Коментари - Сакскобургготски: Който иска, нека посади растение за Кардам | dnes.dir.bg
назад

Сакскобургготски: Който иска, нека посади растение за Кардам

Кардам Търновски се намира в дома си в Мадрид и за съжаление няма промяна в състоянието му, съобщиха от Секретариата на бившия премиер Симеон Сакскобургготски по повод 50-ия рожден ден на сина му - 2 декември, и множеството запитвания за неговото здравословно състояние.

Обратно в новината

Коментари - Сакскобургготски: Който иска, нека посади растение за Кардам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Посадих босилек.

Истината е, че сме толкова бедни, защото сме глупави и злобни. Симеон бил крадлив.....Хайде пак се замислете кога живна България, при кого дойдоха най-големите инвеститори и най-после започнахте да се чувствате хора?! Дали не беше при така омразния ви цар? Имам познати във властта. Този ход с царските имоти беше спретнат от комунистите, които сами му ги предложиха. Вие, ако имате семейни имоти и някой ви даде възможност да си ги върнете няма ли да се възползвате? Като сте толкова умни цял живот ще ви управляват комунягите и техните отрочета, внуци и правнуци. А по отношение на злобата, която изливате върху сериозно болен човек- замислете се дали утре няма да сте на негово място.

с човешка топлота честитя 50годишнината на Кардам Търновски и желая чудодейно оздравяване на този син,съпруг и баща!той си е Кардам и си е Търновски по закон български и който го обижда, обижда българите,обижда човечеството!

dreadman

Дали не беше писано някъде, че греховете на родителите се изкупват чрез децата им......... След това ГРАБЕНЕ на България и българите, което организира този "цар" и престъпната му банда, която довлече със себе си, както и абсолютно присъщото на комунистите лицемерие, което демонстрира - цялото му поведение, докато беше на власт на фона на "благите" му приказки, колко "милее" за родината си, предполагам че случилото се със сина му е абсолютно справедливо! А в случай, че някой не е съгласен може да намери и да гледа интервюто му от 1990 г. при Кеворкян и особено тази част за претенции му към България - лъжи на дребно от една малка комарджийска душичка, станала подлога на комунистите и позор за баща си - един наистина голям човек.

Че си с промит мозък и доста глупав е ясно, но защо се опитваш да доказваш тезите си с Кеворкян? Гледала съм интервюто хиляди пъти и то не доказва, че Симеон е грешник. Напротив. По честен и човечен политик в България от Симеон няма. Въпреки омаскаряването и оплюването от измислени журналисти, Симеон се откроява. А човек може да бъде толкова заблуден, колкото си иска. Сега простотията струи от екраните и радиата. Всеки ден виждаме крадци и обикновени селски тарикати, които си играят с нас и ни дресират, пък ние им ръкопляскаме. Но е по лесно да обиждаме този, който няма как да се защити. Цялата държавна машина работи в продължение на три години, да докаже, че Сиемон и министрите му са крадци, сумати милиони хвърлиха в това начинание и нищо не могат да докажат, но това не ми пречи да го повтарят, докато овцете не знаят на какво да вярват. Ти си живо доказателство.

Наистина не проумявам защо би било възможно Българин/ка да се опитва да преиначава очевидното. (Извинете !)

dreadman

Уважаема (това го пиша предвид моята култура, а не явната липса на такава у вас), 1.Не си доказвам тезата с Кеворкян, а с лъжите на Симеон, чийто свидетел е цялта държава. 2.Това, че никой ДОСЕГА не доказа официално, какви крадци бяха "Царските хора", изобщо не означава, че не са! Доказателствата са очеизвадни, а "промит мозък и доста глупав/а", сте Вие, предвид това, че вярвате на радиото и телевизията?! 3.Явното Ви несподелено увлечение към "царя" не касае никой тук и предвид злобния, неграмотен и абсурден коментар, който сте направила, не изглеждате нормален участник по темта, а само се излагате публично - но може би така Ви харесва......

И да добавя - до всички Възмутени и доброжелателно настроени, този Цар си въртя далаверите с Милен Велчев и другите юпита от Лондон, а и с тези дето го извикаха от Испания. Много са за бесене в тази държава и той е един от тях. Народът дали е тъп или не , няма значение, греховете му си висят на шията. Само се чудя що за нагъл човечец е, за да се появява още пред хората. Явно е опериран от чувство за вина и срам.

За малко да забравя - язък за ягуарчето.

