Адвокатката на Сакскобургготски: Страстите ще се развихрят

Предполагам, че неизбежно ще се разбунят страстите, защото във времето политически въпросът е бил представен от много гледни точки.

Обратно в новината

Коментари - Адвокатката на Сакскобургготски: Страстите ще се развихрят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мадридския мошеник поне ги подържа. Вземете ли ги сега, направо ще ги загубим за 2 до 4 години! Държавата не е в състояние да подържа НИЩО!!!

Никакви страсти няма да се развихрят. А тази предателка да си ходи от където е дошла.

От тъй наречените реституция и приватизация след 1989 г се облагодеталстваха някои лица като "царя" и олигарсите.

ХОНОРАРЪТ И Е ПРОЦЕНТИ ОТ СТОЙНОСТТА НА ИМОТИТЕ !

Поучете се от нас кралската фамилия в Гърция е изгонена нямат право на имота си и на дворците си но им платихме паричната стойност и това е

НЯМА НУЖДА. Яли сме ви попарата през няколко войни. И нашите царе, за разлика от вашите са защитавали царство България с достоен коз, без лъжи и без измама. Битката я губим на дипломатическата маса, благодарение на подлост и нечестно пристрастие.

5656 (нерегистриран) Георги Димитров е ВИНОВЕН ,че е разпоредил да ги пуснат ЕЙ ТАКА,барабар с богатството им!!!!! Трябваше да ги остави тук,царицата и принцесите да работят в Царските конюшни,а Симеончо да влее СВЕЖИ сили в бригадирското движение,да да има поне малко основание да претендира за българско поданство-----то,че никога не може да се нарече българин НЕ МОЖЕ--НЕ МОЖЕ ДА ИМА И КАКВИТО И ДА БИЛО ПРЕТЕНЦИИ ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО !!!!!! Но българските лизачи и подлоги му дадоха шанс да РАЗИГРАВА ЦЯЛА ДЪРЖАВА !!! ДЕ ПУСТО ДЪРВО НЕОКАСТРЕНО , ДЕ !!!!!!

Н.В. Цар Борис Трети, че е спасил този мошеник от явна смърт на процеса в Германия. А после Гошо, за благодарност, изгонва царското семейство. Той и компания са искали и да ги унищожат. Генераът от СССР-то ги спасява, като забранява това.

Дори да оставим настрана имотите, които струват милиони, които са изградени с парите на българския трудов народ и принадлежат на този народ, този нефелен старец и пропаднал комарджия иска да заграби и изсече хиляди декари гори в националния парк Рила, както вече беше започнал да го прави . Гората и земята - това е безценнно национално богатство и самата мисъл, че може да се даде на този кирлив лъжец, който няма нищо общо с България и с Българския народ, е абсолютно неприемлива и недопостима. Кой го е поканил и като какъв този ще участва в българското председателство на ЕС? Ами, това е срам за република България!

А какво ще ги правим тези дето провалиха проекти за милиарди - Южен поток, АЕЦ Белене, Бургас-Дедеагач? Царските имоти струват стотина пъти по-малко.

заслужавате,да ви управлява обречени на комунизъм ,неюастници...

никога не сме имали. И няма да имаме, благодарение на боклуци като теб. Вие се размножавате още от времето на Светинята Дякон Левски. Първоначално той е бил наистина за република. Но като гледа как докато той неспирно броди из робската си земя, комитети да основава, хърбели като теб с народните пари, гледат кой да скрие, кой да открадне... решава че царството е най-доброто за българите. ЗАТУЙ тефтерчето му е ОБРАБОТЕНО от комунистите, да им служи на "тяхната"република. А тези от комунистите, които наистина са работили за чиста и свята република, ОТДАВНА им видяхте сметката, точно вие, не някой друг, комунистите.

