Коментари - Дянков: Готвим сериозни промени в Европейската централна банка | Днес.dir.bg

Дянков: Готвим сериозни промени в Европейската централна банка

От вчера се говори за промени в Европейската централна банка и в начина, по който тя функционира, обяви финансовият министър Симеон Дянков, който участва в Съвета на ЕС по икономически и финансови въпроси в Люксембург.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Готвим сериозни промени в Европейската централна банка | Днес.dir.bg

Коментари

Дянков, за психиатрията си, момче! Съжалявам, че ти го казвам, но всеки път ще ти го повтарям!

А на Гонзо ще му кажа, че техния Боко, Тиквата, май им разказа играта и ги навря на мурджо в ауспуха! Каква ирония...

Към цензорите от ДИР-а - значи "маймуно герберастка" минава през вашата КОМУНОИДНА цензура, а отговора на този пачавренски език го цензурирате! Браво бе, молодежи, и вие сте от същата КОМУНОИДНА ПАСМИНА!!!

не разбрах - какъв критерий за еврозоната е независимостта на централната банка? нашата да не би да е зависима от някого?

А бе слънчасали ли сте всички чалго-герберастчета, защото ако е така - ще ви мине след като спаднат температурите, но ако е друга диагноза - там оправия няма, само се приглушава с хапчета. Щом отявления американофил Саакашвили ( 1000 пъти по-настървен от ББ и толкова зависим от САЩ) , го изгони тоя некадърник със забрана кракът му да стъпва на грузинска земя, заради идиотщините, които направи там, за какво иде реч?

Не мога да разбера за какъв свърх дефицит на България може да се говори.Може в абсолютни цифри да надвишават някакъв изкуствено създаден в по-добри минали времена таван но тук има и други критерии на сравнение - аналоговият.Ако сравним нашият дефицит с дефицита на други европийски страни ще излизе че те многократно ни надвишават.И какво от това.Богатият си остава богат а бедният беден само че е без дефицит.И кому точно му е нужно това.И на това ако не се казва двоен стандарт здраве му кажи.

Колкото и да се стараят оплюващите Дянков, най-накрая паметник народът ще вдигне на него! Не на КОМУНОИДИТЕ, още по-малко на КОМУНОИДНИТЕ драскачи, които са готови с Дявола ортак да станат, само и само техните господари КРАДЦИ да хванат пак бюджета на държавата... Свършват ли парите, КОМУНДЕТА? Спират ли да плащат вече Кирчо Контрабандистчето Добрев и Антончо Путев? Няма да се учудя, ако има такава тенденция! Знам, че няма да си признаете, но все пак... Dum spiro, spero...

Ха-ха, ако знаеш какъв паметник му замисля народа... Щото той вярва на джоба си повече, отколкото на теб и дянкоф, маймуно герберастка. Дано поне цецо лъжецо ти плаща добре за мръсотията, която вършиш.

Мистер, ти май не виждаш, че тукашните проблеми просто бият отвсякъде гръцките. За индустрия и стопанство няма да говорим. Партията има грижа за подобни реклами. Ами вие почти мандат не помръднахте пенсиите на ония, чийто живот бе изцеден до заболявания, че и политиката ви доведе до хипертрофия в далаверите на болнични и аптечни мизерници. Ти смяташ ли, че щом те са "гладни" за хиляди на месец, един пенсионер ще живее здравословно? Вдигайте си заплатите да не ви стигне нашето положение, че ще ви се смеем отгоре.

с други думи, мислят да включат европечатниците на 6 и да решат проблематиката по най-дървеният възможен начин и изцяло за сметка на тези които трябва да работят за да печелят, а не за тези които просто трупат дългове и си ги пишат на онази си работа.

Сигурно от Европа, па и от целия свят ни се попикават от смях на акъла на нашите партийни и държавни ръководители. Жалко за нас...

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10 Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. 12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерала от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А г-жа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...

ти готвим пица намазана с резултатите от крайно некадърното ти управление. Ще ти я сервираме на изборите. Познай с какво сам си си я намазал. Смешник. Опрели великите сили до един некадърник.