Този "цар" голям тарикат ще излезе, отсече гората, продаде я, сега ние да садим, хаха. А до Мечо Пух, какъв ближен ми е този Кардам или Симеон, даже му е доста чужд. За тези тарикати и обирджии не трябва да има милост, но Бог си знае работата. Иде ред на следващия.

за сина дарво добре ,за симо свещ ще запаля дано да е скоро

Не пожелавай на ближния си това, което не искаш да ти се случи и на теб.

за сина дарво добре ,за симо свещ ще запаля дано да е скоро *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Май наистина са изсечени горите в Рила. Щом сега призива е да се залесяват.

Дано се оправи момчето ! ----------- А ти, Симьончо - си един наистина-Голям Резил ! И на Рода-ти, и на Името Българин.

Господ го наказа и него. Симеон имам предвид. То така си наказва - чрез децата. Защото повече боли.

Български княз...ха...ха...ха...

Аз не зная тоя княз да е живял в бг... поне нямам спомени, а че дедо надвзе гора повече от колкото му се полага и я изряза това си е негов проблем, нека да ходи да си я залесява!!!

Защо Кардам Търновски се лекува в Испания? След като е български княз би трябвало да се лекува в България, и най-малкото, баща му да похарчи пари за български доктори и болници?

наистина ние българите сме много богати и дашни - направихме сватба на Калинка за чудо и приказ, сложихме я в музея, то не бе дворци, гори, ливади, планини и какво ли още, е сега ще почнем да залесяваме заради Кардамчо, ще залесяваме, за да има експремира какво да сече, пали и да разполага като собственост.., е, взимайте мотиките и дерзайте, след 800 дни отново ще ни "оправят"......

Ти ли направи сватбата на Калинка?

добре е да си смениш чипа и тогава да започнеш да мислиш, аз съм работил, а ти вероятно си бил в гъбите и си чакал и ти от моята заплата т.нар."помощи" и вероятно нямаш и един ден трудов стаж....

Друго си е аномимно да си покажеш човещината... ако имате капацитета, да ме разберете, малоумници! Също така никой няма право да пожелава подобно нещо на друго човешко същество, изчадия проклети! Дано се оправи ЧОВЕКА... никой не заслужава подобна съдба.

Не съм изненадан от многото коментари (съдържанието им)защото освен това че Българина е тъъъп,той е може би на първо място по завист и злоба.Не се предавай Българино имай поне едно първо място

И другите му деца да ги постигне същата участ,та откраднатите пари от бедния български народ да вложи в преустройство на жилищата им и заплати на доктори да ги лекуват."На всекиму според делата,Господи"

Още когато дава десетте заповеди на еврейския народ, Бог нарича себе си Бог ревнител, Който заради греховете на бащи наказва до девето коляно... (Изх. 20:5) В един откъс от Евангелието се разказва как Господ Иисус Христос изцерява един сляп, но преди това учениците Му Го питат: кой е съгрешил, този или родителите му, за да се роди сляп (Йоан 9:2). Явно е, че въпросът не е правилно зададен, защото този млад човек не е вършил грехове преди да се роди, но неговите родители със сигурност са имали тази възможност. Симеон Борисов Сакскобургготски е вършил много грехове и Кардам Търновски е имал и се е възползвал от тази възможност... Изразът "до девето коляно" има корени и в българското право.

Дано Бог помогне, детето му да се оправи !

[20:7] Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог, защото Господ няма да остави ненаказан оногова, който изговаря името Му напразно. [20:5] не им се кланяй и не им служи, защото Аз съм Господ, Бог твой, Бог ревнител, Който за греха на бащи наказвам до трета и четвърта рода децата, които Ме мразят,

Жесток, немилосърден и прост народ е българския! Мързелив, необразован и завистлив. Затова никога няма да се оправим!Хленчещи и мрънкащи хора - спрете се! Всеки от пишещите тук си мисли, че лошото няма да го стигне. Срамувам се от вас! На добър път към простотията! Наистина всеки получава това, което е заслужил - а вие - жалкия ви животец.

За какво се срамуваш. Айде сикт.р у Изрел. Живей си там и не прави черен пиар на българския народ. Ние няма за какво да се срамуваме. Правосъдието не винаги работи. Но Божественото правосъдие, пропуск Няма Да се срамуваме, за всичко това, което сте ни причинили!!! Не стига че сме потърпевши, а и да се срамуваме!!! Това гавра с нас ли е. Или работиш добро за България, или стой на страни и нищо не прави. А в чисто човешки план, жалко за човека и родителите му, хората, а не особоте, за които се имат.

Черният ПиАр се прави от такива, които пишат "Изрел" вместо "Израел"и са вечно потърпевши!