свиркаджийка

Не е променила сама държавата "стратегията" си, а масовото недоволство на народа я промени. Призовавам всички на масов протест за изгонване на крадливия мошеник - кобурга, само с един куфар мръсно бельо!!!

А Иван Костов кога ще го гоним?

Адвокатката да си задъде ЗАЩО ще се разбунят страстите.Да прочете историята,че тив къде се правят на ,,царе,,са били на държавна работа у нас.И на нас не ни върнаха осемдесет декара гора в Рила,тя е назована на нашата фамилия,но са унищожени документити по време на соца и нищо не можем да направим.Дядо ми е имал 200овце взели са му ги и никой не не ги е възтановил.Тъка,че има много,ама много ощетени от преврата от19ч4 породен от неправилната политика на предците на Мадридцкият лъжец и ........

веднъж документите на дяда ти били унищожени от комунистите. втори път "мадриЦкия лъжец", пОчини си... щях да ти кажа да си купиш една овчица и постепенно ще стигнат до 200, но те пък напоследък от много грижи ги унищожават, и като ги унищожат, едва след това защитниците им се развихрят. О времена, о нрави.

Бе тази да не би да ТВЪРДИ, ЧЕ ЦАРСТВОТО Е .....ЧАСТНА ИНСТИТУЦИЯ!!!!????Позовавайки се на ИДИОТСКИЯТ член от конституцията...,,частната собственост е СВЕЩЕНА И НЕПРИКОСНОВЕНА?!!!!.....Щото КЪДЕ И КАКВИ СА ОСТАНАЛИТЕ СОБСТВЕНОСТИ/????.....И ЗАЩО ТРЯБВА ДА СА ,, СВЕЩЕНИ,,и ,,НЕПРИКОСНОВЕНИ,,????Равни на БОГ ЛИ СА/???искате да кажете , че ИСУС Е ЧАСТНИК и е създал ВЯРАТА ЗА СВОЯ УГОДА?????Да спра ,че свят ми се завива от ПРАВОТО по амерички принципи!!!!

силно препоръчваме. Правото не е за всеки! Недей, ше ти стане нещо и то по причина че не можеш да проумееш за какво иде реч. колкото и да са големи буквите до истината с тоз акъл няма да стигнеш. Друго можеш да направиш. Да отидеш на черква и свещица да запалиш за свое здраве и успокоение. Малко информация от мен: Царят като Цар е И ДВЕТЕ. Веднъж е човек, като теб. Но Не съвсем. Господ ИЗБИРА кой да е цар на всяко земно царство. Затова като човек се счита ИЗБРАН от БОГА. И кат такъв се отчита само пред Бога. Докато ти, или който и да е, са длъжни да се отчитат пред земните закони. Такива са особено нещата в абсолютните монархии. СЕГА, точка Втора, Царят е също ИНСТИТУЦИЯ. Самият цар, това означава че на него държавата и поданиците му гледат и го третират като институция. Не само за българският цар за който и да е и който и да е крал. Пример, такава е институцията в днешно време на Британската кралица. Ако все още имаш проблем да го разбереш, в други измерения, на несравнимо по-ниско ниво, твоето фамилно име, е също своего рода - институция. Ти го приемаш от родителите си, те от техните, а ти го завещаваш на децата си и т.н.. Но това е само един от многото елементи на т.н. институция. СПИРАМ, с надеждата че поне един процент си разбрал. Успех.

Р Е Ф Е Р Е Н ДУ У У М>>>>кретени РЕФЕРЕНДУМ!!!!!.......Това е въпрос с НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ !!!!НЕ е тъпо бръкселско ПРАВО!!!!НАШЕ ПРАВО Е ДА РЕШИМ....ГЛАС НАРОДЕН,ГЛАС БОЖИИИ....Нали така ТВЪРДЯТ демократите.....ИЛИ?????......