Хер Флик е толкова финансист, колкото Нибелунг е наред с трите си мозъчни клетки. И колкото повече го върти, толкова повече й го ....... Само че в един момент никой няма да я иска и тогава ще трябва сама да се оправя. Боя се, че и тогава ще предпочете да ръкоблудства. Всеки ден се убеждавам колко истина има в изтъркания вече израз - "Простнарод - слаба държава". Търпим да ни яхат и обладават разни нещастници, изпълнени с комплекси, че даже и им се радваме, вместо да вземем да ги изметем.

Ти да не си се нагълтал с рейнска водица?

Редно е да се научиш да четеш между редовете. Това е основен признак при подбора на ГЕРБ-активистите. И Дянков е бил и е "ТАМ".

Това момче нещо му има наистина. то бива бива самочувствие и наглост, но неговото минава граници. Дано в ЕЦБ да има разумни икономисти, които да го отсвирят навреме, иначе Европейският съюз наистина е в беда, щом наш Дянков ще прави промени в ЕЦБ! Пази Боже и нас от него!

Ядосани ли сте, другари? Зле ви действат успехите на Дянков. Спря ви кранчето и ви накара да скърцате със зъби от ярост. Няма как! Ще свикнете. Дянков е уважаван и в Америка и в Европа. Той е един от най-успешните европейски финансови министри, въпреки дереджето на държавата, чиито финанси управлява и която вашите любимци окрадоха. Вашите кумири ги уважават само в Москва и то най-вече отзад. А вие, вие сте никои!

И кои са точно успехите на Дянков? Нуждата от нови заеми ли? Ако е спрял кражбите, къде са парите?

Ще те перефразирам - Съветските болни са най-здравите болни в света! Не мога да разбера как успяваш да се пречупиш и да пишеш такива глупости - уважаван в Америка и Европа!!! Та те не искат да се срещат с него, понеже го презират и е под достойнството им, както и Добрев и Цветанов и Борисов... ти за уважение ми говориш. Хайде поразрови се в чуждата преса (западната) да видиш какво пишат за уважавания Дянков.

Слънчасал си, уважаеми. Няма нищо вярно в написаното. Съвсем нищо.

ти не виждащ ли, че Дянков е икономически неграмотен. Какви промени ше прави един неграмотен човек? Той затри БГ икономика. Да му дадем и Европа да затрие. Може. Нали е американско мекере.

Я ни припомни какво разумно е свършил Хер Флик,че всички са затруднени да си спомнят

ББ си знае защо се доверява на този шут,но ние и вие,българи,не гласувайте повече за тези хора - те категорично показват умствени отклонения!

Повече никога на власт герб! Достатъчно ни "облагодетелстваха". Толкова блага не смогваме да ги употребим!!!

откакто пуша навън не искам и да чувам за ГЕРБ

леле, тоя с какво се е напушил, та говори безумия в такива количества?!

Този кръгъл идиот се нуждае само от едно - еднопосочен билет към Щатите и там forever. След като опроспасти България, ще опропасти и ЕЦБ. Некадърник!!!!!!!!!!!!!!

Тези тримата най-видни ръководители на държавата - Борисов, Дянков и Цветанов постоянно си оспорват първенството за най-голям лъжец на република България.

Хер Флик, ако някой въобще се заслуша в мрънкането ти, ще чуе безразборно нанизани стотици финансови думички от студентските ти учебници, но в изреченията ти няма никаква икономическа мисъл ! Именно защото нищо не ти се разбира, затова премиерът ти изцяло е оставил държавата в твои ръце, да правиш каквото си искаш. Нищо, че ти искаш само американските си комисиони. Ако те смятаха там за толкова умен - щяха да те държат там на работа, да оправиш техните проблеми. Пратиха те тук, за да досъсипеш страната ни. Но не очаквай после да си те изтеглят при тях. Ще пуснат да "изтече" в уикилийкс някоя информацийка от архивите им и ще те настъпят като червейче. Някой тук пишеше, че ще ти вдигнат паметник? Нямам нищо против един такъв ден - the sooner-the better..

