратното мнение!?А "Законът"уж,бил един!?

Семьонов си е открил отличен БЕЗПЛАТЕН начин да си изкарва лятото на море :) Дай боже всекиму ... ама надали! Слънчев бряг е обособена почивна зона, не може да се затварят заведенията там! Все едно в Пампорово да се забранят ските, защото са опасни за здравето или в Лас Вегас да се забранят казината! Които иска да спи (аз съм от тях) не отива в Слънчев бряг! Мнението ми е строго лично!

ела и у наше село да спреш денноннощното думкане от капаните , само на морето ли са ора?!?

Господин Симеонов, сага какво ? Направиха Ви на политическа Трътка ! Сега ако си мъж,отиваш при ББ и Му казваш-или им набиваш канчето или подавам оставка. Същеврменно подаваш с вх. номер до ББ цялата информа.ия,та да не може да каже Той след време че не е знаел и не е информиран. Както един факс доказа че шефът на Ауди е бил информиран и е знаел за манипулираните тестове за вредни емисии на колите и сега това беше доказателството което му донесе арест. Така,че "входирай" докладната до ББ, а след това постави въпросите ребром и да видиш и ангелкова и другия нанков си заминават заедно с радев. Действай и ми се обади,да ми благодариш. Удряй за да те уважават- това римска максима. Хайде сполай ти и успех. Действай. Бургазлиите са смели хора,защото Морето ги е калило.

като си си продал задника, правят те на трътка

Аз не се задълбочавам в “казуса”, щото ваште боричкания вече не са ми интересни, НО: искам да мога понякога да ПОЧИВАМ и да се радвам на това място! Плажовете на Слънчев бряг са май най-готините на Черноморието ни! Черноморието е БИЛО и трябва ПАК да бъде почивно-възстановително място! Природно-климатичните му характеристики трябва да се използват от нормални хора, а не за смяна чаршафите на разни боклуци, които са отишли там да се набесуват!

Няма бъдеще за тази държава... След като един министър установява драстични нарушения, а други двама замазват далаверите... Мдаааа...

Проблема е, че тези дето ги замазват са от герП, а този дето ги разкрива не ! Да очакваме ли скоро и на Валери да му намерят 70 хил. евро в багажника на служебната кола ?

Когато преди 20 години се започна Какао Бийч, беше далеч от всичко, там беше пущинак и нямаше нищо. Никой не беше ходил и стъпвал там. Точно и за това се направи там, за да е далеч от всичко и да не пречи на хората в курорта. Сега курорта порасна и искат и там хотели да направят. Заведенията могат лесно да се съборят, но бетоновите хотели, няма да можете.

Добре де, всички знаем, че двамата и Ангелкова и Нанков са били колеги в МРРБ, работили са заедно, по едно и също време там. Не е ли логично да си се наговорят, оная да отпусне малко от парата дето ѝ се дава и всичко да стане законно, напук на комисиите.

Държава Бардак!!!!

Почерка на правителството в сянка създадено от Гоцев си личи.Тези шутове, които наричаме министри са само за парлама и са пуснали неправилните хора да правят бизнес на пясъка.А и войната в СИК продължава.Има и други подробности, но просто няма смисъл да изпадаме в обяснителен падеж.Какъвто премиера, такъв и стила в държавата.

В момента в Германия се нуждаели от ЧОВЕК С МУСТАЧКИ, за да поведе отново хорото там по един познат от историята начин. Не зная кои точно са тези, които "се нуждаят", но Валери Симеонов е с мустачки и ... Става, нали? Или?

За нищо не става Валери.Ако дойде един с мустачки Слънчака ще остане -има-няма 20-25% от това което е.Всичко ще бъде възстановено с труда на героите на прехода.

Чичко паричко и корупка до дупка играят тук, какъв министър, какви 5 лева бре хора, цялата държава е в огромна крадлива клоака.

Съдружниците на шефа няма да ги пипате

Проблемът в България е, че НЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЗАКОНИТЕ, А ОТ ОТДЕЛНИ ПЕРСОНИ С ВЛАСТ, които решават по тяхно субективно усмотрение, зависимости или според момента! Няма изградена СИСТЕМА, която да е максимално обективна и работеща, и така се рушат и последните остатъци от държавност!

ти си осведомен човек, знаеш защо. онези хора УМИШЛЕНО провалят всеки опит за изграждане на система. Спомням си преди 20 години, работех в застраховател, наскоро купен от немци... Опитваха се хората да внедрат немските системи за контрол и отчет, първите 4 години им пречеха, след товааз се махнах... тъжна картинка. Защо да отчитах в реално време продадените полици? как иначе ще помогнеш на приятел който катастрофира, а не си е направил каско? със задна дата прас прас, и немеца плаща щветата :) така беше, сега нама причина да е по-различно

Някой може ли да ми обясни, че аз нещо не разбирам, АКО КОМИСИЯ, АКО ОТОРИЗИРАН ОРГАН СЕ ПРОИЗНЕСЕ, ЧЕ ЗАВЕДЕНИЕ Е НЕЗАКОННО, ТО ПО СИЛАТА НА КОЙ ЗАКОН МИНИСТЪР МОЖЕ ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ ИНАЧЕ, а да не говорим, че друг министър пък - в случая Валери Симеонов обявява категорично обратното на колегата (колегите) си!?!?! ================= "За мое голямо съжаление и мин. Нанков се нареди до мин. Ангелкова в отричането на законите и наредбите на България. В петък от Бургас той обяви заведенията от Южния плаж на Слънчев бряг за законни. Въпреки аргументите в сигнала, който му изпратих и резултатите от проверката на ДНСК и община Несебър. Същите категорично доказаха обратното: че "Спалнята", "Единият", "Какаовият плаж", "Кубинката" и ресторант "Морето" са НЕЗАКОННИ. Известните с пласмента на наркотици, проституция и наднормен шум бардаци получиха поредната министерска подкрепа! =============== Това е пълен хаос, ненормална работа! Но колкото и резерви да имам към Симеонов, в случая мисля, че е прав - поне от това, което разбирам и казва! Ако е така, то това означава, че визираните министри или са некадърни, или са корумпирани и зависими, или и двете, но при всички случай не трябва да са на тези постове!

Щом носи пари на ГЕРБ, значи е законно. Проблема не е само в Слънчев бряг - цялото южно Черноморие се съсипва от кметове протежета или с политическо чадърче от ГЕРБ. Колкото до Симеонов - все още съм с много големи резерви към него, макар да поразбута малко бунището. До есента ще стане ясно дали всичко не е "чудо за три дни".