AbuTalib

На тази по-всяка вероятност дипломата и мирише на ...Експертиза казва тя.А какво е установила тази експертиза:умозрително подредени факти, без да се вземе предвид нито едно обстоятелство на придобиване на тези иммоти.А има предостатъчно нормативна база от тогава, според която сделките са извършени противозаконно,у тоест сап нищожни още от момента на сключването. Срледователно, една нова експертиза за ОБСТОЯТЕЛСТВАТА, няма как да отрече правната невъзможност княза или царят да притежава имоти на неговво име, тъй като си има норми по търновската Конституция. щом едно лице е било свещено и неприкосновено, всякакви престъпни деяния не са можели да му бядат ВМЕНЯВАНИ. това е извод, до който новата експертиза следва да достингне, а окончателният извод ще е, че собственост придобита при сделка по престъпен начин опорочава сделката до степен на нищожност. Вероятно това ще се пледира от МС, и юристите ще следва да си поопреснят знанията но ИБДП, че бая информация не са имали желанието да осмислят по време на изпитната си сесия в Юридическия Факултет. Някога се говореше сред студентите, че вземеш ли изпита по ИБДП при Фани Милкова и по облигационно право, вече си завършил специалност право.

пази Боже, ако някой ви е дал диплома по право. Това, което се опитвате да внушите на четящите, че българските царе Фердинанд, Цар Борис Трети са били търгаши и са се сдобивали с имоти по незаконен начин!!!!! Защо??? Защо, след като са имали възможност да ги купуват или строят по официален начин. Това е тяхно царство, те го управляват. Колкото до налични техни лични средства, цар Фердинанд е син на княгиня Клементина, дъщерята на френският крал. Тя е била толкова богата, колкото ти с лъжи и подлости и сто живота да живееш не би ги спечелил. По българската телевизия имаше предаване, че благодарение на нейните БЕЗВЪЗМЕЗДНИ подаръци в името на строежа на Нова България са построени центровете на близо седем града в България, благодарение на нея е построена безвъзмездно железопътната линия от Европа до Истанбул, в българската и отсечка. Тя е дарила близо тон злато в името на България. Относно Интендантството. То е частна на царя институция. Средствата е него са личните средства на царя. В него няма и левче постъпило от бюджета на България. КАКВА ОТРЕПКА трябва да си за да афишираш едновременно и двете: че си прави и че разбираш от правна материя.

ама мястото няма да ми стигне да ги спомена. Но най-актуални са Корнела и Царя - те се борят в момента неистово - едната за власт, другият за пари и имоти и забележете - заедно. Да ни пази Бог от тях, то друго не остана . Абе ти им казваш истината като на бабите, които си хвърлят парите, но те не та не - по-добро от двамата лъжци и крадци няма.

"Царските имоти" дали са лични на семейство Сакскобургодски или са собственост на държавата и тя им ги е предоставила за ползване? Дали англисйката кралица е собственик на Бъкингамския дворец, Британския музей и дригите замъци във Великобритания. И там ще и позволят тя да си вземе нотариален акт за тях. Сакскобургодки и сестра му заслужават да получи някаква компенсация от българската държава. Пари/пенсия/ плюс по един имот в който да може да живеят спокойно. Така както бившите ни президенти получиха пожизнени държавни "пенсии" плюс голям офис и сътрудници. Но за какво са му толкова много имоти, нима може да живее едновремен в наколко имота и да спи едновременно в няколко спални. Всичко е от алчност. Нечия... алчнос нама засищане. Безсрамие, лицемерие и посредствена актьорска игра. Виновни са онези мръсници, които отидоха в Испания да го върнат. За да назначи тенхите министри, директори и висши чиновници. Виновни са и онези 120 царски депутати. Не може да очакваме от бедняци и алчни хора да оправят държавата ни България. Единствено заради което такива хора са във власта е забогатяването. Алчните нямат засищане искат още и още ...