Просто си нямат на идея тези ЕЦБ какъв таралеж си сложиха в гащите с Дянков

ТРУДНО МИ Е ДА ПОВЯРВАМ,ЧЕ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЩЕ ГОВОРИ ТОЛКОВА ГЛУПОСТИ , ЧЕ ЩЕ ПРОМЕНИ ЕЦБ. ТИЯ ХОРА СА СВЕТИЛА НА СВЕТОВНИТЕ ФИНАНСИ, А НАШИЯ П-ТЬО СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ГОВОРИ ,ЧЕ ЩЕ ГИ ПРОМЕНЯ. С КАКЪВТО СЕ СЪБЕРЕШ ТАКЪВ СТАВАШ. ПОМНИТЕ , ЧЕ ОНЯ ТИКВАТА СЪВЕТВАШЕ ЕВРОПА КАК ДА ПРЕБОРИ КРИЗАТА С НИСКИ ДОХОДИ И МИЗЕРИЯ НА ХОРАТА. ПОМНИТЕ И КАК ГО ГЛЕДАХА ЕВРОПЕЙЦИТЕ И СЕ ЧУДЕХА ТОЯ ОТКЪДЕ Е КАКЪВ Е. СЕГА ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ-ДРУГ ГРОБАР-БАНДИТ ЩЕ ПРОМЕНЯ СВЕТОВНИЯ РЕД. КАКВИ СТЕ ВИЕ БЕ МАЛОУМНИЦИ , КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА БЕЗОТГОВОРНИ И ДА РЪСИТЕ ПРОСТАЩИНИ , ТОЧНО НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР. ДОСЕГА В ЕВРОПА НИ ОЦЕНЯВАХА КАТО НАЙ БЕДНИ , НО СЕГА СИГУРНО ЩЕ НИ СЛОЖАТ И В ГРАФАТА НА НАЙ-ГЛУПАВИТЕ И НАГЛИ. ТЕ ЗАРАДИ ПИЦАТА И БОКО НИ ПЛЮЯТ , А НИ ЕСЕ РАДВАМЕ ЧЕ ДЪЖД НИ ВАЛИ.

Не му се връзвайте толкова на хер Флик, като всички гербери той е просто един нещастник и алчен боклук.

Здравейте циркаджий. Г-н Борисов пак се изхвърли като ч..я на пясък. Точно два дни, по толкова му траят лъжите.

С ДВЕ ДУМИ ЩЕ ТИ ГО КАЖА ДЯНКА - ПРАВИТЕЛСТВАТА ДА КРАДАТ ПО-МАЛКО, ЗА ДА НЕ ПЛАЧАТ ПОСЛЕ, ЧЕ ПОЛ-ПОТ ИЗБИЛ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА!!!!!!!!

Този МИНИстър или лъже или е много тъп, или и двете заедно!!! Нека всеки сам да си го определи....

Обикновено лъжат тъпите, защото няма с какво друго да успеят!!!

Ами просто не си вземай билети за България повече ,както са ти казали хората и остани да даваш акъл на испанците,италианците и гърците. С тях поне можеш нещо да постигнеш.Тук в БГ си провален.

ей щом дрянков ще оправа ецб, работата е ясна скоро ще се простим с ес, до каквото се е докоснало това подобие на човек нищо не е останло от него.

Посещението на 200 кръчми си казва думата. Не че за изцепките му трябва алкохол...

Малоумието на голяма част от евро ръководителите ще съсипе еврото, а оттам и целия Евросъюз. Дали няма да станем свидетели на война, водена от недоволните, на които са им спрели помощите? Това ме безпокои. А с тоя, френско-гръцко-испано-италиано-португало и прочие подходи, ЕС е обречен! Добре че има хора като Дянков и колегите му, те са единствения шанс за алтернатива на безумствата на политиците. Мислех, че по-големи безумци от КОМУНОИДИТЕ няма, но гастрола на европолитиците ме разубеди. КОМУНОИДИТЕ са без конкуренция в едно - КРАЖБИТЕ! КОМУНОИДИТЕ са безспорни и непобедими само в КРАЖБИТЕ!!!

Малоумието на хер Флик е алтернатива на евромалоумието само по направлението: кой по-добре да угроби ЕС.

Статията за мозъците е малко по-нагоре.

Диагнозата си е диагноза. Той не е виновен, защото не може да отговаря за изцепките си. Кой тогава е виновен и отговорен, че тоя паразитира на такова отговорно място?

Гърция и Кипър - зле. Испания и тя зле. Само ние сме цъфнАли и вързАли. А защо ли българите в тези страни не се завръщат у нас?!?

Г-н Дянков Лъжата си е лъжа!"механично изпълнение на числови критерии"Кого заблуждавате?Това на дипломатически език е много ЛОШО!ЕЦБ не е подопечния ви електорат!