Не съм изненадан от многото коментари (съдържанието им)защото освен това че Българина е тъъъп,той е може би на първо място по завист и злоба.Не се предавай Българино имай поне едно първо място

На всеки да му се върне това, което е помислил и е написал под тази новина.

Извинявай "ЗЗЗ", ти да не би да си извън ЗАКОНЪТ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА? Какво би се върнало на тебе за несправедливото ти и иронично пожелание? СПРАВЕДЛИВОСТ е точният отговор. Иисус е казал, на готовите да убият с камъни една жена прелюбодейка, "този който е безгрешен, нека само той да хвърли камък".

Lex Dei quam praecepit dominus ad Moysen [20:12] Почитай баща си и майка си, (за да ти бъде добре и) за да живееш дълго на земята, която Господ, Бог твой, ти дава. [20:13] Не убивай. [20:14] Не прелюбодействувай. [20:15] Не кради. [20:16] Не лъжесвидетелствувай против ближния си. [20:17] Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си, (нито нивата му) нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, (нито никакъв негов добитък) - нищо, което е на ближния ти.

ей, хора, не бъдете толкова зли. Ако не можете да съчувствате на един баща,поне не плюйте така.Можете просто да замълчите.

Баща на син само или баща на нацията - ЦАР?

Цял народ го кълна. И сега да замълчи? Няма да стане. Тоягите на всеки задник болят, а Симеон и сега да го пуснеш, няма да сее, а ще краде, това е. Няма да се замисли за "родината и народа си".

Ми да посадим , че баща му изсече Рила. Наглец...

За тези които още вярват,че Царя е дошъл тук за да си вземе имотите и горите,ето ви линк за да се уверите на 100% във вашите убеждения.link

Жалко, че не излизат линкове. Любопитно ми беше.

Точно Господ е "черешката" на тортата. Между Вяра и "вЕрвайте", разликата е от Земята до Небето. Кобургът се подигра с Вярата на народа в възможността да се възстанови монархията, след като 1946 година тя бе затрита. Симеон, пред Кеворк Кеворкян, се кълнеше в преданост към родината си, а до сега драпа като удавник за Дворецът в Кричим. Добре е, че Бог е милостив и справедлив, за разлика от "оная" богиня с превръзката на очите. Ако тя види какво кривосъдие има по Земята ... инсулт или инфаркт ще получи на момента.

АКО И ХОРАТА ДА ИМАХМЕ МИЛОСТ, ТО ГОСПОД НЯМАШЕ И НЯМА МИЛОСТ КЪМ СИМЕОН. КАКВО ДА НАПРАВИМ, КОГАТО СИ НЕДОСТОЕН ЗА БОЖИЯТА МИЛОСТ. ТИ ОГРАБИ НЕ САМО НАШИЯ ТРУД, НО И НАШАТА ВЯРА. А ТОВА Е ГОЛЯМ ГРЯХ, СИМЕОНЕ!!!

Срам ме е да чета тези коментари. Става дума за живота на един млад мъж, баща на две деца, защо всичко обръщате на политика!? И лошите мисли, както и лошите дела, се връщат!!!

Лошите мисли на справедлив човек се стоварват от Господ, върху източникът предизвикал появяването им. Законът Карма: ПРИЧИНА-СЛЕДСТВИЕ.

бащата на Принцо кра, кра, кра та се окра

В коя гора да го посадим, в неговата ли? Сигурно ги изсякоха и сега трябва да се залесява, ама ако може друг да сади дърветата. Баси наглостта.

ЦАРЯ КРАДЕ МАЛКО -НО НЕГОВИТЕ МИНИСТРИ.Е ТО Е СЪЩОТО.ТОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ.ПРЕД БГ.СЕ ИЗНИЗА НО ПРЕД ГОСПОД НЯМА КАК ДА ГО ИЗЛЪЖЕШ И МАМИШ.СПОМНЕТЕ СИ ДУМИТЕ НА БАБА ВАНГА.

нА Защитниците и страдащите предлагам да го посетите и му помогнете-.толкова сте жалки и смешни-това е българина-колкото повече го крадат и убиват той повече си обича политиците.Личи си че не сте излизали от БГ.Колко заблуден и нещастен Е народа ни-нямате си просто идея-но по добре така сте по щастливи.УСПЕХ НА ВСИЧКИ

Господ забавя но не забравя. За предателството спрямо короната, фамилията и българския народ, който плака за баща му сега ще си плаща с лихвите. Когато наказанието удари невинното ти дете е най-тежко.