да правиш сравнение с британската кралица. Трябва да си наясно с българската конституция по това време и конституционните правила на британската империя от същото време. Нашите царе са имали ИНТЕНДАНСТВО, лична царска институция, където парите са ЛИЧНИ на царя. Както са лични парите в твоето портмоне. С тези средства е купувал имотите на прицел днес. Тези имоти са негови и на царското семейство. Не си ти или който и да е друг да му отнемат имотите и да му оставят един както казваш. Как може на всеки друг българин да му се възстанови собствеността на една къща в един град, на друга в друг или на земя в едно село на различни места или в друго село, а на царя да не може?? Защо?

преди да го обработя от задно крайно положение много ми се ще да му лепна две плесници по бузите - как ги е издуло - да се зачервят.

B България, и навсякъде другаде по света, единствения легитимен документ за доказване на собсвеност е нотариалния акт!!! Hека му се върнат имотите, за които Cимеон има нотариални актове за собственост. Hикой няма и не може да му посегне на собствеността по наследство!!!...но не може да му се връщат имоти, които не са частна собсвеност, но са били резиденции и имоти, които царската институция на неговите предци е ползвала докато е имало такава в България!!!, тези имоти не са частна собственост на наследниците след като нямат нотариални актове и не може да се предивяват прeтенции за наследствена собственост към тях, те са собсвеност на Българския Hарод или както ние фамозно казваме на държавата!!! Tова е, и да не се оплитат и объркват нещата!!!!!! Tова, което си е негово, си е негово по наследство, то му принадлежи да не се присвоява!!! Tова което си е наше на държавата си е наше, то ни принадлежи и не може да се присвоява!!!,...нека има справедливост за всички на тази земя!!!

Може би знаеш това. И затова се абиш да болдваш, това което искаш да внушиш с лъжа.

КОЙТО ЛЪЖЕ, ТОЙ И КРАДЕ. ДОКАЗАНО - КОРНЕЛИЯ НИНОВА И СИМЕОН САКСКОБУРГОТСКИ.

,.. а останалите политици са цвете , нали ? Бисеров, Р. ОвчЪ., И. Й. Костов, Доган , Софиянски , ....

Ако навремето, комунистическият режим е узаконил с подписването на документи за изплатени имоти и тези документи се пазят в архив, сега нямаше да има такъв спор! Не може да имаш претенции за държавни резиденции!

не може да се отрече, че комунягите са царе на подмолните игри. Но каквото и да правят хората не ги обичат. Нито в Русия, нито в Сев.Корея, нито у нас. Най-добре си изиграха картата на Царя. Подготвена още преди седемдесет години. Когато Костов щеше да получи абсолютно сигурно втори мандат -а те доведоха царя. И той се ос...ра.Съжалявам ваше величество но така беше. Сега когато пак ги изритаха - пак картата на Царя - да падне правителството. И като падне - какво - пак няма да ви има.

Не мога да отрека, че си слонски гъз.

Помните ли интервюто, което Сакскобургготски даде пред БНТ преди да дойде в България? Тогава той ясно и категорично отговори на въпроса на Кеворкян, че няма никакви претенции към България и от него това не може да се очаква. Очевидно ТОВА МУ ПОМОГНА ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ, но... после се оказа, че е излъгал.

Все пак на комунистите трябва да им се признае едно:те винаги са казвали че кобургите са мърша. Аз само ше допълна че кобургите са толкова мърша колкото и самите комунисти.И това ако не е мал шанс за БГ...Прочее нищо не е случайно.То ПРОСТ ТАКА Е НАПРАВЕНО-ДА БЪДЕ ТАКОВА. Дъртия кобург е доведен в БГ от улицата,като обитател на улицата.Комунистите беха доведени от "освободителите" от оборите.Че кво да чакаш от такива.И нали знаете приказката за краставите кучета че се надушвали...Комунистите пречукаха чичо му на мършата симеон като куче.А това шибано копеле след това за пари им стана параван за да могат те да управляват от негово име.И за всичко това сте виновни вие БГ дебили,които сте 98,75% от всички БГ.Толкова БГ не избраха квадратчето "не подкрепям никого".Ако 51% от БГ го беха избрали друго щеше да бъде.Съвсеееем друго.Нищо че СПОРЕД ЕХНАТА конституция немало знамчение.То и в конституцията на украйна сигурно друго е пишели ама на,света им помогна.А на дебили никой не помага

да не се развихрят само тоягите, че тесен светът ще ви се стори

А може ли направо да обесим ищците на имоти, заедно с наглата софийска муцуна на снимката горе???