ИНТЕРЕСНО МИ Е ТОВА ДЕТО ГО ПИША НЯМА КОЙ ДА ГО ЧЕТЕ НО ТОЗИ МИНИСТЪР ЕС ЛИ ГО ИЗБРА ИЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ТОЙ ЧИИ ИНТЕРЕСИ ГОНИ

Ами той е там, ако можеш да четеш, да мислиш е видно, че не можеш!

"Смело таваришчи в ногу" - всички крачим в единен строй, но червените пак ще ядем изборен бой! Никога повече Гоце, Станишев, Виденов, Р.Овч., Тройнокрадливи коалиции с ДПС и НДСВ! Никогиш!

Другарю-гербарю, сега не е коалиция, пък се краде по-много. Резултат - все по-обедняващо население.

Както преполагах, г-н Шойбле отряза мераците на гърците за предоговаряния, още пари и шикалкавения. Исканите още 20 милиарда "за миене на ръцете след ползване на тоалетната" като бонуси към заплатите на служителите им в Гърция ще трябва да се орежат за следващите 20 години. Много министри от новоназначените ще са вече ще са в пенсионно спокойствие или...Да му мислят току-що родените.

Този съвсем изтрещя, от банката му казаха че лъже и той обяви че ще ги сменя. А дали няма направо да говори с Цвинокио да ги вкара в кауша

Хер флиг ти къде бе? Ти нямаш пари, ти нямаш право да решаваш. Ше земеш решение па ше се измъкнеш след това, как така?!?

Спакойно таваришчи. Много се ежите точно на Дянков защото бръкна на мафията в джобовете, нали? И още ще бъркат, ако не той, то от ЕС! Споко, ще ви се пукнат жлъчките!

до: "един другар" И като е бръкнал на мафиотите в джоба, къде са парите? Защо и моят джоб става все по-тънък и възможностите ми да потребявам стоки и услуги с/у заплащане намаля до минимум в последните три години и продължава рапидно да намалява? Не съм комунист, не съм мафиот, а нормален средностатистически гражданин на странат.

Хахахах! Хаха! Смехурко...

Коментари - Дянков: Готвим сериозни промени в Европейската централна банка | Днес.dir.bg

Дянков: Готвим сериозни промени в Европейската централна банка

От вчера се говори за промени в Европейската централна банка и в начина, по който тя функционира, обяви финансовият министър Симеон Дянков, който участва в Съвета на ЕС по икономически и финансови въпроси в Люксембург.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Готвим сериозни промени в Европейската централна банка | Днес.dir.bg

Коментари

Дянков, за психиатрията си, момче! Съжалявам, че ти го казвам, но всеки път ще ти го повтарям!

А на Гонзо ще му кажа, че техния Боко, Тиквата, май им разказа играта и ги навря на мурджо в ауспуха! Каква ирония...

Към цензорите от ДИР-а - значи "маймуно герберастка" минава през вашата КОМУНОИДНА цензура, а отговора на този пачавренски език го цензурирате! Браво бе, молодежи, и вие сте от същата КОМУНОИДНА ПАСМИНА!!!

не разбрах - какъв критерий за еврозоната е независимостта на централната банка? нашата да не би да е зависима от някого?

А бе слънчасали ли сте всички чалго-герберастчета, защото ако е така - ще ви мине след като спаднат температурите, но ако е друга диагноза - там оправия няма, само се приглушава с хапчета. Щом отявления американофил Саакашвили ( 1000 пъти по-настървен от ББ и толкова зависим от САЩ) , го изгони тоя некадърник със забрана кракът му да стъпва на грузинска земя, заради идиотщините, които направи там, за какво иде реч?

Не мога да разбера за какъв свърх дефицит на България може да се говори.Може в абсолютни цифри да надвишават някакъв изкуствено създаден в по-добри минали времена таван но тук има и други критерии на сравнение - аналоговият.Ако сравним нашият дефицит с дефицита на други европийски страни ще излизе че те многократно ни надвишават.И какво от това.Богатият си остава богат а бедният беден само че е без дефицит.И кому точно му е нужно това.И на това ако не се казва двоен стандарт здраве му кажи.