ИВО ми хареса-нека се "оправи" и той и всичките им близки след 800 дни......... малко им е -още много ще патят

мамин сладък ......тате му купил с парите от горите скромно поръчково автомобилче, да лети с 200 и излетял милия...а ние ша тряя го мислим значи.....

Еее най после и милиционерскеят клуб по интереси взе думата..да другарю милиционер ние уважаваме вашите права но вие уважавате ли нашите????? междудругото Господ се пише с ГЛАВНА буква другарю пъдар..

ех,хора,осазнаите се,сабудете се за доброто!щом сте такива и това пишете няма за какво да се чудите и тухкате защо гивота ви е такав!като злобеете и завигдате няма да придобиете нито парите,нито горите и иманетата и богацтвата на цяра или които и да е друг,лошо ви се пише с такав манталитет! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ИВО ми хареса-нека се "оправи" и той и всичките им близки след 800 дни......... малко им е -още много ще патят

Абе какъв народ сте бе.Комунягите ви крадаха 20 години.То не бяха пирамиди.фалирали банки.долар за 1600лв.че РМД-та където си купиха заводи на килограм.че масова приватизация.. Вие царя виновен че крал.Какво ?!? Горите.Дето са си в планината още.А къде са заводите ви?!?!В които работихте.Те къде са?!

Е щом това чакаш,глупакът си ти!!!!!!!!!!!!! Не си мисли,че теб божията справедливост ще те подмине, и ти ще си получиш заслуженото според делата ти,а ето те си личат според написаното,горката бедна твоя душичка дето тъне в мрак и злоба,омраза и високоме,иелнищо няма да постигнеш така !

Княз Кардам излезе от пътя и пое по свой собствен път. На добър път!

Това не е злоба или завист,но защо ние бедните и обикновени хора трябва да страдаме и помагаме на Най-голямото грабителство на Б-Я.Какво направи той за народа само го подведе и беше най-големият обир на държавата ни от него и управлението му.Заслужи си го и това е най малкото.Значи колко майки и бащи страдат за децата си от техните политически и безотговорни властвувания-кой плаче за тях.Малко е на тази фамилия-има внуци и те ще плащат за всичките си грехове-но те са богати -така че пак няма да усетят напълно що е то истинско страдание.

можем.. да подминем с мълчание тази наглост. ако не друго. все пак, за човек става въпрос. а наглостта е на татенцето му.

го заболя, защото Господ удари Кобургът по царството му земно - престолонаследникът.

Като чета коментарите, ми се струва че безмерна любов струи от БГ матрияла към бившият ни мин.председател-цар...защо ли ??? Но все пак независимо от това какво направи С. 2ри в България май не е много добре да се злорадства...така поне си мисля..

И за нас, българите, които обичаме и ни е еня за България, е малка утеха, че гастрола на Сакскобурга във властта затвори завинаги възможността у нас да се възстанови монархията... Това е единственото хубаво нещо от престоя му в управлението на държавата!

Това е добра идея и аз щеотправя молитва за подобряване на здравословното състояние на сина на царя.Всички сме хора,нищо не печели никой от злобата и омразата,нека бъдем по-добри ,милосърдни и състрадални към всеки!Да се обичаме всички!

Чакам някой глупак да оспори неоспоримото, което съм описал по-долу...

Обеща нов морал в политиката и ИЗЛЪГА. 1. Сделката за външния дълг на България - моето скромно IQ в областта на финансите беше достатъчно да предположа загуба от няколко милиарда $. Резултатът бе 4-5 млрд.$ чиста загуба - още се спори колко ТОЧНО е загубата... 2.Приватизацията на БТК и ЕРП-тата - по същия начин, както Костов приватизираше, непрозрачно и с допълнителни условия, в ущърб на държавата. 3.Подари 3-я GSM без търг, държавата взе едно НИЩО! Да изброявам ли още? По него време се развихри порционерът Доган, за да стигне в тройната коалиция до неописуеми КРАЖБИ. Мълча като пукал, докато тройната коалиция ОКРАДЕ държавата. неговите партизани също КРАДОХА, те взеха 5-ицата от формулата 3-5-8. И това не беше игра на карти, а на ПАРИ, МНОГО ПАРИ, МИЛИАРДИ ЛЕВА НАРОДНИ ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА. по едно време КРАДЯХА по 3-4 млрд.лв. на година от излишъци само... Още да пиша ли или това стига... В нормални държави за около 20 години строг тъмничен затвор и КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО стига...