НЕ било демократично...НО бой и ебан -може.То и демократичната действителност го доказва.

ФЪФ Бг няма такъв термин , АДВОКАТ , терминът е аЙдук-ат!

Всички /95%/ , КРАДЦИ на прехода в България ,са във следните политически партии , АБВ /Първанов/ , ДСБ /Костов/ , ДПС , а сега и в ГЕРБ / Цв. Цветанов и Б. Б. , цар СимОн-две/. НЯКОЙ ЩЕ ДОПЪЛНИ ЛИ НЕЩО ?

Момче говориш глупости.Тези които беха собствениците на БГ преди 89г-кръга около свинара от правец,и днес са си собственици. А преди 89г те беха собственици ПО "ЗАКОН"-"закона за национализацията" от декември на 1947г.Тогава КРАЖБАТА момче,е била издигната в ранг на правна норма,в ранг на закон.Така че сега кражба няма.Единствено различното от преди 89г е че сега те имат и нотариални актове.През 1947 е немало как да си извадат такива актове.Пък и не са им требвали.След като руските танкове са тук за кво са им...

МИРЧО ЦИГАНИНА ЩУРМУВА С ПОЛИЦАИ РЕЗИДЕНЦИЯТА В ПРАВЕЦ. ВИЖТЕ ТАЗИ СТАТИЯ, ЗА ДА ВИ СТАНЕ ОЩЕ ПО ЯСНО В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ. ЧУДЯ СЕ, КАК НЯКОЯ МУТРА НЕ Е ПРИВАТИЗИРАЛА ДО СЕГА +НЯКОЙ ДВОРЕЦ. ЩОМ СЕ КАЗВАТ ЦАРСКИ ИМОТИ, ЗНАЧИ ИМА НЕЩО ЦАРСКО В ТЯХ. НО БЕЗ СЪМНЕНИЕ, НЯМА КАК ВСИЧКО ДА Е НЕГОВА СОБСТВЕНОСТ. КОГАТО СЕ Е РОДИЛ СИМЕОН, ЦЯЛА БЪРАРИЯ МУ Е ПОДНЕСЛА ДАРОВЕ. В ТОВА МИСЛО И НОТАРИАЛНИ АКТОВЕ ЗА ЗЕМЯ. СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ НА РЕФЕРЕНДУМА, ВСИЧКИ ГРАСУВАХА ТОЙ ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН. ТОВА СМЕ НИЕ.

Преди години , някой казваше: --Ще дойде време , цар Симеон -две , да бъде изгонен от България , с камъни !

Закони, закони, КОНСТИТУЦИИ... Нали заради крадлив дедо-комардийски , промениха закона , за да може и без образование , да ставаш Премиер , и така , цар СимОн-две , с килийно образование , стана Бг-Премиер . Очаквам и бат Сали да стане Премиер , нали в България всички трябва да сме НЕГРАМОТНИ И БЕЗИМОТНИ ?