Колкото и да се стараят оплюващите Дянков, най-накрая паметник народът ще вдигне на него! Не на КОМУНОИДИТЕ, още по-малко на КОМУНОИДНИТЕ драскачи, които са готови с Дявола ортак да станат, само и само техните господари КРАДЦИ да хванат пак бюджета на държавата... Свършват ли парите, КОМУНДЕТА? Спират ли да плащат вече Кирчо Контрабандистчето Добрев и Антончо Путев? Няма да се учудя, ако има такава тенденция! Знам, че няма да си признаете, но все пак... Dum spiro, spero...

Ха-ха, ако знаеш какъв паметник му замисля народа... Щото той вярва на джоба си повече, отколкото на теб и дянкоф, маймуно герберастка. Дано поне цецо лъжецо ти плаща добре за мръсотията, която вършиш.

Мистер, ти май не виждаш, че тукашните проблеми просто бият отвсякъде гръцките. За индустрия и стопанство няма да говорим. Партията има грижа за подобни реклами. Ами вие почти мандат не помръднахте пенсиите на ония, чийто живот бе изцеден до заболявания, че и политиката ви доведе до хипертрофия в далаверите на болнични и аптечни мизерници. Ти смяташ ли, че щом те са "гладни" за хиляди на месец, един пенсионер ще живее здравословно? Вдигайте си заплатите да не ви стигне нашето положение, че ще ви се смеем отгоре.

с други думи, мислят да включат европечатниците на 6 и да решат проблематиката по най-дървеният възможен начин и изцяло за сметка на тези които трябва да работят за да печелят, а не за тези които просто трупат дългове и си ги пишат на онази си работа.

Сигурно от Европа, па и от целия свят ни се попикават от смях на акъла на нашите партийни и държавни ръководители. Жалко за нас...

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10 Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. 12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерала от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А г-жа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...

ти готвим пица намазана с резултатите от крайно некадърното ти управление. Ще ти я сервираме на изборите. Познай с какво сам си си я намазал. Смешник. Опрели великите сили до един некадърник.

Хер Флик е толкова финансист, колкото Нибелунг е наред с трите си мозъчни клетки. И колкото повече го върти, толкова повече й го ....... Само че в един момент никой няма да я иска и тогава ще трябва сама да се оправя. Боя се, че и тогава ще предпочете да ръкоблудства. Всеки ден се убеждавам колко истина има в изтъркания вече израз - "Простнарод - слаба държава". Търпим да ни яхат и обладават разни нещастници, изпълнени с комплекси, че даже и им се радваме, вместо да вземем да ги изметем.

Ти да не си се нагълтал с рейнска водица?

Редно е да се научиш да четеш между редовете. Това е основен признак при подбора на ГЕРБ-активистите. И Дянков е бил и е "ТАМ".

Това момче нещо му има наистина. то бива бива самочувствие и наглост, но неговото минава граници. Дано в ЕЦБ да има разумни икономисти, които да го отсвирят навреме, иначе Европейският съюз наистина е в беда, щом наш Дянков ще прави промени в ЕЦБ! Пази Боже и нас от него!

Ядосани ли сте, другари? Зле ви действат успехите на Дянков. Спря ви кранчето и ви накара да скърцате със зъби от ярост. Няма как! Ще свикнете. Дянков е уважаван и в Америка и в Европа. Той е един от най-успешните европейски финансови министри, въпреки дереджето на държавата, чиито финанси управлява и която вашите любимци окрадоха. Вашите кумири ги уважават само в Москва и то най-вече отзад. А вие, вие сте никои!

И кои са точно успехите на Дянков? Нуждата от нови заеми ли? Ако е спрял кражбите, къде са парите?

Ще те перефразирам - Съветските болни са най-здравите болни в света! Не мога да разбера как успяваш да се пречупиш и да пишеш такива глупости - уважаван в Америка и Европа!!! Та те не искат да се срещат с него, понеже го презират и е под достойнството им, както и Добрев и Цветанов и Борисов... ти за уважение ми говориш. Хайде поразрови се в чуждата преса (западната) да видиш какво пишат за уважавания Дянков.

Слънчасал си, уважаеми. Няма нищо вярно в написаното. Съвсем нищо.

ти не виждащ ли, че Дянков е икономически неграмотен. Какви промени ше прави един неграмотен човек? Той затри БГ икономика. Да му дадем и Европа да затрие. Може. Нали е американско мекере.