Е щом това чакаш,глупакът си ти!!!!!!!!!!!!! Не си мисли,че теб божията справедливост ще те подмине, и ти ще си получиш заслуженото според делата ти,а ето те си личат според написаното,горката бедна твоя душичка дето тъне в мрак и злоба,омраза и високоме,иелнищо няма да постигнеш така !

krassikat@

НЯМА ДА КЪЛНЕШ, защото клетвите НАЙ-БЪРЗО се връщат към отправилия ги. а КЛЕТВИТЕ ТИ НЕ МЕ КАСАЯТ, ЗАЩОТО СЪВЕСТТА ми е чиста! И защото искрено вярвам в това, което пиша, и не ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВАМ, КАКТО БОЛШИНСТВОТО от КОМУНОИДИТЕ!

Започвам. 1.Поради тази сделка с външния дълг Б-я се появи реално на финансовите пазари, Рейтингите ни се вдигнаха няколко пъти и ползата от това са наистина милиарди от инвестициите, които дойдоха ( а и от последващото ни приемане в ЕС ). Имаше загуби от промяната на курса на долара(който падна доста), която никой в света не можеше да предвиди. 2.и3. Кой тогава се интересуваше от БТК и ЕРП- бяхме десета дупка на кавала (както бе и при Костов ). Бяхме бивша комунистическа държава и всичко беше на безценица. Ако не си икономист или финансист не би го разбрал.

kgb777kgb

Саше , Саше космически си тъп Саше !!! Никой не открадна толкова , колкото тоя !!! Сега слушай хората дето ЗНАЯТ нещата - по негово време НИТО ЕДНА сделка по-голяма от 1 милион не беше сключена с Българско дружество , нито една държавна поръчка над 1 милион също !!! Ако някъде случайно името беше Българско регистрацията на фирмата беше или от Лондонския край или Португалския или някъде около Кайманите , остров Ман и прочее.......... !!! Докато има такива като теб България не я чакат светли дни ! Ако си платен писач нещата са ясни - всеки трябва да си вади хляба ! На някои просто ви харесва да ядете лайна , ама въпрос на вкус !!!

krassikat@

НИКОЙ В СВЕТА НЕ МОЖЕШЕ ДА ПРЕДВИДИ? ЗНАЧИ СЪМ БИЛ ЕДИНСТВЕН! БРАВО, КОМУНОИДЕ, ВИДЯХТЕ ЛИ СЕГА КАКВО МИ Е IQ-то... Даже съм се подценил! Абе Орешарски какво ТРЪБЕШЕ преди да стане четвъртият коалиционен партньор? Нещастници, СПРЕТЕ ДА СИ КРИВИТЕ ЧЕРНИТЕ ДУШИЧКИ! Нямате представа КАК ПРЕЧИСТВА ИСТИНАТА!!!

krassikat@

Дори бакалаврите по икономика, дори и от ЮЗУ знаеха, че при създаването си ЕВРОТО ще е на исторически МИНИМУМ, НА НАЙ-НИСКО НИВО В ЦЯЛАТА СИ ИСТОРИЯ! Само един икономист не го знаеше - българският финансов министър, който ОБЪРНА ДЪЛГА ПО ТОЗИ КУРС - ОТ ДОЛАРИ В ЕВРО! И ЗА ТОВА СИ ДЕЯНИЕ от държателите на българските брейдита бе произведен в министър на годината! ЗА ТЯХ НАИСТИНА БЕ МИНИСТЪР НА ГОДИНАТА! НО ЗА БЪЛГАРИЯ???

И ние сме като македонците, едно си знаем, едно си баем. Приказваме против Царя напук на света и логиката. ЕС и досега уважава най-много от политиците ни Царя и Меглена Кунева. Всеки един европейски ръководител повтаря, че без него нямаше да приемат Б-я в ЕС и НАТО. А българите объркани от хулите на БСП, ГЕРБ, ДПС, Атака, РЗС и от притежаваните от тях медии твърдят обратното и го вярват. Много жалко.

България щяха да я приемат в ЕС и с него и без него - това е най-бързият начин да ни издоят законно. За Кунева не знам, но Симеон го уважават, щото няма къде да идат - нали семката му е европейска, натрапена на България. Ако критерият ти за добър БЪЛГАРСКИ политик е това дали ЕС, САЩ или Ердоган го харесва, няма да ме разбереш вероятно. Те и ББ хвалят наляво и надясно, и Станишев хвалеха по негово време, важно е да им играят по свирката.

Хора, съвземете се. България с БВП от 50 млрд $ е икономическо нищо - никакъв интерес. Турция е 820 млрд, и не я искат. Русия, Украйна, Сърбия, Ч. Гора защо не ги приемат.