ганю, си избра, Hекоронован "цар", да управлява република!??? типично ганювско извращение!! дебилска работа!;))

Хе хе хе Много ми е смешно знаете ли кое.. По цял свят монарсите за известни с гръмки наречия : Железния.. Спасителя Великия.. А нашия е: "Крадлив дедо"

Така наричаните в момента "царски имоти" са РЕАЛНА СОБСТВЕННОСТ на Българската държава!!!! Династията е ПОКАНЕНА да заеме длъжността ЦАР" и НЕ ПРИТЕЖАВА н и к а к в и имоти в страната!!!!Изброените имоти са УПРАВЛЯВАНИ от Интенданството , което има за задача ДА ОБСЛУЖВА фамилията съгласно церемониалния етикет в Европа!!!!!Всички имоти са ДЪРЖАВНА собственност!!!!Стига по този въпрос!!!!

Сега като се оплачат и на бай Тошо наследниците.. ?!

Как царя води дела срещу България в Страсбург, след като все още се водят дела у нас и няма окончателно решение на българския съд?

Те не водят дело, а са подали жалба!

Ясно е, че има тайна сделка за даването на имотитите на Симеон. Ако народа допусне това да се случи, значи заслужава съдбата си.

Кой изтипоса директно в ефир този крайно неугледен държавен защитник срещу тази "холивудска красавица"? Случайно ли е това? Но пък жълтите за пореден път показаха своята алчност и лицемерие! И как не изпитва грам неудобство Симеон Борисов?! Кой откъдето се зададе и ни хване, все скуби жестоко и ненаситно! А иначе т.нар. роялисти, са отличниците, опоскали държавицата ни - както турчин не я е опоскал?! То не остана жълт активист, който да не се накраде! Идете в две никакви села - Козарско и Бяга, за да видите какви жълти другари вдигнаха "царски" палати!

Госпожата е Адвокат на Сакс-Кобург-Гота,Симеон.Няма понятие "адвокатка".Нито пък"докторка"или "инженерка".Дир явно са усвоили невероятно"правилния и граматически"перфектен изговор на Премиера. "Царски имоти"също няма. В едни минали времена,когато династичната връзка Сакс-Кобург-Гота управлява Британия,Прусия,Русия е било твърде престижно да докараш в новосъздаденото Трето Българско Царство имено техен роднина.Било то и от кръчма във Виена,било то затънал в дългове и недотам признат от знатните си братовчеди. Дошъл у нас,та го възмездили и му давали с отворени шепи-земи,гори,построили му дворци,хижи,резиденции.Нищо велико или помпозно,но Царството им ги дарило,от името на признателния и ощестливен български Народ.Благодарение на тях,после Царството губи,ли губи-хора,войници,земи,войни.....но пръква се Симеон и си иска"тяхното".А такова-няма.Не е тяхно.Дотук със"страстите",такива са фактите.

Французите са открили метод, за трайно разрешаване на проблеми с височайши особи. Да почерпим от техният опит, а?

Много добра идея.

колко ли е хонорара на кифлата

Много , много приличен , и то тези пари за хонорар са наши , нали приходите на царя са от Бг-хазна ? НИЩО НЕ ОСТАНА ОТ БЪЛГАРИЯ , ВСИЧКО СЕ ИЗТЪРГУВА . Трябва да дойде 09.091944г., за да има възмездие на всички крадци на прехода , 28г. .

Само дето дори да не са на интендантството, то имотите му трябва да са отнети, заради престъпна дейност! Повечето такива въпроси се решават в на конференцията в Париж през 1947г. И май на нея са решили, че виновните за участието на страната на Третият Райх си губят имуществото, като и да бъдат съдени. Народният съд е ИЗИСКВАН и се провежда във всяка страна била на страната на Третият Райх! Така че нищо чудно решението за отнемането на имотите му да е взето реално в Париж! Там между другото се решава и че България е с граници от 1.1.1941г. и така губим Македония. Ако не се съгласим влизаме във война с всички. А Македония ни е била обещавана и от другата страна, но царчето 2 пъти ни вкарва на грешната страна в световна война. На същата тази конференция, Чърчил вика, че държава България не трябва да съществува. Това по повод троловете обичащи да прехвърлят вината другаде.