Я ни припомни какво разумно е свършил Хер Флик,че всички са затруднени да си спомнят

ББ си знае защо се доверява на този шут,но ние и вие,българи,не гласувайте повече за тези хора - те категорично показват умствени отклонения!

Повече никога на власт герб! Достатъчно ни "облагодетелстваха". Толкова блага не смогваме да ги употребим!!!

откакто пуша навън не искам и да чувам за ГЕРБ

леле, тоя с какво се е напушил, та говори безумия в такива количества?!

Този кръгъл идиот се нуждае само от едно - еднопосочен билет към Щатите и там forever. След като опроспасти България, ще опропасти и ЕЦБ. Некадърник!!!!!!!!!!!!!!

Тези тримата най-видни ръководители на държавата - Борисов, Дянков и Цветанов постоянно си оспорват първенството за най-голям лъжец на република България.

Хер Флик, ако някой въобще се заслуша в мрънкането ти, ще чуе безразборно нанизани стотици финансови думички от студентските ти учебници, но в изреченията ти няма никаква икономическа мисъл ! Именно защото нищо не ти се разбира, затова премиерът ти изцяло е оставил държавата в твои ръце, да правиш каквото си искаш. Нищо, че ти искаш само американските си комисиони. Ако те смятаха там за толкова умен - щяха да те държат там на работа, да оправиш техните проблеми. Пратиха те тук, за да досъсипеш страната ни. Но не очаквай после да си те изтеглят при тях. Ще пуснат да "изтече" в уикилийкс някоя информацийка от архивите им и ще те настъпят като червейче. Някой тук пишеше, че ще ти вдигнат паметник? Нямам нищо против един такъв ден - the sooner-the better..

Просто си нямат на идея тези ЕЦБ какъв таралеж си сложиха в гащите с Дянков

ТРУДНО МИ Е ДА ПОВЯРВАМ,ЧЕ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЩЕ ГОВОРИ ТОЛКОВА ГЛУПОСТИ , ЧЕ ЩЕ ПРОМЕНИ ЕЦБ. ТИЯ ХОРА СА СВЕТИЛА НА СВЕТОВНИТЕ ФИНАНСИ, А НАШИЯ П-ТЬО СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ГОВОРИ ,ЧЕ ЩЕ ГИ ПРОМЕНЯ. С КАКЪВТО СЕ СЪБЕРЕШ ТАКЪВ СТАВАШ. ПОМНИТЕ , ЧЕ ОНЯ ТИКВАТА СЪВЕТВАШЕ ЕВРОПА КАК ДА ПРЕБОРИ КРИЗАТА С НИСКИ ДОХОДИ И МИЗЕРИЯ НА ХОРАТА. ПОМНИТЕ И КАК ГО ГЛЕДАХА ЕВРОПЕЙЦИТЕ И СЕ ЧУДЕХА ТОЯ ОТКЪДЕ Е КАКЪВ Е. СЕГА ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ-ДРУГ ГРОБАР-БАНДИТ ЩЕ ПРОМЕНЯ СВЕТОВНИЯ РЕД. КАКВИ СТЕ ВИЕ БЕ МАЛОУМНИЦИ , КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА БЕЗОТГОВОРНИ И ДА РЪСИТЕ ПРОСТАЩИНИ , ТОЧНО НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР. ДОСЕГА В ЕВРОПА НИ ОЦЕНЯВАХА КАТО НАЙ БЕДНИ , НО СЕГА СИГУРНО ЩЕ НИ СЛОЖАТ И В ГРАФАТА НА НАЙ-ГЛУПАВИТЕ И НАГЛИ. ТЕ ЗАРАДИ ПИЦАТА И БОКО НИ ПЛЮЯТ , А НИ ЕСЕ РАДВАМЕ ЧЕ ДЪЖД НИ ВАЛИ.

Не му се връзвайте толкова на хер Флик, като всички гербери той е просто един нещастник и алчен боклук.

Здравейте циркаджий. Г-н Борисов пак се изхвърли като ч..я на пясък. Точно два дни, по толкова му траят лъжите.

С ДВЕ ДУМИ ЩЕ ТИ ГО КАЖА ДЯНКА - ПРАВИТЕЛСТВАТА ДА КРАДАТ ПО-МАЛКО, ЗА ДА НЕ ПЛАЧАТ ПОСЛЕ, ЧЕ ПОЛ-ПОТ ИЗБИЛ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА!!!!!!!!

Този МИНИстър или лъже или е много тъп, или и двете заедно!!! Нека всеки сам да си го определи....

Обикновено лъжат тъпите, защото няма с какво друго да успеят!!!

Ами просто не си вземай билети за България повече ,както са ти казали хората и остани да даваш акъл на испанците,италианците и гърците. С тях поне можеш нещо да постигнеш.Тук в БГ си провален.

ей щом дрянков ще оправа ецб, работата е ясна скоро ще се простим с ес, до каквото се е докоснало това подобие на човек нищо не е останло от него.

Посещението на 200 кръчми си казва думата. Не че за изцепките му трябва алкохол...

Малоумието на голяма част от евро ръководителите ще съсипе еврото, а оттам и целия Евросъюз. Дали няма да станем свидетели на война, водена от недоволните, на които са им спрели помощите? Това ме безпокои. А с тоя, френско-гръцко-испано-италиано-португало и прочие подходи, ЕС е обречен! Добре че има хора като Дянков и колегите му, те са единствения шанс за алтернатива на безумствата на политиците. Мислех, че по-големи безумци от КОМУНОИДИТЕ няма, но гастрола на европолитиците ме разубеди. КОМУНОИДИТЕ са без конкуренция в едно - КРАЖБИТЕ! КОМУНОИДИТЕ са безспорни и непобедими само в КРАЖБИТЕ!!!

Малоумието на хер Флик е алтернатива на евромалоумието само по направлението: кой по-добре да угроби ЕС.

Статията за мозъците е малко по-нагоре.

Диагнозата си е диагноза. Той не е виновен, защото не може да отговаря за изцепките си. Кой тогава е виновен и отговорен, че тоя паразитира на такова отговорно място?

Гърция и Кипър - зле. Испания и тя зле. Само ние сме цъфнАли и вързАли. А защо ли българите в тези страни не се завръщат у нас?!?

Г-н Дянков Лъжата си е лъжа!"механично изпълнение на числови критерии"Кого заблуждавате?Това на дипломатически език е много ЛОШО!ЕЦБ не е подопечния ви електорат!

ИНТЕРЕСНО МИ Е ТОВА ДЕТО ГО ПИША НЯМА КОЙ ДА ГО ЧЕТЕ НО ТОЗИ МИНИСТЪР ЕС ЛИ ГО ИЗБРА ИЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ТОЙ ЧИИ ИНТЕРЕСИ ГОНИ

Ами той е там, ако можеш да четеш, да мислиш е видно, че не можеш!

"Смело таваришчи в ногу" - всички крачим в единен строй, но червените пак ще ядем изборен бой! Никога повече Гоце, Станишев, Виденов, Р.Овч., Тройнокрадливи коалиции с ДПС и НДСВ! Никогиш!

Другарю-гербарю, сега не е коалиция, пък се краде по-много. Резултат - все по-обедняващо население.

Както преполагах, г-н Шойбле отряза мераците на гърците за предоговаряния, още пари и шикалкавения. Исканите още 20 милиарда "за миене на ръцете след ползване на тоалетната" като бонуси към заплатите на служителите им в Гърция ще трябва да се орежат за следващите 20 години. Много министри от новоназначените ще са вече ще са в пенсионно спокойствие или...Да му мислят току-що родените.

Този съвсем изтрещя, от банката му казаха че лъже и той обяви че ще ги сменя. А дали няма направо да говори с Цвинокио да ги вкара в кауша

Хер флиг ти къде бе? Ти нямаш пари, ти нямаш право да решаваш. Ше земеш решение па ше се измъкнеш след това, как така?!?

Спакойно таваришчи. Много се ежите точно на Дянков защото бръкна на мафията в джобовете, нали? И още ще бъркат, ако не той, то от ЕС! Споко, ще ви се пукнат жлъчките!

до: "един другар" И като е бръкнал на мафиотите в джоба, къде са парите? Защо и моят джоб става все по-тънък и възможностите ми да потребявам стоки и услуги с/у заплащане намаля до минимум в последните три години и продължава рапидно да намалява? Не съм комунист, не съм мафиот, а нормален средностатистически гражданин на странат.

Хахахах! Хаха! Смехурко...