Тези имоти като ги гледам, могат да се превърнат в прекрасни музеи, от които държавата ни да има финансови приходи. Пътувала съм из различни страни в Европа, които отдавна не са монархии. Навсякъде най-красивите музеи са бивши дворци на крале. Нямат ли наследници тези монарси? Как тъй не са предявили претенции да им ги върнат, да се чуди човек.

за "имотите" на рулетката трябва да има референдум. ако народа реши Ок. Никакво народно събрание , те дори и Мусала ще му дадат на козела само да са отгоре

Какви страсти ще се развихрят и кой ще ги развихри ,като тука останаха само дебили.Виж твоите да.Ще гепиш тлъстия хонорар и ще защищаваш един презрян, лъжлив и жалък пройдоха.

националния капитал и крадлив дедо хахаха абе гледайте ний да не се развихрим, че ...

Дъртата мадритска кранта отдавна е детронинан като цар и сега е просто един алчен и закъсал за пари старец.

Имаме свободни места за царе и императори. Всичко включено.

Аз на тая скумрия Симеончо не бих му дал и клечка за зъби, цар бил... на какво е цар?

Колко продажни българи , слугуваха и сега слугуват , на цар СимОн -две ? --Милен Велчев , Никито Василев, Б. Б. , Стефан Софиянски , Паси , и подобни ...

Ако държавата ПОДАРИ на царя НАРОДНИТЕ ИМОТИ , то би следвало , да се подарят на наследниците на бай Тошо , всичките резиденции , и прилежащите територии .

А къде са народните имоти, съсипани от правителството на Иван Костов?

Много питаш ! Има давност , ще ме хванете за шлифера , и царя също ще го хванете за дедов.я !

Защо Костов? Най големите предатели са в БСП- опоскване на фондове и два фалита. Трябваше 1989 такива като теб както Чаушеско- сезала и Калашника. Мурзилките това заслужават.

Днес един шоп от Мировяне ми обясни всеобщата омраза към Костов: "Мразим го Костов, щото работеше яко и смени парите бързо, и аз от милионер останах с няколко стотачки тогаз. Ако беше дадено на негово величество да сменя парите с неговите безумно бавни действия и досега да съм щастлив милионер, долу Костов, искаме си царя." Когато Костов каза, че в договора подписан по негово време за Мариците няма никакви заробващи числа, почти никой не го чу или му повярва. По-късно, Делян Добрев оповести (оспорвайки по този начин шефа си от Банкя), че заробващ е не самият договор, а анексите към него, подписани от съответните енергийни министри по времето на НДСВ и Тройната коалиция. Ама който чул - чул, който разбрал разбрал, куче влачи диря няма. Важното е, че се чу, че сестрата на Иван Костов е ку р ва! Разкритията стават все по-гадни! Костов (а не Бойко Борисов) е бил член на БКП! Костов (а не Бойко Борисов) е мутрата Буда! Кумът на Костов (а не на Бойко Борисов) е Румен Николов-Пашата. Костов (а не Бойко Борисов) е пазил бизнеса на този Мишо Бирата, а после го е убил. Сретен Йосич ще разкатае м.амицата на Костов (а не на Бойко Борисов). Простакът Костов (а не Бойко Борисов) дреме / цъка sms-и на Нобеловите награди. Каратанчева е била малка, когато Костов (а не Бойко Борисов) се е закачал перверзно с нея! Костов (а не Бойко Борисов) е пъхал мръсните си мутренски пръсти в устата на непълнолетни, когато е рязал лентa при откриване на сменените контакти на детска градина!

Туй лукаво старче дет толкова в един момент за цар се взема , в друг на републиканец го ударя , според конюнктурата , що не присъедини всичко наследствени земи и имори на Сакскобурготите към територията на България щом самият той български бил.

Царят е много удобен за седерастията. Вторачили се в неговите имоти, а не ги интересува къде са активите за 30 милиарда, съсипани от Иван Костов.